![]() |
masina mi se pare reusita, cu exceptia eleronului.
bravo, 10 x de la mine :wink: |
arata binisor, si nu indraznesc sa vb cum vb altii de dacie, gen \"tot dacie...\", bla bla. masina arata fain, fain de tot. singurul defect, care chiar e defect, e ca nu gasesti piese. oricum, arata beton.
|
Re:
Quote:
|
poate vopsesti si etrierele.. :roll:
|
Super hot :shock: cel mai tare olcit din cate am vazut.Poate cel ami tare din Romania
|
poze la motor ai????????
|
iar a luat cupa la A1
ai poze cu cursa de azi .ai fost .am auzit ca dani a mai luat o cupa.
|
Re: iar a luat cupa la A1
Quote:
DA, si de data asta dany cu al lui oltcit spulbera grupa A1 la craiova si iasa castigator felicitari dany pentru al tau oltcit la care ai muncit mult nospeedlimit te sprijina P.S. poate o sa il vedem la bucuresti :wink: acum pe 11 dec |
Re: iar a luat cupa la A1
bravo lui
|
5 Attachment(s)
noi poze :wink:
scuze claritatea dar a plouat :cry: |
tare curios sunt cine a votat pentru kitch 3 voturi
unu cred ca stiu cine e :wink: al doilea si al treilea :roll: .............. oricum intre sa nu iti placa si kitch e diferenta multi cunosc acea diferenta alti nu pacat :cry: |
Frumoasã masinã!!!
Tocmai am vazut-o pe live in Piata Constitutiei :) A avut o evolutie frumoasa, si ce sa zic de sunetul motorului.... suuuupppeeerr :yikes: (suna exact ca un Subaru Impretza VRX !!!) Felicitari prorietarului!! |
Re:
Quote:
|
tin sa ii felicit si eu pe Dani si pe Mitzi pt tot ce au facut si ce fac in continuare .Dani succes in continuare si Sarbatori Fericite.........LA MULTI ANI PT TOATA LUMEA
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
a si 2 filmulete :wink:
|
sal
nu imi sariti in cap..
respect pt masinuta. dar in afara de culoare si jante. nimik impresionant. nimik schimbat. si spoilerul de fatza.. il gasesti cam peste tot.. pragurile.. nu cred ca au costat 500.000 . eleronu e cam urat nu ii sta bine. nu sunt misto picioarele. in rest.. e misto. s-o stapanesti sanatos. |
eleron din targ... asta strica tot :roll:
si hai sa fim seriosi... 3-4000 de euro bagati in ce ??? in muzica ??? ce are el acolo in materie de muzica sa zicem ca face 1000. Dar pana la 4000 e cale lunga... poate cu tot cu masina. Mie imi place in general, dar sunt chestii care o strica... :wink: ps: NU am votat kitsch :!: |
As avea o intrebare.... legat de masinile hatchback si eleronul lor... in spetza la Oltcitu` asta nu se poate pune eleronul in partea inferioara a geamului din spate,nu deasupra sau e o regula anume la hatchbak cars?
.........parca la ochiul meu i-ar placea mai mult :roll: |
e vorba de aerodinamica, acolo e eficient...
creeaza apasare si evita turbionarea aerului pe spatele masinii, evitand astfel si franarea... |
m-am gandit eu ca e legat de turbionarea aerului din punct de vedere technic pt. performantele de curse dar daca masina mea (hatchback) nu vreau sa o pregatesc de linitze & stuff doar pt. show`n shine si pun eleronul jos ar fi kitch ??? sau cum v-a fi privita masina?
|
Re:
Quote:
|
Re: sal
Quote:
in fine si hai sa iti mai spun o chestie care n-am vrut sa iti spun la inceput cand ti-ai pus spoilarul pe fata si ai zis ca e unicat....are unul asemanator daca nu indentic fratele lui pe celalalt oltcit cam de un an :wink: si iar pragurile unde am scris eu ca au costat 500.000 ca aici NU!!!!! |
parerea mea e ca acest oltcit este SUPERB
dupa mine...tuningul nu inseamna neaparat ca totul sa fie unic pe masina, sau sa fie totul umflat, trebuie sa arate bine pe masina in primul rand, dupa aia mai vine si gustul fiecaruia. arata simplu...si beton!ce mai...super masinuta:) |
Am votat \"frumoasa\" pentru ca asa si este ;)
Am si eu un TRS si stiu de cate ori m-am abtinut sa nu incep niste \"investitii\" in el :) Iti trebuie insa multa pasiune ca sa bagi 3000E intr-un Oltcit :? As fi insa curios sa stiu ce modificari (daca) are pe la motor (banuiesc ca e comprimat..?), ca l-a facut bine de tot pe Lascone :lol: |
Nu acuz nimic,gusturile fiecaruia
Dar pt mine e cel mai tare olcit,la toate capitolele. Adik si motor si look si sound si de toate. Eu cel putin l-am vazut in actiune la Casa Poporului si am ramas prost cand auzeam cum facea cand ii dadea rateu si pocnea de ziceai ca a venit revelionu mai repede. Si am ramas si mai prost cand vedeam(auzeam ma rog)cum schimba mancati-as sufletelu.Nush ce cutie are pe el da de schimbat zici ca e motor la cat de rapid schimba treptele. Poate primim si noi niste date tehnice daca se poate. Multumesc anticipat. |
Frumos, foarte frumos Oltcit. Asa l-am si votat :D
|
deci frate...Oltcitu` asta rupe tot...f f fain...respect pt proprietar pt munca depusa shi banii investitzi in ea... :wink:
|
Marfa rau masina...
|
e extraordinara masinutza, chiar asa am si votat-o
|
imi placeau mai mult jantele care le avea inainte alea spitzate
|
Re: un alt oltcit de dj
Quote:
PS:la primele liniute din bucuresti dani a zis ca o sa vina,asa ca o sa-l mai vedeti |
e tare de tot pt un olcit.e si intretinut...bravo!:tenisclap
2 intrebari am?1:cat te-au costat neoanele(cu totul) si 2:nu-i sare portbagajul de la subwooferele alea?:inyourfac |
zii sa isi schimbe sub-urile sa-si puna type R sau X ca alea sunt dementiale.unu de la mine de la bloc(cv9)are 2 sub-uri type R de 30 cm pe dacie si darama tot
|
tare dasfdsac
|
misto de tot, culoarea da f.bine , interioru la fel.. neoane etc., cel mai tare oltcit p care l-am vazut BV proprietarului.
|
respect pt tot, masina arata bine,dar e un OLTCIT!!!!din banii c ai bagat in el se putea prepara orice alta masina la fel de mishto si.....dar totusi ai facut treaba buna!
|
RUPE fratilor,dar sa dea si omu mai multe filmulete si poze sa-l studiem si noi mai bine,pt.ca e tabu ce a bagat in el ,mai indetaliu
In rest super si lcitarii ar trebui sa bage la cap sa scoatem oltcitu din postura de cea mai zdrente masina,acu aveti si dovada ca se poate. SUPER TARE OMULE,AI REUSUT CEVA CE NIMENI NU SE ASTEPTE RESPECT TO YOU!!!!!!!!!!!!!!!!! |
este super !!!!!!!! chiar imi place....sincera sa fiu nu ma asteptam sa`mi placa vreodata olcit...dar asta chiar imi place........GOOD WORK GAY'S!!!!!!!!!!! I LIKE IT!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
pentru cabbano neoanele sunt streetglow si au facut la vremea lor cam 300 de dolari, iar in leg cu: Daca sare portbagajul? numai cand e statia la jumatate in rest nu stiu ce sar intampla nu pot sa o dau la maxim :rolleyes2 Last edit : in curand noi poze si filmulete |
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning