Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/7785-ext-dj-21-pmd-oltcit-craiova.html)

aleks 21-11-05 13:20

masina mi se pare reusita, cu exceptia eleronului.
bravo, 10 x de la mine :wink:

cata_tm 23-11-05 22:55

arata binisor, si nu indraznesc sa vb cum vb altii de dacie, gen \"tot dacie...\", bla bla. masina arata fain, fain de tot. singurul defect, care chiar e defect, e ca nu gasesti piese. oricum, arata beton.

Adryx 24-11-05 01:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cata_tm\"
arata binisor, si nu indraznesc sa vb cum vb altii de dacie, gen \"tot dacie...\", bla bla. masina arata fain, fain de tot. singurul defect, care chiar e defect, e ca nu gasesti piese. oricum, arata beton.

Poate in zona p-acolo nu prea se mai gasesc, dar in Craiova da. Vreo 2-3 ani nu cred sa apara probleme majore in procurarea pieselor. :)

TheMadMan 28-11-05 23:31

poate vopsesti si etrierele.. :roll:

IS-87-CIP 01-12-05 21:10

Super hot :shock: cel mai tare olcit din cate am vazut.Poate cel ami tare din Romania

mertan 04-12-05 00:01

poze la motor ai????????

rada_ady 04-12-05 21:20

iar a luat cupa la A1

ai poze cu cursa de azi .ai fost .am auzit ca dani a mai luat o cupa.

bodyspeed 04-12-05 21:25

Re: iar a luat cupa la A1

Quote:

Originally Posted by \"rada_ady\"
bravo dani ,bravo pmd .

DA, si de data asta dany cu al lui oltcit spulbera grupa A1 la craiova si iasa castigator
felicitari dany pentru al tau oltcit la care ai muncit mult
nospeedlimit te sprijina
P.S. poate o sa il vedem la bucuresti :wink: acum pe 11 dec

rada_ady 04-12-05 21:27

Re: iar a luat cupa la A1

bravo lui

bodyspeed 05-12-05 19:01

5 Attachment(s)
noi poze :wink:

scuze claritatea dar a plouat :cry:

bodyspeed 08-12-05 22:18

tare curios sunt cine a votat pentru kitch 3 voturi
unu cred ca stiu cine e :wink: al doilea si al treilea :roll: ..............
oricum intre sa nu iti placa si kitch e diferenta
multi cunosc acea diferenta alti nu pacat :cry:

bluemg 18-12-05 15:53

Frumoasã masinã!!!

Tocmai am vazut-o pe live in Piata Constitutiei :) A avut o evolutie frumoasa, si ce sa zic de sunetul motorului.... suuuupppeeerr :yikes: (suna exact ca un Subaru Impretza VRX !!!)
Felicitari prorietarului!!

rada_ady 19-12-05 17:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bluemg\"
Frumoasã masinã!!!

Tocmai am vazut-o pe live in Piata Constitutiei :) A avut o evolutie frumoasa, si ce sa zic de sunetul motorului.... suuuupppeeerr :yikes: (suna exact ca un Subaru Impretza VRX !!!)

ti-a placut ?pacat ca nu a apucat sa se traga decat de 3 ori ,mai avea cateva masini pe care sa le faca;oricum 3 victorii din 3 .bravo Dani.esti tare.te mai astept prin bucuresti

FLAu 21-12-05 00:25

tin sa ii felicit si eu pe Dani si pe Mitzi pt tot ce au facut si ce fac in continuare .Dani succes in continuare si Sarbatori Fericite.........LA MULTI ANI PT TOATA LUMEA

bodyspeed 22-12-05 18:25

Re:

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"bluemg\"
Frumoasã masinã!!!

hai sa mai bag si eu niste cu masina cu ocazia veniri sale la bucuresti :wink: unde a facut spectacol si unde va mai veni :wink:

bodyspeed 22-12-05 18:36

2 Attachment(s)
a si 2 filmulete :wink:

B-14-BYE 23-12-05 12:18

sal

nu imi sariti in cap..

respect pt masinuta. dar in afara de culoare si jante. nimik impresionant. nimik schimbat. si spoilerul de fatza.. il gasesti cam peste tot.. pragurile.. nu cred ca au costat 500.000 . eleronu e cam urat nu ii sta bine. nu sunt misto picioarele.
in rest.. e misto. s-o stapanesti sanatos.

Hondarul 23-12-05 12:59

eleron din targ... asta strica tot :roll:

si hai sa fim seriosi... 3-4000 de euro bagati in ce ??? in muzica ??? ce are el acolo in materie de muzica sa zicem ca face 1000. Dar pana la 4000 e cale lunga... poate cu tot cu masina.

Mie imi place in general, dar sunt chestii care o strica... :wink:

ps: NU am votat kitsch :!:

flaviutza 23-12-05 14:05

As avea o intrebare.... legat de masinile hatchback si eleronul lor... in spetza la Oltcitu` asta nu se poate pune eleronul in partea inferioara a geamului din spate,nu deasupra sau e o regula anume la hatchbak cars?
.........parca la ochiul meu i-ar placea mai mult :roll:

aleks 23-12-05 14:28

e vorba de aerodinamica, acolo e eficient...
creeaza apasare si evita turbionarea aerului pe spatele masinii, evitand astfel si franarea...

flaviutza 23-12-05 15:37

m-am gandit eu ca e legat de turbionarea aerului din punct de vedere technic pt. performantele de curse dar daca masina mea (hatchback) nu vreau sa o pregatesc de linitze & stuff doar pt. show`n shine si pun eleronul jos ar fi kitch ??? sau cum v-a fi privita masina?

bodyspeed 23-12-05 18:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bodyspeed\"
sa va raspund pe rand
la prima intrebare : cam 3000-4000 euro cu tot cu sistem audio care se aude nu gluma credeti-ma
suporturile le-a facut din ce a gasit nu stiu exact .oricum ceva sa intre fest ceasurile si ai rezolvat treaba dupa care smechereste le imbraci in imitatie de piele si iata ca reusesti :D
as mai avea ceva poze dar sa nu umplu chiar tot topicul de la inceput :D

cu aproximatie 4 pagini in urma scria cele de mai sus unde era specificat ca acea valuare de 3000-4000 de euro erau investitia generala a acestei masini asa ca cititi inainte sa postatii (valabil pentru hondarul)

bodyspeed 23-12-05 18:46

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"doarr4u17\"
nu imi sariti in cap..

respect pt masinuta. dar in afara de culoare si jante. nimik impresionant. nimik schimbat. si spoilerul de fatza.. il gasesti cam peste tot.. pragurile.. nu cred ca au costat 500.000 . eleronu e cam urat nu ii sta bine. nu sunt misto picioarele.
in rest.. e misto. s-o stapanesti sanatos.

imi pare bine ca respecti aceasta masina dar faza cu spoilarul ca il gasesti peste tot.......daca gaseste undeva fara sa il modifici in starea in care e pe masina acum ...............nu cred
in fine
si hai sa iti mai spun o chestie care n-am vrut sa iti spun la inceput cand ti-ai pus spoilarul pe fata si ai zis ca e unicat....are unul asemanator daca nu indentic fratele lui pe celalalt oltcit cam de un an :wink:
si iar pragurile unde am scris eu ca au costat 500.000 ca aici NU!!!!!

valib 23-12-05 19:25

parerea mea e ca acest oltcit este SUPERB
dupa mine...tuningul nu inseamna neaparat ca totul sa fie unic pe masina, sau sa fie totul umflat, trebuie sa arate bine pe masina in primul rand, dupa aia mai vine si gustul fiecaruia.
arata simplu...si beton!ce mai...super masinuta:)

Tupac 02-01-06 01:08

Am votat \"frumoasa\" pentru ca asa si este ;)
Am si eu un TRS si stiu de cate ori m-am abtinut sa nu incep niste \"investitii\" in el :) Iti trebuie insa multa pasiune ca sa bagi 3000E intr-un Oltcit :?
As fi insa curios sa stiu ce modificari (daca) are pe la motor (banuiesc ca e comprimat..?), ca l-a facut bine de tot pe Lascone :lol:

George_P. 22-01-06 00:56

Nu acuz nimic,gusturile fiecaruia
Dar pt mine e cel mai tare olcit,la toate capitolele.
Adik si motor si look si sound si de toate.
Eu cel putin l-am vazut in actiune la Casa Poporului si am ramas prost cand auzeam cum facea cand ii dadea rateu si pocnea de ziceai ca a venit revelionu mai repede.
Si am ramas si mai prost cand vedeam(auzeam ma rog)cum schimba mancati-as sufletelu.Nush ce cutie are pe el da de schimbat zici ca e motor la cat de rapid schimba treptele.
Poate primim si noi niste date tehnice daca se poate.
Multumesc anticipat.

neXus 03-02-06 09:24

Frumos, foarte frumos Oltcit. Asa l-am si votat :D

Oxide 09-02-06 20:48

deci frate...Oltcitu` asta rupe tot...f f fain...respect pt proprietar pt munca depusa shi banii investitzi in ea... :wink:

Johnny_C 24-02-06 10:07

Marfa rau masina...

Dragos90 25-02-06 19:54

e extraordinara masinutza, chiar asa am si votat-o

Urban_Racing 03-03-06 07:59

imi placeau mai mult jantele care le avea inainte alea spitzate

rada_ady 10-03-06 20:56

Re: un alt oltcit de dj

Quote:

Originally Posted by george_smiley05
Nu acuz nimic,gusturile fiecaruia
Dar pt mine e cel mai tare olcit,la toate capitolele.
Adik si motor si look si sound si de toate.
Eu cel putin l-am vazut in actiune la Casa Poporului si am ramas prost cand auzeam cum facea cand ii dadea rateu si pocnea de ziceai ca a venit revelionu mai repede.
Si am ramas si mai prost cand vedeam(auzeam ma rog)cum schimba mancati-as sufletelu.Nush ce cutie are pe el da de schimbat zici ca e motor la cat de rapid schimba treptele.
Poate primim si noi niste date tehnice daca se poate.
Multumesc anticipat.

:)cutia e aproape originala,motorul e pe acelasi principiu ca al lui lascone numai ca e lucrat manual ,nu la strung,si in plus ar mai fi de adaugat ceva dar asta o aflati numai daca o sa o spuna dany.
PS:la primele liniute din bucuresti dani a zis ca o sa vina,asa ca o sa-l mai vedeti

Cabbano 10-03-06 21:37

e tare de tot pt un olcit.e si intretinut...bravo!:tenisclap
2 intrebari am?1:cat te-au costat neoanele(cu totul) si 2:nu-i sare portbagajul de la subwooferele alea?:inyourfac

BRUGN3R 11-03-06 11:45

zii sa isi schimbe sub-urile sa-si puna type R sau X ca alea sunt dementiale.unu de la mine de la bloc(cv9)are 2 sub-uri type R de 30 cm pe dacie si darama tot

GabyRUF 11-03-06 15:05

tare dasfdsac

sandrin 11-03-06 16:09

misto de tot, culoarea da f.bine , interioru la fel.. neoane etc., cel mai tare oltcit p care l-am vazut BV proprietarului.

juana_man 14-03-06 10:07

respect pt tot, masina arata bine,dar e un OLTCIT!!!!din banii c ai bagat in el se putea prepara orice alta masina la fel de mishto si.....dar totusi ai facut treaba buna!

dog 14-03-06 20:28

RUPE fratilor,dar sa dea si omu mai multe filmulete si poze sa-l studiem si noi mai bine,pt.ca e tabu ce a bagat in el ,mai indetaliu
In rest super si lcitarii ar trebui sa bage la cap sa scoatem oltcitu din postura de cea mai zdrente masina,acu aveti si dovada ca se poate.
SUPER TARE OMULE,AI REUSUT CEVA CE NIMENI NU SE ASTEPTE
RESPECT TO YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sasha_z 15-03-06 19:33

este super !!!!!!!! chiar imi place....sincera sa fiu nu ma asteptam sa`mi placa vreodata olcit...dar asta chiar imi place........GOOD WORK GAY'S!!!!!!!!!!! I LIKE IT!!!!!!!!!!!!

bodyspeed 15-03-06 20:04

Quote:

Originally Posted by Sasha_z
este super !!!!!!!! chiar imi place....sincera sa fiu nu ma asteptam sa`mi placa vreodata olcit...dar asta chiar imi place........GOOD WORK GAY'S!!!!!!!!!!! I LIKE IT!!!!!!!!!!!!

imi pare bine ca va place , si ca respectati totodata si munca si bani investiti in ea ;) ....P.S. pe viitor as vrea sa poti scrie in loc de olcit>> olTcit multumesc

pentru cabbano neoanele sunt streetglow si au facut la vremea lor cam 300 de dolari, iar in leg cu: Daca sare portbagajul? numai cand e statia la jumatate in rest nu stiu ce sar intampla nu pot sa o dau la maxim :rolleyes2
Last edit : in curand noi poze si filmulete

All times are GMT +2. The time now is 17:17.

- Copyright 2026 4Tuning