Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Ne cuplam pt cumpararea de kituri Bixenoane ? (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/77647-cuplam-pt-cumpararea-kituri-bixenoane.html)

BOLnavu 06-06-08 00:46

Re: Ne cuplam pt cumpararea de kituri Bixenoane ?

serbanica vreau si ew asa
opel astra clasic 2x35w bixenon 6000k
ford focus sedan(model 2002) 2x35w bixenon 6000k
renault clio model 2006 2x35w bixenon 8000k
cielo H4 1x35w bixenon 8000k
nush ce becuri le tre la baieti cred ca h7 faza scurta si h1 faza lunga!ast raspuns kiturile le vreau sigur!!!

serban_pc 06-06-08 06:10

Ok, no problem dar uita-te la ei(scoate cate un bec ) si vezi ce scrie pe el si noteaza pt fiecare(nu as vrea sa le cumperi ceva ce nu se potriveste)
Ca sa te ajut trebuie sa-mi dai detalii mai multe(model,an,motorizare) pt a vedea ce becuri au, dr repet cel mai sigur este sa te uiti tu la ei.
Nu am inteles vrei si scurta si lunga pt ca majoritatea dintre masinile pe care le-ai numerotat au becuri pe fiecare faza si deci este nevoie de 2 instalatii la fiecare masina(in afara celor ce au H4)
Astept detalii si cred ca sti cum se procedeaza cu banii, da?

BOLnavu 06-06-08 16:59

Nu stiu imi spui tu.am sa ma uit in seara asta cand ma vad cu baietii si am scris la fiecare dar nu stiu ce fel de becuri
Am sa revin diseara ceva mai explicit!

webcathos 07-06-08 12:17

BOLnavu...cum aramas mai te bagi sau nu?Hai ca sa facem comanda,ca tu ai mai ram,as sa te decizi si sa trimiti banii!!!!

Geo_ZGA 07-06-08 16:47

un mare uppp de la mine.... isi merita banii, lumineaza foarte bine. diferenta fata de halogene, chiar si pe farurile stock, e enorma. lumina la 5000k e clara, alba, se vede frumos ;)

morpheusmaster 07-06-08 18:24

De 8000 nu faceti comanda??? Mas baga...dar la ce $??? Cu garantie??? Cu factura????

Geo_ZGA 07-06-08 18:59

ce sa faci cu 8000k? :lol: tu vrei sa vezi pe unde mergi cu ele, sau doar sa arate "cool"? cu cat e temperatura de culoare mai mare, cu atat e mai albastru... si cu cat e mai albastru, cu atat ai vizibilitate mai proasta ;) ca sa nu mai zic ca e enervanta culoarea aia, obositoare pt ochi si ilegala.
e alegerea ta... aceiasi bani e, indiferent de culoare. garantia e de 1an, dar e in chineza... asa ca... :lol:

morpheusmaster 07-06-08 20:19

Da...dupa ce mam gandit bine am zis ca renunt la chestia cu 8000k...mai bine imi iau de 6000k si imi iau dupa de shmen si niste becuri de 10.000 pentru show :) knd ma taie capu :)...dar faza e asta...pretul E BELEA...300 roni...dar garantie e ca si cum nu au...deci daca mi se duce 1 bec in 1 an...e ca si cum as lua unu de aici din RO...tare ma tenteaza...dar in acelasi timp parca mai bine as da 4 mil si sa am garantie 2 ani ;) Tinem legatura...

BOLnavu 08-06-08 02:47

@webcathos - nu stiu cum e traba cu bani...am asteptat sa imi zica serban dar nu am primit raspuns...si sincer sa fiu nu am avut timp sa ma uit si la tov sa vad ce becuri au
la mine stiu sigur ca este h4 la renault clio este h1 si h7 la ford la fel iar la opel nush tre sa dau ochii cu el si sa ma uit abea atunci am un raspuns concret

Geo_ZGA 08-06-08 09:35

ai asteptat sa iti zica serban ce? Serban astepta sa-i spui sigur ce seturi vrei si sa fie sigur de tine.
daca ai citi tot ce e scris, de la pagina 1, ai vedea ca s-a spus cam tot ce e de spus.
cand te hotarasti ce becuri vrei, scrie o comanda ferma aici, Serban o sa-ti dea contul lui. banii se platesc in avans, xenoanele ajung in max 10 zile de la comanda.

serban_pc 08-06-08 10:44

Merci Geo, am fost cam full zilele astea si nu am apucat sa-i raspund.
Dupa cum am spus in primele pagini ale topicului preturile sunt acestea pe tip de bec :

H1, H3 , H7 si H4 low/halogen(single) - 35W - 250 ron
H1, H3 , H7 si H4 low/halogen(single) - 55W - 300 ron
H4 bixenon low/high - 35W - 280 ron
H4 bixenon low/high - 55W - 330 ron

Banii mi se vireaza in cont(dai un tel la unul din nr si-ti dau IBAN-ul - 0724186590 / 0766900342). Nu exista nici un dubiu de "a lua teapa" pt ca platesc prin paypal si am explicat care este treaba cu acest serviciu de plata electronic bancar.
Mi se pare o treaba banala de 5 minute la fiecare masina sa scoti un bec si sa vezi ce scrie pe el, dar asta in cazul in care esti hotarat pt o comanda ferma.
Astept si restul de doritori sa se hotarasca ca sa putem da urmatoarea comanda( este f posibil ca pe viitor sa cumpar eu cateva seturi in avans, dar pe care nu le voi mai vinde la acest pret ci imi voi pune si eu un comision.

Bafta!

BOLnavu 08-06-08 13:47

preturile le stiam dar nu stiam cum e treaba cu bani...astazi sper sa vb cu toti si am sa postez cum sta treaba ms

serban_pc 08-06-08 18:04

te astept in continuare

webcathos 09-06-08 09:58

Deci,oameni buni,nu stiu ce credeti voi,dar cu garantie sau fara se merita din plin sa luati la pretul asta!Nu stiu de ce v-ar putea fi frica....

BOLnavu 09-06-08 17:56

a cazut treaba cu xenoanele!nu le comvine ideea cu banii inainte...asta e ew o sa combin dar nu acum ca nu mai am bani

Geo_ZGA 09-06-08 17:59

bun, atunci sa ia cu banii la livrare... dar dublu la pret. treaba lor, serban e de incredere si totul a fost ok, produsele sunt de calitate.
ce durata de viata or avea... asta nu mai stiu, dar pot spune sigur ca acum sunt excelente.

BOLnavu 09-06-08 19:52

da tinere...asa e dar sti ca doar tarfele cer bani inainte nu fac aluzie la cineva...doar o simpla vorba
ew unu o sa ma combine dar dupa cum am zis nu mai am bani acum!

serban_pc 09-06-08 23:28

o sa te combini cu oricine vrei tu "mica tarfa" dar cu mine niciodata si cu asta am incheiat cu tine mai bolnavule, incearca sa te vindeci.

W R S 10-06-08 06:49

Proiectoarele cielo ce becuri au ?!

"H1, H3 , H7 si H4 low/halogen(single) - 35W - 250 ron
H1, H3 , H7 si H4 low/halogen(single) - 55W - 300 ron"

Cele de 55 w au mai multi lumeni ?!
Cand dai comanda ?Vreau pentru proiectoare.

Geo_ZGA 10-06-08 07:03

pt proiectoare: H3 de 35w si 5-6000k.
1. 55w inseamna un consum mai mare decat 35w, nu si luminozitate mai mare. e aceeasi luminozitate, doar ca cele de 55w au consumul mai mare (ca al becurilor halogen) pt instalatiile care dau erori. nu e cazul la noi :lol:
2. eu zic sa-ti iei de 5000k, e lumina mai alba. merge si de 6000, dar deja incepe sa bata spre albastru.

W R S 10-06-08 10:14

Atunci 35w sa fie ! Cu cat e consumul mai mic cu atat e mai bine ,cele de pe masina originale ai idee de cati watti or fi (h3)?

Ma gandeam sa imi iau proiectoarele clare de la rxm. Nu stiu cat de calitative ar fi ...

Astept raspunsul si de la serban cu data comenzii ...

gamerul 13-06-08 08:41

Stie cineva daca s-a dat a doua comanda ?

serban_pc 13-06-08 09:25

inca nu, eu am avut ceva probleme zilele astea si nu am avut deloc timp sa ma duc sa vad la un santa fe si la un megane 2 sa vad ce becuri au ca vor si ei, iar ce-i de pe forum doar vorbesc in proportie de 95%.
sper ca maine dimineatza sa dau comanda.

serban_pc 15-06-08 13:20

1 Attachment(s)
pun si o lista cu tipurile de becuri pe fiecare masina pt a sti ce sa alegeti daca vreti sa va bagati in lista.

webcathos 17-06-08 13:59

Ceva nou cu comanda?

serban_pc 19-06-08 21:23

Luni dau comanda aproape sigur, am strans banii , daca mai vrea careva hotarati-va pina luni.

dRR-XWX 19-06-08 21:37

cielo are 2 becuri in far ? sau are faza scurta/lunga pe acelasi bec ?!

se merita sa pun pe farurile originale de cielo , sau sa-mi iau intai clare si dupa sa-mi pun xenon ?

e diferenta ?

serban_pc 19-06-08 21:51

cielo are un singur bec pe far si anume H4 bixenon, se merita f mult(iar apoi iti vei putea schimba si farurile cu unule clare fara probleme), iti poate confirma asta Geo_ZGA(el are pe far normal)

gamerul 19-06-08 21:51

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 1601680)
cielo are 2 becuri in far ? sau are faza scurta/lunga pe acelasi bec ?!
...

Baga si tu un ochi in far si o sa vezi...

Geo_ZGA 19-06-08 23:07

se merita... vezi ca am pus eu niste poze cu o pagina sau doua mai in urma... diferenta e clara, doar ca trebuie reglate farurile sa nu orbesti pe cei din trafic. si eu am faruri normale, striate... oricand vrei sa schimbi farurile cu unele clare, scoti becul xenon si il pui in farul nou. e H4 bixenon (sau xenon, dar recomand bi, sa ai si pe faza lunga), un singur bec pe far.
sa nu credeti ca ii fac reclama lui Serban, dar chiar e ceva bun, care merita.

dRR-XWX 21-06-08 01:29

dupa bac... o sa imi iau si eu... pana atunci... astept :P

webcathos 21-06-08 09:34

Dupa bac ai sa dai mai mult pe el...!!!!

serban_pc 22-06-08 10:08

maine dimineatza dau comanda, deci care doriti ......

webcathos 25-06-08 09:49

S-a facut comanda?Ceva nou?

serban_pc 25-06-08 10:48

Comanda este data si in curs de desfasurare, o asteptam.

Putem incepe o noua lista , la aceasta a-3-a comanda am eu 3 clienti, deci continuati

gamerul 26-06-08 00:22

Daca dai a 3-a comanda dupa ce sosesc astea, s-ar putea sa-mi iau un kit si pentru proiectoare.
Stie cineva daca temperatura degajata de aceste becuri este mai mare decat cea pe care o degaja un bec halogen ?

serban_pc 26-06-08 10:10

A 3-a comanda ar fi asa :

1.serban_pc : H11 35W 6000K
2.serban_pc : H4 35W 6000K
3.serban_pc : set becuri D2S

continuati si voi care mai doriti, la 6 oameni dam a-2-a comanda

alecs_foxy 27-06-08 01:11

poate cineva sa puna poze cu xenon 6000k?
sunt greu de montat? nu sunt chiar noob in domeniul asta dar trebuie facuta vreo modificare la instalatie?
mc

serban_pc 27-06-08 06:05

Cel de 6000K are o mica tenta de albastru dar aproape insesizabila.
Nu se modifica absolut cu nimic instalatia masinii iar montatul nu dureaza mai mult de 1 ora.
Ce masina ai?

alecs_foxy 28-06-08 20:21

vectra b sport/2000 de h7 am nevoie.
ma gandesc si te anunt...nu-mi place chestia asta cu garantia,am gasit prin magazine cu 100 ron mai scump dar macar am garantie

All times are GMT +2. The time now is 00:16.

- Copyright 2026 4Tuning