![]() |
Re: Poze cu parcari aiurea, amuzante sau periculoase
Despre Pitesti era vorba, ma rog, in general in judetul Arges multi si-au facut mutatie in Pitesti ca sa poata lua carnetul acolo, mai usurel decat daca ar fi dat examen ;)
|
1 Attachment(s)
draga "parcagiule"... nu se face asa... pe langa faptu ca "freci" atatea locuri, cand ii vezi pe toti parcati intr-un fel, pur si simplu nu e frumos si civilizat... da ce sa-i faci...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
deci: politia a intrat pe interzis ca sa parcheze
si o dacie galbena parcata pe stalp :) |
faza cu politia e cumva in militari? pe iuliu maniu?
iar dacia galbena..intradevar e parcare frumoasa...da pacat de persoana/persoanele care erau inauntru:( |
da,militari,in zona pietei veteranilor :)
|
Quote:
apropo, am vazut un 207 nou-nout, cu numere rosii parcat putin aiurea langa intersectie. incurca putin circulatia. la care, unul cu albea, ajunge langa el, scoate o cheie pe geam si ii restilizeaza bara... inteleg ca te incurca, dar nici asa frate |
...GENIAL TOPICUL...
|
|
1 Attachment(s)
Un roman la Budapesta !
|
pai nu e in genele noastre sa ne punem amprenta peste tot?:))
chiar ma intrebam unde mi-au mutat topicu:)) |
3 Attachment(s)
parcare la milimetru :D
|
se vede ca asa stiu folosi romanii senzorii de parcare ca si batraneii calculatoarele.
|
vorba ta..mai are si senzori de parcare:lol::lol::lol:
si nu e parcare la milimetru...e lipita!!! |
tare...:)) mai stiti poate stie sa foloseasca senzorii si nu stie sa foloseasca frana :):)
|
am parcat si eu o data asa, dar pentru ca strada era foarte ingusta si treceau multe masini mari. stalpul e din plastic, nu se intampla nimic. se misca usor cand il atingi si atat
|
Am mai vazut multi care parcheaza lipit, mai grav de cei care nu o pot controla usor din ambreiaj si stalpul mai e si din fier sau ciment. Cat despre cel cu golful de pe pagina precedenta, asa parcheaza o gramada la mine in spatele blocului, as putea sa fac zilnic. Ei nu inteleg de ce toti parcheaza paralel, perpendicular pe trotuar, sau oblic, si vine unul sa traga asa. Cat despre acea Dacie, e tragic. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei ce se aflau in masina :(
|
Quote:
conditia instalarii pilonilor ar fi si aceea de a trece un pinguin din cand in cand sa mai amendeze masinile parcate unde nu e voie, insa asta e... "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul" |
2 Attachment(s)
|
Eh, la mare, avand in vedere ingramadeala de masini care e prezenta in sezonul estival, mai parcheaza omu pe unde apuca, chiar daca o mai urca pe iarba putin, intre stalpi, mai sub un copac.. e de inteles. Unde e facuta poza ? Pe langa Vox Maris cumva ?
|
hmm undeva intre Iaki si Rex .. era un hotel Rivera ceva de genu
|
Atunci nu e unde credeam eu. :D
|
2 Attachment(s)
am si eu una :D
|
omu a vazut ca oricum nu se prea folosea acea portiune si a zis ca ce naiba.... daca tot n-a gasit loc..:))
|
nu...da ar trebui sa se gandeasca si el....e panta...e zapada pe jos(polei) vine unu mai tare si....POC:)
|
faza tare, referitor la audi-ul de la mare:)
am fost si eu weekendul asta la mare, si normal, ca tot omu m-am cazat si normal ca toti romanii cei de la hotel mi-au luat bani pt loc de parcare! cica sa am eu loc asigurat! ( ceea ce nu s-a intamplat) si vin eu seara frumusel la hotel cu masinuta si era o parcare pe acolo..toti aliniati frumos, si eu langa ei nu am incurcat pe nimeni cu nimic! nici un indicator nimic! A doua zi cand ma uit la masina am descoperit ca aveam "o janta galbena :D" .. iar cei care mi-au pus janta erau prin apropiere.. ii intreb eu frumusel cu ce ocazie si ei imi raspund politicos ca cica ar fi spatiu verde! ... amu acolo numai iarba nu era... era un pamant uscat langa care erau si niste pubele ! Si uite-asa am platit o amenda de m-a usturat ca cica "n-ai voie dom'le sa parchezi in spatiu verde" Acu va intreb voi stiati cumva de tampenia asta? Nu cumva trebuia sa fie vreun indicator? Nu era datoria celor de la hotel sa imi tina totusi un loc de parcare? |
in romania nu se mai stie ce e aia normalitate.traim in "ea" si asta ne ocupa tot timpu.A incetat demult sa nu ne mai surprinda.
|
2 Attachment(s)
|
Am si eu 1-2 poze cu soferi din astia care parcheaza PERPENDICULAR pe parcarile celorlalti oameni :) Sa le caut si le pun si eu aici.
|
2 Attachment(s)
hmm..si culmea....erea si langa politia municipala :))
|
eu am pozat odata un matiz care bloca intrare pe centru vechi al targovistei ( toti taximetristii / soferii erau nervosi si voiau sa intre ) .. cu pozele stiti ce am facut ? mailto: sesizari din trafic :D
|
Quote:
trebuiau luate masinile si duse in alt oras... Quote:
era frica sa nu ii zgarie ala cu dacia masina si a parcat putin mai incolo de el :D |
Quote:
Consider ca nu ai procedat corect ca ai parcat in alta parte, trebuia sa lasi masina pe avarii, chemai persoana care se ocupa de "managementul" parcarii, ii explicai situatia si ii cereai sa gaseasca o solutie . |
omule citeste si tu mai bine :) am scris destul de clar ca NU AM VAZUT CA ESTE SPATIU VERDE SI NU ERA NICI UN INDICATOR CARE SA SCRIE ASA CEVA !
|
Quote:
DACA AI PLATIT pentru un loc de parcare este DREPTUL tau sa-l folosesti, asadar nu aveai motiv sa parchezi in alta parte din moment ce ai platit pentru un loc de parcare . Ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca in Romania pentru drepturile tale trebuie sa te bati ca altcineva nu o sa o faca in locul tau si hienele pandesc la tot coltul, sa manance si gura lor o bucata de paine :rolleyes2 . LE: Acum ca sa inteleg ca din ceea ce ai scris tu se pot interpreta mai multe variante . Locul unde ai parcat tu era de fapt "parcarea" hotelului(ptr care platisesi) sau ai parcat acolo deoarece parcarea hotelului era plina ? |
locul unde am parcat era exact langa hotel ! deci am crezut ca e chiar loc liber :) intelegi ?
|
1 Attachment(s)
Asta seara, in Salajan. Erau si avariile puse..pfft !
|
hahaha
oare s-a intrebat ce e cu marcajele galbene si cu semnul mare pus "Nu blocati intersectia!"? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:16. |
- Copyright 2026 4Tuning