![]() |
pt mine e bine oricand dupa ora 17:00
|
dupa 12 sept
seara oricand! |
Mai facem un mic YURESH?????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
unu mic akolo :D
deci ramane pe vineri? |
din partea mea ramane pt vineri
ora 19:00 e OK? PS: ai terminat rodajul? sa facem o proba (o sa fiu cu setari de strada - dar macar ne facem o idee) |
Opaaa...hmmm...deci ramane vineri? Nu de alta, dar eu sunt cu munca in afara Buc luna asta de luni pana vineri...merge si sambata...
|
atunci ar fi mai bine sambata? daca sunt mai multi care nu pot vineri da pot sambata.
DnI si Bogdan vad ca pot sambata da nu pot vineri altcineva? careva care nu poate sambata? |
duminica
|
marti la 12 ,
sambata ramane ;) |
Oka...sambata la ce ora?
|
sambata sa fie......la ce ora?....sa prindem si ceva lumina naturela...
propun ora 16.00. da sa imi dea si mie cineva un bip sa nu uit :oops: |
parfum , sambata la 16
|
bravo ma pensionarilor !
lucrez si sambata si nu ma pot invoii. |
Inca nu promit nimic daca pot sa ajung...
Aflu astazi sau maine ce si cum... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
16 e ok, dar hai 17 sa vina si el... :wink: |
pai de 2 sambete nu s-a mai lucrat si tre sa fiu prezent de data asta...
ok, vad io cum fac... |
Lista celor care s-au anuntat pana acum:
Fordu Santos Dni (?) Aicad Rabanne Alex_maxx 200sx Bishop Coobra Nev DVDu Snow Mapu Emailu Speeder BogdanCMS Bytzu asteptam si pe altii sa confirme... Locatia X. Sambat. Ora 16-17?? (eventual gandit si la o alternativa \"indoor\" daca Doamne fereste vine vreo tornada) |
daca e sambata ast anu pot veni. imi pare rau.
|
aha .. the good ol` days .. deja incep sa-mi amintesc ...
:lol: |
Bad news for me... voi fi plecat din Bucuresti tot weekendul :( Nu se poate amana? :?
|
sambata la 16.00 voi fi acolo :wink:
|
Azi e ziua! Nu uitati :)
|
cei care au facut filme si poze, nu va sfiiti sa postati
PS: poate mai facem una mai incolo sa poata sa vina si cei care nu au venit azi |
As fi vrut si eu sa pot veni, sper ca v-a spus COOBRA...eram la munca :(
Data viitoare sper sa ajung :D |
Sorry k am dormit k un porc si nu mam mai trezit :)
sa mai facem una mica si mai inkolo ...sa ne amintim knd stateam in frigurile alea cumplite si motoarele urlau sa ne incalzeasca :P |
Re:
Quote:
PS: Map-ule tu n-ai venit... dar a trecut vechiul MAP pe-acolo de vreo doua ori :) Dar nu mai avea acelasi sunet. |
lol da faza tare cu vechiul MAP care tot dadea ture pe acolo , stikerul pe geam nu-l mai avea si nici vechile numere, doar acel inconfundabil 4SS reflectorizant ;), oricum noul propietar si-a cam batut joc de masina, sunetul lipsa, cred ca i-a scos si cateva stuturi ca nu mai fugea asa tare....
|
Unde estem pozele ??? :roll: :cry:
|
am fost plecat tot wekendul... nu am putut ajunge !
imi pare rau... bagati pozele !!!! |
o sa fie filmul cand o sa dea bulangiu ala de santos caseta inapoi
|
1 Attachment(s)
Poza...
|
si restu pozelor....
|
1 Attachment(s)
filmu de la intalnire . . .scuze pentru intarzierea de doua luni datorata prietenului santos.
|
Re:
Quote:
|
Re: Intalnire 4SS - OLDSCHOOL
ce zicetzi voi sa mai facem o inca o intalnire 4 Speed Squad OldSchool
ca pe timpuri bune |
eu ma bag, 8)
|
Pai ne bagam, dar nu cred ca se mai poate face. E simplu. Pentru ca atunci nu erau zeci de cluburi si adunari. Cand iesea cineva, iesea si atat. Acum sunt in alte grupari, deci cam greu de facut oldschool cu toti cei de odinioara. Eu zic sa ne axam pe ale noastre obligatorii si sa nu mai rascolim trecutul. Nu stiu cati cei care au fost in 4SS vor sa mai auda de el.
|
asta nu exclude faptul sa ne vedem la o bere cei care vor din vechiul 4ss sa ne vedem
|
Ar fi ceva..ce conteaza daca suntem pe altundeva , asta inseamna ca nu mai vb?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning