![]() |
Respect amice !
e bestiala masina, e de bun gust tunning-ul facut ;) nu prea le am cu masinile dar imi place ce vad. |
Radu , dupa ce ti-ai pus cauciucuri de 195/50/R15, ai avut probleme la aripa din spate? As vrea sa-mi pun shi eu jante de 15`` shi nu shtiu daca o sa-mi atinga de aripa spate,cand va li incarcata mashina.. (momentan nu am amortizoare sport) Ashtept un raspuns urgent de la oricine care a avut problema asta! 10x :wink:
|
Tu ai pe ea din fabrica 185/65 R14, daca ii pui jante de 15 si ii micsorezi talonul cauciucului nu are cum sa iti atinga pt ca pastrezi marimea originala a cauciucului!!!
|
Superba masina, sincere felicitari...cu inca 1-2 mici retusuri, ar fi perfecta...asta nu inteleg majoritatea celor de aici, ca nu-ti tb cine stie ce spoilere SF sa-ti faci masina sa arate bine...garda la sol mica si jantele fac cam tot farmecul...
|
@ B-00-DOG - Cu franele fata mai astept, o sa vad pe la primavara ce o sa fac ... Puntea mi-a dat-o un prieten cadou, a avut-o de pe o masina dezmembrat. De etriere am inteles ca se potrivesc cele de Vectra, nu stiu exact si nu vreau sa te induc in eroare, trebuie sa mai ma documentez pe tema asta!
@ EniS_cTa_ENA - Nu am avut nici un fel de problema la aripa spate, nu atinge nici cu portbagajul plin si cu 4 pers. in masina! E adevarat ca s-a apropiat cauciucul dar sta la limita sa atinga, cam la 3-4 mm. Conteaza foarte mult ET-ul jantei ca sa nu iti atinga. Pe scurt ET-ul este distanta de la prezoane la marginea exterioara a jantei, adica cat de mult iese in afara. Jantele mele au ET 40, alea de tabla ale ei aveau ET 38. Cand iti iei jante ai grija la acest aspect! Bafta! @ Bogdan_16v - Merci mult de aprecieri, ma bucur ca incep sa intalnesc tot mai multe persoane pe aceeasi lungime de unda cu mine! Multa lume ma intreaba ca de ce i-am facut spoilere, praguri etc. Raspunsul este simplu - pentru ca NU AM VRUT! Inca nu am vazut la noi spoilere care sa cada bine in linia masinii si sa nu se ajunga in cealalta extrema, ce a KITSCH-ului! In afara am vazut cateva spoilere dragutele dar nu ma tenteaza acest aspect, in cel mai bun caz niste fustite foarte subtiri dar mi-e ca se sparg de 3 ori pe saptamana la cat de joasa e si cum sunt drumurile in Romania. Oricat de incet si atent ai merge in Romania nu poti sa faci o masina foarte joasa, exemplul meu fiind un prieten cu o Astra GSi ... |
Radu,am probat nishte jante de 15`` cu latzimea jentzii de 6.0 si nu atingea , ramanea cum ai spus tu .. catziva mm! eu vreau sa-mi iau nijte jante Dezent cu latimea de 6.5 .. ptr ca mai inguste nu au ! asta este .. o sa duc mashina la modificat aripa in caz de atinge! Merci mult ;) hai ca o sa pun o poza ca sa le vezi dupa ce ajung jantele in orash!
Despre mashina ta .. a ieshit foarte bine, se vede ca ai grija de ea. Numai bine , Bafta |
2 Attachment(s)
A trebuit putin umblat la aripile spate , in rest totul e ok.. nu atinge ;)
|
felicitari pt jante, enis!!! sunt frumoase!
|
Frumoase jantele, sa le stapanesti sanatos, dau bine pe culoarea masinii si imi place designul! Sunt Dezent-urile despre care vorbeai, cu latime 6.5J ? Ce ET au ?
Ce dimensiuni ai cauciucurile, 195/50/15, si ce marca sunt? Ce ai facut la aripi in spate, ai indoit buza aripii in interior? Daca ai indoit-o ai grija ce faci ca sa o protejezi pt ca acolo arunca roata apa+noroi si o ia imediat rugina, fiind stiut faptul ca acolo e \"boala\" la Cielo si la Opel-uri in general ... |
frumoasa culoare...e frumoasa toata masina...dar de ce sa te mint nu immi plac triplele si semnalele...lasa-le albe albe....
|
Frumoasă maşina. N-am mai postat de mult timp pe 4tuning, dar pozele cu maşina ta m-au făcut să scriu din nou. Felicitări pentru munca depusă! Īmi īnchipui cāt ai muncit.
Şi acum criticile: - schimbă-i triplele şi semnalizatoarele (laterale şi faţă). Vezi că sunt nişte triple \"de Korea\", parcă aşa se numesc, care sunt mate. Eu zic că ar da ceva mai bine pe maşina ta. - eu i-aş schimba şi eleronul care e prea comun şi īn plus i-ar sta mult mai bine cu unul mai finuţ din moment ce nu i-ai pus şi spoilere+praguri. - sincer, parcă şi cu ornamentele cromate i-ar sta mai bine. Aşa parcă nu e terminată după operaţiunea de vopsire. - restul sfaturilor privind frānele şi puntea spate iar sunt demne de luat īn seamă. Sper să nu te simţi ofensat, ci să-ţi dai seama că suntem un popor de cārcotaşi, atāt. ;) :P |
@GAB35DJ, @Lao - Multumesc mult pentru aprecieri!
Ornamente am sa ii pun doar daca am sa gasesc negre. Cat despre frane, acum sunt in lucru, am deja puntea spate cu fuzete detasabile si acum umblu dupa restul pieselor. Vreau sa imi pun si etrieri de Lanos pe fata, am mers cu masina unui prieten care are si se simte o diferenta ENORMA! Sper ca in cateva saptamani sa fie gata! Bafta! |
Eu am Executive 2003, īnainte am avut 2 Cielo de Korea ('95 şi '96) şi pot să spun cu māna pe inimă că e mare mare diferenţă īntre frānele celor 2 modele de maşini. Poate pui māna pe o pereche de jambe de Executive. ;)
|
2 Attachment(s)
radu asculta-i sfaturile lui lao...cunoaste cielo pe dinafara...si ce cielo'uri a avut el..nu prea avea multa lume la vremea aia...asa k daca iti da un sfat ia-l de bun...io asa fac! :D :D :D
|
Scuze pentru offtopic: mă de unde tot aveţi voi poze cu maşinile mele, că eu nu am nici măcar una. :( Ia mai daţi-mi şi mie!
|
re
mane scz ..ai zis 3 mil tapiseria??? pai mai merge omu mai face din astea? lasa si mie un nr de tel ceva sau o adresa ms
|
INTREBARE
Felicitari pt masina!!E reusita.Vreau sa te intreb, pe consola centrala ce ai pus ?e vreo masca de aluminiu sau ai vopsito?
|
1 Attachment(s)
Te cam manca piciorul pe pedala duminica... :D :D :D
|
:D:D:D Merci mult de tot pt. film, nu credeam ca a filmat cineva!
|
Felicitari , te-am vazut de mai multe ori si in trafic si masina chiar arata bine .... un tuning de bun gust , cu arcuri , jante , vopsita tipla.......fara accesorii de prost gusta , fibra si altele .Bravo
|
1 Attachment(s)
@8 valve - Merci mult de aprecieri!
Am pus o poza facuta aseara care mie imi place mult - THE RED DEVIL ! :twisted: :D |
Poate unii vor considera aiurea ce urmeaza sa spun, dar - din punctul meu de vedere - ai cel mai frumos Cielo din Romania, dar... nu e perfect (adica ai nota -10) :P A mai spus cineva pe paginile anterioare sa faci ceva cu semnalizarile fata si stopurile, adica sa nu mai fie negre. Daca ai face semnalizarile clare si stopurile cel putin normale, ai avea din partea mea nota 10+ (cu coronita :lol:).
Felicitari! S-o stapanesti sanatos si sa te feresti de belele! :wink: |
cunosc personal fosta proprietara si intr-adevar masina era bine intretinuta si ok. initial era rosie si avea capota alba nu? :D s-o stapanesti sanatos! e f frumoasa masina
|
@Gabi - Ma bucur ca iti place, merci de aprecieri. Pana da caldura afara sper sa obtin din partea ta nota 10+(cu coronita), sunt deja in lucru cu anumite chestii, cum termin totul o sa pun poze! :D
@Piiiiit - Nu stiu daca vorbim de acceasi persoana, masina a fost alba integral cand am luat-o, sunt si cateva poze pe prima pagina cu masina inainte de vopsire. |
RE
|
Am citit ce scrie pe topicul respectiv! Oircum nu prea merg cu ele aprinse, daca aprind faza scurta nu se mai observa absolut nimic rosu! Tin aprinse pozitiile cand stationez. Oricum, eu nu pot sa inteleg cum se poate confunda o forma de far cu una de stop, mai ales daca sub faruri sunt si 2 proiectoare aprinse! Sincer eu nu am vazut masina cu proiectoare in spate pana acum!
|
Mi se pare o aberatie faza cu pozitiile rosii!!!
Trebuie sa fii prea chior sa nu obs ca se apropie de tine, cand cineva franeaza nu vezi stopurile lui ala ca se apropie de tine???? Radu, nu te lua dupa ei, chiar arata f bine!!! |
Nici mie nu-mi plac poziţiile alea roşii, dar important e să-ţi placă ţie, nu nouă. ;)
|
am vazut masina in cartier si arata bine, sincer sa fiu arata foarte bine, un cielo facut cu mult bun gust si seriozitate. repect
|
am si eu o intrebare ptr posesorii de cielo ...
de ce dupa un anumit timp .. discurile de frana se ovalizeaza .. chiar daca nu sunt folosite .. adik mashina a stat ceva ani ... sau .. nu abuzate prin franari excesive si rele :)) |
Salut!
De chestia asta chiar nu am auzit, nu numai la Cielo dar la nici un Daewoo sau la alta masina... Nu cred ca este posibil sa se ovalizeze discurile daca masina sta, asta ar insemna ca si cele noi s-ar ovaliza in magazie pana sa se vanda... De la franari intensive, in special vara cand e foarte cald, mai ales daca a plouat si mai iei si o balta si sare apa pe ele e foarte posibil sa se ovalizeze... Daca te intereseaza discuri de frana sport da-mi un PM. Aduc pentru aproape orice marca si orice model, sub pretul pietei, de la firme cum ar fi: Brembo, ATE, Zimmermann, Ferodo. Bafta! |
Ce aveti ma cu pozitiile? sunt belea; totusi culoarea e cea mai misto. Felicitari Radu!
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
sincer asta alb sidefat....e prea exagerat..
in schimb imi plac jentile , iar triplele puteau fi facute si mai bine ! s-au bagat ceva bani in masinutza ... |
La Cielo rosu nu imi place deloc eleronul si kitul este f comun, iar la cel alb...culoare superba, triple dragutze, jante super, spoilere ORIBILE, strica frumusete de masina!!!
|
Parerea ta.... ala de fata barem e senzatie! Una e sa vezi masina pe viu si alta sunt pozele..
|
Re: Cielo
Scuteste-ne de detalii! Fa-ti topic separat si lauda kitch-urile alea cat vrei tu acolo!
|
salut ieri mi-am cumparat un cielo nou si is in culmea fericirii.cu toate ca e nou as vrea sa o personalizez cat de cat .as vrea cateva sfaturi de la tine k am vazut ca le ai in materie de tuning.ps masina arata tare de dot felicitari.
|
1 Attachment(s)
pentru 600 euro iti fac masina sa arate asa...deci...roti borbet pe 15+cu gume pireli 205/50/15,suspensie sport care iti coboarra fata cu 6 cm si spatele cu 4cm(maxim e 7 fata cu 4 spate)toba sport....care face un sunet demential....si bonus un filtru sport care mai face si el ceva pe acolo nu multe dar face...daca le vrei imi spui....nu le vand pe bucati si doar pe toate pentru ca vreau sa creez o replica a masinii mele....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning