Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Auto-tuning Show 2 Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/77411-auto-tuning-show-2-satu.html)

GODLESS 22-05-08 21:22

Re: Auto-tuning Show 2 Satu Mare

Quote:

Originally Posted by bobo3s (Post 1547931)
“AUTO-TUNING SHOW 2 SATU MARE”
25 Mai 2008

REGULAMENT DE PARTICIPARE

I. Concurs de accelerare :

A .Clasamente (categorii) :.
A1.AUTO SUB 75 CP
A2.AUTO INTRE 75-100 CP
A3.AUTO INTRE 101-130 CP
A4.AUTO INTRE 131-165 CP
A5.AUTO INTRE 166-200 CP
A6.AUTO INTRE 201-250 CP
A7.AUTO INTRE 206-300 CP
A8.AUTO PESTE 300 CP

Aici cred ca sa strecurat o gresala ... ca nu are logica ...

attilaboot 22-05-08 21:43

Da, deci Sambata seara ora 11.05 - ploaie torentiala de 15-30 minute.
Nici o problema, pina dimineata se usuca....
DUMINICA 25. Mai. 2008. - Timp frumos cer senin, toata ziua.

Cam atit pe scurt ce pot promite si inca ceva, distractie si adrenalina.

VenturaAZW 22-05-08 22:15

hahahahaha :))) amatori ce suntetzi ! adevaratele curse sunt pe STRADA nu in categorii si prostii de`a voastre de la XXXCP - XXXCP :))) va datzi in spectacol in fatza a mii de oameni din care mai mult de jumate habar nu au ce se afla sub capota unei masini !

Jeff 22-05-08 22:23

Pot sa confirm participarea a cel putin 4 amatori din Timisoara care spera sa se dea in spectacol pentru miile de oameni doritori de show. Noua ne e frica pe STRADA si vrem pe categorii, ca nu-s curios sa vad cum stau fata de dacia 1100 a lui ace ventura :D

attilaboot 22-05-08 23:17

Quote:

Originally Posted by VenturaAZW (Post 1548785)
hahahahaha :))) amatori ce suntetzi ! adevaratele curse sunt pe STRADA nu in categorii si prostii de`a voastre de la XXXCP - XXXCP :))) va datzi in spectacol in fatza a mii de oameni din care mai mult de jumate habar nu au ce se afla sub capota unei masini !

Vrei să vezi cât de tare eşti? încearcă să numeri până la zece anii ce ţi-au mai rămas de trăit sau lunile sau zile, încearcă să numeri daca concurezi ilegal pe strada, si inca mai pui in pericol si viata altora. In al doilea rind nu te ascunde cu parerile tale (proaste) cu noul tau nume VenturaAZW facuta recent. Amator ce esti..

.... si cu asta si am terminat ptr ca nu vreau sa fie alte discutii de tip OT.

Thank's

VenturaAZW 22-05-08 23:21

ok ! ma`m gandit ! nu o sa mai fac CURSE pe STRADA ! de acum inainte imi strang bani sa imi fac si exterioru de la masina ! si o sa concurez doar la CURSE ORGANIZATE !

VenturaAZW 22-05-08 23:22

nu mai vreau nici un post !!!! gata !! FINISH :P

Alex2Fast4U 22-05-08 23:49

nu ti-o cerut nimeni parerea domnule profesionist... noi amatorii o dam pe curse legale .. ca n-avem atata tupeu ca sa ne dam pe strada.. ne este foarte frica sa nu luam in brate primu stalp sau doamne fereste sa omoram pe cineva..

asa ca daca nu mai vrei nici un post.. ia-ti impresiile de "strit reisăr" si visele de NFS .. si parcheaza-ti bicicleta in primu copac de pe strada.. ;) ca acolo e mai sigur

Gata!!! FINISH !!! :lol:

tristan 23-05-08 01:18

Dovada clara de iresponsabilitate sau... invidie & prostie :lol:

VenturaAZW 23-05-08 01:20

bai alex ! ce tot vb ...nici macar nu ai permis..!

andreinui 23-05-08 02:00

am fost anul trecut la voi si a fost foarte reusit...cred ca este cea mai frumoasa locatie de linii care am vazut-o vreodata.
bafta si anul acesta:)

gergo 23-05-08 07:39

Multumim Andrei, te asteptam duminica!

Ventura, no comment. Crezi că ne poţi provoca, dar te inşeli.

O mică paranteză: sper să fie vreme frumoasă şi să fie spectacol mare. Şi dacă nu va fi, şi atunci ne-a adus TuningShow2 un lucru deosebit de important: pe urmă, ne-am strâns o echipă de 15 entuziaşti care dorim să realizăm un eveniment de succes.

In legătură cu concursul de accelerare, astăzi după masa vom revizui fiecare cuvânt al regulamentului impreună cu Directorul de concurs si după aceea vom posta varianta finală, care va suferi mici modificări.

gergo 23-05-08 08:09

Update: premiile concursului de accelerare sunt urmatoarele: Locul 1. in categorie: o geantă plină cu produse SONAX (Germania), de genul: aditiv, soluţie jante, silicon, etc
locul II in categorie: pachet consistent produse WYNNS, locul III: pachet produse WYNNS, premiile sunt oferite de AutoNet şi GerBog, care vă aşteaptă cu un stand Yokohama, unde vor fi expuse anvelopele japoneze de performanţă.

juana_man 23-05-08 08:42

Quote:

Originally Posted by VenturaAZW (Post 1548904)
ok ! ma`m gandit ! nu o sa mai fac CURSE pe STRADA ! de acum inainte imi strang bani sa imi fac si exterioru de la masina ! si o sa concurez doar la CURSE ORGANIZATE !

hai ca mi-ai inveselit ziua :)):)):)) cik nu o sa mai faci curse pe strada :)):)):)) nene,cursele tale virtuale pe care le faci in sens luptand cu moara de vant si incercand sa iesi in evidenta sunt pamfleturi cu care impresionezi pustioaicele de liceu sau cateva botaniste de cartier.....

tu te iei de oameni care pun suflet si pasiune in acest eveniment si incerci sa te ascunzi sub anonimat ,incerci sa dai aere de "a tot stiutor" ....nene nene.....puti a vali neamt

Xdriver 23-05-08 09:05

Vin si eu si cativa prieteni pt linii:D

andreinui 23-05-08 14:27

se pot lua mai multe informatii de la nr din primul post?se dau cupe la locul 2 si 3?ms mult

attilaboot 23-05-08 15:32

Quote:

Originally Posted by andreinui (Post 1549668)
se pot lua mai multe informatii de la nr din primul post?se dau cupe la locul 2 si 3?ms mult

Da, se da cupe si diplome si chiar niste premii, mai multe informatii pe Nr de telefon:
0728-321116 ARNOLD

gergo 23-05-08 16:00

Anunt important:
la acest show vom putea asista si la o premieră în cadrul curselor auto din România: concursul va fi transmis ONLINE, LIVE, IN DIRECT, printr-o camera outdoor, pozitionata pe pasaj, de la ora 11.00 pâna la ora 20.00!

Astfel, toti cei care nu pot deplasa in Satu Mare, vor avea posibilitatea de a urmări concursul de accelerare (start+150m) pe internet, in curand vom publica adresele site-urilor, primul fiind acest thread pe 4tuning.ro.

Partenerii nostri care au făcut posibil această conexiune sunt: grupul RDS - Internet cu viteza luminii, Mobitel Security si Infocenter SRL, companii cărora le mulţumim şi pe această cale pentru sprijinul acordat!

szambi77 23-05-08 16:54

Cu parere de rau anuntam ca din motive obiective Tengu nu mai poate sa ne onoreze cu prezenta la acest event deoarece i-au intervenit anumite probleme de ultima ora si a trebuit sa plece din tzara mai devreme decat a preconizat el ! DAR daca s-a promis drift, drift va fi ;)

szambi77 23-05-08 16:55

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1549218)
hai ca mi-ai inveselit ziua :)):)):)) cik nu o sa mai faci curse pe strada :)):)):)) nene,cursele tale virtuale pe care le faci in sens luptand cu moara de vant si incercand sa iesi in evidenta sunt pamfleturi cu care impresionezi pustioaicele de liceu sau cateva botaniste de cartier.....

tu te iei de oameni care pun suflet si pasiune in acest eveniment si incerci sa te ascunzi sub anonimat ,incerci sa dai aere de "a tot stiutor" ....nene nene.....puti a vali neamt

Ca administrator stii tu ce stii :lol: ;)

szambi77 23-05-08 21:33

Rugam si pe aceasta cale participantii :
- la concursul de accelerare din alte judete decat Satu Mare sa vina cat mai devreme in vederea inscrierii !
- la expo sa soseasca inainte de ora 10.00 a.m. Ar fi util ca participantii apartinand aceluiasi oras, club, echipa etc. sa vina impreuna pentru a nu le fi pozitionate autoturismele in mod aleatoriu !

Multumim anticipat pentru colaborare !

DOMY_m3 24-05-08 09:08

am si eu o intrebare.inteleg ca daca nu se srange 6 masini,nu se face categoria respectiva si se muta toate masinile la cat urmatoare.dar ce se intampla de ex daca in cat 250-300 este 6 masini dar la cat 300-fara limita,nu este numa 2 masini.ce se intampla cu aia 2?nu poate concura sau ce?se muta la cat spectatori?

gergo 24-05-08 10:24

pentru "greii" concursului nu este limita minima de categorie, pe de alta parte sunt convins ca vor fi mai multi si in acasata categorie. :)

AutoTuningShow a ajuns pe prima pagina a celui mai prestigios site maghiar de auto: www.totalcar.hu

gergo 24-05-08 17:32

De maine dimineata ora 10, pe aceasta adresa de IP puteti viziona in direct pregătirile pentru concursul de accelerare, de la ora 13.00 se da startul, adresa este valabila pana la ora 22.00:

82.79.52.101

Foarte simplu, in Internet Explorer, sau Mozilla, sau Opera, sau telefon se deschide pagina, maine de la ora 10.00 am.

Conexiunea si transmiterea in direct s-a realizat cu sprijinul: RCS/RDS - Comunicatiile viitorului, Mobitel Security si Infocenter!

piratu_volvo 25-05-08 12:04

Oare numai la mine nu merge?

Rolly_k 25-05-08 12:07

nici la mine nu merge....

piratu_volvo 25-05-08 12:10

Atunci m-am linistit:???::???:

Rolly_k 25-05-08 12:14

poate mai tarziu ca vad ca camerele is amplasate deja

danny_bik3ru 25-05-08 12:35

mai bine veniti aici ca este vreme buna :)

Rolly_k 25-05-08 12:38

pai sunt aici :) da inca pe nicaieri nimik da totusi va merge camera asta astazi ?

Gabi 25-05-08 13:08

La mine merge !

piratu_volvo 25-05-08 13:09

Da o sa fie ceva sau este ?Cum adica "inca nimik" ?:shock:

Fixius 25-05-08 13:32

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1551644)
De maine dimineata ora 10, pe aceasta adresa de IP puteti viziona in direct pregătirile pentru concursul de accelerare, de la ora 13.00 se da startul, adresa este valabila pana la ora 22.00:

82.79.52.101

Foarte simplu, in Internet Explorer, sau Mozilla, sau Opera, sau telefon se deschide pagina, maine de la ora 10.00 am.

Conexiunea si transmiterea in direct s-a realizat cu sprijinul: RCS/RDS - Comunicatiile viitorului, Mobitel Security si Infocenter!

se vede foarte naspa.... tot in reluare.. se vede..

Fixius 25-05-08 14:22

tiru alb o castigat ???

IonutzMFF 25-05-08 18:08

Nici acolo nu am scapat de campania electorala ...La Baia Mare macar erau romani .... Aici am primit ceva ''fluturas'' in limba maghiara...Nu am nici o treaba cu maghiarii si Ungaria chiar imi plac ..dar asa ceva este strigator la cer ...In Baia Mare au luat prefectura , in Satu Mare vor primaria ...Cand vom vedea un primar roman in Ungaria???
Asta mi'a fost nemultumirea in legatura cu show'ul....in rest nota 10 :))

junior07c 25-05-08 18:21

ceva poze? :)

TOMMY 25-05-08 19:06

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1552915)
In Baia Mare au luat prefectura , in Satu Mare vor primaria ...Cand vom vedea un primar roman in Ungaria???

Atunci cand vor fi asa multzi romani in Ungaria catzi maghiari sunt in Romania;)

Dracushor 25-05-08 20:45

Tocmai am sosit din oras.
Show-ul a fost super. Cel mai tare mi-o placut cei doi drifteri din ungaria, pacat ca BMW-ul sa stricat ca daca nu atunci mai facea ceva scheme.
Mai tarziu revin cu un "album de poze"

veveve 25-05-08 21:23

Quote:

Nici acolo nu am scapat de campania electorala ...La Baia Mare macar erau romani .... Aici am primit ceva ''fluturas'' in limba maghiara...Nu am nici o treaba cu maghiarii si Ungaria chiar imi plac ..dar asa ceva este strigator la cer ...In Baia Mare au luat prefectura , in Satu Mare vor primaria ...Cand vom vedea un primar roman in Ungaria???

ionutz,faza ii ca g....oaiele astea de candidati au profitat de showu asta fara acordu nostru....in fine toata lumea so simtit bine si showu o fost pe masura asteptarilor tuturor:D

szambi77 25-05-08 21:35

Quote:

Daca astea au fost nemultumirile tale inseamna ca e ok, nu :?: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:08.

- Copyright 2026 4Tuning