Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Lamborghini Reventon a ajuns in Las Vegas (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/77399-lamborghini-reventon-ajuns-las-vegas.html)

Slim29 12-05-08 21:12

Re: Lamborghini Reventon a ajuns in Las Vegas

[QUOTE=God_Speed;1529841]deci disper cand vad cate un mare "jmecher" ca spune: tot veyronu este mai tare! in primul rand nu a vazut nici unu de pe aci de pe forum un veyron in realitate[QUOTE]

tin sa te corectez e un baiat pe forum ESPINOZA !

cryssl 12-05-08 21:41

=P~ cum sa n'o iubesti :X

SV25MBN 12-05-08 21:49

Ce design de avion de vanatoare are masina asta. Un Lamborghini pur si simplu superb ! Norocosi trebuie sa fie cei 20 viitori proprietari ai aceste minunate masini.

crazyfornova 12-05-08 21:56

cel mai al dracu lamborghini produs vre-odata

vladdaman 12-05-08 21:56

daca mi-as lua asa ceva nu as locui intr-o tara ca asta...

Paul_ToNy 12-05-08 22:18

super tare, daca as avea i masina de asta nu imi mai trebuie nimic. belea .ce fericire pe aia care au fost acolo.

apache 12-05-08 22:59

eu vreau una...sa scrie pe ea 12/20...numarul ce-mi poarta noroc

morimoto 12-05-08 23:21

nu a vazut nici unu de pe aci de pe forum un veyron in realitate :lol::lol: vb pentru tine nu mai vb in general dute prin italia si poate o sa vezi si u unul in "realitate":lol:

crazy-unique 13-05-08 00:53

hai k intr-o luna da ture cu magheru insotit de slru ala cu LMB la numar:D

SV25MBN 13-05-08 00:56

E una din cele mai selecte masini din lume , fabricata doar in 20 exemplare , nu stiu cat de rapid o sa o vedem pe Magheru :)

dr_pricop 13-05-08 00:59

Sfinte Hristoase Dumnezeule Mare

Big_85 13-05-08 06:38

Ce model poate fi mai tare decat acest "reventon"..oare au ce sa mai scoata cei de la lamborghini un model mai tare...nu cred....mi se pare mai adecvata o culoare deschisa la interior...gusturile nu se discuta :)

TuningBoy 13-05-08 11:15

Quote:

Originally Posted by Ed_Crane_1983 (Post 1528766)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...7f70c007f2.jpg
Lamborghini Reventon a ajuns in Las Vegas

Primul si singurul Lamborghini Reventon pus la vanzare pana in prezent a ajuns la un dealer auto din Las Vegas si face parte din suita de 20 de unitati programate pentru productie. Se estimeaza ca pretul lui Reventon va fi de aproape 2 milioane de dolari. Inspirat de Murcielago LP640, Reventon seamana cu avion de vanatoare si se comporta ca atare. Motorul dezvolta 650 CP si acceleratia 0-100 km/h se realizeaza in 3.4s. Viteza maxima a masinii este de 340 km/h.

Ai spus ca e primul si singurul model de vanzare. Cat costa?:D

steffan 13-05-08 12:48

2 mil USD... scrie acolo :D

TuningBoy 13-05-08 13:01

:lol: nu am citit totul :D

ZooM-ZooM 13-05-08 14:00

w o w ! ! ! e super frumoasa masinutza asta :) pacat ca nu avem drumuri pentru asa ceva :(

razzwan 13-05-08 14:41

e prea adevarata maisina....

razzwan 13-05-08 14:42

imi iau sim yo una cai asa de ieftina :))))=))))

puscky_007 13-05-08 14:57

arata mult mai bine de cat Bugati..parerea mea....isi merita totzi banii masina asta....stau si ma gandesc ce masina o intrece p asta la aspect....

adut 13-05-08 15:00

moama doamne cu vine in cutie si bagata in tipla toata zici ca e jukrie in cutie
arata crima masina si chiar poate ceva :D :D

DaLaS 13-05-08 18:19

Masinuta la cutie.. jucarie pt big boys ... Cum ar fi sa-l vedem pe Becali cu ranga pe asta!!! :) Frumos si modelul si vopseaua si nu-l mai comparati cu Veyronul atata, ce v-a ramas in cap ca a fost prima masina cu viteza maxima peste 400km/h. Si chiar este mai ieftina dacat Veyronul (1euro=0,65$),dar mai exclusivista doar 20... Hmm Becali nu-i pt tine!!

darkeddy 13-05-08 19:54

"tati..TATI...si io vreau un avion ca ala...!!!!!"

God_Speed 13-05-08 20:02

Mda fratioare, nu mai stiu unii cum sa scrie pe forum ca au fost in Italia si au vazut Bugatti Veyron, noroc cu postul meu. Hai sa ne laudam cu totii ce am vazut fiecare. Eu am vazut un Aurora, care costa cateva zeci de milioane de euro, doar ca era pe la vreo 10000 m altitudine. hmmm. Se pune?

ionutz.xu 13-05-08 21:38

wow:O:O:O....sunt curios ce or sa scoata peste ani.....asta e criminala:|

ionutz.xu 13-05-08 21:39

wow:shock::shock::shock:....sunt curios ce or sa scoata peste ani.....asta e criminala:lol:

tca1 13-05-08 23:16

Direct in Las Vegas ma duc si ma milogesc de aia sa ma angajeze acoloo...cel mai tare dealer auto din lume.....BV

SV25MBN 13-05-08 23:35

Masina probabil ca e deja la proprietar, deci cu ce te-ar ajuta sa lucrezi la dealerul prin intermediul caruia a fost vanduta masina? :D

live4racing 14-05-08 00:30

ba eu zic ca numai husa aia in care a fost invelita face cateva zeci de mii :))

live4racing 14-05-08 00:32

prea vis masina. comentariile sunt degeaba. cand o sa aiba vreunu de aici asa ceva nici n-o sa mai stie cum se cheama site-ul asta :))

mad_aurel 14-05-08 14:03

Quote:

Originally Posted by God_Speed (Post 1529841)
deci disper cand vad cate un mare "jmecher" ca spune: tot veyronu este mai tare! in primul rand nu a vazut nici unu de pe aci de pe forum un veyron in realitate, ca sa nu mai zicem ca nu a urcat in vre-unu, iar in al doilea rand, care dracu de aici a mers cu mai mult de 250 km/h de ii trebuie masina care sa mearga cu 407 km/h? din cate observ acceleratia este doar cu 0.3 s mai rapida la veyron ceea ce e de-a dreptul nesemnificativ daca nu esti pe circuit, iar ca design??? fratioru meu, masina asta da clasa la 2 veyron deodata, de aia costa 2 mil :))

da, ai perfecta dreptate,masina asta e criminala, te lasa fara cuvinte.........

bogddanel 14-05-08 15:31

Reventon e peste k Veyorn k aspect, zic yow...
Mainutza asta e absolut fenomenala, performantzele motorului sunt ok, pt k dak ar fi vrut, ar fi putut scoate mai mult...
O sa fie probabil cel mai restrans club de fericitzi proprietari, cu discutzii de genu, "Ce mai zici?" / "Aaa, pai uite merg si yow cu vreo 300 la ora, k mi-am luat un Reventon... Tu?"

nea_gogu_de_la_gaze 15-05-08 08:02

o sa scoata omu ceva profit dak o da cu 2 milioane,primul exempalr din seria de doar 20 produse.nici n am cuvinte sa descriu masina............nu exista grad de comparatie.

madboy 15-05-08 14:58

Quote:

Originally Posted by live4racing (Post 1532818)
ba eu zic ca numai husa aia in care a fost invelita face cateva zeci de mii :))

hahaha, corect..... la fel si cutia de lemn... Da o faceam mai marfa... cutia

MIRCAT 15-05-08 16:05

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 1528896)
Nu va mai certati atata ca eu cred ca nu mai dureaza mult si vedem i pe la noi unu.

crezi tu ca dureaza mult pana sa vedem asa ceva la noi???daca exista Veyron si alte bombe de genu nu cred ca nu sunt persoane in tara asta care sa nu-si permita o masina ca aceasta!!!

danibavarezu 15-05-08 17:57

e superba, ce klumea scrie prima din cele 20

LEON=black 15-05-08 19:41

asta da masina, pot sa zic ca este masina momentului, de fapt ESTE O MASINA???!!!!??? sau un OZN? cred ca un OZN

MixMaster 15-05-08 22:56

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 1535584)
crezi tu ca dureaza mult pana sa vedem asa ceva la noi???daca exista Veyron si alte bombe de genu nu cred ca nu sunt persoane in tara asta care sa nu-si permita o masina ca aceasta!!!

:)) nu o sa ajunga veci la noi in tara un reventon...poate doar in vizita..dar nu cred ca e cineva atat de idiot incat sa vina cu ea tocmai in Romania "tara tuturor posibilitatilor"...dupa cum bine se stie toate 20 au fost vandute din stadiul de proiect, acesta fiind singurul care se afla la vanzare deoarece este singurul achizitionat de un dealer auto, unul din cei mai puternici din SUA...restul...vb lu' vanghelie: pe persoana fizica :D si nu in Ro.. unul singur in Anglia..restul SUA, EAU, Estonia daca bine tin minte...etc...dar nu Romania..nu pt ca nu si-ar permite-o cineva de la noi insa trebuie un CV extrem de bine pus la punct si cu o istorie Lamborghini foarte bogata...multi pretendenti, destul de multi calificati pt lista de asteptare iar de-acolo primii 20 au fost contactati in vederea achizitionarii...pe masura ce renunta vreunul ceda locul urmatorului din lista..la fel s-a procedat cu Enzo...

In rest...conceptul de "dream car" e pantaloni scurtzi pe langa masina asta...nu poate descrie in totalitate ceea ce reprezinta ea de fapt...parerea mea de fan Lambo... ;)

di48lo 15-05-08 23:21

Adaug si eu tot ce stiu la moment despre Reventon.
Nu asta e singurul de vanzare, este inca unu in Houston ( http://www.lamborghinihouston.com/ve...ghini-Reventon ). Este numarul 2. 11 din 20 vor fi exportate in SUA, restul ramane pentru intreaga lume. Pretul de 2 milioane de dolari este enorm de mult, dar sunt destui oameni care sunt capabili sa plateasca suma. Unu singur va fi vandut in UAE. Printre posesori se afla un pusti de 21 de ani. Un mare dezavantaj pentru americani, masinile care sunt facute pentru ei au pe lateral pe spoilere niste semnalizatoare care tebuie sa respecte normele lor. Semnalizatoarele alea strica designul masini.

Flo23riN™ 16-05-08 09:43

Super tare!!!:D:D:D

boy_wonder 16-05-08 09:46

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 1536377)
Adaug si eu tot ce stiu la moment despre Reventon.
Nu asta e singurul de vanzare, este inca unu in Houston ( http://www.lamborghinihouston.com/ve...ghini-Reventon ). Este numarul 2. 11 din 20 vor fi exportate in SUA, restul ramane pentru intreaga lume. Pretul de 2 milioane de dolari este enorm de mult, dar sunt destui oameni care sunt capabili sa plateasca suma. Unu singur va fi vandut in UAE. Printre posesori se afla un pusti de 21 de ani. Un mare dezavantaj pentru americani, masinile care sunt facute pentru ei au pe lateral pe spoilere niste semnalizatoare care tebuie sa respecte normele lor. Semnalizatoarele alea strica designul masini.

pai 2.000.000 dolari este aproape 1.300.000 euro ;) si gandeste-te ca in Europa se vinde cu 1.000.000 euro fara taxe, iar asta din America la banii cu care se vinde mai este si primul din serie, deci este super pretul.. ;)

All times are GMT +2. The time now is 20:40.

- Copyright 2026 4Tuning