![]() |
Re: Cadillac CTS-V, cel mai rapid sedan pe Nurburgring?
Nu-mi place cum se aude motorul. Un c63 sau un M3 suna de 10 ori mai misto. Asta suna mai degraba a lexus is-f.
|
americani astia fac motoare V 8 de cand se stiu. ce sa te mai mire??????????
|
Quote:
|
pai normal ca toti fanii masinilor nemtesti gen bmw mercedes audi nu pot sa accepte ca GM a scos ceva sa le mai si "bata la fund".
bravo GM, dar tot cea mai mare realizare este corvette-ul z06 |
prea tare masina asta.......am vazut anu` trecut in germania intr-o parcare un cts-v ..modelul anterior...si s-a facut pielea de gaina pe mine cand a plecat ....motorul ala de corvette face urat rau:D
|
Am vazut ca multi carcotasi au spus ca sunt multe masini care l-ar depasi si ca nu ar fi cel mai rapid sedan din lume.Nu e vorba de viteza maxima ci e vorba de timpul in care a facut un tur al Nurburgring-ului,deci nu are nici o legatura CLS Rocket cu aceasta chestie.Sunt multe masini care in line dreapta merg de rup pamantul,dar cand dau de o curba sunt terminate(majoritatea masinilor americane vechi erau asa).Cls Rocket de exemplu e bun in line dreapta dar daca il bagi pe un circuit e aproape terminat,ca aproape orice mercedes(uitati-va la Top Gear si veti vedea ca am dreptate).
|
cine a jucat forza motorsport 2 (are plansa nurburgring) stie despre ce e vorba. sunt suficente linii drepte care sa te indemne s-o calci si imediat apar curbe care la inceput par oarecum stranse si o data se strang si mai rau. si drumul e foarte ingust se vede si in poze. deci daca ai o masina tractiune spate si ai scapat cu roata pe iarba sau nu esti suficient de atent ai pus-o...
|
ai forza motorsport 2? pe xbox? il vreau si eu am terminat 1 si sunt curios cat de tare poate fi 2-ul...scz de offtopic, genial joc
masina asta are ceva ce putine masini au...magnetic ride control...smecher sistem din cate am auzit e cam cel mai tare deci...pe curbe trebuie sa fie geniala! |
imi plac rezultatele....imi place ca si americanii vin pe nurburgring sa testeze masinutzele
|
Quote:
'ringu a devenit foarte hip in ultimii ani |
Din pacate Ring ul a ajuns un instrument de marketing, si e din ce in ce mai greu sa crezi/verifici ce timpi se scot acolo, am rezerve serioase ca masina aia stock scoate sub 8 min, indiferent cate milioane de cai putere are, cat despre raritate, hehe, aici tot emigrantul rus sau ukrainian are una (cred ca au o fixatie baietii). Revenind la Ring time, uitati va ce masini sunt mai lente de 8 minute..
|
Quote:
|
<embed src="http://videos.streetfire.net/vidiac.swf?video=e82c9e42-9aba-44c5-ac50-9ab701818e94&versionfile=flash/FlashPlayerVersion.txt" width="428" height="352" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /><br/><a href="http://videos.streetfire.net/video/e82c9e42-9aba-44c5-ac50-9ab701818e94.htm">John Heinricy explains his 7:59:38 'Ring time in the CTS-V</a>
|
le dau clasa nemtii la americani pe ring si oriunde
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning