Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   ILEGALE sau LEGALE? (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/7725-ilegale-legale.html)

Bubu_021 04-09-05 14:38

da nene... da' ar fi cazu ca unii sa isi vada totusi lungu nasului.

dj16xxs 04-09-05 14:59

deja ati inceput sa aberati!......ma rog e problema voastra!....mergeti la RANCA la V.T.M.?E VALABIL PENTRU TOATA LUMEA!....cei cu legalele si cu ilegalele!eu as vrea sa mergem de sambata......sa ne cazam la o vila marfa si ieftina si sa facem ceva gratare si.............................ATAT!

Al3xius 04-09-05 18:10

Ete un om destept ! Hai ca poate facem o coloana frumoasa pana acolo ! :wink:

Mondeo 04-09-05 22:51

merg shi io
sper sa fie gata mashina pana atunci
sper sa se mearga mai tare :D

Al3xius 04-09-05 23:36

Tu de colo.... :x mai are lumea si diesel power ! :P

DJ77VLD 05-09-05 00:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
si eu zic sa ramaneti cu discutia on topic pt. ca altfel sterg tot !

va rog mutati discutia la topicu ala tampit cu \"discutii diverse intre prieteni si dusmani\" care suna a maneaua lu gutza da` nu se mai pune....

Alexius hai nu ne innebuni.ZTopicul ala a fost deschis sa scriem noi offtopic ca vrem sa scriem nu sa primim amenintari de la OPERATORI ca tine ca inchizi topicul si .... chestii din astea.Lasa-l asa tampit topicul ala si fi mai retinut in afirmatii.Te rog eu frumos.Te intelegem ca esti moderator sau ma rog ce-oi fi dar....
IAR in legatura cu KAD-ul nu cred ca e frumos sa il jigneasca asa pe stefy.Aici ar fi trebuit sa intervii tu ba moderatorule...si sa stergi mesajul.Sau KADu iti e prieten si nu faci d`astea.Nu am dreptate nu ?

Al3xius 05-09-05 00:21

VLD-ule cre`k nu mai stii sa citesti...eu ziceam sa fie offtopic aici..poate ai vazut ca pe topicu ala cu \"Discutii ....\" nici nu m-am bagat...Si mai usor cu tonu ala de superioritate ca nu ne tragem de sireturi !

DJ77VLD 05-09-05 00:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
VLD-ule cre`k nu mai stii sa citesti...eu ziceam sa fie offtopic aici..poate ai vazut ca pe topicu ala cu \"Discutii ....\" nici nu m-am bagat...Si mai usor cu tonu ala de superioritate ca nu ne tragem de sireturi !

Bai acesta superioritate e la tine.Si ai grija cum vorbesti ca , acum chisr vb ffff serios .... TU nu te tragi cu mien de sireturi.Da?

FLAu 05-09-05 00:35

bah Alexius tu io cred ca ar trebui mai intai sa inveti sa iti porti sapca aia si dupa aceea sa inchizi tu topicurile .io as zice sa iti vezi tu de treaba ta si sa nu mai faci pe viteazu ca iti inchid io gura aia daca nu iti vezi tu de treaba sper sa nu o iei ca pe o amenintare dar fii mai atent ce cuvinte folosesti in viitor mai lasate de jmecherii ca suntem satui de destia ca tine[/quote]

Toto - BOD 05-09-05 00:39

Al3xius... las-o tu mai moale cu tonul de superioritate... si nu mai zii altora s-o faca! daca ma uit atent observ ca toate posturile tale sunt pe un ton de superioritate... Si nu e singurul topic pe care observ asta! Mi-ai atras mie atentia sa las tonul mai moale, atragi atentia tutror se pare! Ai o problema cu tonurile! Mai bine ai inceta su pupi in cur pe unii sau pe altii si ti-ai vedea de treaba ta si ti-ai face treaba de moderator cum trebuie (de exemplu: sa stergi mesajele care imping la scandal, nu sa comentezi la ele; sa stergi mesajele offtopic, nu sa adaugi tu ceva la ele... ).

ps: eu stiu ca nu sunt bine venit pe forumul asta, deci s-ar putea sa astept ban`ul... dar pana atunci eu ti-am atras atentia ca si tu gresesti, nu numai ceilalti! nu te supara pe mine ca n-ai de ce! Te-am salutat! sa stii ca n-am nimic personal cu tine... si tonul meu este unul foarte normal!

DJ77VLD 05-09-05 00:43

facem pariu ca sterge mesajele sa nu le mai vada cine trebuie? sau inchide topicul....

NSL_Steffy 05-09-05 00:46

De ce sa-l inchida mah??
Ca e el super vedeta!!

NSL_Steffy 05-09-05 00:55

De fapt a inchis mai multe ca asa a avut el chef!!!

Spre ex: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6148

Aici nu a dat dreptul la replica! De ce?? nu stiu

Sau poate pt simplu motiv ca isi pune jante 17 pe cauciucurile de la cele pe 15, sau pardon le mareste doar latimea, adica are cauciucuri 195/55 r15 cu jante pe 15 LOGIC (R15) si pune jante pe 17 si cauciucuri 205/55 r15!!

Sa-l invete cineva cum se skimba dimensiunea cauciucului daca skimba jante si pe urma sa vb de curse si altele!!!

Si cu tonul de superioritate s-o lasi mai jos ca deja suparasi pe f multi dupa acest forum!!!!

Al3xius 05-09-05 01:42

Probabil postul meu a fost interpretat gresit ...eu doar vroiam sa-i zic lui DJ-77-VLD ca nu trebuia sa puna fraza aia cu \"Alexius hai nu ne innebuni\" la inceput pentru ca si eu am interpretat-o gresit cum si el a interpretat postul meu la fel si de-acolo a inceput toata discutia..eu sper ca l-am facut sa inteleaga pe messenger ca n-am nimic cu el.

P.S. : Stefy zi`mi si mie te rog cand am zis eu ca pun jante de 17 pe cauciucuri de 205/55/R15 :roll:

DJ77VLD 05-09-05 01:47

Al3xius nu m-ai facut sa inteleg cum nu am cum sa ma trag eu ci tine de sireturi.dar... gata sub asta.Vezi-ti mai bine de treaba ta de moderator.

Ciro_zel 05-09-05 03:40

Da' se putea sa stea o sectiune a forumului free de certuri...nooooh... :evil:

Va purtati pueril... TOTI..mai bine va dadeati mesaje pe privat si rezolvati treaba..sau va vedeati la o bere k tot sunteti din acelasi oras :roll:

EVOLUTION8 05-09-05 10:49

danielSRE:
Quote:

EVOLUTION8 : Ma baiatule bagati dreak mintile in cap ca numai cine nu te cunoaste zice ca ai ceva in cap, pe cand tu...
P S :sau ti sa urcat shi tie la cap..\"Membru fondator Extreme Racing Club\"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Deci Extreme Racing nu are nici o treaba cu ceea e este scris aici !!!
Si-a angajat ala avocat sau ce??
Parca stiam ca esti la TCM nu la DREPT !!!
Nu e in stare sa vb singur ???
Cat despre tine deocamdata ma abtin de la alte comentarii:intai invata si tu ca BMW-ul tau nu are CARBURATOR si dupa aceea deschide gura !!!
Nu are rost sa intram in amanunte despre cate stiu eu de motoare si masini !!!
Vezi ca prima data o consider greseala !!!
Cred ca tu ar trebuii sa iti bagi DRAQ MINTILE-N CAP. :wink:

EVOLUTION8 05-09-05 11:10

Quote:

Iar a doua problema e ca tu ai un amarat de Oltcit care nu la mai vazut nimeni de ceva vreme, scuze a fost acum vreo 2 luni pe la Service Poiana i-ai skimbat aripile ca erau mancate de rugina si vii sa faci pe expertul in fata calculatorului.
Amaratul ala de oltcit este masina spre deosebire de daewoo nubira !!!
Pai si daca le-am schimbat care e problema ta???
Le-am schimbat pe banii tai ???
Poate nici nu o mai am !!! :wink:
Ti-am mai spus 2 cuvinte tine minte : TACI DRAQ !!!

EVOLUTION8 05-09-05 11:19

VLD wrote:
Quote:

IAR in legatura cu KAD-ul nu cred ca e frumos sa il jigneasca asa pe stefy.Aici ar fi trebuit sa intervii tu ba moderatorule...si sa stergi mesajul.Sau KADu iti e prieten si nu faci d`astea.Nu am dreptate nu ?
Vlade si stefi e prietenul tau si ii iei apararea nu???
Cum sa nu te kkci pe tine de ras si sa te abtii sa nu postezi cand vezi ce scrie ala ca cu farasu ala sa faca skoda tdi 140 cp !!!
Hai sa fim seriosi ca stii si tu cum treage motorul ala de wv.
E ca si cum as venii eu cu un post acuma si as spune ca l-am facut pe ala cu SUBARU WRX STI cu OLTCIT-ul !!!!
Tu ce ai face??? Nu te-ai cracana de ras si m-ai lua la ................ ????
Despre faptul ca e prost nu l-am facut eu ci masa !!! Eu doar am mentionat.
Sunt offtopic stiu !! :lol: :lol:

dj16xxs 05-09-05 11:37

BAAAAAAAAA!voi v-ati tampit!ce legatura au toate asta cu topicul???va certati ca niste MUIERI!intalniti-va undeva si .......cafteala!ce va dati mari si tari.e valabil pt toata lumea!daca are cineva cava de comentat va rog sa nu posteze aici sa ma sune sau pe messenger!
va rog fiti pe subiect!

EVOLUTION8 05-09-05 11:53

Ba PITIC si tie ti s-a urcat la cap:MEMBRU FONDATOR EXREME RACING CLUB CRAIOVA ??????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol

Gata ultimu offtopic !!!!!

DJ77VLD 05-09-05 12:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
BAAAAAAAAA!voi v-ati tampit!ce legatura au toate asta cu topicul???va certati ca niste MUIERI!intalniti-va undeva si .......cafteala!ce va dati mari si tari.e valabil pt toata lumea!daca are cineva cava de comentat va rog sa nu posteze aici sa ma sune sau pe messenger!
va rog fiti pe subiect!

--
Nu sunt ba muiere.Dar nici nu imi place sa vad cum unii se cred cu p..a mare in fata calculatorului.Si eu vreau cafteala.Eu stiu bataie ca odata am si luat si sunt nebun ca odata am baut si o bere.Deci , care are vreo problema cu mine call me. Kadule,stefy imi e prieten asa cum imi esti si tu ...deci trage singur concluziile....

Bubu_021 05-09-05 17:17

ce bah aveti cartele si vreti sa le incarcati de tot ziceti sa va sune lumea.

dj16xxs 05-09-05 18:48

bubule tu bagi la ranca>?

DJ77VLD 05-09-05 20:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bubu_021\"
ce bah aveti cartele si vreti sa le incarcati de tot ziceti sa va sune lumea.

Bubule am 2 abonamente.Incarca-mi-le tu! Dar sa imi spui cum faci sa stiu si eu!

DanielSRE 05-09-05 21:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
danielSRE:
Quote:

EVOLUTION8 : Ma baiatule bagati dreak mintile in cap ca numai cine nu te cunoaste zice ca ai ceva in cap, pe cand tu...
P S :sau ti sa urcat shi tie la cap..\"Membru fondator Extreme Racing Club\"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Parca stiam ca esti la TCM nu la DREPT !!!
Cat despre tine deocamdata ma abtin de la alte comentarii:intai invata si tu ca BMW-ul tau nu are CARBURATOR si dupa aceea deschide gura !!!
Vezi ca prima data o consider greseala !!!
Cred ca tu ar trebuii sa iti bagi DRAQ MINTILE-N CAP. :wink:

1. Nu sunt la TCM.....am fost
2.NU stu sa fi pomenit eu de bmw`u meu cu carburator...tu iti dai seama ce vorba aiurea ai scos.......sau nu ai gasit shi u altceva k sa te iei de mine.. :ballbounc
3.Faza cu \"mintile in cap\"...iar vrei sa avem tangente... :wave:

EVOLUTION8 06-09-05 09:01

Quote:

NU stu sa fi pomenit eu de bmw`u meu cu carburator...tu iti dai seama ce vorba aiurea ai scos.......sau nu ai gasit shi u altceva k sa te iei de mine
Nu eu am scos vorba asta. :wink:
Nu am gasit motiv ? Nu am vrut bai desteptule !!!
:ihearu:
Quote:

Faza cu \"mintile in cap\"...iar vrei sa avem tangente...
:blahblah: :weee:
Atunci am considerat ca pe o greseala ti-am mai spus !!
Am considerat ca cel mai destept cedeaza,dar,daca tu vrei o sa ma cobor si la mintea ta !! :pelvic_th
SI NU POTI SA INTELEGI UN LUCU FOARETE SIMPLU: ESTI OFFTOPIC(adica inafara topicului ) :wink:

Bubu_021 06-09-05 10:45

vladeeee.... io am dat-o pe gluma ca prea se incinsesera spiritele pe'acia

piticule, nu bag nene ranca. io am migrat spre bucuresti si momentan nu am cum sa vin.

radu_lkv 06-09-05 13:14

Re:

Quote:

snl_steffy wrote:
Quote:

GAB35DJ wrote:
o cursa de noapte...implica o gramada de lucruri in plus...de la sigurantza spectatorilor cat si a participantilor pana la probleme de organizare efectiva a concursului!!!daca tine pe cineva sa realizeze asa ceva as vrea sa vad si io!!!si acum intre noi vorbind....pentru o cursa pe timp de noapte iti da muma padurii aprobare!!!!!!!o lutima intrebare pentru steffy:la 200 km/h cand vezi un om mai bine?noaptea sau ziua???o consider o intrebare retorica....incat nu ma astept sa imi raspunzi \"noaptea\"!!!

Cine prinde 200km/h pe 1/4 mile (403m)????
Da deci chiar nu m-am inselat in privinta ta !!!
Esti un mare pacalici(sa nu spun altceva ca imi sar op in cap) !!!!
\"Expertule\" in linutze de noapte sa stii si tu asa pt. cultura ta generala ca cursele ilegale nu s-au facut niciodata in orasul Craiova pe 400 m !!!
Ci pe disante nedeterminate in metrii.Un ex. la Daewoo pana sub pod sau daca era stransa treaba pana la petrom sau chiar pana la Shell !!!
In alta ordine de idei:
1/4 of mile reprezinta: un sfert dintr-o mila(quarter of mile) si tabla inmultirii si impartirii se invatza in clasa a 2 a si este un calcul super simplu:
1 mila = 1600 m(1,6 km) si daca imaprti 1600 la 4 face FIX 400 m nu 403 m !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
SL amg a lu pika poate sa ia in 400 m 200km\\h si un M3 de asemenea.
Si la o cusa ilegala cand vede ala ca M3 e langa el o calca pana la 250km\\h.
A da scuza-ma am uitat nu are voie sa depaseasca 403 m pe care i-ai masurat cu chibritu tu inainte de cursa.

Quote:

u de ce vb cand habar nu ai despre ce vb???
Ne intalnim maine seara in centru si iti pun filmarea sa vezi cum face nubira 2 106cp octavia2 140cp!!!!
CE FACE MAAA ???
Ba kkatea-ai in ea de TIGAE !!!
Ba daca aveai masina mai te intelegeam sa vb dar nu Daewoo Nubira !!!
In ce noapte ai visat asa ceva de ai udat cearceaful ????
In primul rand tot asa pt. cultura ta generala la demaraj nu conteaza primul lucru puterea(caii putere ca sa intelegi) ci cuplul motorului(se masoara in NM sa stii,NM adika newton/metru) care la acea skoda este un cuplu f mare(este TURBO,daca e turbo cuplul fatza de un motor aspirat(adika non turbo de ala de care ai tu pe TIGAE) este dublu chiar la diesel peste dublu ) in comparatie cu COTETZUL tau de nubira !!
Internetul este mare cauta,citeste,documentaza-te si invatza.
Inainte de a scoate pasarici pe gura,ma rog pe tastatura,gandeste ca de aceea ti-a dat dumnezeu cap.
A de fapt la tine e asa formal CA SA NU TE PLOUA IN GAT !! :D
Hai ca si asa ti-am acordat prea multa atentie sa te fac sa intelegi ceva pe care sunt convins ca nu vei intelege ca NU TE DUCE CAPUL !!!!
:wink:

:)) , :)) , :D , :D , =)) , =)) , =)) , dute-n :censored: mea !!! :)) :)) =))

cecilia 06-09-05 14:35

parerea mea e ca discutia ar trebui deja mutata pe alt topic......ca vad ca iar se incing spiritele.....

GAB35DJ 06-09-05 18:39

iar am plecat iar v-ati incaierat!!!e frumos ma din partea voastrra??aa?
la coltz toata lumea hai!!!!hmmm!!!!!si imi iau si un levier la mine sa va dau la palma cand ne intanlim!!!

DanielSRE 06-09-05 23:03

Re:

Quote:

Quote:

NU stu sa fi pomenit eu de bmw`u meu cu carburator...tu iti dai seama ce vorba aiurea ai scos.......sau nu ai gasit shi u altceva k sa te iei de mine
Nu eu am scos vorba asta. :wink:
Nu am gasit motiv ? Nu am vrut bai desteptule !!!
:ihearu:
Quote:

Faza cu \"mintile in cap\"...iar vrei sa avem tangente...
:blahblah: :weee:
Atunci am considerat ca pe o greseala ti-am mai spus !!
Am considerat ca cel mai destept cedeaza,dar,daca tu vrei o sa ma cobor si la mintea ta !! :pelvic_th
SI NU POTI SA INTELEGI UN LUCU FOARETE SIMPLU: ESTI OFFTOPIC(adica inafara topicului ) :wink:

Esti duuussss rau de tot,ramai pe pozitie.....shi cu asta eu am incheiat.

dj16xxs 08-09-05 18:50

facem ceva maine seara?stiti voi???? dupa topic....intzelegeti?ah??

DJ77VLD 08-09-05 18:56

Facem da... pitic ne vdm la 22:00 undeva? :D

Al3xius 08-09-05 22:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
facem ceva maine seara?stiti voi???? dupa topic....intzelegeti?ah??

:blink:

FLAu 08-09-05 23:59

Pitic si daca vin iar cei de la p........ iar iasa nasol pt unii !!

Vialy 09-09-05 01:08

Daca va duceti gramada .. si afla toti , trebuie sa fie si vreun Sifon strecurat printe voi, care sa cheme ..... .Totul in liniste ,discret!

DJ77VLD 09-09-05 09:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vialy\"
Daca va duceti gramada .. si afla toti , trebuie sa fie si vreun Sifon strecurat printe voi, care sa cheme ..... .Totul in liniste ,discret!

Ba hai ca deja aberezi.Duceti-va voi in liniste pe la simnic si lasati-ne pe noi.Daca ne iei cu faze din astea...

DJ77VLD 09-09-05 10:14

pitic zi ma ne vdm diseara? sa stam de vorba pe la primarie in parcare? :roll:

NSL_Cosmin 09-09-05 11:55

Pitic: vrei sa facem ceva ca oricum maine nu mai suntem in craiova si nu au baietii cu ochi albastrii pe cine sa gaseasca acasa :)
Ar fi o idee bunicica.
Iar avem articol in ziar luni :\" raliuri nocturne........sute de masini din toata oltenia.............pana dimineata ..............
Ne vedem pe strasse

All times are GMT +2. The time now is 08:45.

- Copyright 2026 4Tuning