![]() |
da nene... da' ar fi cazu ca unii sa isi vada totusi lungu nasului.
|
deja ati inceput sa aberati!......ma rog e problema voastra!....mergeti la RANCA la V.T.M.?E VALABIL PENTRU TOATA LUMEA!....cei cu legalele si cu ilegalele!eu as vrea sa mergem de sambata......sa ne cazam la o vila marfa si ieftina si sa facem ceva gratare si.............................ATAT!
|
Ete un om destept ! Hai ca poate facem o coloana frumoasa pana acolo ! :wink:
|
merg shi io
sper sa fie gata mashina pana atunci sper sa se mearga mai tare :D |
Tu de colo.... :x mai are lumea si diesel power ! :P
|
Re:
Quote:
IAR in legatura cu KAD-ul nu cred ca e frumos sa il jigneasca asa pe stefy.Aici ar fi trebuit sa intervii tu ba moderatorule...si sa stergi mesajul.Sau KADu iti e prieten si nu faci d`astea.Nu am dreptate nu ? |
VLD-ule cre`k nu mai stii sa citesti...eu ziceam sa fie offtopic aici..poate ai vazut ca pe topicu ala cu \"Discutii ....\" nici nu m-am bagat...Si mai usor cu tonu ala de superioritate ca nu ne tragem de sireturi !
|
Re:
Quote:
|
bah Alexius tu io cred ca ar trebui mai intai sa inveti sa iti porti sapca aia si dupa aceea sa inchizi tu topicurile .io as zice sa iti vezi tu de treaba ta si sa nu mai faci pe viteazu ca iti inchid io gura aia daca nu iti vezi tu de treaba sper sa nu o iei ca pe o amenintare dar fii mai atent ce cuvinte folosesti in viitor mai lasate de jmecherii ca suntem satui de destia ca tine[/quote]
|
Al3xius... las-o tu mai moale cu tonul de superioritate... si nu mai zii altora s-o faca! daca ma uit atent observ ca toate posturile tale sunt pe un ton de superioritate... Si nu e singurul topic pe care observ asta! Mi-ai atras mie atentia sa las tonul mai moale, atragi atentia tutror se pare! Ai o problema cu tonurile! Mai bine ai inceta su pupi in cur pe unii sau pe altii si ti-ai vedea de treaba ta si ti-ai face treaba de moderator cum trebuie (de exemplu: sa stergi mesajele care imping la scandal, nu sa comentezi la ele; sa stergi mesajele offtopic, nu sa adaugi tu ceva la ele... ).
ps: eu stiu ca nu sunt bine venit pe forumul asta, deci s-ar putea sa astept ban`ul... dar pana atunci eu ti-am atras atentia ca si tu gresesti, nu numai ceilalti! nu te supara pe mine ca n-ai de ce! Te-am salutat! sa stii ca n-am nimic personal cu tine... si tonul meu este unul foarte normal! |
facem pariu ca sterge mesajele sa nu le mai vada cine trebuie? sau inchide topicul....
|
De ce sa-l inchida mah??
Ca e el super vedeta!! |
De fapt a inchis mai multe ca asa a avut el chef!!!
Spre ex: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6148 Aici nu a dat dreptul la replica! De ce?? nu stiu Sau poate pt simplu motiv ca isi pune jante 17 pe cauciucurile de la cele pe 15, sau pardon le mareste doar latimea, adica are cauciucuri 195/55 r15 cu jante pe 15 LOGIC (R15) si pune jante pe 17 si cauciucuri 205/55 r15!! Sa-l invete cineva cum se skimba dimensiunea cauciucului daca skimba jante si pe urma sa vb de curse si altele!!! Si cu tonul de superioritate s-o lasi mai jos ca deja suparasi pe f multi dupa acest forum!!!! |
Probabil postul meu a fost interpretat gresit ...eu doar vroiam sa-i zic lui DJ-77-VLD ca nu trebuia sa puna fraza aia cu \"Alexius hai nu ne innebuni\" la inceput pentru ca si eu am interpretat-o gresit cum si el a interpretat postul meu la fel si de-acolo a inceput toata discutia..eu sper ca l-am facut sa inteleaga pe messenger ca n-am nimic cu el.
P.S. : Stefy zi`mi si mie te rog cand am zis eu ca pun jante de 17 pe cauciucuri de 205/55/R15 :roll: |
Al3xius nu m-ai facut sa inteleg cum nu am cum sa ma trag eu ci tine de sireturi.dar... gata sub asta.Vezi-ti mai bine de treaba ta de moderator.
|
Da' se putea sa stea o sectiune a forumului free de certuri...nooooh... :evil:
Va purtati pueril... TOTI..mai bine va dadeati mesaje pe privat si rezolvati treaba..sau va vedeati la o bere k tot sunteti din acelasi oras :roll: |
danielSRE:
Quote:
Deci Extreme Racing nu are nici o treaba cu ceea e este scris aici !!! Si-a angajat ala avocat sau ce?? Parca stiam ca esti la TCM nu la DREPT !!! Nu e in stare sa vb singur ??? Cat despre tine deocamdata ma abtin de la alte comentarii:intai invata si tu ca BMW-ul tau nu are CARBURATOR si dupa aceea deschide gura !!! Nu are rost sa intram in amanunte despre cate stiu eu de motoare si masini !!! Vezi ca prima data o consider greseala !!! Cred ca tu ar trebuii sa iti bagi DRAQ MINTILE-N CAP. :wink: |
Quote:
Pai si daca le-am schimbat care e problema ta??? Le-am schimbat pe banii tai ??? Poate nici nu o mai am !!! :wink: Ti-am mai spus 2 cuvinte tine minte : TACI DRAQ !!! |
VLD wrote:
Quote:
Cum sa nu te kkci pe tine de ras si sa te abtii sa nu postezi cand vezi ce scrie ala ca cu farasu ala sa faca skoda tdi 140 cp !!! Hai sa fim seriosi ca stii si tu cum treage motorul ala de wv. E ca si cum as venii eu cu un post acuma si as spune ca l-am facut pe ala cu SUBARU WRX STI cu OLTCIT-ul !!!! Tu ce ai face??? Nu te-ai cracana de ras si m-ai lua la ................ ???? Despre faptul ca e prost nu l-am facut eu ci masa !!! Eu doar am mentionat. Sunt offtopic stiu !! :lol: :lol: |
BAAAAAAAAA!voi v-ati tampit!ce legatura au toate asta cu topicul???va certati ca niste MUIERI!intalniti-va undeva si .......cafteala!ce va dati mari si tari.e valabil pt toata lumea!daca are cineva cava de comentat va rog sa nu posteze aici sa ma sune sau pe messenger!
va rog fiti pe subiect! |
Ba PITIC si tie ti s-a urcat la cap:MEMBRU FONDATOR EXREME RACING CLUB CRAIOVA ??????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol Gata ultimu offtopic !!!!! |
Re:
Quote:
Nu sunt ba muiere.Dar nici nu imi place sa vad cum unii se cred cu p..a mare in fata calculatorului.Si eu vreau cafteala.Eu stiu bataie ca odata am si luat si sunt nebun ca odata am baut si o bere.Deci , care are vreo problema cu mine call me. Kadule,stefy imi e prieten asa cum imi esti si tu ...deci trage singur concluziile.... |
ce bah aveti cartele si vreti sa le incarcati de tot ziceti sa va sune lumea.
|
bubule tu bagi la ranca>?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
2.NU stu sa fi pomenit eu de bmw`u meu cu carburator...tu iti dai seama ce vorba aiurea ai scos.......sau nu ai gasit shi u altceva k sa te iei de mine.. :ballbounc 3.Faza cu \"mintile in cap\"...iar vrei sa avem tangente... :wave: |
Quote:
Nu am gasit motiv ? Nu am vrut bai desteptule !!! :ihearu: Quote:
Atunci am considerat ca pe o greseala ti-am mai spus !! Am considerat ca cel mai destept cedeaza,dar,daca tu vrei o sa ma cobor si la mintea ta !! :pelvic_th SI NU POTI SA INTELEGI UN LUCU FOARETE SIMPLU: ESTI OFFTOPIC(adica inafara topicului ) :wink: |
vladeeee.... io am dat-o pe gluma ca prea se incinsesera spiritele pe'acia
piticule, nu bag nene ranca. io am migrat spre bucuresti si momentan nu am cum sa vin. |
Re:
Quote:
:)) , :)) , :D , :D , =)) , =)) , =)) , dute-n :censored: mea !!! :)) :)) =)) |
parerea mea e ca discutia ar trebui deja mutata pe alt topic......ca vad ca iar se incing spiritele.....
|
iar am plecat iar v-ati incaierat!!!e frumos ma din partea voastrra??aa?
la coltz toata lumea hai!!!!hmmm!!!!!si imi iau si un levier la mine sa va dau la palma cand ne intanlim!!! |
Re:
Quote:
|
facem ceva maine seara?stiti voi???? dupa topic....intzelegeti?ah??
|
Facem da... pitic ne vdm la 22:00 undeva? :D
|
Re:
Quote:
:blink: |
Pitic si daca vin iar cei de la p........ iar iasa nasol pt unii !!
|
Daca va duceti gramada .. si afla toti , trebuie sa fie si vreun Sifon strecurat printe voi, care sa cheme ..... .Totul in liniste ,discret!
|
Re:
Quote:
|
pitic zi ma ne vdm diseara? sa stam de vorba pe la primarie in parcare? :roll:
|
Pitic: vrei sa facem ceva ca oricum maine nu mai suntem in craiova si nu au baietii cu ochi albastrii pe cine sa gaseasca acasa :)
Ar fi o idee bunicica. Iar avem articol in ziar luni :\" raliuri nocturne........sute de masini din toata oltenia.............pana dimineata .............. Ne vedem pe strasse |
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning