Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   In amintirea mult iubitului nostru fratior, Cosmin-UNO (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/77075-amintirea-iubitului-nostru-fratior-cosmin-uno.html)

Reme 10-05-08 21:03

Re: In amintirea mult iubitului nostru fratior, Cosmin-UNO

Dumnezeu sa il ierte! Dumnezeu sa il odihneasca!

dmo.mihai 10-05-08 21:11

R. I. P. Nu l`am cunoscut dar oricum imi pare super rau cand cineva moare fara rost:( Dumnezeu sa`l odihneasca !

mike20 10-05-08 22:57

Dumnezeu sa-l ierte ! Condoleante familiei si apropiatilor! R.I.P

Kent8 10-05-08 23:53

condoleante familiei.

Banditu` 11-05-08 00:26

Condoleate familiei si prietenilor apropiati :( nu am ce sa zic decat ca a fost un baiat de nota 10+, nu am apucat sa-l cunosc f bine dar cat l-am cunoscut nu am decat cuvinte de lauda despre el...

Dumnezeu sa-L odihneasca ! Pacat ca s-a dus asa devreme :( :( :(

nec74 11-05-08 00:30

Sa-ti Fie Mai Bine Acolo Unde Esti Cosmine..........
Dumnezeu Sa Te Odihneasca

blazeyblaze 11-05-08 01:19

Nu va pot descrie in cuvinte cat de mult imi e dor de el.....imi tot navalesc in minte amintirile caterincilor pe care le faceam unul de celalalt....micile combinatii pe care le numeam in suferinte maxime "afaceri".....serile petrecute pe la biliard....alergaturile prin trafic....mi-e foarte greu.....in seara asta mi-am jurat sa las la o parte viteza si nebunia pe strazi....ar trebui sa va ganditi foarte bine inainte sa calcati pedala....chiar nu e de glumit....prea multi dintre noi s-au dus....
c2aus.....iti aduci aminte ma? maimuta care esti maimuta :))....al naibi cosmin, nu aveam unu loc de el frate in fata gagicilor....radeam mai devreme cu c2aus si ziceam ca 3 sferturi din gagicile care au venit sa-l vada au fost femeile lui...si se stiau intre ele....si stiau ca el o arde cu mai multe.....dar ma rog ....asa era cosmin....chiar nu puteai sa-i rezisti :)
as vrea in continuare sa va rog pe cei care il cunosteati sa scrieti cate ceva frumos despre el.....nu e cazul sa transformam acest in memoriam intr-un thread dureros pentru ca el era o persoana vesela
va multumesc

Sir. Kid 11-05-08 01:57

Sincere condoleante....

bulldog_cox 11-05-08 05:10

Coondoleante...
Ne nastem pe rand si murim pe sarite.....

bulldog_cox 11-05-08 05:20

Nu l-am cunoscut, dar stiu ce insemna sa pierzi un prieten....
Dumnezeu sa il odihneasca!
care a fost cauza accidentului?
...oricum....viteza....din pacate ucide :((

agentu`secret 11-05-08 08:57

trist .....nu prea imi gasesc cuvintele in situatii ca aceasta ..dar durerea e mare.

eddymutu7 11-05-08 16:14

se pare ca sunt primu ajuns acasa...nu am mai reusit sa stau la biserica,
respect pt coloana de kilometri !!! de la intoarcere.
poate vede de acolo de sus cati prieteni are...

AG 80 BBI 11-05-08 16:23

urat trist dar din pacate se pare ca asta o sa fie soarta la toti cei care circula cu viteza! :( prea multi intr-un timp asa scurt!!! :((

misha_md 11-05-08 17:58

Intr-adevar, mare om a fost acest baietas cu care in mod sigur fiecare din noi are momente plakute k sa-si aduk aminte. Un baiat foarte finut, edukat si cu o katerink maxima :)... Dc el, cand avea toata viata in fata si sigur ar fi avut o viata frumoasa....L-a iubit prea multa lume, s-a vazut azi.....sper sa vada shi el....Odihneste-te in pace uratule (asa il numeam eu la katerink)....ai grija de noi de acolo....sper sa-ti fie mult mai bn unde esti acum. Oricum tu ramai pt. totdeauna The One...

misha_md 11-05-08 18:01

Pakat, mi-a zis odata k vroia sa-si vanda masina "imi aduce ghinion bestiuta asta", mi-a zis.....pakat k n-a reusit shi kiar i-a adus....

KAB 11-05-08 18:14

Dumnezeu sa-l odihneasca, am impresia ca l-am cunoscut la un salon. Nu stiu daca este vorba de acelasi baiat, pe cartea de vizita scrie cosmin_uno. Oricum era un super baiat...Sa scrie cineva ce s-a intamplat...

DSM_23 11-05-08 21:06

ce pot sa mai zic super baiat.pacat.
Dumnezeul sa-l odihneasca
Condoleante familiei si pietenilor apropiati.

Sindrom 11-05-08 21:23

un prieten imi zicea acum cateva zile de un accident si cand deschid azi forumu....am ramas socat pur si simplu dar mai socat sunt ca io sunt cu 4 zile mai mic ca el....nici nu mai imi vine sa plec cu masina acum...cred ca o sa iau taxiu...

SquadSoryn 11-05-08 22:34

4 Attachment(s)
pacat de el.... pacat de ce a lasat in urma... pacat de familie.... vorbele vin, randurile se astern... dar Cosmin nu mai este aici.... Dumnezeu sa te ierte... ai grija de noi pe sosele Cosmine, nu te vom uita !
hi5 lui... sper sa nu deranjeze ca postez linkul aici

http://cosminuno.hi5.com/friend/5623...--Profile-html

maD_angel 11-05-08 22:54

Condoleante familiei si prietenilor! :cry:
R.I.P Cosmin :cry:

lancerX 11-05-08 23:40

eu nu il cunosc dar oricum sa se odihneasca in pace...:-s

Mustang 11-05-08 23:52

Condoleante sicnere din partea ACS StreetVision.
Sa speram inca o data ca este ultimul incident de genul acesta.

B-01-PYF 12-05-08 00:19

odihneasca in pace :sad:

stafidah 12-05-08 00:28

2 Attachment(s)
Asa cum a zis Preotul azi la Biserica, "Cosmin nu a murit, Cosmin se odihneste, si vegheaza de Sus peste noi toti!".....a fost colegul meu de banca in liceu si cel mai bun prieten in acea perioada, amintirile nu poate sa ni le stearga nimeni si e clar ca ne-au legat multe, si bune, si rele, mi-a fost aproape intotdeauna "am fost la bine si la rau, ca fratii"

Am trait prin el cu el....e momentul sa traiasca el prin noi! Era sufletul tuturor petrecerilor, fiecare intalnire era o caterinca, un show....cuvintele sunt de prisos si mie foarte greu sa scriu!

Te vom tine minte mereu COSMIN!
Odineste-te in PACE!

c2aus 12-05-08 02:18

vreau sa multumesc aici ... tuturor celor care au fost astazi cu el pe ultimul drum p aceasta lume...cum bine zicea si blaze.. la ce adunare de prieteni a fost azi.. daca ramanea printre noi avea sanse mari sa fie primar.... l-am cunoscut mereu vesel.. mereu optimist.. si incerc din greu... sa mentin un zambet kiar daca putin fals.. din respect fata de el...
Kiar daca a plecat dintre noi.. a lasat in fiecare dintre apropiati putin din sarmul lui.. cateva din glumele lui...
Kiar si azi.. intr-o asa zi lunga... nu s-a lasat de glume... eu am ramas fara benzina in fata bisericii... dutzu a ramas fara baterie in ultima rascruce... in drum spre restaurant p o caldura infernala si un soare doborator .. a inceput sa picure...
si mai zici sa nu crezi in semne...
T iubim fratioare.. si poate kiar daca plangem ca nu mai esti cu noi... ne bucuram ca esti undeva mai bine...
nu vreau sa ti zic adio... pentru ca nu am de gand sa te uit...
the ore...(pt cunoscatori)

bmwm5 12-05-08 08:42

L-am cunoscut pe Cosmin prin cumnatul meu.era fratiorul lui si de cate ori era si el pe langa noi iesea show,era un om atat de vesel...Nu ma pot obisnui cu ideea ca nu mai e printre noi,ca nu o sa ne intalnim de ziua lui,ca nu o sa mai vina la nunta mea.Inca mai cred ca e doar o gluma proasta.A fost un om bun,iubit de multi,regretat de si mai multi si asta s-a vazut ieri.Odihneste-te in pace Cosmine.Vei ramane vesnic in sufletele noastre!

pitica_ucigasa 12-05-08 11:26

...mi-e tare dor sa aud sau sa citesc pe mess "ce faci, sister?"........Obisnuia sa imi spuna cate o vb buna, exact cand aveam nevoie.Ce mai pierdeam noptile "in tinerete"....ba prin discoteci, ba prin omv-uri, pe la mare, pe acasa cu vreo caterinca de chef......Imi amintesc de o bauta, cand abia adormise si eu cu inca o nebuna ne chinuiam sa-i fac unghiile cu oja si sa-i punem cuburi de gheata pe piept...a rezistat eroic,gheata se topeam si el sforaia :)).....sau cand veneam de la mare, pe vremea aia, cu trenul si a dormit tot drumul, intins pe 3 locuri si invelit cu nu stiu cate prosoape.Sau cand venea de la scoala cu Ovidiu si ne asezam la masa, in bucatarie.Mereu imi spunea ca fac mancare buna si sunt buna de maritat (in attn bmwm5 ;) ).Sunt multe alte faze misto, momente frumoase, emotionante.Cu totii avem amintiri frumoase legate de el.
Sunt cativa prieteni buni pe care ii am datorita lui St4fidah.Cosmin e unul dintre ei....inca este si va fi mereu, ca nu avem cum sa-l uitam.
..........si daca tot esti acolo sus si ne veghezi pe noi....acum sa nu faci caterinca de emotiile noastre, ca suntem si noi oameni.....poate nu ai stiut cat de important esti pt noi si cat te iubim!!!!!:icon_kiss

bmwm5 12-05-08 13:24

1 Attachment(s)
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Y O B 13-05-08 18:22

Dumnzeu sa-l odihneasca in pace! Inca un tanar s-a stins inainte de vreme, fratilor lasa-ti viteza ca nu e buna, prea multi tineri se sting inainte de vreme

Florin D 14-05-08 23:45

__
__

https://www.youtube.com/watch?v=joUSfWkSeNs
__
__

semit 15-05-08 09:26

:( .................

Xel'Naga 15-05-08 12:19

Prea tanar sa aibe un asemenea destin si o moarte stupida din cauza unui caine ( nu facea curse sau altceva de acest gen - venea de la fotbal catre casa ) asta ca sa nu mai exista loc de discutii.

Tineti minte ca toti suntem oameni sau ma rog asa tindem sa spunem .
Va rog si eu sa incercam sa ne aducem aminte de el asa cum ar fi vrut si el adica de momentele frumoase .

PS: Cred ca ar trebui facuta o cruce acolo la locul accidentului si eventual un loc de lumanari deoarece am observat aseara ca destui prieteni mai vin sa ii mai aprinda o lumanare.
Sper sa nu fi deranjat pe nimeni cu acest POST dar am spus ce am pe suflet, l-am cunoscut si purtam acelasi prenume

pitica_ucigasa 15-05-08 12:25

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1535245)
Prea tanar sa aibe un asemenea destin si o moarte stupida din cauza unui caine ( nu facea curse sau altceva de acest gen - venea de la fotbal catre casa ) asta ca sa nu mai exista loc de discutii.

Tineti minte ca toti suntem oameni sau ma rog asa tindem sa spunem .
Va rog si eu sa incercam sa ne aducem aminte de el asa cum ar fi vrut si el adica de momentele frumoase .

PS: Cred ca ar trebui facuta o cruce acolo la locul accidentului si eventual un loc de lumanari deoarece am observat aseara ca destui prieteni mai vin sa ii mai aprinda o lumanare.
Sper sa nu fi deranjat pe nimeni cu acest POST dar am spus ce am pe suflet, l-am cunoscut si purtam acelasi prenume

Ai dreptate.Trebuie facut ceva frumos acolo, pentru el.Nu stiu daca se poate atat de repede, dar ar fi frumos sa facem ceva pana miercurea viit,cand ar fi implinit 22 de ani :(

bulldog_cox 15-05-08 13:16

prieteni nostri mor in accidente....si prosti care nu stiu sa isi pretuiasca viata se arunca de pe bloc si spun ca sunt emo.......
...Dumnezeu sa ii ierte ....azi sunt 5 saptamani de la moartea unui bun prieten....accident.....:(

blazeyblaze 15-05-08 17:20

vis-a-vis de cruce
deja initiativa am luat-o cu cativa dintre colegii lui de liceu
problema este ca nu se poate face absolut nimic pana nu s-a implinit un an de la tragicul accident....asa spun legile ortodoxe romanesti....asa au dorit si parintii ca pana la un an sa nu punem cruce....in schimb se va face un monument din marmura , unde fiecare ii va lasa cate ceva scris .... pentru detalii PM

phaeton 15-05-08 21:50

nu am avut onoare sa l cunosc, dar toate cuvintele voastre frumoase despre el m au impresionat si m au emotionat puternic.

dureros..aceasta pasiune si a cerut iar tributul.

nu a murit din cauza viteza sau a inconstientei.nu, in nici un caz.
a murit din cauza voastra, a celor care i impartaseasti pasiunea pentru masini si viteza. a murit pentru ca va iubea si tinea la voi, s`a jertfit la fel ca micutzu, sa va protejeze, sa va deschida ochii. a murit ca sa va ganditi de 2 ori inainte sa apasati acceleratia. stim cu totii cat e de greu sa ne abtinem de la viteza, dar, ganditi-va la cosmin si la exemplu pe care ni l-a dat el.

a murit pentru voi !
nu`l faceti sa`i para rau !

Sa`i fie tarana usoara

c2aus 16-05-08 13:22

TE ROG EU FRUMOS... nu mai scrie cretinisme... cel putin nu aici si nu despre fratiorul meu...
cosmin nu a murit sa fie un exemplu.. cosmin a murit intr-o intamplare nefericita...
Se spune ca Dzeu si alege acolo sus p cei buni.. este gandul care ma calauzeste si ma linisteste inainte sa adorm..
Va rog din suflet , doare si asa prea mult.. sa mai spuneti ca trebuie luat exemplu...pt acest lucru...
NU!
el trebuie luat ca model de viata...
Ma intalnesc cu lume care l-a vazut poate o data sau de 2 ori.. si a ramas impresionata de felul in care se purta.. de felul in care stia mereu sa zica o gluma care sa destinda o atmosfera tensionata...
DACA VRETI SA LUATI EXEMPLU.. acesta este exemplul pe care trebuie sa-l luati...

blazeyblaze 16-05-08 19:03

As fi tentat sa ma simt trist si suparat si sa fac in toate felurile vis-a-vis de comentariile tale domnule phaeton....dar nu sunt....hai sa iti spun de ce....pentru ca mai mult ca sigur nu ai avut onoarea si fericirea sa il cunosti macar 2 minute pe fratele meu cosmin....daca ar fi fost asa, cu siguranta nu ai fi grait intr-un stil necaracteristic celor pe care cosmin si-i alegea de prieteni....ai fi socat sa stii ca fratele meu nu s-a stins pentru a deveni un martir sau vreun exemplu pentru copii prosti carora incerci sa li te adresezi (caci nu cred ca te poti adresa astfel vreunui om intreg la cap).....un om plin de viata si de fericire nu se poate stinge ca un martir domnul meu....din pacate ce s-a intamplat aici a fost o tragedie....daca te-ar auzi cosmin, ti-ar bufni de ras in nas...ma rog acum nu trebuie sa iti fac tie morala....morala sta cam asa : incercati sa vi-l imaginati pe cosmin ca pe chintesenta vietii si a bucuriei....incercati sa vi-l imaginati ca pe singurul om din viata mea pe care nu l-am vazut niciodata trist sau imbufnat, indiferent de situatia in care se afla....incercati sa vi-l imaginati ca pe cel care stia sa iti puna un strop de bucurie in suflet prin caterinca lui si felul lui de a lua la misto situatia....incercati sa vi-l imaginati ca pe cel mai mare gagicar pe care l-ati cunoscut vreodata....imaginati-vi-l ca pe omul care facea bani din piatra seaca....luat-i-l ca pe un exemplu BUN in tot ceea ce va priveste....fericiti-l acolo unde este prin modul vostru de gandire cald si bun, nu prin vorbe aruncate aiurea in vant....nu merita....omul asta a intrat in suflet oricum l-a cunoscut, dovada sta multimea de oameni care a venit sa-l conduca pe ultimul drum, multi dintre ei cunoscandu-l de extrem de putin timp dar cu o parere extraordinar de buna despre omul asta....imaginati-vi-l ca pe fratele nostru , pentru ca asta a fost, este si va ramane.....FRATELE NOSTRU!!!!!!
Sper sa imi auda rugile in fiecare noapte pe care i le adresez, sper sa nu fie trist , pentru ca asa cum se spune in popor, el nu a murit....el a trecut intr-o stare superioara celei materiale, lipsita de griji , nevoi si suparari
Te iubesc mult Cosmine , si sper ca acolo unde esti sa resimti toata dragostea mea....Esti in sufletul meu si vei ramane totdeauna acolo!
Va rog sa incetetati sa-i mai patati memoria cu astfel de gandiri....macar atat va rog
Multumesc

c2aus 16-05-08 20:45

1 Attachment(s)
Un sincer multumesc tuturor celor care au fost si sunt in continuare langa noi... celor care il vor pretui pe Cosmin mereu pentru ceea ce a reprezentat si reprezinta inca in sufletele noastre din partrea familiei lui...

Dupa cum am mai zis nu am creeat acest topic sa ne adunam aici si sa ne dam cu parerea de ceea ce s-a intamplat..Va rog foarte mult macar pentru sufletele si asa indurerate ale tuturor apropiatilor lui sa veniti cu un gand bun si sincer ... sau sa nu mai postati deloc...

IN CINSTEA TA ACEST PAHAR... fratioare..

eddymutu7 16-05-08 22:16

ma inscriu in randurile celor care l-au cunoscut de f putin timp si cui cosmin ia lasat o impresia extraordinara,nu am rezistat sa nu conduc un astfel de baiat pe ultimul drum desi l-am cunoscut mai putin de 4 ore cred...poate e prea mult sa spun ca eram prieteni,dar au fost suficiente momente sa-mi dau seama ca astfel de caractere se gasesc destul de greu in zilele astea parsive...

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning