![]() |
Re: Fotografiile noastre - Evl*Skillz
Quote:
|
si mie tot prima imi place...foarte bine :-)
|
mie imi plac primele 2 :D cele mai tari ..... Felicitari
|
O sa pun eu cea mai haosista poze din ziua aia :)
Unde te uiti in poza e haos :shock: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
E dimineata de Craciun si as fi vrut sa ma uit pe geam si totul sa fie alb.
Zapada nu a venit in Bucuresti.Eu insa am fost sa o vad oricum... Din partea Evl*Skillz,cadou,doua wallpapere ALBe in spiritul de sarbatori. SnowWhite @ 1600x1280 |
Craciun fericit nebunilor ! :lol:
|
ce belea e prima poza
Felicitari si multumim de wallpaper :)) |
am uitat sa zic si de : Noua Sigla Evl Skillz e belea
|
mai aveti ceva cu porsche rosu 944 turbo RWI..SUNT rare si asa si inca o poza ar fi ceva .sarbatori fericite.:)
|
sarbatori fericite! merci de poza ;)
|
felicitari baieti...suberbe pozele...:-)
Craciun fericit...si un an nou "plin de impliniri"...:D |
www.evlskillz.com :) speram sa nu se supere gratian foarte tare,insa in principiu de acum,ce apare nou,o sa apara acolo :) multumim pentru sustinerea de pana acum, insa sper,sa existe intelegere, sa-si dea seama ca n-ai cum sa-i raspunzi cuiva cand te intreaba,unde mai gasesc si eu poze d`ale voastre... sa le dai ... asa raspuns ..
pai intri pe 4tuning punct ro , pe forum , la diverse, la fotografie , la editari foto , la evlskillz .... nu tzine nimeni minte.. si nici link nu poti sa dai / sa pui pe o masina si etc.. :) |
9 Attachment(s)
Abia am mai gasit topicul :lol:
Vw Golf Mk3 :-) |
curate pozele .. ma astep la ceva mai multe unghiuri .. sunt 3 poze in proportie de 80% se aseamana ... cred ca ti-ai dat si tu seama
|
shantzu, sincer ma asteptam la mai mult. Parca sunt lipsite de viata pozele astea...bafta data viitoare. Si semnatura mi se parea normal sa o pui peste tot intr-un singur loc... nu imprastiata in toate pozele
|
1 Attachment(s)
Quote:
se leaga anyway o poza la cerere... mafiotii ... buna de avatar :P |
1 Attachment(s)
Sant0s as vrea daca ai si poti si vrei normal mai multe poze din pictorialul asta
|
Quote:
|
Bravos! imi plac :)
|
https://www.facebook.com/pages/EvLSki...6112585?ref=ts
am deschis pagina pe facebook :D se asteapta comenzi, fie ele video, fie foto :D dati si voi like si share si etc :D please please please pretty please :D |
ba te am pe YouTUbe vreau sa te am si pe faceboock :P
|
4 Attachment(s)
Dupa ceva luni de zile de salivat, m-am hotarat sa-l iau.
Canon 5D Mark II, un vis implinit :D recomandati un trepied ? plz ? |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
pai hai, recomandati :)
imi trebuie in mare parte ptr video ma gandesc ca ce-i bun ptr video e bun si ptr foto p.s: urc cateva poze de azi :X yummy |
WIN WIN WIN
WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN ! Tare poza asta ! Ma bucur tare ca ai revenit si pe partea de foto ! Gj sant0s ! Tot asa ! |
Misto pozele in miscare noaptea. Recomand un WB manual si un resize ca sa putem admira pozele mai usor ;)
Pentru trepied sunt critere simple pentru alegere: - Greutate maxima suportata (mai ales ca faci video) - Marimea trepiedului - Soliditatea/fiabilitatea - Daca la camera video ai acelasi sistem de prindere ca la camera foto - Pretul |
Nice!
Te pricepi de minune. Bravo!!! |
6 Attachment(s)
Hello :D
Asta seara am scos 5D`u la un event monden :D Am imprumutat de la Rommel un blitz 580EXii pe care daca nu-l aveam nu cred ca faceam vreo poza, lumina fiind fff slaba :D 2-3 poze asa ca exemplu :D |
foarte misto pozele , ai avut chestie d-aia alba de difuzie pe blitz?
|
Quote:
|
da , cartela aia pe care daca o pui pe toata in fata blitzului face lumina (obiectul ) mai soft , daca o lasi deasupra blitzului , in unghi , nu stiu exact cum actioneaza... probabil amplifica si directioneaza lumina?...
oricum pozele sunt misto .... tu cum tragi la un event (unde se presupune ca e ceva graba) , pe moduri scena sau setari manuale ? cand faci portrete ma refer ... ca ma gandesc ca nu prea e timp de setari manuale in unele situatii sper sa nu te superi ca te intreb , incerc sa mai invat si eu cate ceva ... |
nu man, nu ma supar, si eu sunt noob maxim cel putin pe 5D
uite de ex la eventu asta am tras in primul rand RAW eu care nu prea trageam raw si trageam pe manual la f4 cu cu 125 timp de expunere blitzu pe 0 , nici prea puternic nici prea slab orientat tot timpu inspre tavan, cu cartela aia si au iesit ok pozele la modu ca mi-am luat banii pe ele si le-au acceptat ca si calitate. :) or sa apara in nush ce ziare, nu ma intereseaza asta, ma intereseaza ca de acum tot ce se intampla la ambasad`or http://www.ambasador-events.ro/ care din punctu meu de vedere e cea mai mare fitza posibila la super preturi, la modu, rezonabile... io o sa fac poze :D gen exclusivitate, si pe bani :X yey + relatii ca vin numa` "masoni" acolo :D deci e tzipla :D a fost prima iesire cu 5du oficiala, prima oara cand am tras cu blitz 580exii planuri de viitor avem asa - card de 32gb 300x - card de 4gb - blitz 580exii - laptop :D dupa asta chiar cred ca pot sa trag linistit o gramada de evenimente care mai de care mai diferite sunt super multumit de aparat, filmeaza fantastic, si 24-105mm e un obiectiv de kit minunat, place la nebunie, poti sa fac de toate cu el. luv it. mai vreau sa fac o chestie pentru video, un suport pentru umar cu comenzi din buton pentru zoom si focus ... sa vedem ce iese :D |
Quote:
Cartela aia o tii pe blitz sau doar iesita in afara? Eu am un 430EXii. |
Doar in afara,in sus... se poate pune si peste blitz ?
|
voi prin cartela va referiti la difuzorul ala incorporat de blitz? daca da, normal ca se poate pune peste.
|
se poate , si "difuzeaza" lumina , de exemplu la un portret pielea nu mai iese asa sharp cu reflexii deranjante ci iese mai soft
|
Quote:
https://img89.imageshack.us/img89/8835/7781x.jpg[ |
Eu nu ma refeream la cartela aceea ci despre difuzorul care apare si el in imaginea de mai sus, fiind tras peste blitz. Acel difuser se scoate din blitz si se pune ca in imaginea de mai sus.
La 430EXii-ul meu am un difuser gonflabil de la PhotoFlex - a costat 100RON si e ca o perna gonflabila. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:00. |
- Copyright 2026 4Tuning