![]() |
Re: E28 - 535 Turbo for smoking
Quote:
|
Quote:
In general cu cele mari sunt probleme, e drept in regim de drift, deci viteza mica si forja la maxim. Daca vrei supraalimentare, mai bine pune compresor ca aia nu incalzeste atat de mult motorul decat 1 sau 2 turbine, mai ales ca nu prea ai loc langa motor, numai in fata lui (daca muti in spate) sau sub acesta. Am vazut V4.0 cu compresor de mercedes are undeva la 450 cai. |
:?:
Quote:
|
12 Attachment(s)
Deci...a 2-a etapa sa desfasurat la Mariapocs...din pacate iarasi sa vazut ca e greu cu o masina de lux, mai avem multa munca si nu mai mergem cu cauciucuri sh. asta e concluzia finala.
In rest tuturor a placut cum a mers masina, din afara era foarte frumoasa, toti apreciaza evolutia, mai mult ca asta foarte multi dintre oponentele (preiteni) nostri au o mica mare teaba cand aud, vad cum merge si la ce e capabil masina. Rezultat...din pacate 11. dar sunt sigur ca masina poate mai mult, inca e prea salbatica... Acum o sa punem la o dieta severa ca sa slabeasca masina, si centrul de greutate sa fie cat mai jos, la fel o sa incerc sa echilibrez cat se poate mai mult. Inaltimea pentru anul asta o sa ramana...vom vedea ce putem soate din aceasta...daca nu o sa avem rezultate tot mecanica o sa fie pus intr-un compact e36, dar asta iarna. Cateva poza |
Quote:
|
foarte tare masina, se vede ca lucrati la un alt nivel
|
|
superb.....e o placere sa ma uit la asa ceva
nu cred ca mai exista multi care sa faca asa ceva dintr-un si cu un E28 :) felicitari |
5 Attachment(s)
Cateva poze mai artistice:
|
my pleasure ... :D
nice car |
1 Attachment(s)
Mai multi m-au intrebat cum trebue montat un separator de ulei (oil catch can/tank).
Un adaos bun e sa legati parta joaza a motorului cu chiulasa, prin asta evacuam presiunea acumlata (gazele care trec pe langa segmenti), prin asta aecste gaze nu circula la gaurile unde in mod normal uleiul trbue sa curca din chiulasa spre carter. daca nu faceti asta se poate intampla fenomanul incat chiualsa e prina de ulei, nu poate merge inapos si ramane fara ungere motorul. . Pe poza vadeti mai bine, repede ma modificat unul gasit pe net. |
Dupa 2 sptamani e gata si videorul despre weekend (daca din plima nu merge mai incearca :) )
http://www.drifter.hu/video/videoPla...p?video_id=532 Ps. Cel cu flacare mare, noi suntem cu launch control la 0.3 bar (numai pentru spectacol) |
Quote:
|
Ce bestie de masina ai....O masina ca asta te baga in boala si i-ti taie orice rasuflare....Bafta cu ea
|
ce vbesti ma .. s-a terminat cu smecheria :D
bravo baieti .. frumoase filme .. |
Multumesc in numele tot echipei.
Au fost facute cateva modificari relativ mici, dar privind suspensia foarte mari si simtitoare. Acum sper ca primim ceva sponsori ca e imposibil reglarea suspensiei dupa fiecare cauciuc sh... Acum primim o axa de came turbo (mai avresiv decat cel orig turbo), dupa ce e pus, reglat ducem pe un stand Dyno si reglam masina...suntem curiosi cam cat are si poate motorul... Ceva mai recen, weekendul asta iarasi concurs, preparam masin si speram in rezultate pe masura. |
SPECTACOOOOLL MASINA !!!!! Viata mea .... felicitari ! daca cumva, vreodata .... aduceti masina in Timisoara, da un semn ! Bravo
|
Quote:
|
Quote:
Evacuarea e ok, mai ales daca legi cu o teva dupa 1m, poate mai ajuta, cu era la original. Un baiat era un Alpine 4.6, are evacuarea uneva supa usile sin fata...sune grozav :) Radiator cat mai mare de ulei, noi aveam problema asta la un m50b28, uleiul la 150 grade la finalul etapei...Darproblema asta e specific motoarelelor V8 BMW, in toate modelele au avut problema. |
8 Attachment(s)
No...iarasi nu pot veni cu veste buna, nici weekendul asta nu sa desfasurat cum ne am imaginat, dar invatam din greselile noastre, modificam masina dupa noile cerinte...Puterea si suspensia e ok pentru acest an, tactica mai trebue invatat, ca sa nu facem greseala ca acum...
Video de la mariapocs: http://www.drifter.hu/video/videoPla...p?video_id=538 No...cateva poze |
Felicitari pt tot ceea ce faceti
|
felicitari , pt tot fara cuvinte
|
Senzational acest E28,jos palaria pentru ce faceti acolo domnule Hexer.
In acest weekend se intampla ceva in Ungaria,ca am auzit niste amici ca merg pe la Oradea si dupaia merg in Ungaria:).Numai bine si bafta si cu rechinu si cu ursuletu;) |
Va multumesc tuturor...incercam imposibilul :)
Sper ca pana la KOE si maisna si pilotul sa fie in stare sa castige...in drift masina e max 50%, conteaza mult de pilot, din pacate aceasta masina nu e facut de la 0 de mine, si pe parcurs dau seama ce trebue facut la ea...fie care zi de teste e ca o zi in scoala...tot invatam ceva :) Ex. numai la acest concurs m-am dat seama ca baetii au scos limitatorul de frana si nu au pus alta, reglabila, din aceasta cauza nu putea sa foloseasca franarea cu stanga pilotul...asta la costat un concurs si multe altele... Sau ca ECU-ul era pus in directia unde merge incalzirea interna, si avea peste 80 de grade si tot facea restart in 5-5 minute...si asta trebuia rezolvat, inca mai sunt cateva batai de cap, care cer cercetare de zile intregi, pana gasesti problema...dar incet incet maisna a fi bulletproof :) Ps. Cred ca la weekent era liniute undeva in ungaria. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
parca ar fi scris de mine :-P |
"Boss, mai da-mi si mie o varianta, ca esti mai in cauza, ce sa ii fac sa nu imi mai incinga in cercuri ? In rest nu sunt probleme. Merci."
|
Quote:
eu nu apartin generatiei de mirc si mess;) Ma gandesc ca vorbesti despre cand faci cerculete cu masina incinge repede si tare...nu prea poti face multe, radiator de ulei mare (foarte mare), debit ulei marit, radiator de apa cel mai mare ce gasesti, eia e de la diesel din seria7, e gros si mare, incape la fix, ventialtoare de performanta daca se poate 2 bucati. Dar...ce e o problema foarte mare la BMW, nu are unde sa duca aerul din compatimentrul motor, si asta e problema cea mai mare, ori tai capota, ori ridici spatele spre luneta cu minim 2cm, asta inseamna minim 5-7 grade mai putin. De ce atat de mult, ventialtorul sau viscoul trage aerul in compartimantul motor, mai e acolo si evacuarea...asta inseamna ca acolo e temperatura ridicata....foarte mult peste normal, daca nu lasi aerul afara undeva nu o sa fie destul nici o racire, multi ca sa nu taie capota sidica, si la masinile de curse se taie o portiune din spatele roatei, spatele stalpului de telescop, asa incat aerul poate sa intre la roata, de acolo afara. |
Quote:
|
Quote:
Motorul tau e destul pentru inceput, invata sa mergi cu ea cum e fara sa distrugi ambreajul, cel orig ori cum trebue sa tine. Incearca alte metode de initiere a driftului...frana de mana, frana cu piciorul stang, etc. |
|
Nice ride :)
|
|
|
Un pic update...
https://www.dailymotion.com/video/x5p...rseny-2008-maj 1. E30 V8 Alpine 2. Nissan 200sx SR20DET 3. E28 3.5 T (al nostru) Intre timp sa inceput noul proiect, un E30 1.8 turbo *M10b18 turbo suflat cu 1.5 bar pentru inceput si electronica VEMS in sepcial petnru drift, in curand deschid topic pentru masina. Detalli acolo. |
Quote:
|
si eu astept cu nerabdare topicul cu e30..... nu prea am vazut 1.8 turbo pana acum pe urs.interesant ..spor la treaba.
|
am mers eu cu 1.8is turbo ..cu 0.7
neasteptat de misto . a batut 330i e46 |
la 0.7 ...sunt necesare pistoane biele forjate?....din ce am auzit mot de 1.8 is are internele destul de rezistente.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning