![]() |
Re: BMW E46 Tuning
cam cat costa kitul DTM? si daca poate fi disponiobil pt romania!
|
razvy, poate ai timp sa ii explici putin lui ar 99 bmw cum e cu jantele pe 19 pe e46 coupe, ca tu stii cel mai bine cum vin....
|
Quote:
Pe coupe merge: 9x19 cu 235/35-19 lejer, poti pune si 225 si 265 in spate dar trebuie lucrat la aripi :) |
ce dreq sa le faci la aripi? sa le largesti? ce vroiam sa te intreb kitul de il puneti la masina la aripi cand puneti peste ele le mai decupati pe dedesubt sau vine peste aripa?
|
scuze de off topic: stii ce sunt eu uimit? eu am pus pe masina jante pe 17, cu j 8 , cu gume de 255/44, si nu-mi ating nici pe fata nici pe spate, decat usor, daca e masina incarcata si intru tare in curbe...
oricum o sa le schimb, o sa-mi pun aceeasi dimensiune pe 35... unde o sa apara probleme, ai idee? |
Quote:
|
nu cred ca e prea mare problema, pentru ca nu se intampla nimic important, aripa interioara nu se roade, raman doar ceva mici semne, iar cauciucul nu pare a avea semne de uzura din cauza asta...
singurul lucru deranjant e zgomotul produs in momentul frecarii... |
ceva noutati?!
|
Exceptional!
|
sa stii k da...
masina asta e etalon pt mine... |
superba.. si pe mine ma bate gandul la un coupe intr`o luna-doua...
|
extraordinara masina...;) :peace:
|
superba masina,sunt super curios de produsul final,imi plac gentzile actuale la nebunie,dar cele care vrei sa le montezi acuma sunt bestiale
multa bafta cu proiectul |
abia astept sa vad cum o sa arate masina la sfarsit; ).si mai ales astept sa o sa si vad live :).spor la lucru in continuare :)
|
pe e46 da bine orice :X dar arata super asta :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning