![]() |
Re: BMW 3.0L twin-turbo, Motorul Anului 2008
BMW-ul e cel mai TARE :X:X:X:
|
bravo celor de la bmw
|
Eu Spun k tot Mercedes e mai bun in toate...au si demonstrat cu E class -urile alea de mergeau in nustiu cate tari in doar cate-va zile... nu e buna lista dupa mine
|
Quote:
|
Cel mai performant motor al anului 2008: Porsche 3.6-litri Turbo (911 Turbo, 911 GT2) si cu asta am incheiat acest post....:love::love::love::love::love::love::love:
|
Quote:
|
Quote:
Ca se pare ca ai facut parte din juriu de esti asa de convins :). |
Quote:
A contat mai mult ce performanta are motorul ? sau ce anume a contat de a castigat bmw ? Care au fost procentajele care au diferentiat un motor de altul ? exista un articol detaliat pentru asa ceva? |
clasamentu mii se pare un pic ciudat,si nu ma refer ca bmw e pe primul loc.ci pentru faptul ca de ex.la clasa 1.8 la 2.0 litrii apar aceleasi motoare puse pe masini diferite care apartin aceluias grup constructor.asta sincer nu pare un clasament de luat in seama.cel putin asa cred eu.........
|
Quote:
|
Quote:
multzi s`au plans ca pompele de benzina se stricau la acest motor de 3.0L twin-turbo. poate in 2008 au remediat problema. si nu au pus 2 turbine mici ca e mai buna decat una. din cate stiu are 2 turbine pt a nu avea lag deloc una intrand in actiune de la turatzii joase. |
Quote:
twin turbo sunt 2 tubine de exact aceiasi marime care folosesc exact aceiasi parametrii. aia de care spui tu cu turatii joase si turatii inalte se numeste biturbo daca nu ma insel |
Quote:
|
Dacia 1300,1310 ,1410 ...astea motoare Nr 1 :)))
|
Quote:
In every category, the panelists judged each shortlisted engine using their subjective driving impressions and technical knowledge, and took into account characteristics such as fuel economy, smoothness, performance, noise and drivability. The jurors each had 25 points to award to their five favourites in each category. A maximum of 15 points could be allocated to an engine, and the minimum was one point. An engine could not be tied for the top slot. p.s. Daca te intereseaza fiabilitatea/service/costuri de intretinere, J.D. Power se ocupa de asta, si ai sa ai o surpriza neplacuta sa vezi Mercedes in coada clasamentului, iar BMW in primele locuri. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Te intzeleh ca esti fan Mertz...daca nu ma insel anul trecut un top facut de germani au declarat cea mai fiabila Mazda....Toyota,....bmw pe undeva pe locul patru si Mertz pe 15 :rolleyes2 |
unde sunt japonezele in topicul asta? :Dce premii au ei la motoarele lor?cam nemtzii au dominat
|
BMW is the BEST. sa fim sinceri, intotdeauna si pt. totdeauna BMW-urile or sa aiba cele mai tari motoare si designul cel mai agresiv la masinile de serie. MERTZ si AUDI mai au de recuperat. BMW power=spune tot aceste cuvinte
|
bmw si mercedes fac motoare exceptionale, iar topurile lor nu ma exulta intr-un mod nemaipomenit, ci doar ce inseamna ele in constructia de masini!
2 marci asemanatoare ca performanta, stil lux, finete...dar diferite in forme. tatal meu are un 760, cu care ma mai plimb si eu si vreau sa spun ca este o masina extraordinara, desii sunt fan mercedes. daca nu ar exista mercedes mi-asi cumpara bmw. oricum felicitari BMW pt fiecare motor produs. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
O zi buna |
asta nu e un thread pro/contra bmw. asa ca nu mai fiti off topic
|
stiu despre ce e threadul...si am si postat cu argumente despre top dar se gaseste cate-un copil din asta.imi cer scuze de off-uri
|
Quote:
Mercedes face masini nu performante,CI ale draq de performante ;) |
Unii le conduc! Altii se cearta ! Altii se uita ! Eu comentez!
La cat costa combustibilii as prefera sa am un C1 1.0 benzina!:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si daca zice-ti ca nu sunt bune motoarele BMW si topul e facut la "misto" va inselati...si apropo..vreti sa stiti dc nu e SLR mai performant...pentru ca are motor de mercedes !! :)) Na....crapati!! |
Quote:
twin 2 turbine cu aceasi marime bi 2 turbine de marimi diferite care actioneaza la turatii diferite |
Twin-turbo refers to a turbocharged engine on which two turbochargers compress the intake charge. There are two commonly used twin turbo configurations, parallel twin-turbo and sequential twin-turbo.
Da ai dreptate :)) de pe wikipedia de unde m-ai sfatuit tu!!! Poate daca cautai tu inainte sa postezi...era mai bine!! |
Quote:
fratilor va certati si contraziceti degeaba BMW are motorul anului 2008 DAR cel mai performant este cel de la porsche cititi cu mai multa atentie ce se posteaza. asta este pt cei care cred ca bmw a primit cumva vreun premiu pt putere bmw produce motoare te inalta tehnica care sunt motoare sportive, fiabile dar nu produc cele mai performante motoare. |
djrainmanfast am precizat in primul meu post despre turbilne ca sunt 2 feluri de turbine...alea twin si alea bi...si am mai spus ca nu stiu sigur daca la cele de marimi diferite le spune bi dar cu siguranta vorbeam despre alte feluri de turbine.
adica sa se inteleaga. sunt 2 feluri. twin care sunt 2 tubine la fel ,tubine ce intra de la o anumita turatie...daca sunt twin nu pot fi folosite una la rotatii joase si altele la rotatii inalte.sunt pentru un anumit segment de rotatii. si mai sunt acelea de marimi diferite (Care am precizat ca nu stiu sigur cum le zice) care actioneaza la turatii diferite pentru a nu se produce acelasi turbo lag. deci daca nu intelegi ce vrei sa spun, nu imi scoate te rog ochii ca sunt una si aceeiasi.pentru ca nu poti spune ca twin turbo inseamna 2 turbine de marimi diferite...daca-s twin sunt automat de aceeasi marimi |
ce sa zic....nu prea intelegi ce se scrie! Twin sau Bi e tot drac.....e acelasi sitem...adica cu 2 turbine!! Si sunt 2 feluri : parallel twin-turbo si sequential twin-turbo. Mi-ai sugerat wikipedia...acum iti sugerez eu tie...citeste acolo!! Twin Turbo sau BiTurbo e tot un drac...ca sistemul mai multe forme de utilizare e alta! Nu am nimic cu tine...dar vad ca ai luat-o personal..problema ta!
|
bmw produce motoare extraordinare, dar le face pt drumuri lungi, km multi, fiabile nu pune accent pe performanta extraordinara, doar poate la aparitia unui super-car bmw un nou M1, cine stie...si atunci cred ca va ingenunchea porsche>care face masini in general coupe(2 usi), 2 locuri, masini numai pt placerea de a conduce, nu care 4,5 oameni + bagaje, + se ia in calcul si un consum cat mai mic!
personal nu vad diferenta intre bmw si mercedes, cand vine vorba de performanta, fiabilitate!doar un minuscul + la performanta pt bmw si +pt mercedes la lux,finete! |
ma fratilor...raman uimit cata prostie zace in unii care daca ii da o tura vecinu cu un passat tdi viseaza o saptamana la ce sa vanda sa-si ia si el. daca gresesc si eu...pedepsiti-ma inzecit!
1. biturbo si twin-turbo e aceeasi chestie...zice ca sunt 2 turbine...cum e la mercedes 4matic si la vw 4motion, pacat ca a murit pruteanu...avea dreptate ala cu analfabetii de la noi... 2.slr nu are motor de mercedes, si daca ai mai citit din cand in cand sau ai vaz macar o poza cu un slr..*****ie pe el mclaren 3.nu prea am auzit motoare picate la mercedes sau bmw...f rar..dar na...si boengurile...se bulesc 3 din 5(dupa un studiu).dar eu n-am auzit motoare bulite la nici o masina care are ceva pretentii(nu vb de dacie 1310), ci mai degraba se strica lucrurile care determina motoru sa mearga prost...asta nu inseamna ca e de vina motoru 4.hai sa fim seriosi!!!pe ce criteriu a luat 1.4 turbo de la vw.nu stiu multe despre el, dar mi se pare o prostie.daca a scos 140 cp dintr-un motor...si e fiabil, adik e de premiat...inseamna ca a batut bmw cu care va tot laudati care a scos din 316 ti doar 116 cp.RUSINEEEEEEEEEEEEEEE |
NOS cox iti sustin ideea doar ca unii care au postat pe acest topic cred ca acel motor care este de altfel si motorul anului au impresia ca e tata motoarelor, sau zana motoarelor.
dar totusi hai sa nu comparam porche cu bmw, pt ca pe vremea cand porche facea MASINI, bmw faceau motoare de avion, ceea ce nu e un lucru rau numai ca fiabilitatea unei masini porche este mult superioara unui bmw, indiferent care serie. |
oricum, vad ca fanii bmw de pe aici ori au logan...ori ursuletz...ori il cheama becali si ta-xu are s-class.asa ca pe viitor sa se abtina...nu se mai fac furori cu masinile comune!poate doar la tara la ei. eplina lumea de masini fiabile gen 320 d...care atunci cand incepe sa aiba probleme...nu prea mai poti sa-l scoti la suprafata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning