![]() |
Re: Ferrari vrea sa vanda 50 de masini pe an in Romania
eram ironic ............
|
atunci imi cer scuze :) nu mi-am dat seama
good point atunci lambo chiar nu mai e hyper car ul care era o data.....imagineaza-ti cum ar fi fost sa parchezi pe strada un diablo langa multitudinea de ford sierra si opel kadett si asa mai departe in anii 80 :P |
duamne mor d jantele alea:D...sper sa reusheasca sa vanda..abia avem shi noi mai multe..nu ca nu am avea:P
|
Bun...sa zicem ca vand 50 de masini ...dar nu mai e valabila faza cu masinile detinute anterior?Unii stiti la ce ma refer....Ca sa iti iei un anumit model,trebuie sa fi detinunt un alt model Ferrari...sau mai multe.
|
suntem tari si noi avem reprezentanta ferrari, fac si eu ca voi nu cred ca o sa vanda ei 50 de bucati anual
|
Quote:
|
Quote:
|
Regula aia era valabila numai pentru cumpararea de Enzo.La restul modelelor poti sa iti cumperi 15 bucati odata, chiar daca nu ai mai avut nici un Ferrari inainte.
|
Quote:
|
Quote:
asa putem spune ca opel a facut biciclete la inceput.....asta ar insemna ca o astra opc nu e destul de sportiva? nu are relevanta faptul ca ferrari nu a facut niciodata altceva....poate din ce ai spus ai avea dreptate prin faputl ca sportivitatea si spiritul ferrari se vede chiar in lipsa cruise control-ului si alte gadgeturi care te fac sa simti ca pilotezi,ca zbori..sa simti adrenalina |
e bine ca sa deschis in Romania asha ceva. De ce sa mearga romanu pana peste granitza pt un schimb de ulei sau o verificare tehnica. eu pot sa spun ca numai un ambreaj te scutura intre 4500 shi 5000$. la chestia, cate si-au propus sa vanda, eu zic ca un Ferrari nu il cumperi ca dupa 2 ani sa il dai, mai mult il tzi in garaj shi il scotzi pe timp de vara.
|
da fain dar cine o sa cumpere decat parlamentari si aia cu bani
|
O simpla statistica... acum am intrat pe autovit si sunt 50 de masini de vanzare la preturi de peste 100.000 E - masini la mana a doua !
Deci nu cred ca este optimista estimarea ci realista ! |
traim in romania , oare chiar nu va ganditi ca sunt destui mosnegi si tinerei cu bani de la parinti care sar pe cate un ferrari ? romanului nici nu trebuie sa-i placa , sa fie scump si sa vada lumea ce tare e el , cat despre faptul ca unii dintre voi vorbiti destul de urat despre ferrari , fara sa vreau sa jignesc pe nimeni , dar multi nici nu visati macar sa stati pe scaunul din dreapta intr-un ferrari , nu ca as fi eu vreun bogatan sa-mi iau ferrari , ca nu sunt dar macar nu vorbesc despre ce nu-mi permit :) , iar de lambo si-au batut nemtii joc...
oricum poate nu ajung la acest numar dar fiti fara grija ca exista destui sa sara pe cate un ferrari :) |
Gata fratilor, de acum romanii o sa aduca vorba si de Ferrari nu doar de trio-ul german, si din cand in cand de Bentley si Lambo!
|
... foarte increzatori baietii astia, poate stiu ei ceva ce nu stim noi :)...
|
Este realista avand in vedere ca vor vinde si vecinilor bulgari sau sarbi.In Romania este a treia reprezentanta din Europa de Est dupa Ungaria si Cehia.Cred ca s-a referit la vanzari ale reprezentantei,nu neaparat vanzari catre clientii romani.Parerea mea :rolleyes2
|
50...cam optimisti...pretul minim nu e exagerat fata de alti bolizi care se gasesc pe sosele dar...50?
|
Quote:
~Nautilus |
vorbiti numai prostii........50 e o cifra cat se poate de realista pt romania.
https://youtube.com/watch?v=vEk49fPQeAA&feature=related doar 1 idee despre ce inseamna romania azi.......numai figurantii cu banii cu toate ca daca se vor vinde 50 de masini in romania nu prea mai vad care mai e exclusivismul acela pt ferrari.ar fii pacat sa ia oricine ferrari :) |
primele doua sunt frumoase , ML si Sklasse restu niste jeguri :D pe care nu as da atatia bani! SI NU .. NU CRED CA SE VOR VINDE 50 DE MASINI PE AN EVER !
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning