![]() |
merg si eu dak ma ia si pe mine cineva ... :oops:
|
iti dai seama ca tre` sa pui bani de benzina..
|
eu daca nu gasex masina cu care sa merg (cea ce e ffff posibil) merg cu trenu` iar de acolo sa vad acum pm... ajung acolo unde se tzin cursele... ca dupa 5 secunde de stat in gaara la const. sun fiu ploii , nu stiu deloc orashu ala ... ma descurc eu ! sper
|
Constanta sa fie prob!
daca este ca anu trecut nu se va face in Cta asa ca dc vei venii cu trenul o sa iei altul spre NEptun!:)))ca acolo sau tinut anul trecut,si Cta nu e asa de mare cum crezi u!:))pana atunci numai bine cyaa on COnstanta! :twisted:
|
aooleo.... cum o sa ma descurc eu sa va gasex... daca iau un taxi cat imi ia?
|
iei un maxi taxi :lol: :) e 30-40 de mii cred...
|
100% Prezent..
Cu Maxim respeckt Tico ( Licuriciu` ) |
M-am hotarat nene... La TM merg cu altii, dar la CT merge je Honda lui, ce pola mea...
Ca doar de aia e masina, nu ??? Sa mearga !!!!!! :wink: |
X-Ray-Eyes,am inteles,stiu bine p-acolo,dar legalele se tin chiar pe soseaua ai principala spre Neptun??Sunt cam confuz pt ca e prea putin probabil.Sau acolo se aduna lumea?PLS reply
|
:D Vine si Ploiestiul cu vreo patru masini.Noi santem mai putini dar venim,poate plecam cu cei din Bucuresti :P :P :P
|
..frumos cjc ...va asteptam in Bucuresti !!
|
LEGAL RACING
Sunt curios de la CT cine vine la TM e o lupta foarte interesanta. |
Am mai spus . Din X-team nu vine nimeni. E prea lung drumu nu sunt bani. Pai .. la bucuresti au ajuns daciile dar la TM sigur nu ajung :))
|
Gasim loc de parcare la CT shi pt. un Tico?:))
Atunci vin~~~!!!!!!! Cu maxim respekt Tico (Licuriciu`) |
Vin si eu pe 1 mai ..daca`mi iau permisul pana atunci (desi nu cred ) ..e bine..daca nu vin cu cineva sigur.. :P :twisted:
|
ma... astia care nu aveti masini sau nu aveti cu ce sa mergeti (care sunteti cam in aceeiasi situatie ca mine) ar trebui sa ne vb sa ne intalnim si sa mergem cu trenul... sa nu mergem de capul nostru... mia organizat si noi... ca mi-e nu stiu cum sa ma duc sgr cu trenul pana la ct... si sa nu cunosc pe nimeni... sa ma duc doar asa... ce ziceti?
|
Quote:
Anul asta tot acolo sper ... deci soseaua dintre statiuni ...nu cea principala ...nu drumul european sau ce dracu e ala ca iti dai seama ca acolo nu se poate ... |
Ok,mersi frumos,stiu unde e.Deci pana la urma e sambata 1 mai.Se strange lumea pe la 10-11 sau mai tarziu,presupun,nu?
|
Quote:
:peace: :peace: :peace: |
X-Ray...am fost de paste in medgidia si am vazut supernova aia rosie facuta de tine....e misto...pacat ca actualul proprietar nu prea are grija de ea...adica se cam desprinsesera spiolere-le si ma rog alte mici chestii...dar bravo pt munca....
|
Gata .... TM s-a dus .. urmeaza CT ... (fuse fuse si se duse) ... asa cum am mai spus .. io vin. Actually ... d-abia astept !
PS: Am postat ca sa aducem SUS iar topicul cu CT ... |
Quote:
|
Cine vine ?? Cu cine vine ... de 1 Mai la Constanta !!
Mai sunt 10 zile pana de 1 Mai !!
Cine merge cu masina ?? Cate persoane mai poate sa ia ?(bineinteles dk vrea) Cat ar costa drumul pana acolo ? Cate zile se sta acolo ? Cand plecam din Bucuresti ?? Cine poata sa mai ia oameni in masina pentru Constanta !! ..sa isi faca un calcul ..cam cat ar costa benzina ...si sa anunte aici dk mai poate sa ia pe cineva si sa spuna cam cat ar costa drumul pana in Constanta !!..... Cine merge ,cu cine merge ...sa se hotarasca din timp ....pt ca la plecarea spre Timisoara au fost persoane care nu au avut cu cine sa mearga chiar dk au avut bani...si au ramas in Bucuresti :(:(!!!! P.S:..si eu vreau sa merg la Constanta si vreau sa stiu de cati bani o sa am nevoie si poate gasesc pe cineva sa ma ia !! |
Eu merg sigur, 99 % cu masina mea... Dar sper sa rezolv rugina pana atunci, ca o sa faca misto constantenii de mine... :oops: :oops: :oops:
De mers, tot merg nene... |
Abia astept cursa de la Costanta.Voi fi sigur acolo.Pregatitiva masinile de drum ca nu mai e mult.Ne vedem acolo.Respekt
|
NOU NOU NOU
Cursa de la mare va fi pe data de 02 mai si cred ca va incepe de la 12:30 deci lumea sa fie cel tarziu la 11:30. De aceasta data vor fi un numar limitat de inscrieri. Alte informatii picante in curand pe 4tuning |
:shock: Aoleu cum adica limitate?Adica nu sunt in stare sa faca nr de concurs m multe si limiteaza nr de inscrieri????Ce porcarie.Acum o sa gonim ca nebunii si o sa venim dimineata de la 8 la coada la inscrieri ca la paine sa apucam un loc????Sper sa nu fie asa.E bine ca e pe 2 mai.
|
Bogdan ...dk se fac inscrieri prea multe ajung sa se traga vreo 2 zile ....:)
si asa mi se pare cam naspa sa fie pe 2 mai!! :(:( |
S-a stabilit si locatia?
Pe 2 cred ca e bine ca nu o sa fie imbulzeala care se face deobicei de 1mai pe litoral. Si inscrierile probabil sa se faca prin telefon, din timp. |
Poate sa facem inscriere ianite de curse ?! Prin telefon sau nu stiu cum ?!
|
Si eu vreu sa vin la CT,dar nu sunt f sigur k fak rost de bani.Vreu sa stiu kum facem,cand plekam,de unde si unde e lokatzia la mare!!!!!Dak o sa mai ramana lok la mine in masina o sa va anunt!!!! :peace:
|
haideti mai sa facem un topic sau macar aici ... sa scrie fiecare cate locuri mai are in masina... si cat costa un drum pana la CT !! PLZZZZ
|
Pe data de 1MAI se va organiza o cursa de 4x4, urmand ca pe 2 MAI sa aiba loc etapa cu nr 4 organizata de Legal RAcing. Inscriierile pt aceasta etapa se fac la sediul C&C Bucuresti sau C&C Constanta.
|
Catre admini : am facut eu un topic nu il mai mutati sa se vorbeasca acolo ..cine merge la Constanta din Bucuresti si pe cine mai poate sa ia .....pt k data trecuta au ramas oamemi in Bucuresti!!
|
da mey , va rugam , sa se organizeze naiba cine cu cine merge...
|
Pai daca fac rost de bani sa fac masina, adica 1.5 mil, va iau io mai mult ca sigur. Nu de alta mah, dar nu am chef sa rada constantenii de contraripile mele ruginite... :oops: :oops: :oops:
Vad io, ma imprumut si tot merg la Ct... :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning