![]() |
Re: Club MATIZ
Quote:
|
Zona Titan ... Biserica de lemn ... Stiti ?
@ coman_razvan - maestre nu inteleg de ce e "frumos" din partea noastra. Iti dai seama ca suntem din Bucuresti si vrem sa ne cunoastem ... |
Quote:
|
Quote:
|
lasati domne omu k glumea si el :-p
nu prea e loc sa te desfasori prin centru asa :P |
Ok ... Piata Constitutiei, ca si asa sunt aproape de locul de munca, da' hai pe la 18 atunci. :D :D
De acord baieti ? |
Quote:
|
Ma bag si eu in club....daca ma primiti. De mai bine de un an am buburuza si-s tare multumit de ea. Poate facem o intrunire nationala....
|
cam greu pe plan national...
|
o mai facem sau nu ? k sa stiu cum imi fac programul
|
Why not? Eu vin.
Restul din Bucuresti? Ne strangem au ba? :D Georgele, macar noi 2 sa ne vedem. :D Sa iti vad buburuza de aproape. :D Sa caut bubitele. :) |
Quote:
|
Eu o sa ajung in jur de 18:30 acolo. ;)
|
in ce loc poate ajung si eu daca nu deranjez
|
la 18.30 ajung si eu . in Piata Constitutiei
|
Quote:
|
pai doar voi doi va intalniti?
|
Pai daca nu vreti sa veniti, ne intalnim doar noi 2. :lol: Poate veni oricine. :)
George - nup. Dupa aia ma duc la munca. Am o grija in plus. Prefer sa il las pe acasa. |
baaaaaa ce pensionari... haideti ba la intalnire k nu e in fiecare zi... Aduc eu camera dak e :P
|
care sunt cele mai late cauciucuri care se pot pune pe janta stock de matiz ?? ce dimensiuni ?? stie cineva ??
|
7 Attachment(s)
baaa ce pensionari.... bine ca ati venit la intalnire... acu o sa bagati scuze ca nu aveati benzina si d`astea... uite sa vedeti ce ati pierdut
@aikman poti sa iti pui si de 15 daca vrei si cauciucuri late :D |
Quote:
|
baaa dak vine razvan din brasov la intalnire si nu veniti voi astia din bucuresti s`a terminat :))
|
Quote:
|
pai ia`ti altele :-??
|
da destul de rusinos. s-a facut mult zgomot si am ajuns doar 3 masini pana la urma. Asta e poate data viitoare mai vin 2-3 :D
|
da deci nu`ti spun... am stat azi juma de ora sa`mi caut cheile de la masina prin parc... in intuneric :| bine ca le`am gasit :">
|
Quote:
:D:D:D ai mare grija. rezerve n-ai ? |
am dar la alarma nu am decat o cheie :|
|
Quote:
Quote:
A zis ca face, drege si nici macar la prima intalnire Matiz nu s-a prezentat. :evil: Quote:
|
Quote:
|
What about home? :D
E mult mai moale ... e mai practic. :lol: |
bai deja o dam in diverse grav :))) sau daca vreti putem sa schimbam numele clubului :P
e mai sport extrem prin parc :P |
asta nu e forum cu tenta sexuala :lol::lol::lol:
|
George, wanna bet on that? :D
In fine, vad ca Adytza n-a intrat pe aici. Pesemne ca ii e rusine ... :D |
Quote:
|
o fi avand si probleme dar tind sa cred k ii e frica de noi :)))
|
L-am vazut azi pe messenger, deci ... a intrat sa se uite. ;)
Poate ca nu a postat. Btw: I'm only kidding. :D |
Felicitari pentru prima intalnire Matiz din Buc!!!
baieti nu am putu ajunge ptr k nu am fost in bucuresti cum zicea si razvan ultima oara cand am intrat pe forum a fost pe 16 mai !!! Am fost plecat in provincie la o inmormantare ( cum matizu consuma cel mai putin a trebuit sa fiu sofer) imi pare rau dar ca nu am apucat sa anunt si ptr mine a fost o surprindere acea plecare promit sa fiu prezent cu SUCU la cea de-a doua!! Numai Bine !! |
mare pana ce am facut azi :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning