![]() |
Re: Monstrul de 1000 Nm: Geiger Ford F650
Quote:
|
monstru`:))....e bun ptr la tara...ca la orash mai mult te incurci...oricum nu as da bani pe asemenea camioneta:P
|
am vazut si eu acum poza cu cel de la brasov si mi-am dat seama..masina e din categoria "neam prost"
|
Quote:
|
Quote:
|
din fatza zici ca e un tir si rotile potrivite pt tir:))...e naspha:lol:
|
eu vreau s-o vad pe-asta langa un SUV european, ceva ca mai jos :
https://img356.imageshack.us/img356/1...ntrucksas1.jpg https://img356.imageshack.us/img356/1...1cd1f465d9.jpg |
ar trebui sa consume putin doar e diesel :lol:
si or mai fi masini care au cuplul de 1000 NM, dar nu scos dintr-un motor cu sase cilindrii ;) |
e frumos ..da cred ca rupe la consum...
|
imi place ft tare masina ii super dar imi place si mai partea aia "cu need for fuel":hahano::hahano::D:D:D:D
|
Foarte tare faza cu "Need For Fuel" :D:D oricum superba masina
|
frumoasa masina,dar cauciucurile ar fi trebuit sa fie mult mai late
|
este unul in Brasov.....dar cred k este mai inalt si are putere mai mare:D
|
pusky...esti in mircea cristea? prieten cu avramsesc si astia?
|
Din cate stiu cutiile de viteze Allison sunt pentru autobuze la americani. Deci va dati seama.
|
Parereea mea e ca "micutul" asta bea lejer 45 de litri la suta.
Mumai sa nu fie diesel. |
nu inteleg de ce credeti toti ca mananca atat? de motoarele de camioane ce mai ziceti ? totusi asta nu e cat un camion..
|
masina asta daca reusesti sa intri cu ea in oras...iti mananca minim 100%
|
masina asta cred ca v-a mancat creierele ca nu consuma asa mult :-P:-P
|
"apache"-da am fost cu avramescu in clasa.....si sunt in Mircea Cristea....
|
Fratilor am si eu o intrabare poate mai copilareasca dar sunt curios.Cam ce top speed are o astfel de masina.Sunt curios pt ca imi imaginez o astfel de camioneta pe auostrada la un 170-180 km/h venind din spate cred ca te sperii ca de uragan :P oare incape in cadrul monitoarele de la radarele politiei =))
|
ma indoiesc ca prinde mai mult de 140...poate nici atat
|
De acord cu anaconda. Totusi nu are foarte mare putere ( in CP ) raportat la greutatea masinii.
|
are ~60cp/tona....prinde in jur de 130-140(cred):-)
eu unu ma asteptam la un asemenea cuplu sa aiba mai multi cp:x |
nu stiu ce sa zic.ma gandesc si la varianta k e totusi o masina moderna.sa prinda oare numai 140 km/h?Cutia de viteze este una automata cu 6 trepte Allison 3000.Am cautat pe carfolio dar nu am agsit nimic.Si in fara de datele puse aici nu prea am mai agsit mare lucru :(
|
LOOCK ITS GODZILLA mama e ditamai matahala si 1000 de Nm e cam prea de tot !!!
|
Se pare ca nu vom afla niciodata :( Am gasit site-ul oficial Ford F650 si nici macar acolo nu e specificata viteza maxima.:( daca aflati ceva da-ti de veste :)
http://www.f650pickups.com/indexb.html |
pusky daca ai fost cu avramescu in clasa si esti in mircea cristea incerca sa postezi lucruri mai lungi nu doar " interesanta masina" :))) glumesc .
Referitor la masina..un prieten care se stie cu un prieten care bla bla lucraza la vectra a intrebat pe nenea care are ceva asemanator in brasov si a spus ca dupa 130 iti e frica sa ii mai dai , te intimideaza zgomotul motorului si micimea strazilor in raport cu marimea masinii |
Pai nu te apuci sa ii dai 130 km/h pe Balcescu apache. :P oricum eu eram curios de viteza maxima pe care o poate prinde.
|
Quote:
Ma intreb ce faci cu asa ceva pe serpentine la predeal |
Ce sa faci? te bucuri de cei cateva de sute NM pe care ii are sub capota si sunetul superb pe care il poate scote cei 6.7 L.
|
in jur de 60cp/tona are si zambetul lui iliescu(care e putin mai aerodinamica)...
sa zicem ca prinde 150 maxim 160....mai mult de atat ma indoiesc ca prinde Quote:
mai exact despre ce masina este vb? |
apache ? Vad ca ai ajuns si la al 11-lea post de pe threadul asta . Si dintre posturiile tale 2 - 3 spun ceva convingator , si totusi on . Poate cineva iti ca da worn sau infractiune pentru posturi inutile / posturi aiurea .
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Etc . Sper sa intelegi ca nu am nimic cu tine , dar las-o mai moale. |
A ajuns o dacie sa fie mai aerodinamica decat alta masina :D Oricum e MULT mai aerodinamica, si nu ar prinde 160 in vecii vecilor. Undeva pe la MAXIM 150 estimez eu viteza maxima :)
|
masina americana = inutila
agabaritica, consum in draci. |
sunt curios cum suporta rotile 1000 nM..au scos si MB un SL cu 1000nM si 730cp(diferenta intre ford si MB:D)si au trebuit sa mai reduca din el ca sa nu se invarta rotile in gol
|
PLSX vezi ca s-au pus poze cu o masina asemanatoare pe threadul " masini vazute in brasov"
bogdan_ozzy e curios cum tocmai eu am fost vizat pe tot forumul asta .daca vrei iti trimit 50 de linkuri catre 50 de threaduri in care toate raspunsurile sunt " super tare!!!", " uauuu ce bestie " ," ce nu as da sa fie a mea " ETC ETC. Tocmai ca si pe mine ma deranjeaza cand primesc confirmarea unui nou raspuns pe un anume topic si cand intru vad ca a scris cate unu " uau ce fain etc" Imi cer scz ca am scris asa ceva aici dar tu nu observi ca majoritatea posturilor mele (Si chiar te rog sa citesti in mare posturile mele ) sunt scrise detaliat, sunt printre putinii dintre cei nou-veniti pe forum care raspund cu lux de amanunte nu doar " fain bla bla".. Acum m-am abatut de la chestia asta si sare lumea pe mine. Dupa ce o sa citesti postul asta o sa il sterg sa nu creada lumea ca fac off-topic.l-as fi trimis pe privat dar nu accepti mesaje private |
am vazut si eu modelul F650 in mamaia..este o imensitate de masina,foarte frumoasa dar inutila pentru strazile din Romania ;).
|
tanc ... parca mai bine ar merge un tico :))))nebuni rau americanii astia
|
AHA!!! de-aia creste pretu' petrolului!! i-au dat drumul la asta pe strazi... :lol::lol:
nutzule, cred ca un tico i-ar intra in torpedou :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning