![]() |
Re: INSANE 200sx 1,8 turbo
Quote:
|
Ms mai am putin de analizat si dupaia vad daca ma bag oricum nu o sa mai tin CA sub capota, varianta b e un RB25 care stiu ca se potriveste foarte usor si la care am multa maculatura dar nu e 26tt :P
|
mane masina asta a vazut si ea cum arata soarele? sau mai ai de gand sa o ti in garaj inca 1-2 ani ? documenetaza-te asa vreun an, alergo asa o vreme si pe urma mai adaugai inca 2 pistone
|
Quote:
|
Quote:
Acum mai sta si altfel problema, am vb azi cu Andrei si ce zice el iar e corect ca poate daca ma bag acum la swap vede si ea toamna cu RB pe ea. In mare parte pana nu termin licenta nu iau nici o decizie cu ea doar mai maresc documentatia :D Pt. vineri e propus sa termin cu ambreiaju ala ca imi mananca sufletul... legat de asta stie cumva unul din voi cat trebuie sa aiba exact tija de la cilindru ?!? |
da vine toamna incep ploile da si o ninsoare , si ai ocazia sa o faci colac pe dupa stalp (nu dorec nimanui asta), mai bine apuca-te de lucru la toamna, oricum motorul si cele necesare le poti comanda de pe acuma daca ai de gand sa incepi lucrul cand o incepe sezonul ploios, ca motorul il aduci cu vaporul si asta dureaza cam intre 1 si 3 luni (pana il expediaza pana dau aia la vasle pana il scoti din vama). pana iti dai sema ca-ti lipseste nu stiu ce "piulita" si tre sa dai comanda sa mai astepti inca o luna...
oricum ai grija de unde il iei, iti recomand sa-l iei direct de la o firma din Japonia, mai poti incerca Anglia sau SUA. inainte sa dai comanda da-mi si mie un mesaj pls cu firma de la care il cumperi. |
9 Attachment(s)
Na pozele ...a iesit un k.... scuzati calitatea...
|
ms mult frate si stai lejer ca se intelege :) dao draq ca nu e fotomodel :D
|
frumos , sper anul ce vine sa imi iau si eu un s13 care sa il fac Drift spec si atat , momentan sunt in cautare de o masina buna si fac calcule pe hartie cu bugetul pe care il voi avea si cam ce sa fac in el (mai mananca si BMWu k dak nu bag si in el, se supara si nu vreau :)) ) oricum frumos si cat de curand ma voi alatura si eu
|
stau si ma holbez la pozele astea de juma de ora...foarte frumoasa.sa ai parte cat mai mult de ea
|
ALTCEVA decat vezi zilnic pe strazi
ai grija de ea si felicitarile mele pt o masina speciala ;) |
multam mult la toti pentru comenturi scuze de inactivitate dar a trebuit sa ma regenerez dupa licenta :)
masina acum e cam KO inca nu inteleg ce draq are si sa vad cum pot sa o bag intr-un service legat de swap inca nu stiu ce sa aleg ar mai fi varianta sa ii iau diferential suspensii si un gt28rs ca sa pot sa o alerg fara griji o perioada |
un gt28rs iti pot da eu.....am unul de rezerva si nu am nevoie de el!!!
|
un pret ceva?
|
de fapt e t28 si provine de pe un Nissan Sunny gti-r....e turbina stock a masinii!
|
nu imi pare rau nu ma intereseaza asa ceva
|
Quote:
|
deci ''morisca'' este mai mult decat ok, verificata absolut complet (fara jocuri, in conditie excelenta).....eu am dat-o jos de pe masina pentru ca am un t28 hybrid pe rulmenti trust 360. Initial eu am vrut sa o pastrez ca si o rezerva ....dar vreau ceva mai mare si foarte probabil ca si hybrid-ul va fi de vanzare
Pretul este de 400 de euro. |
Quote:
http://www.atpturbo.com/Merchant2/me...egory_Code=TBN 400 EURO = 590 USD |
Quote:
|
Quote:
chiar nu inteleg unde bati?!?!?!?! pretul de pe site-ul ala e de 765 usd + transport............ce legatura are asta cu marfa mea????????????? |
Quote:
|
ok ft bine poate tragem si un film de prezentare cva vdm noi da tu un semn cand poti
|
Quote:
|
a venit bebelusul :) maine e gata si flansa asa ca ne apucam de treaba
|
:D c nume i ai pus ? Tzuing zuing fas fas ? :lol::lol::lol:
|
foarte frumos SX asteptam poze cu fas fas'u :lol::lol:
|
sunt curios ce ai facut cu fas fas ;sorry man nu am prea avut timp zilele astea stiu ca ma urasti :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Cateva poze...:rolleyes2
|
Quote:
P.S. imi place GT wing-u :D |
Japo: sarumana pentru poze :)
keisuke: multam man de mult vroiam sa ii trag cva poze mai ok numa ca acum a aparut okazia |
ar trebui o suspensie mai joasa .....(parerea mea !!!) in realitate arata mult mai bine nush de ce ???!!!!!?????:P
|
Quote:
|
este in planul de achizitii o suspensie... un diferential... un anumit motor... bordura aia... ;) dar toate le timpul lor
da arata mai bine in realitate, o fi intimidata de camera :D |
Quote:
|
Quote:
|
Super misto japoneza , sa ai grija de ea.
|
Quote:
|
Cred ca pana la urma il pun la licitatie si care da mai mult ala il ia :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning