Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - 1.2 16v Novitec (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/75975-punto-1-2-16v-novitec.html)

antonio74 05-05-08 18:02

Re: Fiat Punto [1.2 16v] Novitech

cu toata stima , dar novitec nici pe departe ......am citit si eu de la prima pagina , despre poze nu zic nimic ....parerea mea e sa o aduci la lumina asa cum a fost de fabrica dupa care sa vezi pozele cu masinile noastre si sa incerci sa tunezi ceva la ea :)

ZaiR 05-05-08 19:29

Nu am stiut ca si nemtii au taranii lor..cand am vazut primele poze ma dureau ochii.
E bine ca nu continui tu munca nemtzalaului si din contra o distrugi.
Spune mi te rog de unde ai 90CP, daca sunt facute si ce modificari la motor

denver 05-05-08 21:31

ai o masina foarte frumoasa si cu mult potential de tuning , bine ca o usurez de toate inutilitatile acelea :) , imi place chestia cu F I A T la luneta :D , sa o stapanesti sanatos si fara probleme :)

Erros20 06-05-08 23:48

Hm ... pentru toti cei care nu cred , voi face o poza la dosarul cu si despre tuning la masina mea ... care este in germana ... si pe unde predomina numele firmei cu semnatura ...
Deasemenea ... puteti da search pe google ... sa scrieti ''novitech punto'' sa va convingeti ca nemtii tuneaza fiat-uri ...
Antonio74 ... nu inteleg de ce ai zis sa o aduc cum a fost din fabrica ... :| ...
Am suspensii sport, jenti pe 16 oz, sistem audio beton ... plus faptul ca e neagra ... si nu ... curcubeu .... in fine .
''dupa care sa vezi pozele cu masinile noastre si sa incerci sa tunezi ceva la ea'' ... nu stiu ce te face sa crezi ca ale voastre sunt mai originale ... in fine ...
Cat despre stimatul domnul Zair ... am sa ii ignor comentul lui ... in schimb ... am doua sfaturi :
-daca te dureau ochii trebuia sa dai close ... si sa nu citesti
-altadata incearca sa dai sfaturi ... nu sa critici ... ( nu dai dovada de colegialitate )
Ce sa mai zic ...
Romania ... tudu tudu tudu

morpheusmaster 07-05-08 00:06

Mah...da se stie ca NOVITEC tuneaza Fiaturi, Alfa Romeo, Lancia si ink o mark parca...oricum frate, tu tineo pe a ta!!! Ca o tii bine!!! Si tu stii mai bine ce tuning ai pe masina, tu stii mai bine ce ai pe ea...lasai pe altii sa dea din gura...si fie vb intre noi...am vazut si eu "masinile noastre" si nu mi se par mai reusite decat ale celor pasionati de aceasta marca si aceste masini...si cu asta am spus totul...

@Antonio: ASTA e fiat de la NOVITEC 100%!!!! Intra pe www.fiatforum.com la puntouri si ai sa vezi MASINI care arata EXACT, DA EXACT EXACT LA FEL CA ASTA!!! Si cu aceleasi specificatii si tot!!! Valabil pentru toti :)

CicioNE 07-05-08 00:09

no comment...sa vad pozele cu punto-uri tunate...hai repede idei la om nu mai bateti aiurea din gura..ploape si jante ala e pt voi tuning?

Eddie C. 07-05-08 00:28

Am urmarit acest thread ca un fost proprietar de Fiat si fan al "italiencelor" si m-am gandit sa imi dau si eu cu parerea.asa ca ... masina ar trebui sa aiba un clean look fara toate acele chestii in plus( si vad ca asta ai cam facut) iar in ceea ce priveste motorul si performantele lui..nsh ce sa zic ...tu stii mai bine ce ai sub capota...Bafta!

P.S. Am uitat ca de mult vroiam sa zic asta...pe forumul asta se comenteaza multtt pe langa subiect,sunt mii de parereri si asta nu ar fi foarte rau ca de asta e forum,dar 90% din aceste "pareri" tind sa fie jigniri,ironii ieftine si alte chestii de genul.Aproape nimic constructiv...

Erros20 07-05-08 11:02

1 Attachment(s)
Am facut o poza cu web-ul ... aparatul e la prietenamea ... ea e la scoala ... eu schimbu 2 .. :-s ..
Is curios care mai aveti asemenea acte ? :)
Cand o sa am aparatu o sa va arat acte si pt altceva ;) ...
P.S. Multumesc adevaratilor pasionati de tuning pentru parerile lor !

antonio74 07-05-08 15:36

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1519045)
Mah...da se stie ca NOVITEC tuneaza Fiaturi, Alfa Romeo, Lancia si ink o mark parca...oricum frate, tu tineo pe a ta!!! Ca o tii bine!!! Si tu stii mai bine ce tuning ai pe masina, tu stii mai bine ce ai pe ea...lasai pe altii sa dea din gura...si fie vb intre noi...am vazut si eu "masinile noastre" si nu mi se par mai reusite decat ale celor pasionati de aceasta marca si aceste masini...si cu asta am spus totul...

@Antonio: ASTA e fiat de la NOVITEC 100%!!!! Intra pe www.fiatforum.com la puntouri si ai sa vezi MASINI care arata EXACT, DA EXACT EXACT LA FEL CA ASTA!!! Si cu aceleasi specificatii si tot!!! Valabil pentru toti :)

frate ...asa te ai contrazis si cu seicento , eu lucrez la fiat ...nu ma inveti tu pe mine ce inseamna tuning , ti am mai explicat ....si nici pustiul cu al lui "novitec" ......ca pui abtzibilde pe masina cu o marca consacrata gen "ferrari"....ai muzica de mii de wati ....asta nu inseamna tuning ....asta e un mare kitch ...dar pe la voi prin zona prinde , cu oua kinder pe antena si beculete puse pe stropitoarele de pe capota .....sa fim seriosi ....si cu asta cred ca am spus tot .......

Jokerman170 07-05-08 16:17

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 1520115)
frate ...asa te ai contrazis si cu seicento , eu lucrez la fiat ...nu ma inveti tu pe mine ce inseamna tuning , ti am mai explicat ....si nici pustiul cu al lui "novitec" ......ca pui abtzibilde pe masina cu o marca consacrata gen "ferrari"....ai muzica de mii de wati ....asta nu inseamna tuning ....asta e un mare kitch ...dar pe la voi prin zona prinde , cu oua kinder pe antena si beculete puse pe stropitoarele de pe capota .....sa fim seriosi ....si cu asta cred ca am spus tot .......

eu nu vreu sa fiu nesimtit si n-am nimik cu tine, dar faptul ca lucrezi la fiat nu inseamna ca parerea ta conteaza mai mult decat al altuia, stiu ca toata lumea se simte buricu pamantului dar las-o si mai moale, inghite si tu galustele si lasa-i sa zica ce vor.

tuningul nu este ceva bine definit, nu se poate zice ca numa atunci ai facut tuning numai daca ai pus spoilere, oua kinder sau cutare cutare
tuning poate fi si la un sleeper cu 100000 HP si poate fi si o buburuza bombata facuta de show cu 3 hp si binentzeles poate fi si ceva intre cum se intampla cel mai des, nici foarte extravagant nici ditamai racheta spatiala
acuma toata lumea are un tzel ce vrea sa faca, tuningul fiind personalizarea masinii, daca la cineva ii place pokemon si isi face un pokemon pe capota sau un ou kinder nu inseamna ca nu ii tuning doar ca nu se aseamana cu tzelul tau asa ca toata lumea fitzi mai deschisi la ideile altzilor

denver 07-05-08 16:42

frate chiar nu se poate fara cearta ?

strik3ru 07-05-08 20:36

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 1520194)
tuningul fiind personalizarea masinii, r

Cu asta ai spus tot, daca mie imi place muzica si vreau muzica in masina, pot sa am si 10cp.

morpheusmaster 07-05-08 23:22

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 1520115)

Man..prefer sa ma insel de 10000x si sa am odata dreptate!!! Si "pustiul" asta asa a cumparat masina...cu toate briz brizurile pe ea...cand a intrat pe mana lui, 1 grija lea dat jos...si masina e Fiat modificat de NOVITEC!!! (ma repet, convingete intrand pe fiatforum.com si ai sa vezi acolo PUNTO NOVITEC care arata 100% cu a lui) Briz Brizurile alea is puse de un handipopa de prin germania sau unde a fost masina...

Cand am cumparat eu masina, la fel..*****ia Bazzaconi pe laterale, pe haion avea numere de contact, pe capota avea sigla firmei...era in ultimul hai...vai samar de viata ei!!! Ce am facut cu ea din stadiul ala si pana unde sunt acum si cu bugetul de care dispun eu ii spun restaurare si tuning. Am 19 ani omule, "lucrez" la Colegiul National Roman Voda din Roman, nesalariat, statul ma lasat si fara alocatie deci practic rup de la gura mea si ultimul $ ca sa ii bag benzina in 1 rand si sa ii mai fac si un tuning)...poate bat campii dar ideea e asta...de as avea si eu bugetul de care dispuneti voi astia "de la fiat" as arata eu la multi masini tunate. Dar pana atunci atat am: pasiune si dorinta, care o au toti cei ca mine si nu o au majoritatea dintre cei pentru care banii nu sunt o problema. Si ca sa inchei cum ai incheiat si tu...:)) si cu asta am spus tot...

Imi cer scuze de offtopic si rog admini sa stearga acest post daca cred de cuviinta.

denver 07-05-08 23:27

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1521113)
Man..prefer sa ma insel de 10000x si sa am odata dreptate!!! Si "pustiul" asta asa a cumparat masina...cu toate briz brizurile pe ea...cand a intrat pe mana lui, 1 grija lea dat jos...si masina e Fiat modificat de NOVITEC!!! (ma repet, convingete intrand pe fiatforum.com si ai sa vezi acolo PUNTO NOVITEC care arata 100% cu a lui) Briz Brizurile alea is puse de un handipopa de prin germania sau unde a fost masina...

Cand am cumparat eu masina, la fel..*****ia Bazzaconi pe laterale, pe haion avea numere de contact, pe capota avea sigla firmei...era in ultimul hai...vai samar de viata ei!!! Ce am facut cu ea din stadiul ala si pana unde sunt acum si cu bugetul de care dispun eu ii spun restaurare si tuning. Am 19 ani omule, "lucrez" la Colegiul National Roman Voda din Roman, nesalariat, statul ma lasat si fara alocatie deci practic rup de la gura mea si ultimul $ ca sa ii bag benzina in 1 rand si sa ii mai fac si un tuning)...poate bat campii dar ideea e asta...de as avea si eu bugetul de care dispuneti voi astia "de la fiat" as arata eu la multi masini tunate. Dar pana atunci atat am: pasiune si dorinta, care o au toti cei ca mine si nu o au majoritatea dintre cei pentru care banii nu sunt o problema. Si ca sa inchei cum ai incheiat si tu...:)) si cu asta am spus tot...

Imi cer scuze de offtopic si rog admini sa stearga acest post daca cred de cuviinta.

cu toate ca pasiunea depaseste orice limita indiferent de bani multi sau putini trebuie sa recunoastem ca fara bani pasiunea noastra are de suferit....

Jokerman170 07-05-08 23:29

cei care vor, n-au; iar cei care au implanta masini in santzuri :p:lol: (glumeam, cei care au fac kitch tuning)

antonio74 08-05-08 00:04

http://novitec.net/com/puntogal2.htm
http://novitec.net/com/x_onegal.htm

aici am pus masini facute de novitec de pe site ul lor , poate ca eu sunt un pafarist vis a vis de voi si ma bag aiurea in seama , ....am sa tac din gura pe viitor ...

antonio74 08-05-08 00:08

http://www.puntopower.com/gallery.asp............

morpheusmaster 08-05-08 01:00

Pozele care leam vazut pe fiatforum.com erau xact xact xact ca masina lui, xact aceleasi spoilere, aceleasi praguri, aceleasi jante, aceiasi culoare, TOT!!! Am zis ca era masina lui dar fara briz brizuri...dar avea toate geamurile foliate darck black...si stiu exact ca la thread name scria PUNTO NOVITEC!!! Stiu exact ce am vazut si nu ma cert aici degeaba doar ca sa ma aflu in treaba. Ca sa nu mai discutam offtopic...baga frate actele cu tuningu si tot ce sa facut la ea k sa se faca liniste :D

Erros20 08-05-08 11:09

Merita oare ? Rog un moderator sa stearga thread-ul asta ... :)

denver 08-05-08 11:35

Quote:

Originally Posted by Erros20 (Post 1521678)
Merita oare ? Rog un moderator sa stearga thread-ul asta ... :)

erros mai gandeste-te nu trebuie sa iti stergi thread-ul pentru cateva neintelegeri , asta este forumul , nu exista sa nu fie o discutie legata de ceva , tu prezinta-ti masina in continuare si ce mai faci la ea ca nu se intampla nimic , in caz de ceva grav cu injurii sau mai stiu eu ce userii respectivi vor fi penalizati :) , dar nu trebuie sa-ti stergi thread-ul

Erros20 08-05-08 11:44

Da sti cum e ... nu imi place cand vad asemenea oameni si ma prost indispun ... cand intru pe forum vreau sa intru cu placere ... nu cu gandul ca oare ce fiinte mai intalnesc azi .. in fine ...

denver 08-05-08 11:54

Quote:

Originally Posted by Erros20 (Post 1521731)
Da sti cum e ... nu imi place cand vad asemenea oameni si ma prost indispun ... cand intru pe forum vreau sa intru cu placere ... nu cu gandul ca oare ce fiinte mai intalnesc azi .. in fine ...

da dar nu merita sa iti stergi thread-ul , iti trece tie , certurile nu dureaza o vesnicie si toti cei care au vazut tot ce faci la masina adica faptul ca ai curatat-o de chestioarele acelea , ti-au zis numai de bine deci stai linistit , supararile trec :P

monk 08-05-08 19:51

nu se sterg threaduri pt conflicte de opinie...
continua sa iti prezinti masina.

nu va mai certati ca va dau cratonase .... ehhhhh dracia dracului :lol: :))

antonio74 08-05-08 22:48

nu era vorba de cearta , ci de faptul ca ne cramponam de o marca precum novitec im necunostinta de cauza , daca intri pe site la novitec gasesti detalii despre ce inseamna o masina preparata de novitec , bara fata , bara spate , praguri ....jante , putere motor , etc ....si eu am spus ca masina ta nu corespunde cu ce am vazut eu la novitec ...de aceea am si pus link ....in fine ....

Erros20 08-05-08 23:45

Ok atunci ... o sa revin cu poze in weekend ... cu masina mea tunata in ceva sat de prin ceva munte ... :)

qatalinu 09-05-08 01:08

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 1522998)
nu era vorba de cearta , ci de faptul ca ne cramponam de o marca precum novitec im necunostinta de cauza , daca intri pe site la novitec gasesti detalii despre ce inseamna o masina preparata de novitec , bara fata , bara spate , praguri ....jante , putere motor , etc ....si eu am spus ca masina ta nu corespunde cu ce am vazut eu la novitec ...de aceea am si pus link ....in fine ....

fara nici un fel de suparare ...dar antonio74 are dreptate ...masina nu are novitec decat sistemul de evacuare si poate ploapele faruri...chiar eros a zis ca pragurile sunt OZ...
nu vreau ca eros sa se supere pe mine ...masina arata bine culoarea negra ii sta bine ...da nu poti spune ca punto este preparat novitec ...ca orice alta firma firma NOVITEC vinde tuning parts ...dar si prepara masini de la A la Z ...aici intervine antonio care are mare dreptate ...
in fine ....sfaturi de la un detinator de punto ...scoate pragurile alea si pune ceva gen abarth...si schimba interiorul cu ceva de pe un sporting(scaune,plansa bord,volan)
bafta in continuare....
ps:pentru antonio74...nu an decat sa ii zic ca are unul dintre cele mai frumoase sportinguri...(offtopic o sa trec saptamana viitoare sa iau o distributie de la tine ):)

Jokerman170 09-05-08 12:02

gusturile difera dar pragurile alea is bine acolo unde is dupa parerea mea... nu vretzi sa-si dezmembreze masina pt voi ca asa va place? acuma sincer...

ZaiR 09-05-08 14:49

Quote:

Originally Posted by Erros20 (Post 1518974)
Cat despre stimatul domnul Zair ... am sa ii ignor comentul lui ... in schimb ... am doua sfaturi :
-daca te dureau ochii trebuia sa dai close ... si sa nu citesti
-altadata incearca sa dai sfaturi ... nu sa critici ... ( nu dai dovada de colegialitate )

Imi place sa fiu direct..ai pus o intrebare ti-am raspuns..tuningul reprezinta idei puse in aplicare de fiecare care mai tin si de bunul sau prostul gust al fiecaruia.
Neamtul care a avut masina a dat dovada de prost gust in momentul in care a pus acele aptibilduri..sa nu mai spun de praguri OZ de la firma NOVITEC fara "h".
Ti-am dat un sfat acum ca e masina ta sa continui munca depusa si sa scoti toate kitchurile alea de pe ea si sa o tunezi cum crezi tu.
Respect munca depusa fiecarui user de aici..dar nu il voi respecta in momentul in care isi va bate joc de un lucru crezand ca va fi mai cool daca isi va arunca un parasolar cu "tuning" sau cu "marlboro".
Aceasi masina o am si eu(identica)..daca nu mi-ar placea fi sigur ca as fi vandut-o..din lipsa de timp nu m-am apucat de ce faci tu..in afara de jante,amortizoare si tobe nu vad nimic ce merita a fi notat la a ta..de aceea fiecare de pe aici iti va da un sfat..problema ta ce faci cu ele !
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare..de unde sti ca ai 90CP si cum i-ai obtinut?

qatalinu 09-05-08 21:06

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 1523810)
gusturile difera dar pragurile alea is bine acolo unde is dupa parerea mea... nu vretzi sa-si dezmembreze masina pt voi ca asa va place? acuma sincer...

doamne fereste ..nu am vrut sa se inteleaga asta...dupa mine poata sa le lase acolo si sa mai puna inca unele ...dar parerea mea este ca nu se potrivesc deloc ...si ca unele gen abarth ar sta mai bine ....
ca sa fiu putin offtopic daca nu am bani sa fac un tuning frumos si recunoscut de toti mai bine imi cumpar o masina tunata de fabrica ...exemplul meu sporting mk2b...

toate cele bune erros....bafta in continuare

george04 10-05-08 00:30

punto-ul asta are si piese novitec, dar ca 99% din masinile tunate, are piese si de la alte firme, o fi admisia novitec si cipuita de novitec, dar evacuarea e custom, praguri extrem..., si nu exista punto editie novitec, cum zicea cineva aici, si sa nu sari acum in sus antonio, ca prea ii iei pe toti in suturi, tunuing nu inseamna numai ce-ti place tie, fiecare cu gusturile lui, chiar daca te poti c..a in ele., eu spre exemplu as face-o masina asta toata neagra, sau, intr-o clipa de curaj as vopsi jantele, si oglinzile in rosu. dar in final e masina lu` sexosu` si face ce vrea muschiul lui cu ea, da?:rolleyes2

Erros20 10-05-08 00:45

Hai sa incheiem capitolul asta ... am sa ma straduiesc sa descifrez germana si am sa vad ... ceva dovezi pe acolo ... pana atunci ... as vrea sa dau o defintie din partea mea ... a ceace inseamna tuningul ...
Deci , pt mine , tuningul inseamna orice adaos sau orice adaptare a unei masini ... cu scopul de a o privi mai cu drag cand iesi in fata blocului .
Pt mine tuning este orice element care se afla pusa in plus pe o masina stok ...
Orice adaos si orice elemente in limita bunului simt , care arata bine si bineinteles in limita bugetului .
Pt mine faptul ca a mea are praguri .. pleoape ... jenti si altele ... il consider tuning ...dat fiind faptul ca acum un an nu aveam nici macar permis ... si intr-un an sa fi ajuns sa imi realizez visul ( cu forte proprii ca tamplar la o fabrica de mobila)
Acuma depinde de fiecare de cati bani dispune ... bineinteles ca o persoana ce are bani si lucreaza zilnic cu piese scumpe si alea ... i se pare penal un prag spart de drumurile noastre precum al meu ... dar pe care eu il pretuiesc ca ochii din cap ...
Numai bine ... nu imi ganditi rau ca maine plec la Oradea :D ... care e de pe acolo sa-mi lase msg pe id meu ... inline_padre sa ne intalnim juma de ora sa povestim ! :)

venerix_15 10-05-08 09:34

salut...sunt si eu un nou membru al clubului "italiencelor"...am si eu un Puntulica 1.2 60 Cp din 2002 (2 usi)...am tot studiat forum'ul vostru...dar nu prea am auzit vorbindu-se prea mult de consum...eu am amashina de un an jumate si computerul meu de bord imi arata in ultimul timp ca fac aporx 13.2km cu un litru asta insemnand un consum de aproape 7.6 litri....e normal?...cu atat mai mult cu cat nu merg cu ea turata si nici nu scot untu' din ea....la voi cum e?
mersi...

Erros20 10-05-08 10:21

Salutare venerix_15 ... avand in vedere ca inainte am avut un espero care consuma aproape 13 % ... entuziasmat de acest punto ... nici nu m-am sinchisit sa vad cat consuma.
Un lucru e cert ... UN PAHAR LA SUTA !!!!!! ( in comparatie cu espero )
A ... sincer nici nu am stiut ca arata la bord cat consuma :| ... am acolo un buton trip ... si acolo ... tot se schimba ... multe cifre ... :s ... lamuriti-ma careva va rog :)
Care arata consumu ?

Jokerman170 10-05-08 10:26

pe mine sincer nici nu ma intereseaza :lol: bag in ea sa suga cand se aprinde becu

denver 10-05-08 11:50

lol , la punto va faceti voi griji de consum ? :))

cred ca merge saraca masina si cu aer :))

antonio74 10-05-08 11:52

nu sar deloc in sus , problema a fost rezolvata intr un final , si ca ii iau in suturi pe unii , ii iau de bine ......nu de rau :), acum fiecare intelege ce vrea ....dar cred ca o masina fara prea multe zorzoane e ok ....linia lui fiat e imbatabila ca design , de ce sa o stricam cu tot felul de abtipilduri si ?! .......o janta , un prag , un eleron , un far cu angel ....nu insemne cu "xxxx" ......iar in ce priveste acei 90 cp ...cum spunea si zair ....poate o sa ne spui si noua intr o zi ...de unde ?!.......chip ..etc ....numai de bine si drum bun spre oradea .....

denver 10-05-08 16:45

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 1525444)
nu sar deloc in sus , problema a fost rezolvata intr un final , si ca ii iau in suturi pe unii , ii iau de bine ......nu de rau :), acum fiecare intelege ce vrea ....dar cred ca o masina fara prea multe zorzoane e ok ....linia lui fiat e imbatabila ca design , de ce sa o stricam cu tot felul de abtipilduri si ?! .......o janta , un prag , un eleron , un far cu angel ....nu insemne cu "xxxx" ......iar in ce priveste acei 90 cp ...cum spunea si zair ....poate o sa ne spui si noua intr o zi ...de unde ?!.......chip ..etc ....numai de bine si drum bun spre oradea .....

fiatu oricum are designu facut de bertone , giugiaro etc... , un punto hgt, un punto normal , lasat de suspensie si alte jante , efect maxim , aici ai dreptate antonio la fiat n-ai nevoie sa-l faci brad de craciun dar oricum el incepuse sa dea jos porcariile alea deci... :P (PS: punto-ul tau este "belea" rau)

antonio74 12-05-08 11:34

merci merci :)

Erros20 13-05-08 22:35

2 Attachment(s)
Noul meu sistem :) ... sa moara dusmanii de ciuda :twisted: :lol: ... calitatea nu e prea buna ...

morpheusmaster 13-05-08 22:54

Ma, sincer mie nu imi plac boxele alea intoarse invers...arata cam aiurea...dar important e sa iti placa tie!!!

All times are GMT +2. The time now is 17:54.

- Copyright 2026 4Tuning