![]() |
Re: Katana
tu iar mint :D din pacate nu am mess acuma :( bp ii dau foc la pc hahahahahhahahahha
|
da stiu pod , nici mie nu-mi merge mess'ul , plm nu stiu ce are ! :|
ps. vezi ca ti-am intrat eu pe user , nu'i nici un hacker pe forum :lol: |
da tu vrei sati fur usile la masina zi :D ca acuma vin waaaaa da chiar vreau net ca vad dungulite :) daca nam net :D da e bun ca merge doar 4 tuning :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca se va intampla ceva o sa va anunte baietii, eu vreau sa inchid subiectu asta deocamdata pentru ca nu e nimik clar si nu vreau sa vorbesc aiurea.. |
Quote:
|
Mio spus eri un prieten ca cica la anu se scot daciile ....si masinile fabricate pana in 95' sau nus cum....asa e ? sau nu ati auzit de chestia asta....cica a dat si la TV da nu stiu cat e de adevarat
|
Quote:
|
da ma scoate daciile pana in '95 da din anu 2011 asa su zis
|
Quote:
|
chiar n-am auzit deloc de chestia asta ...cu scoaterea masinilor pana in 95......e aparut p vreun site......ca is curios sa vad si treaba asta :)
|
Quote:
|
Quote:
a 2-a la mana ar fi abuz sau ceva de genu. cum sa scoti u omului masina??? nu este drept in pimu rand si a 2-a la mana nu e leo e LEU:D |
Quote:
Scuze la anu de pasti o sa ai dau lui Leu un miel ...ca lam botezat din greseala :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am facut si eu 2 desene din lipsa de ocupatie....ce parere aveti? |
we buddy_lexx ce plm face Vali :D iesim diseara la o apa plata :D
|
Quote:
|
Oare esim si noi undeva in seara asta?
|
nu cred ca se vor schoate daciile da cred ca se va reculge ca in tarile din u de exemplu in italia nu ai voie sa mergi cu masina in oras sambata si duminica sub euro3 adic"euro 2 1 non euro "" asa o sa se faca si pe la noi cu dacia doar pe la tara :P """""""cred nustiu zic si io ce stiu de pe afara"""""""
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Hai sa nu mai facem off topic.....gasiti un post pe Cafeneaua nemtenilor
|
vineri (2mai), seara ,la orele 20:00 intalnire la colibele haiducilor... sper sa veniti toti cei din katana.. si nu numai... va asteptam pe toti cei care vor sa ne cunoasca....
ps. pt cei care intarzie... : stam aprox 1h ...2.... dupa aia..merem la un suc cva..! astept sms`uri de confirmare..! |
Quote:
|
Quote:
|
http://leenks.com/gallery641.htm Intrati si plangeti....vedeti ca este si topic la noi pe Piatra Neamt " De ce merita unii pedeapsa cu moartea"
|
Quote:
|
Quote:
|
In seara asta ramane sa ne intalnim la ora 20 la colibe nu?
|
Quote:
|
Mai vin cu 2 propuneri pentru club si sper ca voi fi apreciat pentru ce vreau sa fac.
1) https://forum.4tuning.ro/showthread.p...42#post1512042 acesta este lincul care Robert (Ghici) vrea sa ne ajute ca sa devenim cu totii cunoscuti prin Piatra Neamt si ar fi frumos daca am aduna si noi cateva poze, caci cred ca avem destule penru prima serie, chiar si filmulete, daca sunt, si sa mi le dati sa vb cu domnul Ghici si sa ne faca o sectiune pe site. Creca am esi mai mult in evidenta si ar incepe si lumea sa ne cunoasca, sau macar pentru imagine noastra, ar fi frumos. 2) La a-II-a propunere am sa vin cu cateva intrebari. [FONT="Arial Black"]" Katana" ar putea sa devina un club in adevaratul sens al cuvantului? ,se doreste acest lucru? ati fi de acort sa ne aflam printre cluburile din comunitatea 4 tuning? daca da....dc? Pentru ambele probleme daca sunteti deacort, ma ocup personal iar daca doreste cineva sa ma ajute cu sfaturi, sau orice altceva este bine venit Astept raspunsuri si sugestii. |
Quote:
|
bravo...ce pot sa va zic...FELICITARI....Pentru ce atzi reushit sa facetzi....bv...bv... bv...sa avetzi parte de tot ce va doritzi voi...8)8)
|
Quote:
|
am ajuns la iasi si totodata am dat de net`:)
am citit unele posturile trecute si am observat unele chestii : 1.eeleron , INCETEAZA sa mai faci dublu post , triplu post ! 2.se vorbeste prea mult offtopic, am vazut ca s-a inceput sa se discute despre eliminarea daciilor, oke, 1-2-3 posturi, dar gata ca nu e conferinta pe mess 3.daca aveti ceva de discutat , fiti la obiect, ca nu prea ne intereseaza sa umplem paginile asa cu chestii off-topic sper ca nu s-a simtit nimeni ofensat , insa vreau sa se respecte anumite reguli |
Quote:
|
In primu rand felicitari pt organizare:) chiar ma bucur sa vad ca sunteti multi si uniti... in al doilea rand as vrea sa punctez cateva chestii: 1. Clubul vostru este legal cu acte in regula? 2.Ati fi de acord ca la intalnirea saptamanala de Vineri seara a pasionatilor de tuning sa participati si voi ca si club?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning