![]() |
Re: Machete in lucru - Blue_macca
6 Attachment(s)
Quote:
dodge... alt set de roti :> numai bune de drag; face concurenta mustangului Q7... cu roti de slr (multumesc, ady_nsl). oficial, cer pareri despre vopsire... ma tenteaza q7'le alb perlat, si jantele albe sau ceva :-?? sa iasa in evidenta.(NU crom) (si... le.am curatat cat am putut dar tot trebuiesc vopsite) H3... cracanat:lol: |
Ha ha! Hummerul, din spate, zici ca e Logan Pick-Up! :lol:
Nu imi plac jantele pe Q7....eu zic sa lasi masina asa si sa faci jantele negru mat, cu buza alba! :) |
Bine lucrat! La Q7 ,albu merge foarte bine.
Foarte fain Dodge-u ,merg foate bien jantele. La Hummer, de ce nu dai jos suportu de la roata de rezerva?Sau il folosesti? |
:shock:
frumos dar ce ii mai faci la golful ala? il prep:ari pentru strivire?:cry::twisted: |
Hai ca dau foarte bine jentile de slr pe Q7 , se potrivesc:D!
|
Ce mai fac machetele?Ceva nou pe la careva?
|
frumos,bravo te descurci,bafta in continoare si te asteptam cu poze:D
|
bn may;)super au iesit:) bafta in continuare
|
18 Attachment(s)
Quote:
+alte detalii Quote:
dar nu inseamna ca nu lucrez deloc la machete :D Q7: mochetat, interior detaliat Viper: schimbare de identitate (incerc) Dino: va rog, idei, sugestii de praguri? <poze, ceva> Silvia: vopsea noua (gri perla) 350Z: roti noi, suspensii reglabile (pe surub si piulite), capota nu mai 'falfaie' ca are un arc (la punctul maxim de deschidere sta, dar in rest se inchide), motor detaliat daca am pus prea multe machete si poze, rog moderatorii sa ma scuze, rectific. |
hai ca silvia merita un 10+ nu alta.....dar si restul arata bine....mai putin dino:(.....succes in continuare
|
Silvia e super tare chiar n-am ce zice:D
|
12 Attachment(s)
revenim cu rechinul batran...:arrow:
modificari deocamdata- roti noi si garda coborata, dat jos stickere, scaune noi, placuta pentru numar later edit: sesarii, 645ci cabrio- coborata suspensia fata si gume subtiri, 'jante' noi la 745i... mie.mi place momentan. scuze razvan ca am editat dupa tine, dar prefer sa evit sa fac multe posturi. |
Arata ok masiniuta pana acum! :) O sa iasa ceva frumos ... sunt sigur! :-P
|
deja arata mai bn :D ma bucur ca a ajuns la cine trebuie !
|
7 Attachment(s)
revin cu F50'ul de la inceput- update:
roti noi (doar cele pe fata sunt prinse), volan de F1, esapament central, alte mici detalii... si cu o jucarie, chinezeasca ce.i drept, dar nu stiu de ce- imi place, si e acceptabila :P Opel Vectra -vopsita negru mat, prag fata modificat un pic, esapament, placute de inmatriculare.. |
Foarte frumoasa VECTRA:D!
|
Spate de Vectra, fata de Omega...interesant. Ce scara e?
|
3 Attachment(s)
e vreo 1/30.. nu scrie
oricum... Diablo primeste faruri, M3'ul e aerisit... (intrebare: trapa metalica sau transparenta?) |
Transparenta, si un interior frumos, sa se vada! :)
|
transparenta
succes cu vectra;) |
9 Attachment(s)
multam baieti, transparenta am si incercat sa pun :)
...problema la mine e ca am multe 'in lucru'... mai niciuna terminata, si asa mai departe... deci, continuam povestea > Imprezze |
Lol, in postul 52, parca, pe 7er ala, limuzina, ce saibe ai pus pe roti =))) vor fi cromate??
Subi gri ca al tau am si eu :> ... doar fara stickerele alea. Ps: fir-ar, am vazut azi topicul asta cu machetele tale. Damn tu, ca le ai cu taiatul in ele x( .... da' las ca o sa mai fac si eu, la 1:18, sper >:) .... |
15 Attachment(s)
audi q7 1/24 welly
modificari: roti noi (model SLR) vopsite negru mat; grila noua; geamuri la portierele fata; interior mochetat si detaliat; 2 difuzoare subaru impreza wrx 2002 1/24 bburago modificari: roti noi, suspensie fata lasata, capota si plafon negre, toba noua, spoiler nou, prag fata modificat, plasa pe laterale, si alte detalii. |
ce bine arata subaru:O:O!!!!nici o7 nu e mai prejos;)....bafta la tunarit;)
|
ha, fir-ar ... zii si tu la populatie ce fel de plasa e aia, de unde ai luat-o, etc. si stickerele de subi, de unde???
|
WRX-u-:yikes: Modificat frumos si cu bun gust! Felicitari! Am vazut ieri unul la fel in Carrefour! Cu stopurile nu poti face nimic?Poate o revopsire, sa arate mai reale. Si la Nissan-ul meu e metal vopsit! Nu cred ca i-ar fi costat mai mult pe cei de la Bburago sa puna plastic acolo!
|
9 Attachment(s)
-saibele de pe 7'ar... intai sa gasesc 4 exact la fel :-s
-plasa sincer nu stiu de unde e... am gasit.o am folosit.o -stickerele is de pe alta macheta -stopurile de pe WRX... as putea gauri dar ar fi mult mai greu cu realizarea stopurilor.[oricum o vand,o las asa] continuam cu El Diablo... :P -faruri -prag fata modificat -difuzor spate -guri de aer pe capota ? dar parca nu le.as 'monta' ...+alte detalii |
3 Attachment(s)
-va mai amintiti de golfulezz? :P [m.as apuca de el...]
-BMW M3 si Z1 *update: gauri in body [foarte greu, spatiu mic...etc] -alte cateva la 'curatat'... |
2 Attachment(s)
gata curatarea, pentru cateva...
|
6 Attachment(s)
va tin la curent cu diablo-ul...
|
diablo e superb!!!e demential....v-a arata traznet....astept cu nerabdare lambo-ul;)bafta
|
5 Attachment(s)
new project...
pisica [nu a mea!] |
o sa iasa marfa pisica........cu ce idei ai tu chiar o sa iasa marfa.merci. frumos si bafta cu golful ala ca astept sa vedem ce iese.
|
8 Attachment(s)
next cu pisica...
-decupare stalpi laterali -bara stabilizatoare -prelungire prag fata -trapa -panouri usi |
5 Attachment(s)
am deschis cutia cu....... cu................. chit auto :D
|
Data viitoare aplica mai putin...vei avea mai putin de smirgheluit.
|
Un mic sfat de la mine!!!
Ca sa numai iasa chitul cu cioturile alea umezesteti mana si aplica cu mana iese foarte frumos:D!!! |
super tari masinile pana acum as vrea sa vad ce mai ii faci la golfuletz:P
|
3 Attachment(s)
modificari...
jante vopsite [spritz chit + gun metal] praguri vopsite [negru mat] alte mici detalii... merci tuturor pentru sfaturi, si sper sa ma tin de treaba :)... |
arata mai bine machetica.......se poate sa ii faci si eleronul negru?ar arata mai bne,cred....acum,la alegerea ta;)....bafta la tunarit;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning