Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   BMW lui WET sau GOLF-JETTA lui Charlie (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/7571-bmw-wet-golf-jetta-charlie.html)

SV-05-YBG 03-09-05 07:54

Revin si aici. Gata cu discutia. Fiecare are parerea lui. Daca el considera ca a lui este cea mai tare masina din lume asta este. oricum nu o sa ii schimbam parerea.

charlie 03-09-05 09:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SV-05-YBG\"
Revin si aici. Gata cu discutia. Fiecare are parerea lui. Daca el considera ca a lui este cea mai tare masina din lume asta este. oricum nu o sa ii schimbam parerea.

nu zic k e cea mai tare din lume...e mai tare k trompeta aia de bmw

charlie 03-09-05 09:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
E bolnav omul.. Tre` sa`l credem.. :lol:

din pacate sunt f sanatos....sa nu fii tu bolnav k vad k nu ai nici o treaba cu tuningu... :D :D :D :P

charlie 03-09-05 09:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
Quote:

Originally Posted by \"charlie\"
Quote:

Originally Posted by \"Low_Ridah\"
De ce nu ganditi in felul urmator : Golful face max 4000 de euro :lol:
BMW-ul face 15000 de euro 8)
15000-4000=11000 de euro de tuning => k daca isi lua C&O un Golf k al lui charlie sau mai nou ... baga 11000 de euro in el ...... :twisted:

Dar sa excludem cat a bagat C&O in BMW sa il aduca in starea in care este .. :D

gandesti prost golfu face 8000 de euro....si pe bmw ala mai mult de 10000 eu nu dau mai ales k stiu cum arata(cand era botit)si mai ales k l`am vazut pe proprietar cand sa dat jos din masina la sheia k ii cadea roata si nu vad ce asa mult a bagat in masina niste faruri la 200 de euro triple pe spate si jantele de tot * ..dak punea niste jante mai mari ii dadea cu totul un alt aspect...oricum vad k sunt cativa care jtiu ce inseamna tuning....

ai fost la deprostizare sau trebuie sa te ducem cu parul acolo?

dak vrei poti sa mergi u in locul meu k e mai bine:P:P:P:P

SV-05-YBG 03-09-05 11:08

[size=18]Am spus gata. Daca cineva are o parere si o poate si detalia cu date tehnice si la obiect poate sa o puna. Daca nu poate considear postul sters din momentul in care l-a pus.

Nu vreau sa ma mai repet. Nu este un topic pentru cearta, este un topic in care fiecare isi spune parerea si atat. Fara jigniri la adresa nimanui.
[/size
]

LaMishto 03-09-05 11:25

Re:

[quote=\"charlie\"]
Quote:

Originally Posted by \"SV-05-YBG\"

.................................................. .............................

ok. sa te vedem pe 18 la cursa. tu cu magnificul vr6 si c&o cu un umil seria 5, ok?

.................................................. .............................

.................................................. ..............................

.................................................. ................................

V-am spus ca incep sa sterg. Chiar trebuie sa stau toata ziua sa urmaresc postul asta?

Vladutzzz_sv 07-09-05 23:34

vet

Ok...un ultim lucru mai am de spus....Pozele cu golful pre care pretinde ca il are charlie se gasesc pe www.auohaus.de ! asa ca domnu charlie esti rugat ca de acum sa pui poze numai cu masina pe care o ai si mai ales sa nu te iei de toti de pe forum, pt ce din intamplare pe aici sunt oameni care au masinile lor, nu pun poze luate de pe alte site'uri si sunt cateva persoane care le au cu adevarat cu tuningul auto, asa ca te rog..incearca sa iti manifesti invidia in alt mod

c&o_tuning 20-09-05 09:49

R

CE SE INTAMPLA ?AU CAM MURIT LAUDAROSI!!!!! :lol: :lol:

KAmikazee2005 20-09-05 10:18

ovidiu... da-l incolo de idiot! s-a laudat cu o masina de pe sun alt site! si eu imi ai asa o masina si ma laud in suceava! eu as vrea sa il vad fata in fata pe charlie si sa imi arate el masina aia! ca prin suceava si prin zone limitrofe nu am vazut-o! singuru loc in care am vazut-o e pe autohaus.de!
asa ca...

DIXY 19-11-05 20:22

TUNING ON

creak aleg golfuu pt ca is inebunit de golfuri dar arata si binisor mai binisor k bmw -ul :D

KAmikazee2005 19-11-05 20:49

aaaaaaa... dixy o singura intrebare... ai vazut golfu asta prin sv sau prin alte zone ale sucevei??? de cate ori ai vazut golfu ala care e luat de pe www.autohaus.de si de cateori ai vazut bmw lui vet? sincer! eu unu poate sunt eu orb da golfu ala nu l-am vazut... pe cand vetu il vad cel putin 2-3 ori pe sapt!

Mantus_a 20-11-05 16:07

eu stiam topicul asta inchis de prin septembrie. si am ramas cu concluzia ca aia e masina visurilor lu charlie nu masina pe care o are masina e faina nu zic nu dar... nah eu is fan BMW

Low_Ridah 20-11-05 20:38

Rog pe Stefan sa inchida topicu asta facut inutil.....pls

KAmikazee2005 21-11-05 08:11

da stefan te rog sa inchizi topicu asta! trea sa fie inchis de prin sept cum a zis si manuts_a!

DIXY 21-11-05 10:22

tuning on

KAmikazee2005 Posted: Sat Nov 19, 2005 9:49 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

aaaaaaa... dixy o singura intrebare... ai vazut golfu asta prin sv sau prin alte zone ale sucevei??? de cate ori ai vazut golfu ala care e luat de pe www.autohaus.de si de cateori ai vazut bmw lui vet? sincer! eu unu poate sunt eu orb da golfu ala nu l-am vazut... pe cand vetu il vad cel putin 2-3 ori pe sapt!

la faza asta au dreptate ca de fiecare data cand mer la scoala vad bmw(sau aproape de fiecare data) dar golfuu nu l-am prea vazut

LaMishto 21-11-05 20:23

pt ca nu exista ;)

VWlad 19-06-06 23:38

Re: BMW lui WET sau GOLF-JETTA lui Charlie

Doamneee..Cu toate ca nu s-a mai postat de foarte mult timp pe acest topic,eu tot am ceva de zis....Cum ati ajuns sa comparati Golf-ul acela cu BMW-ul VET ??? diferenta e de 10 000 E intre ele, si daca Charlie cumpara un BMW ca asta,netunat, cu 6000 din tara,sau dinafara (6000 cu tot cu taxe),eu nu mai zic nimic.....
TU DORMI???NU DORMI.....

Nitr0 21-06-06 10:24

Quote:

Originally Posted by VWlad
Doamneee..Cu toate ca nu s-a mai postat de foarte mult timp pe acest topic,eu tot am ceva de zis....Cum ati ajuns sa comparati Golf-ul acela cu BMW-ul VET ??? diferenta e de 10 000 E intre ele, si daca Charlie cumpara un BMW ca asta,netunat, cu 6000 din tara,sau dinafara (6000 cu tot cu taxe),eu nu mai zic nimic.....
TU DORMI???NU DORMI.....

corect ;) a innebunit lupu... daca are golfu (dar cica e jetta lol) lambo dors si ceva mai mult crom pe ea vai gata e din aur? Aici vetul castiga din 2 motive: 1. BMW vs Golf (oare ce alegeti) 2. Tuning (cum arata bmw`ul luio VET tunat si cum arata golful) asa ca e inutil topicul asta.

Fixius 12-11-06 00:27

mie sincer sa va spun mai mult imi place golfu, jantele is superbe fata e super tare iar despre bmw... nu prea imi place.. poate ceva jante mai mari si mai late, capetele alea de tobe.. is prea esite in afara.. si stopurile nu prea prinde pe masina!

+ca deja tot prostu are bmw !!! nu vreau sa va suparati !!! pe mine...
e doar o parere

KAmikazee2005 12-11-06 16:10

topicu asa ar trebui inchis..... ;) il rog pe stefan cand intra sa il inchida sau sa il stearga ca nu isi mai are rostu.. oricum drept concluzie => BMW lui Ovidiu (vet) exista..., pe cand golfu... e luat de un forum... pe care l-am gasit si eu acu vreo luna... dar am uitat sa il postez ;)

co_tuning 12-11-06 19:58

4 Attachment(s)
some new picture.....

Fixius 14-11-06 01:17

sa, cu jantele astea arata si ii sta mult mai bine.. dar sincer sa fiu tot golfu imi place mai mult, bmw vezi pe la toate colturile..

KAmikazee2005 14-11-06 06:54

fff bine fixius... parerea ta... oricum dak o sa il vezi live o sa iti schimbi parerea... si ti-am zis.. ca golfu ala nu exista...

co_tuning 14-11-06 18:40

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 621782)
sa, cu jantele astea arata si ii sta mult mai bine.. dar sincer sa fiu tot golfu imi place mai mult, bmw vezi pe la toate colturile..

o fi prietene ca prea le zici....o intrebare???
am avut golf de cand ma stiu ,oare de ce l-am lasat ptr un bmw???
e bun golful chiar foarte bun ptr romania...dar nu are cum si nici nu se poate compara cu un bmw....chiar daca il au toti prostii.....si multi ar vrea sa fie prostii......

KAmikazee2005 14-11-06 19:57

ovidiu... nu mai baga in seama toate posturile.... lasa-i sa critice.. stii prea bine ca gusturile nu se discuta... tre sa fi u multumit de masina si sa iti placa tie in primu rand... dak lu x sau y nu ii place treaba lui... sa isi ia el bmw sau orice alta masina si sa incepa sa o tuneze de sa ramana lumea in cap.... oricum pana atunci...

a si apropo.. am pus pariu cu un idiot care zice ca u ai NOS pe masina... este adevarat.. ;) astept raspuns :) :P

Fixius 16-11-06 01:03

Quote:

Originally Posted by co_tuning (Post 622599)
o fi prietene ca prea le zici....o intrebare???
am avut golf de cand ma stiu ,oare de ce l-am lasat ptr un bmw???
e bun golful chiar foarte bun ptr romania...dar nu are cum si nici nu se poate compara cu un bmw....chiar daca il au toti prostii.....si multi ar vrea sa fie prostii......

Nu ma refer ca tu esti prost, sau ca toti care eu bmw is prosti, dar ptr mine.. ala care are un 316 sau 520 sau 116 ptr mine asta inseamna ca aia ii masina de impresie..
DA sunt deacord sa iti iei un bmw atunci cand iti iei un 330ci sau un 545i sau un 135i sau serii cu moatoare adevarate.. dar ala care are bmw doar ptr caroserie si cand dai geamurile jos iti tiuie urichile de la tiutere dinalea din piata si in loc de un rap merg manele.. pe mie aia ma dispera si in plus mai au si masina de kkat adica motor minc...

nu vreau sa o luati in nume de rau... dar eu sunt pe alta idee pe alta concluzie...

Vrei jeep, da ma tata iti iei ori un h3 ori un land rover
Vrei masina sport, da ma tata iti iei un M8, aston martin, sau ceva american in care sa fii sigur ca in caz de accident ei cel putin 4m de motor in fata...

Vrei masina de lux iti iei un cadilac, un alpina b7

dar ca iti iei bmw doar ptr caroserie si denumire.. atunci mai bine iti dai foc.

Asta e concluzia mea... poate ca faptul ca am crescut in alta tara... ma face sa gandesc asa... dar asta e parerea mea...

Ma repet NU VREAU SA O LUATI NUME DE RAU pur si simplu... asta e adevaru...

acum cateva zile veneam din austria.. si bineinteles vad un pusti cu un a3 2006 si pe spate scria 1.6 si era roman, si tot el era ala smaker

si prietenul meu numa o dat treapta inferioara si o accelerat.. si pustiu so kkat pe el...

Deaceea nu imi plac impresiile astea.. ca pana la urma urmei.. voi.. sau astia care au masini de impresie se fac de rusine, in caz ca ai o piiiiiiiiiiizda in dreapta..

NU ¿?

Fixius 16-11-06 09:44

pardon, range rover

co_tuning 16-11-06 18:29

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 624824)
pardon, range rover

daca ar ploua cu baniii......
ar insemna ca tot romanul sa aiba m5 sau cadilacuri.......

Fixius 17-11-06 19:02

eu ti-am spus pe ce mentalitate, principiu merg eu...

si nu trebuie sa ploaie cu bani, trebuie sa te stii invartii ca sa ii faci...

Lucyfer 19-11-06 21:42

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 626700)
eu ti-am spus pe ce mentalitate, principiu merg eu...

si nu trebuie sa ploaie cu bani, trebuie sa te stii invartii ca sa ii faci...

revinotzi mai baiatule ... daca s`ar invarti totzi cha tineh .. or ametzi de la atata invartit .. e vorba ca ai filosofat mult fiecare se uita in buzunar shi dupe aia ishi iau mashina .. nu era vorba de figurantzi chu ce bmw`u ai era vorba de gusturi shi alte treburi .. da cand vhii chu mentalitatea de afara e normal sa te lovesti de baietzii care ti se par fuduli in A3 Dupe cum zici nu s`ar mai vinede shi alte mashini decat alea care ai zis tuh .. da vezi nu se invart totzi cha tineh !!

maf 28-11-06 09:59

am votat cu golfu, fie k e fie k nu arata bine :) golfurile 2 normal au farurile rotunde, imi place idee cum a montat farurile alea park tipice pt corrado......si bmw`u e misto dar parca are cam putine pe el(nu i-ar trebui nici prea multa k apoi l-ar strica rau d tot) ........

bakal 29-11-06 18:52

bmw rulzz. eu asta am votat.
golful arata bine, s-a vazut ca e facut profesionist, dar tot bmw-ul imi face cu ochiul, fara lambo-dors, dar cu un bun gust facut. poate mergea un kit de latire? mie asta mi-ar placea la masina mea

JeLuKu 23-02-07 20:55

e normal k BMW lu Ovidu e mai tare. nu compari Golf2 cu BMW520

andy_wpo 02-03-07 12:33

vot VW golf pt ca ii facut profi si se vede.nu conteaza daca masina este sau nu in suceava,sau cati bani costa una sau cealalta.da cum romani sunt niste idoti si lingai se pare ca nici voi nu faceti parte din alta categorie.....cel mai mult imi place ca sunteti toti expertzi in tuning :) nici nu ma mira ca avem o tara de c...t cand vad ce mentalitati aveti.comparati un golf doi super frumos modificat cu si cu gust cu un bmw ce are aceleasi spoilere ca pe alte 3000 de baraci si care mai are si un motor de toata jena.....in fine la ce imi bat capu cu voi?

Low_Ridah 02-03-07 14:29

Domnul Andy Wpo ...imi pare rau k ai facut nijte critici care ii supara pe unii ...ideea nu era chiar aja cum crezi Dumneata ...toata treaba sta in persoana care detzine masina ....Sa vii si sa iei la rost o persoana ...si sa ii zici k masina lui e d kk ....inseamna k ejti un ignorant si un infumurat ...ideea este k nu te poti contrazice si argumenta cu o persoana pe un forum ...Oricum ...treaba pe acest topic nu sta chiar aja cum crezi tu ...Numai bine ...si Respect pt cel care sia facut masina cu manutza lui si cu banul lui si mai ales cu multa munca ...numai bine ;) ...

andy_wpo 03-03-07 12:21

aaaaaaaaaaa.....scuzema da credeam ca vb de masini nu de cine detine masina.atuncia ii alta treaba pt ca nu am cum sa cunosc persoana respectiva si sa fac critici asupra ei.de altfel eu nu am dat nume sau am spus in special despre cineva.era vb despre TOTI.si eu is mare fan BMW foarte mare,da vad diferenta intre o masina ieftina tunata si una scumpa tunata.nu spun ca BMW C&O nu arata bine,dar golful il surclaseaza cu mult.ia de ex.interiorul.imi vine greu insa sa cred ca masina ii la noi pt ca are un stil foarte curat si cu bun gust.totusi imi mentin parerea ca 98% au votat BMW pt ca este BMW.as fii curios daca puneau un ursuletz ca 66 NFS in locul golfului care ar fii castigat

Low_Ridah 03-03-07 14:51

Nu era vorba numai de persoana sau d Bmw ...aici era vorba d bunul simtz ..adik sa vii u si sa te dai mare cu o masina adusa din exterior si facuta acolo cu banii d acolo ....inseamna sa fii un pic cam mult cu aere ...sincer ...asa sta treaba ...pt mine tuningul nu consta doar in masina k atare...ci si in munca depusa ...respect ..si numai bine

andy_wpo 11-03-07 01:28

tocami vad ca intelegi.da cum am zis omu poate sa fie un nimic era vb de comparatzi intre masini.si dupa opinia mea tuningul inseamna pasiune indiferent de masina atat timp cat ii cu gust.iar gusturile se pot discuta.Ce imi place mie poate sa nu placa la altul si invers.da vw lam vazut si eu pe alte site-uri si pt mine arata oricum mult mai bine ca BMW fara nici un fel de suparare.respecte tuturor

no limits design 22-05-07 19:27

bmw fara discutzie ... doar pentru k golfu` are lambo doors .... hmm .. eu raman la bavaria:D

no limits design 22-05-07 19:28

jetta sry .....

All times are GMT +2. The time now is 04:48.

- Copyright 2026 4Tuning