![]() |
Re:
Quote:
PS: CeReS - despre balauru' in toba de esapament nu zici nimic (telefonu' meu sigur nu-l va uita curand :lol:) ? |
Asta nu e bodykitul ce a fost pe masina lui Staici :?:
Ca la un moment dat umbla numai cu pragurile alea puse, si de curand le-a dat jos, probabil sa ti le dea tie... |
nu vreau sa par rautacios dar fusta spate pur si simplu e hidoasa :shock:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
mai e si ala pe lista Sc0OTeR, raspunsul este: nu |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
felicitari pentru masina . eu sunt mai carcotas din fire ;)
|
nu'mi place bara/spate deloc... e exact ca cea care a fost pe subarul ala negru din AG parca.. :roll:
|
ce e mah cu fly-u? :)
|
Bara de spate...nashpa...si chiar seamana cu aia neagra din Pitesti...nu stiu ce nr are...dar aceea este oribila de-a dreptul...parca e facuta la mistrie...no ofense.
Este o simpla opinie. |
n-arata rau...parerea mea...felicitari..
|
1 Attachment(s)
Masina este superba,dar pentru simplul fapt k este Subaru! :mrgreen:
Dar cred ca spoilerele kre le ai acum p masina nu au nici o linie,bara spate pur si simplu nu se leaga cu cea din spate si mai ales cu pragurile kre sunt mult mai scurte!Bara fatza imi place,este la fel ca si cea p kre o avea F.Staici p masina lui(sau e kiar aia k am auzit k a vandut-o? :roll: ) In caz k i-ei in considerare sfatul majoritatii care au postat aici,iti urez succes la alegerea unui kit mai \"finnese\" :wink: |
hmmmm........voi comentati,dar ati vrea si voi o impreza
|
ESTE MASINA PERFECTA 8)
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
eu m-am benoclat mult la ea,mi se pare identica,asltfel nu as fi postat.....se pare k oamenii cu subaru sunt f secretosi! :roll:
|
1. De ce sa moara Gelu? Ce aveti cu el?
2. Am raspuns odata la intrebarea pe care mi-a pus-o Sc0OTeR 3. Acel spoiler nu este un unicat. Daca vrei si tu unul da-mi un pm si vb despre pret si perioada de livrare. 4. Intr-adevat, oamenii cu Subaru sunt fffff secretosi. 5. TM-84-DMX , masina nu are nici o linie ptr ca momentan nu are praguri. Trebuie sa vina curand si nu seamana deloc cu ale lui Staici (intamplator). |
Re:
Quote:
|
Uite ca mai sunt si care se pricep, nu doar bat campii.
Apropos de FLY, am auzit ca i-a cedat motorul. E adevarat? |
nu am cunostinta de asa ceva
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
desi subaru impreza nu mi se pare nici pe departe o masina frumoasa a ta e interesanta... probabil capatu tevii de esapament ar merge mult mai bine patrat (dreptunghiular) iar kitul e interesant, desi nu pare nici pe aproape 'de calitate'... keep it up.
|
te`am vazut prin cta zilele astea si am observat k nu mai ai body-kitu ala...ai altceva...
|
Da. Vine iarna si am pus barele originale ptr ca sunt mai inalte. Pana la primavara merg cu astea.
|
sal
bafta cu masina.. e frumoasa...:) sunt tipu cu ceasurile de pe horsepower. :P
|
Si ai uitata sa zici de Oltcit :wink:
|
Re: Subaru Impreza WRX STI Ceres
Hai ca a venit aproape vara si tre sa facem kitul ala de caroserie ...
:) |
pfua..marfa masina...ai mai scos-o la plimbare...inainte veneai cu leganza...:rol:
am vazut-o azi in fata la samtronic...nice.. P.S. bagami-as pl in aia cu lucrariile din sptele blocuriilor....am rupt o buza la un tico...:(... |
marfa masinuta dar asteptam poze noi cu ea ca se aude prin turma ca e trasa pe dreapta si ca va iesi cu un nou bodykit si multe altele e adevarat?
|
Quote:
|
nu pot sa zic decat ca arata BETON..superr..acuma nush daca si-a schimbat bodykitu...ca nu mai stiu cum arata initial...
oricum..sccrie ANONYMOUS..tare ! |
nu am vazut pe aici pe forum ca a zis unu ca nu vrei sa vezi cum arata masina acum ca e trasa pe dreapta pt un body kit si daia scuze eu nu am mai vazut-o de mult si daia
|
momentan nu are nimic nou ... inca nu stiu daca ma apuc de ea acum sau la toamna ... ma mai gandesc
|
e una din cele mai rapide pe 400 din CT
|
nu fi rau ca ti-am vazut-o acum cateva zile si am vazut ca stopurile spate sunt negre acum si din ce am mai citit pe forum cum ca ai fi pus leduri in bord vrem poze cu tot ce ai mai facut la ea chiar daca unele sunt mai marunte
|
8 Attachment(s)
daca nu se supara ceres atasez eu pozele cu bordul lui!
ceres ca vrei sa le scot doar sa-mi spui te rog.... |
Nu am de ce sa ma supar TAU'le ... Dar nu le-am pus eu ptr ca astea nu se pot numii modificari. Doar a personalizat putin interiorul ... un schimbator de la Conrerro din acelasi material si culoare cu scaunele, niste pedale Momo, am schimbat luminile de bord din verde in alb neon, am pus stalpul ala cu ceasuri si am vopsit in albastru plasticele din bord ... defapt se vede totul in poze :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning