Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Noua taxa auto a trecut de Guvern (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/75578-taxa-auto-trecut-guvern.html)

apache 25-04-08 21:56

Re: Noua taxa auto a trecut de Guvern

Quote:

Originally Posted by liwiu_evo (Post 1502860)
masina lu tata are 15 ani si merge perfect. daca nu apare vreo problema grava(ceea ce e greu de crezut ca e nemtoaica) mai merge 10 ani:)) si se p**e pe tariceanu si taxa lui!

extrem de inteligent..mai ales ultima fraza...
te sfatuiesc sa mai intrii pe forum dupa ce vei avea actul ala numit permis de conducere

ulyse 03-05-08 11:22

nush ce sa mai zic romanii acum vor masini din ce in ce mai noi asa ca...... mainile vechi au taxa mai mica ca oricum le achizitioneaza un nr foarte mic de oameni
taxa oricum e mare

ulyse 03-05-08 11:24

orice partid declara ca diminueaza taxa eu il votez

Mustang 03-05-08 11:34

Orice partid care declara ca diminueaza taxa sau o elimina mananca de unde dejecteaza.
Doar suntem in an electoral, nu ?

Am spus-o si o repet:
Se incurajeaza cumpararea masinilor non-euro, pentru ca se plateste si acolo o taxa de inmatriculare de nu stiu cati euro. In 2011, masinile non-euro vor fi retrase dupa piata, implicit posesorul de non-euro ramane fara automobil si va trebui sa isi cumpere alta masina => achita o noua taxa de inmatriculare.

Taxa pt non euro + taxa masinii noi (sa zicem euro 2) => taxa de inmatriculare pt o masina euro 3. :lol:
Voila, metoda de gandire a statului roman. :)

Nu mai puteam edita:

Cine vrea sa ii faca urari de bine lui nenea Tariceanu: [email protected]

apache 03-05-08 11:49

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1512154)
Nu mai puteam edita:

Cine vrea sa ii faca urari de bine lui nenea Tariceanu: [email protected]

:lol::lol::lol::lol: ce am mai ras...hai mai chiar asa am ajuns?

cred ca are filtru la mail pentru anumite cuvinte cheie..daca intelegi ce vreau sa spun

Mustang 03-05-08 11:55

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1512170)
:lol::lol::lol::lol: ce am mai ras...hai mai chiar asa am ajuns?

cred ca are filtru la mail pentru anumite cuvinte cheie..daca intelegi ce vreau sa spun

Se poate discuta si pe cale amiabila.
Nu trebuie ca domnul Tariceanu sa fie neaparat injurat sau mai stiu eu ce.
Teoretic ar trebui sa asculte de parerile poporului, nu sa faca de capul lui. ;)

Se pot pune si probleme pertinente, fara injurii. ;)

apache 03-05-08 17:54

Tu Mustang daca ai fi implicat in importul unei marci de masini " citroen cazul lui tariceanu" si ai avea puterea de a da legi in tara asta ,ti-ai mai verifica mailul sa citesti ce scriu astia ca mine despre "cat de nedreapta este situatia" ?

D.K.Smoke 25-06-08 22:56

Ce pot sa fac daca nu mai gasesc chitanta fiscala? De unde pot face rost de o copie dupa acea chitanta??? Astept un raspuns urgent daca se poate !!!!!

aleks 26-06-08 10:47

mergi la administratia financiara, fa o cerere sa-ti emita un duplicat, eu asa am facut si am primit-o, si era pt o amenda banala, dar imi trebuia pt un proces cu politia

D.K.Smoke 26-06-08 12:15

Ok multumesc tare mult pentru ajutor am sa ma duc si am sa fac o cerere

avolocaru 26-06-08 22:28

Salut! Am intrat in UE si nu ne putem bucura deplin de asta. Am adus din Germania un Opel sh, are 13 ani si va spun ca nu se compara cu nimic produs in Romania pana la Logan (parerea mea este ca nici cu un Logan nu se compara). Masina este intretinuta in service Opel. Asa cum poate bine stiti in Germania se pune la punct un sistem prin care in functie de norma de poluare (certificata de autoritati competente) masina primeste un calificativ de poluare, simbolizat de o bulina rosie, galbena sau verde. Am ramas uimit cand am vazut bulina verde lipita pe geam. Deci concluzia este simpla, chiar si o masina euro2, daca este bine intretinuta si indeplineste conditiile de poluare pentru aceasta categorie, este considerata ca fiind o masina putin poluanta. Si atunci ne gasim noi astia din Romania sa ridicam standardele normelor de poluare. Rusina mai Taricene care mergi la "munca" pe banii nostri in limuzine de lux. Eu zic sa ne adunam cu totii si sa protestam, avem si noi dreptul la masini cat de cat caci nu putem fi toti bogati sau parlamentari!!!

D.K.Smoke 26-06-08 22:44

Bine zici mai avolocaru. Daca masina este intretinuta si facuta revizia la timp nu poate polua ca o Dacie sau ma rog .. alte masini. Iar treaba cu protestul merita incercat doar avem dreptul la libera exprimare. Printre noi sunt oameni care au muncit o viata intreaga ca sa poata sa isi cumpere si ei o masina mai noua sa ma rog mai buna. Deci dom'le Tariceanu NU pe toti ne doare'n cot de viata sau sa avem salariul pe care il aveti voi sau restul SOBOLANILOR din conducerea tarii!!!!!!!!!!!!!!!!! si ce faceti?! ... pentru banii aia dormiti si va scobiti in nas pe scaunele din PARLAMENT.

aleks 27-06-08 12:45

daca masina are facute reviziile corect, dar in romania, procentual vorbind, cred ca nici 10% din masini nu sunt intretinute corect...

avolocaru 03-07-08 14:04

Pentru cei care nu sunt convinsi ca taxa e ilegala: http://www.gardianul.ro/2008/07/02/e...o-s116549.html Da, asa este in Romania nu se intretin masinile corect dar vorbim de masini aduse din afara. RAR-ul la noi face tot felul de mofturi pentru orice modificare banala de caroserie, pt abtibildurile de pe masini si in general pt orice inseamna tuning, dar nu are timp si chef sa verifice starea tehnica si nivelul de conservare al masinilor aduse din alte tari (nu sunt nici eu de acord cu aducerea in tara a rablelor de prin alte tari). Asa se poate opri cel mai usor importul de rable nu prin taxe incorecte si care incalca libera circulatie a marfurilor. SUS ANCORA SI HAI SA ARATAM CA NU SUNTEM FRAIERI

Am mai gasit ceva pe net, cu specificatia ca ACR Vaslui a promis sustinerea impotriva taxei dar pana acum nu a facut nimic http://www.gorjeanul.ro/civica/acr-a...poluare-7.html

All times are GMT +2. The time now is 02:49.

- Copyright 2026 4Tuning