![]() |
Re: BEST WOOFER&EXHAUST UNDERGROUND arad 2008
pai atunci schimbati, la best exhaust dati difuri si la best woofer dati evacuari:D
|
era sa uit sa pun ceva interesant :P
http://uk.youtube.com/watch?v=M89sNopMzTo |
Dupa event va puteti racori cu o bere si continua distracita pana tarziu la FESTIVALUL BERII care are loc pe strand :-)
|
filips inceri sa ne sperii ???:PPPP
|
1 Attachment(s)
Pt. mancare si racoritoare se vor putea face comenzi prin tel. la Happy Chicken ,ca sa se deruleze mai rapid comenzile incercam sa rezolvam cu un om de la ei prezent la fata locului care sa le centralizeze.
Aici gasiti meniul :arrow: http://www.happychicken.ro/ |
faina poza...:)
|
Quote:
|
..mah deci poate vin cu cocosu' d la happy chicken sa particip la best looking si la best exhaust k la ala se aude tobutza d mori:)) ...si creasta ar rupe topu la best look:)))))))...mai bassi tre sa bag n el sa va iau la toate locu' 1=))
|
Quote:
Am reusit??? :P |
nu deloc....:PPPP
|
domnu cu fresh de portocale nu intra ?:)
|
Concurentii de la exhaust vor avea posibilitatea daca vor ,sa masoare cu aparatul term-lab decibelii scosi de toba.
Nu am introdus si acest tip de masurare in concurs pt ca nu este concludenta (sunetul slab dar jos scoate mai mult pe aparat ca sunetul puternic dar mai inalt) |
Hello, ma inscriu si eu la Best Woofer. Deci, update la lista :)
BEST EXHAUST 1. Evolution 2. Tekin 3. Filip (TM) 4. Black Pearl 5. canny 6. Daci 7. Bebe 8. Fullnoise(TM) 9. f.intruder 10.Wanted(ibiza) BEST LOOKING 1. Abstrakt 2. Black Pearl 3. canny 4. fullnoise (TM) 5. Bebe 6.tekin 7.bmwracer BEST WOOFER 1. brummy - categ street 1 2. fullnoise (TM ) 3. Daci 4. Bebe 5.tekin 6.Wanted(ibiza) 7. Deathman P.S. Criss, taxa de participare o achit in ziua concursului, sau inainte ? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
succes maxim la baietii de la WSR. SA iasa show\
|
ma bag si eu la BEST WOOFER, macar vad si eu cat scoate, daca ii pe masurate!
1. Evolution 2. Tekin 3. Filip (TM) 4. Black Pearl 5. canny 6. Daci 7. Bebe 8. Fullnoise(TM) 9. f.intruder 10.Wanted(ibiza) BEST LOOKING 1. Abstrakt 2. Black Pearl 3. canny 4. fullnoise (TM) 5. Bebe 6.tekin 7.bmwracer BEST WOOFER 1. brummy - categ street 1 2. fullnoise (TM ) 3. Daci 4. Bebe 5.tekin 6.Wanted(ibiza) 7. Deathman 8.ar 79 dix- ca si brummy-street 1 |
pentru masuratori eu zic sa-i chemam pe cei de la autoritatea rutiera :lol: :lol:
|
e vorba de masurare decibeli, nu de km/h :) sau punem radaru in masina si dam drumu la muzika? :))
|
n-au aia sonometru si dak il au nu stiu s il foloseasca! :P
|
Rectific, ma bag doar la best woofer:
BEST EXHAUST: 1. Evolution 2. Tekin 3. Filip (TM) 4. Black Pearl 5. canny 6. Bebe 7. Fullnoise(TM) 8. f.intruder 9.Wanted(ibiza) BEST LOOKING 1. Abstrakt 2. Black Pearl 3. canny 4. fullnoise (TM) 5. Bebe 6.tekin 7.bmwracer BEST WOOFER 1. brummy - categ street 1 2. fullnoise (TM ) 3. Daci 4. Bebe 5.tekin 6.Wanted(ibiza) 7. Deathman 8.ar 79 dix- ca si brummy-street 1[/QUOTE] |
Quote:
|
Salut. Am si eu o nedumerire.....Io am un golf 4 1.6 FSI si as dorii sa particip la exhaust dar eu voi concura si impotriva celor cu motor mai mare? Ms anticipat si o sa va dau si eu un rasp daca vin sau nu sa particip;)
|
o sa concurezi cu toti care s-au inscris pe lista la best exhasut ..nu exista categorii. iesi duminica la o plimbare..mai auzi niste tobe si bass`i.. fun..:P
|
Ok ms de raspuns;) O sa mi-o iau pe coaja la concurs de nu ii adevarat:))dar cel mai probabil ii ca o sa vin.Daca vin o sa va dau raspunsul aici;)
|
nu-i corect sa particip impreuna cu masini cu motor mai mare.....:D si eu am 1.3, sau hai sa facem o impartire pe cai :P
|
tu ai 1.3 dar JAPONEZ:))
|
nu stiu cam ce influentza ar avea provenienta motorului...ci doar exhaustul!
|
dragster are solenza de 1.4 si suna de zici ca vine un subaru impreza.. :)
|
irelevant!
|
4 Attachment(s)
BEST WOOFER
- Toyota Celica - Ewald BEST LOOKING CAR - Toyota Celica - Ewald ----------------------------- BEST LOOKING CAR - Alfa Romeo - Ex.MAf - Bogdan BEST EXHAUST - Alfa Romeo - Ex.MAf - Bogdan |
andrey dai copy...si sterge asta
|
Andrei, ai grija sa nu te faci de cacao iara:lol::lol::lol:
|
deci cam asa ar trebui sa arate...
BEST EXHAUST: 1. Evolution 2. Tekin 3. Filip (TM) 4. Black Pearl 5. canny 6. Bebe 7. Fullnoise(TM) 8. f.intruder 9.Wanted(ibiza) 10. Alfa Romeo - Ex.MAf - Bogdan BEST LOOKING 1. Abstrakt 2. Black Pearl 3. canny 4. fullnoise (TM) 5. Bebe 6.tekin 7.bmwracer 8. Toyota Celica - Ewald 9. Alfa Romeo - Ex.MAf - Bogdan BEST WOOFER 1. brummy - categ street 1 2. fullnoise (TM ) 3. Daci 4. Bebe 5.tekin 6.Wanted(ibiza) 7. Deathman 8.ar 79 dix- ca si brummy-street 1 9. Toyota Celica - Ewald |
Bafta , se pare ca aveti oaspeti de seama:D , As fi venit si eu.. dar nu e gata masinuta .. chiar as fi scos-o la un drum..
..Distractie placuta |
Mie imi place f mult masina lui Bogdan. Am remarcat-o de multe ori in oras. :)
|
Quote:
|
domnilor am vazut un afis si scrie ca in 4 mai o sa fie ceva la parcare de la patinioar
|
Pana la urma ce va fi? Tekin, spune ce afis ai vazut?
Mai am inca o intrebare: in afisul cu Best woofer-exhaust este si o gagica...vor fi si ceva hostess-uri pe masini? Nu de alta da sa tin capota calda sa nu raceasca domnitele...(scuze daca am dat-o in off-topic).;) |
Quote:
|
Si-au mai anuntat prezenta niste baieti din TM de pe un alt forum, dar nu cred ca se vor inscrie toti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning