![]() |
Re: Adunare pe la Campina
Baieti daca mai aveti stickere cu 4 tunning lasati-i doua lui negocata ca vreau si eu unu si il iau eu d la el!
|
Abia astept sa fac tuning pe masina lu tata , sa lipsesc stikerul :wave:
P.S. - Nu mai avem stickere , trebuia sa va luati de la tuning days ! P.S.S. - Maine imi vine aparatura :sad: |
:lol::lol::lol: Dabia astept si ii pun si niste banda izoliera pe faruri sa vezi c misto iese!
|
Quote:
Baietzi s-ar putea sa amanam plecarea la Campina din cauza vremii... :sad: |
cobiti...:chuckel:
|
sa stii ca e vremea aiurea rau ... nu tine deloc cu noi ...
Merci frumos don`u ... il iau io de la tine :) |
Astia la TV au anuntat ca ploua pana maine dim la ora 10 .....sa dea domnu.................si apoi sa fie cald restu zilei
|
sa te auda dumnezeu ..ca m-am saturat de ploaie :(
|
Deci daca nu ploua ne intalnim la Sala la ora 21:00?
|
Quote:
|
Quote:
|
Ora 21:00 la Sala Sporturilor!
Ora 22:00 la Petrom la METRO! Campina! Venim! |
Am vb cu baiatu cu fordu si o sa-i zica sa vina si larry ,si cine mai vine chemat de lari..o sa ne strangem...si mai dau si eu niste telefoane
|
:twisted: iii mah la ei :joy::boxing:
|
auzi.....vezi cum dai si de Mihai DMC si de Blizard te rog ...;) ....
|
De plecat plecam, dar unde ne intalnim cu baietzii???
Eu zic sa ne intampine la Petrom-ul de la intrare in orash. In jur de 22:30-23:00 sa fitzi acolo. Bafta! Plec ca am o groaza de treburi... |
Mi-e rusine pt. tot ce sa intamplat:((((((:((........a fost frumos am fost multi si am vazut niste masini foarte frumose .....IMI CER MI DE SCUZE:(
|
APP.......Paste fericit si tot ce va doriti
|
Quote:
|
Quote:
Vorbisem sa fim intampinatzi in Petrom dar nu ne-a asteptat nimeni, apoi am hotarat noi sa mergem pe strada la lac acolo ca se uitau gardienii la noi ca la filme cu Van Damme si la lac au inceput sa apara baietii incet, incet. Problema este ca acolo sunt multe diesel-uri cu cai putzini si nu e nici loc de facut ceva frumos cum se facea o data. Trebuie doar sa fiti mai organizatzi si cand anuntzam ca venim sa fiti pregatiti si cu masini si cu loc de intalnire si cu loc de alte chestii. Nu zic ca nu ne-am simtzit bine, ne-am plimbat, am ras, am vorbit, dar totul trebuie organizat. Shantzu o sa puna niste poze daca s-au facut! Bafta la baietzi! |
:D ...sa pui ŞanŢule poze daca ai ! Imi pare rau ca n-am putut venii si eu macar sa va salut :-P
|
Poate a iesit asa si pentru ca a fost anuntzata intalnirea din scurt. In doua zile nu se strange tot grupul. Noi ne intalnim cu totzii si foarte des si d-aia ne e usor sa plecam undeva repede. Incercatzi sa fiti si voi mai multzi, mai unitzi si cu masini puternice! Gasitzi-va o vineri sau o sambata pe luna in care sa va adunatzi intr-un loc unde sa putetzi discuta si unde va putetzi uita la mashini fara a deranja pe cineva si fara a va creea in special voua probleme.
|
14 Attachment(s)
Eu nu am facut nici o poza ! M-ati vazut pe mine cu vreun aparat in mana ? :lol:
|
Frumoase pozele...dar sa va spun sincer atatea masini frumoase si puternice nu a mai vazut campina de MULT.........Mai sunt baieti care mai au cate un bmw de 2.5 24v ..cate un urs dar suntem in prag de sarbatoare si nu prea dai de ei.....mi-a placut momentu facut de JAKAL.......trebe sa mai venim pe la PLOIESTI sa ne mai cultivam si noi sa nu fim asa imprastiati................................poate putem aranja ceva pt parcarea de langa lac aia de la FIBEC ca e ceva loc
|
:rolleyes2 intradevar poate nu a iesit cum se astepta multa lume sa iasa...asta e nu se pot toate de-odata....pana la urma nu cred ca e vreun baiat din campina vinovat ca sunt drumurile care sunt..:rolleyes2..daca stam bine sa ne gandim nici la noi nu e prea departe..:???:..am fost ne-am plimbat...am mai schimbat peisaju...una alta...oricum nici ploiestiu nici campina nu se muta de akolo...:joy::dance::razz:
|
:D ps..parcarea de la fibec...cred ca rezolva multe probleme aseara :rolleyes2:lol:..mai destindea atmosfera...mie unu sincer imi place super mult la lac la terasa aia..:drunk:
|
ete ca mi-am adus aminte mama ce mare e TNG ..fata de mn juma' de buletin:D.......cand a zis care e negoitacata ..am zis AU
|
marpha frate dak sar face shi mai des ar fi shi mai bene
|
Mai baieti, dar in Campina nu e nici macar o strada mai libera, buna dreapta si destul de lunga ?:) ...Macar in imprejurimi...din cate stiu eu e o strada secundara care duce la Breaza si trece prin Poiana :roll:...asa macar sa aveti unde sa va distrati:)
|
dak e aia de aseara e klar ..... nu e :)))) ...
am fost..ne`am plimbat...data viitoare veniti voi la noi`:)) |
O sa venim la voi ca la noi e vai de capu lor strazile...poate sa nici nu fie politie ca oricum nu pot sa faci nimik:)))=))))
|
Bravo ma bucur k a iesit frumos!
|
Imi poate modifica si mie cineva contu?K eu nu am 18 ani am 16 dar am crezut k tre sa ai 18 k sa fii acceptat!SI daia am pus 18!Oi fi eu mic dar dak era week-endu viitor veneam si eu!Oricum noi suntem Next Generation!
|
Quote:
|
Trb loc mai mare neaparat sa se poata desfasura Petit VR3 :D
|
Quote:
|
Stie bine VR3-u??? ca nu l-am vzt in actiune:D
|
Quote:
|
mda si eu nam aparut sa dau drumu la ..... pakolo! next time catluiesc loosee stiti voi ce ....!!!!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning