![]() |
Re: Se cauta cel mai tare design ! Premii o tableta grafica si o imprimanta foto
aaaaaahammmmmm..........asa sa fie oare? asta este dak asa e cum zici ;)
|
Re: Se cauta cel mai tare design ! Premii o tableta grafica si o imprimanta foto
pai cum e pana la urma .... ? tzeapa sau nu ? pt ca eu am cam pus botul la inceput
|
asta e daca e tzeapa.am facut masinile.asta e ;)
|
va spun eu ca nu e nici o "tzapa" ... sa zicem ca am informatii direct de la sursa. ar fi si culmea sa fie teapa. s-a mai intalnit asa ceva pe aici? va dati seama ca administratorii forumului nu ar permite asa ceva si in plus ar fi chiar stupid.
eu zic ca pur si simplu nu s-a gasit un design care sa fie foarte multumitor. hai totusi sa revenim putin la cerere si sa scoatem un design care sa bucure si mai mult. spre exemplu ce a facut cipskate69 e frumos, dar din punctul de vedere al concursului este cam deloc, pentru ca se cere un design de abtipild... nu de tunat. cred ca pana la urma se va decide din designurile actuale, ca sa se dea totusi premiul - ca nu o sa se poata intinde la nesfarsit, dar ar fi bine daca s-ar si atinge scopul final, stickere care chiar sa se puna pe masinile astea care o sa circule prin Bucuresti. corolla5.jpg este o corola albastra, deci se poate folosi. kangoo alb am vazut ca este. clio s-a folosit poza albastra... si la fel si Polo s-a folosit poza albastra, deci e ok, nu cred ca arde daca nu sunt pozele originale ale masinilor. a acceptabil si fara alea, doar ca un alb in loc de albastru, a dat niste diferente de design... deci, ultima strigare, mai face cineva vreun design, pentru a se putea decide un castigator?... sau se va alege doar din cei actuali...? |
ms d informatie k nu e vb de vt..ci doar de stickere..ms k zici k e faina....idem Frost:alegerea sa se faca de aici!
|
daca e vb asa mai fac eu cateva
|
2 Attachment(s)
altele..da nu prea gandite :D
|
3 Attachment(s)
inca o tentativa...soryy pt 2ble post! :oops::oops:
|
3 Attachment(s)
Dupa cum am spus in primul reply pe acest thread;
Alte citeva imagini |
3 Attachment(s)
foarte moooooolte scuze da posturi..da acum ca stiu despre ce e vorba...am idei.. deci SCUZE!!!! :oops::oops::oops::sad::sad:
|
1 Attachment(s)
inca o varianta d la min
|
1 Attachment(s)
Inca una:D
|
1 Attachment(s)
.. ce ziceti ?!:-)
|
Quote:
e super facuta.si stilul..da m-am uitat pe site.si ei nush daca isi doresc asa de mult pus pe masina.oricum.fiecare face cum si ce vrea ;) e sooper ;) :D |
1 Attachment(s)
ink una de la mine , ideea e ca este prezentata combinatia d natura , ecologic etc ( prin textura de iarba ) si chestiile it care "sunt bucuroase ca au nimerit la un asa distribuitor/magazin/e-magazing .
|
3 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
incercarea mea.... n-am facut decat un demo... mi lene sa le fac detaliat, deocamdata doar ideea
se poate aplica mai multe culori la circuite/sau alte modele in rupturi pt. a capta atentzia eu as zice ca stickerele sa fie folosite alaturi de o evacuare mai galagiouasa, ajuta foarte mult la public |
Quote:
|
Quote:
Interesant ... dar am 2 intrebari: 1. Ne poti arata cum se vede si din fata sau spate ? 2. Crezi ca se adapteaza bine si pe kangoo ? |
1. voi face si ceva pe fatza/spate
2. categoric |
Quote:
|
da pana cand trebuie facute colajele???
|
Quote:
Quote:
|
multumesc. deci nu mai avem tare mult timp asa ca la treaba pameni buni...
|
3 Attachment(s)
am facut doar polo=ul o sa mai fac si celelalte
|
Good Work Cipriany... tzine`o tot ashea... si incercatzi sa gasiti si ceva sa dea bine pe clio !!! :) k vad k nu prea se baga nimeni...
|
baga-te tu daca tot e vorba
|
Quote:
numa stii care e faza ca acu nu mai stiu ce sa zic, ca sa zis ca sa le facem in alt prg nu in photoshop ......asa am intrebat si eu DE CE??...si rsp am primit ca sal fac sa iasa bn nu conteaza unde:D:D....in fine o sal fac si o sal pun si atunci astept sa vad ce parere aveti in afara de schimbarea programului!! no offence!! |
Jokerman170 te asteptam cu designul din fata si spate
pepemerisor: asa cum am spus si mai sus ... nu conteaza in ce program e realizat designul Termen limita: 06.07.2008 |
in primul rand azi am inceput bacu, deci pana in vreo 4 iulie in niciun caz nu pot sa fac si fatza/spate
al 2lea rand cum am mai zis in postul sters de mod, fara masuratori concrete nu se paote face nimic, fiindca o masina nu este plata iar imaginea ar iesi distorsionata daca ne-am baza decat pe ceva facute pe niste poze |
Ok, Jokerman.
In rest ... nu se mai baga nimeni ? Mai este timp doar pana duminica (06.07.2008)! |
2 zile ...
|
eu zic ca ai destule modele din care sa poti alege ceva dragutz pt masinile tale. daca nimeni nu a mai postat nimic pana acum, nici nu cred ca va mai posta cineva:)
|
ok, timpul a expirat !
"juriul" analizeaza modelele ... si in curand vom anunta castigatorul. O zi buna tuturor ! |
cat dureaza ca "juriul" sa analizeze?
|
Salutari !
Ne cerem scuze pentru intarziere. In primul rand vrem sa multumim tuturor participantilor pentru efortul depus si 4tuning pentru amabilitatea de a ne gazdui acest concurs. S-a vazut ca multi si-au dat silinta sa iasa ceva frumos si sincer ne pare rau pentru ca nu a fost decat un singur premiu pentru locul 1. Speram sa mai colaboram si cu alta ocazie. :arrow: Castigatorul este Jokerman170. Acesta este rugat sa i-a legatura cu noi prin telefon la numarul trimis pe pm pentru ridicarea premiului si furnizarea designului. Multa bafta in continuare ! P.S. Daca nu se va inchide topicul promitem sa postam pozele masinilor dupa colare. O zi buna ! |
Topicul se īnchide pānă la colarea maşinilor. Daniel, cānd sunt gata, dă-mi un PM şi deschid topicul pentru a putea posta pozele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning