Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Se cauta cel mai tare design ! Premii o tableta grafica si o imprimanta foto (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/75418-cauta-tare-design-premii-tableta-grafica-imprimanta-foto.html)

cipskate69 29-05-08 00:25

Re: Se cauta cel mai tare design ! Premii o tableta grafica si o imprimanta foto

aaaaaahammmmmm..........asa sa fie oare? asta este dak asa e cum zici ;)

L33L00 02-06-08 11:08

Re: Se cauta cel mai tare design ! Premii o tableta grafica si o imprimanta foto

pai cum e pana la urma .... ? tzeapa sau nu ? pt ca eu am cam pus botul la inceput

cipskate69 02-06-08 13:04

asta e daca e tzeapa.am facut masinile.asta e ;)

sorinb 07-06-08 18:28

va spun eu ca nu e nici o "tzapa" ... sa zicem ca am informatii direct de la sursa. ar fi si culmea sa fie teapa. s-a mai intalnit asa ceva pe aici? va dati seama ca administratorii forumului nu ar permite asa ceva si in plus ar fi chiar stupid.
eu zic ca pur si simplu nu s-a gasit un design care sa fie foarte multumitor. hai totusi sa revenim putin la cerere si sa scoatem un design care sa bucure si mai mult. spre exemplu ce a facut cipskate69 e frumos, dar din punctul de vedere al concursului este cam deloc, pentru ca se cere un design de abtipild... nu de tunat.
cred ca pana la urma se va decide din designurile actuale, ca sa se dea totusi premiul - ca nu o sa se poata intinde la nesfarsit, dar ar fi bine daca s-ar si atinge scopul final, stickere care chiar sa se puna pe masinile astea care o sa circule prin Bucuresti.
corolla5.jpg este o corola albastra, deci se poate folosi. kangoo alb am vazut ca este. clio s-a folosit poza albastra... si la fel si Polo s-a folosit poza albastra, deci e ok, nu cred ca arde daca nu sunt pozele originale ale masinilor. a acceptabil si fara alea, doar ca un alb in loc de albastru, a dat niste diferente de design...
deci, ultima strigare, mai face cineva vreun design, pentru a se putea decide un castigator?... sau se va alege doar din cei actuali...?

cipskate69 07-06-08 21:05

ms d informatie k nu e vb de vt..ci doar de stickere..ms k zici k e faina....idem Frost:alegerea sa se faca de aici!

L33L00 08-06-08 14:58

daca e vb asa mai fac eu cateva

cipskate69 08-06-08 15:49

2 Attachment(s)
altele..da nu prea gandite :D

cipskate69 08-06-08 16:20

3 Attachment(s)
inca o tentativa...soryy pt 2ble post! :oops::oops:

Cipriany 08-06-08 18:51

3 Attachment(s)
Dupa cum am spus in primul reply pe acest thread;
Alte citeva imagini

cipskate69 08-06-08 20:44

3 Attachment(s)
foarte moooooolte scuze da posturi..da acum ca stiu despre ce e vorba...am idei.. deci SCUZE!!!! :oops::oops::oops::sad::sad:

L33L00 08-06-08 23:32

1 Attachment(s)
inca o varianta d la min

Cipriany 10-06-08 14:58

1 Attachment(s)
Inca una:D

Crimz-vT 10-06-08 22:42

1 Attachment(s)
.. ce ziceti ?!:-)

cipskate69 10-06-08 22:50

Quote:

Originally Posted by SodAbubble (Post 1583505)
.. ce ziceti ?!:-)

e super facuta.si stilul..da m-am uitat pe site.si ei nush daca isi doresc asa de mult pus pe masina.oricum.fiecare face cum si ce vrea ;) e sooper ;) :D

L33L00 12-06-08 10:19

1 Attachment(s)
ink una de la mine , ideea e ca este prezentata combinatia d natura , ecologic etc ( prin textura de iarba ) si chestiile it care "sunt bucuroase ca au nimerit la un asa distribuitor/magazin/e-magazing .

cipskate69 12-06-08 15:28

3 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

Jokerman170 12-06-08 15:46

2 Attachment(s)
incercarea mea.... n-am facut decat un demo... mi lene sa le fac detaliat, deocamdata doar ideea

se poate aplica mai multe culori la circuite/sau alte modele in rupturi

pt. a capta atentzia eu as zice ca stickerele sa fie folosite alaturi de o evacuare mai galagiouasa, ajuta foarte mult la public

Ace Axel 13-06-08 00:40

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 1586973)
incercarea mea.... n-am facut decat un demo... mi lene sa le fac detaliat, deocamdata doar ideea

pt. a capta atentzia eu as zice ca stickerele sa fie folosite alaturi de o evacuare mai galagiouasa, ajuta foarte mult la public

exact la ceva de genu asta ma gandeam si eu :)

b_danyel 13-06-08 17:14

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 1586973)

Interesant ... dar am 2 intrebari:

1. Ne poti arata cum se vede si din fata sau spate ?
2. Crezi ca se adapteaza bine si pe kangoo ?

Jokerman170 13-06-08 18:51

1. voi face si ceva pe fatza/spate
2. categoric

pepemerisor 14-06-08 16:37

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1588143)
exact la ceva de genu asta ma gandeam si eu :)

sar putea si eu sa ma ocup.......... sin photoshop sin corel acu ziceti voi in ce?

tudistef 17-06-08 12:34

da pana cand trebuie facute colajele???

b_danyel 17-06-08 18:17

Quote:

Originally Posted by pepemerisor
sar putea si eu sa ma ocup.......... sin photoshop sin corel acu ziceti voi in ce?

Nu conteaza formatul. Designul trebuie sa iasa bine.

Quote:

Originally Posted by tudistef (Post 1596244)
da pana cand trebuie facute colajele???

Chiar vroiam sa anuntam ca desene se vor mai primi pana pe data de 06.07.2008 la ora 24.00

tudistef 17-06-08 22:07

multumesc. deci nu mai avem tare mult timp asa ca la treaba pameni buni...

TFK 18-06-08 09:40

3 Attachment(s)
am facut doar polo=ul o sa mai fac si celelalte

Carcalelte 18-06-08 18:25

Good Work Cipriany... tzine`o tot ashea... si incercatzi sa gasiti si ceva sa dea bine pe clio !!! :) k vad k nu prea se baga nimeni...

Jokerman170 18-06-08 18:28

baga-te tu daca tot e vorba

pepemerisor 18-06-08 19:31

Quote:

Originally Posted by b_danyel (Post 1596887)
Nu conteaza formatul. Designul trebuie sa iasa bine.

Chiar vroiam sa anuntam ca desene se vor mai primi pana pe data de 06.07.2008 la ora 24.00

numa stii care e faza ca acu nu mai stiu ce sa zic, ca sa zis ca sa le facem in alt prg nu in photoshop ......asa am intrebat si eu DE CE??...si rsp am primit ca sal fac sa iasa bn nu conteaza unde:D:D....in fine o sal fac si o sal pun si atunci astept sa vad ce parere aveti in afara de schimbarea programului!!

no offence!!

b_danyel 23-06-08 14:12

Jokerman170 te asteptam cu designul din fata si spate

pepemerisor: asa cum am spus si mai sus ... nu conteaza in ce program e realizat designul

Termen limita: 06.07.2008

Jokerman170 23-06-08 14:31

in primul rand azi am inceput bacu, deci pana in vreo 4 iulie in niciun caz nu pot sa fac si fatza/spate

al 2lea rand cum am mai zis in postul sters de mod, fara masuratori concrete nu se paote face nimic, fiindca o masina nu este plata iar imaginea ar iesi distorsionata daca ne-am baza decat pe ceva facute pe niste poze

b_danyel 02-07-08 16:50

Ok, Jokerman.

In rest ... nu se mai baga nimeni ?

Mai este timp doar pana duminica (06.07.2008)!

b_danyel 04-07-08 15:18

2 zile ...

frost_dani 05-07-08 17:02

eu zic ca ai destule modele din care sa poti alege ceva dragutz pt masinile tale. daca nimeni nu a mai postat nimic pana acum, nici nu cred ca va mai posta cineva:)

b_danyel 08-07-08 14:02

ok, timpul a expirat !

"juriul" analizeaza modelele ... si in curand vom anunta castigatorul.

O zi buna tuturor !

cipskate69 13-07-08 10:07

cat dureaza ca "juriul" sa analizeze?

b_danyel 14-07-08 14:16

Salutari !
Ne cerem scuze pentru intarziere.

In primul rand vrem sa multumim tuturor participantilor pentru efortul depus si 4tuning pentru amabilitatea de a ne gazdui acest concurs.
S-a vazut ca multi si-au dat silinta sa iasa ceva frumos si sincer ne pare rau pentru ca nu a fost decat un singur premiu pentru locul 1.
Speram sa mai colaboram si cu alta ocazie.

:arrow: Castigatorul este Jokerman170.
Acesta este rugat sa i-a legatura cu noi prin telefon la numarul trimis pe pm pentru ridicarea premiului si furnizarea designului.

Multa bafta in continuare !

P.S. Daca nu se va inchide topicul promitem sa postam pozele masinilor dupa colare.

O zi buna !

Gabi 19-07-08 21:42

Topicul se īnchide pānă la colarea maşinilor. Daniel, cānd sunt gata, dă-mi un PM şi deschid topicul pentru a putea posta pozele.

All times are GMT +2. The time now is 05:53.

- Copyright 2026 4Tuning