![]() |
Re: Sambata, 26 aprilie 2008, Viteza in coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt
ne vedem acolo...sper sa iasa ceva frumos :)
|
1 more day :D maine o sa fiu acolo :D
|
Sal Bubu cum iau si eu legatura cu nea Vali am un numar de telefon dar nu raspunde!!!
|
Quote:
Cateva detalii despre participarea in siguranta la cursa de la Mosteni.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Casca este obligatorie. Daca nu aveti puteti sa imprumutati de la un prieten motociclist, castile moto sunt acceptate.<o:p></o:p> Masina trebuie sa fie dotata cu centuri de siguranta, extinctor, sa nu prezinte defecte la sistemul de directie, de franare sau alte repere care ar putea pericllita siguranta dvs sau a spectatorilor.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Va reamintesc programul cursei :<o:p></o:p> 08:30 - 10:00 - inscrieri + verificare tehnica<o:p></o:p> 10:00 - 10:30 - sedinta tehnica cu sportivii<o:p></o:p> 10:30 - 11:00 - sedinta tehnica cu oficialii<o:p></o:p> 11:00 - 15:00 - desfasurarea cursei :<o:p></o:p> - 1 urcare de recunoastere<o:p></o:p> - 1 urcare antrenament cronometrat<o:p></o:p> - 2 urcari cronometrate<o:p></o:p> 15:00 - 16:30 - afisare rez. provizorii, depunere contestatii, afisare rez. definitive, premierea sportivilor<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Grupe de concurs :<o:p></o:p> Datorita faptului ca la clasa 1000 cmc nu sunt concurenti inscrisi si sunt peste 5 concurenti cu 1600 cmc care sunt clar dezavantajati la clasa 2000 cmc unde s-ar incadra in momentul acesta s-a luat decizia de a se modifica clasele de concurs dupa cum urmeaza :<o:p></o:p> A - pana la 1400 cmc (inclusiv)<o:p></o:p> B - 1401 cmc - 1600 cmc (inclusiv)<o:p></o:p> C - 1601 cmc - 2000 cmc (inclusiv)<o:p></o:p> D - VIP - OPEN * - peste 2000 cmc si sportivi licentiati in campionatele nationale ( clasament general)<o:p></o:p> <o:p> </o:p> * Nota Clasamentul grupei VIP - OPEN in conditiile anterioare nu permitea pilotilor de la clasele inferioare de concurs sa puncteze si nu exista clasament general. Dupa modificarile asupra grupelor de la sedinta tehnica a A.C.S. Auto Oltenia de joi 24 aprilie 2008, clasa VIP - OPEN este similara Clasamentului General.<o:p></o:p> In clasa VIP - OPEN se incadreaza masinile ce concurs cu capacitate cilindrica echivalenta de peste 2000 cmc si pilotii cu licenta de campionat national eliberata de FRAS valabila pentru anul in curs indiferent de masina cu care participa.<o:p></o:p> In clasa VIP - OPEN puncteaza toti pilotii indiferent de clasa de concurs la care s-au incadrat la cursa.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Premiile pentru Viteza in Coasta - Mosteni<o:p></o:p> Locurile I - o casca + Cupa Loc I + Diploma Loc I<o:p></o:p> Locurile II - 5 litri Ulei de motor BP in valoare de 100 RON + Cupa loc II + Diploma Loc II<o:p></o:p> Locurile III - Produse intretinere auto in valoare de 60 RON + Cupa Loc III + Diploma Loc III<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Cel mai bun timp al cursei este premiat cu 2 anvelope. <o:p></o:p> * Nota - Cel mai bun timp al cursei este implicit Locul I de la clasa VIP -OPEN.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Va asteptam la cursa.<o:p></o:p> O zi buna in continuare.<o:p></o:p> |
Interesant:D
Unde putem vedea si noi masinile inscrise in concurs?daca e posibil:D |
Mosteni este peste baraj de Strejesti?
|
Eu inca astept filmuletul cu o urcare facuta recent. Nu vreau sa gasesc ceva surprize pe traseu....daca sunt...macar sa stiu de la bun inceput.....sunt entuziasmat de eveniment....si oricum o sa vin.
Inca o intrebare......turbatele cum intra in grupe? dupa cm sau urca o treapta mai sus? |
Din descrierea postata de organizator, s-ar zice ca nu se tine cont de asa ceva.. ramane doar regula de cm valabila. La mine e 2,5T asa ca oricum am nimerit in grupa cea mai suparata :???:
|
Ai nimeirt la grupa care trebuia, suparata ta o sa aibe concurenta :)....dar eu ce sa mai zic ca la 2000 cm3 am 115 cai? Macar de apucam sa ii schimb axa....aveam si eu un mic plus de putere. Sper sa fie mai multe viraje ca sa se vada diferentele...si evident....intr-o cronometrare corecta.
|
Din lista postata in urma cu cateva zile reiese ca mai e o singura masina la grupa mea si anume leonu 300T. Asta a fost si motivul pt care am rugat sa se puna un update(daca exista) la lista cu inscrieri. Daca nu... locu1 leon, locu2 eu :))
|
Dacia Logan - T. Stempurszki -> imi pare rau dar numai pot ajunge, imi pare rau daca am incurcat organizarea...
|
Quote:
gropile alea 2 au fost astupate - poza cu piciorul pe groapa astupata cu bitum unde piciorul e la acelasi nivel. http://www.autooltenia.ro/mosteni26a...tm/groapa2.jpg http://www.autooltenia.ro/mosteni26a...tm/groapa3.jpg mai e una inainte de pod de aprox. 2 cm (cea cu pachetul de tigari). prin ce am zis gropi sa se inteleaga ca este vorba de portiune de aprox 2 cm inaltime de bitum sarit de pe ciment http://www.autooltenia.ro/mosteni26a...tm/groapa1.jpg in rest cateva crapaturi in bitum inainte de pod. dupa pod este asfaltat recent. inainte de pod traseul nu are bitum si sunt margini ca intre placile turnate ca la aleile de beton (unde au fost scandurile cand s-a turnat cimentul). am filmat toata portiunea din ultima casa pana in prima casa si se poate vedea ca drumul este bun. filmarea este cu un aparat foto si este din mana ca nu am avut trepied. filmul : https://www.youtube.com/watch?v=R_66L2lEG54 castile pentru locurile I : http://www.autooltenia.ro/mosteni26apr2008vtm/casti.jpg |
Multumim bubu pt promptitudine :). Nu stiu cum e pe acolo....dar la Pitesti ploua de rupe :(, sper sa fie traseul uscat maine....Bafta si ne vedem acolo.
|
se anunta vreme super!!! am plecat !!! va astept akolo!!!! Seee Yaaa!!!!
|
Felicitari FUGuleeeeeeeee !
|
Quote:
Mor de necaz ca n-am ajuns kk*** pe ea de masina :cry2: |
15 Attachment(s)
ceva poze de la premiere!!! r
|
E bine ca s-a premiat si ... locul 2 . ;)
|
Felicitari organizatorilor, cu bune cu rele s-a terminat cu bine pana urma. Felicitari lui Bogdan pt "cossie" si celorlati castigatori...... imi pare sincer rau pt baiatu` cu astra.....si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a oprit la f mica distanta de glisiera :). Se putea si mai mult.....dar am preferat sa menajez masina pe prima portiune. ne vedem la urmatoarea :P
|
Ce Astra ? Ce s-a intamplat ?
|
O astra a scapat pe al doilea ac de par in padure....si era destul de sifonata partea stanga. Bine ca soferul nu a avut nimic....si eu era s-o comit.....dar la mine nu era padurea.....era glisiera :)
|
Astept filmele ! Oricum ... inca o data .. super performanta lui Fug. Sa bati cu un 2.0 turbo RWD un Seat de competitie si un Subaru WRX 2.5 ... e o super performanta !
|
Lucian..
1) Locu2 si 3 se premiaza doar daca sunt de la Speedline (mare atentie, a nu se confunda cu alte cluburi cu denumiri omofone) si sub 1s intre intre cei 3 concurenti :) 2) Fugu are o super masina pe care o cunoaste la perfectie. Merita sa castige din start oricum pt cate ghinioane a avut pe drum, iar circuitul nu mi s-a parut ca ar avantaja un tip anume de tractiune. Eu zic ca a castigat perechea sofer/masina cea mai buna si atat. La Bucovat ai fost tot asa suprins de RWD(Pepy) care a batut "raketu 41"? :) 3) Vezi cu motorsportu' ala ca te depasesc in curand ... stii tu :rolleyes2 Cum a zis si Pepy.. Sierra a'Nviat!! Felicitari inca o data Fugule!! :D |
1 Attachment(s)
A fost foarte interesant ! Felicitari organizatorilor si la mai multe.
Cursa asta a fost un prilej de bucurii multiple pentru mine printre care : 1. Podiumul la grupa VIP a fost o tripla A.C.S. Speedline Motorsport. 2. Fugu are masina functionala si ma bucur pentru fericirea lui 3. Pinky a reusit un podium la primul lui VTM 4. ZIR-u a fost cu noi ca intotdeauna si ne-a sustinut 5. M-am revazut cu Alex si baietii de la Ghost, niste prieteni foarte foarte buni... 6. Masina mea merge :) Felicitari si lui Radu de la Insomnia care a luat locul 4 si care a stat dupa noi sa ne faca poze pe podium cu DSLR-ul ! Multumim si pentru invitatia la mici a organizatorilor pe care nu am putut-o onora din cauze multiple ... a mea fiind ca trebuia sa ajung acasa la fetita mea in varsta de 5 zile !!! :) |
Nu vad de ce te-ai simtit tu obligat sa comentezi. Ma provoci sa raspund si ... nu e mereu bine.
1 - Stai linistit . Numele clubului din care faci tu parte tot de mine a fost ales. L-am ales bine , nu ? 2 - FUG are o masina pe care abia o invata. Ce stia el era o masina de maxim 200 cai . Nu ai cum sa cunosti diferenta intre masina ta aproape stock si masina ta serios modificata pt ca masina ta e aproape stock. 3- Inca mai ai multa paine de mancat la faza cu motorsportul . Tre sa mor eu ca sa ai cum sa ma ajungi din spate. (vei spune ca sufar de mine dar ...) Astept cu interes sa ajungi cu moficarile la al tau subaru macar la turbina care o am eu acum pe dacie (ask Pepy) . Rugaminte - Pe viitor , mai ales cand LAUD un membru al clubului din care faci parte , mai ales daca mai intai de toate imi este PRIETEN ... eu zic sa cauti pe google up-grade-uri pt Subaru decat sa te legi de ce scriu eu . Nu te mai simti bagat in seama pt ca nu esti . Mult succes in continuare la curse. Fa-ma mandru de clubul pe care l-am creat alaturi de FUG si Pepy . ;) |
hmm cata rautate!?de ce oare? a mea e mai tare- a ta e mai moale etc ''io am turbina daia , tu nai sacccc'' hmmm cand drek o sa ne revenim si sa lasam prostiile deoparte [lauradosenia/invidia/prostia] si sa ne ajutam intre noi !!!si sa luam pe fiecare asa cum este si cu ce masina are si ''razboiul '' dintre cluburi sa se tina doar pe pista cu fairplay si nu inafara ei la stadiu de barfa de tata de pe teava de gaz
|
aaaa l ati auzit voi vreodata pe TITI AUR sau mai stiu eu ce pilot de valoare cu faze de genu '' Inca mai ai multa paine de mancat la faza cu....'' sau ''Tre sa mor eu ca sa ai cum sa ma ajungi din spate.'' ?????????????? hmmmm poate sunt uni care nu stiu mersul corect al mainilor pe volan sau nu stiu sa si regleze scaunul si cred ca daca au fumuri in cap pot sa invarta si o turbina cu ele !!!
|
salut baieti ,acum am ajuns la calc si nu cred ca trebuie sa va certati aici .a fost o cursa foarte tare si cred ca am avut si noroc ca am iesit pe 1 (in ultima cronometrata george a iesit cu 30 de sutimi peste mine deci..............)ma bucur ca am luat podiumul (noi 3) si ma bucur ca masina a mers ok (s-a dus dracu cutia ) si hai sa ne vedem la mare si la cat mai multe curse terminate cu bine.
|
hm stiu ca forumul a fost down adica la mine in oras era cazut . Are cineva poze/filme etc.. suntem si noi curiosi.
|
Alea 3 zecimi puteam fi de la o retrogradare, o accelerare mai devereme, o frana mai tarzie sau de la start/finis de la cronometru. Asta era ultimul loc unde nu erau certuri :). Bogdane nu uita de problemuta de la radiator :), plus avantajul oferit de copiloti. Una peste alta a fost o cursa reusita, mai putin prima parte a traseului care era destul de inselatoare pt noi, astia cu suspensii de strada. Eu unu` dupa rotire am preferat sa o las mai moale...si rau am facut....prindeam si eu podiumul la 2000. Inca odata felicitari bogdan si ne vedem si la alte evenimente de genul asta.
|
Quote:
|
Dece se vorbeste aici de lucruri materiale,lucruri ce pot fi cumparate...cu bani...in loc sa se vorbeasca de performanta sportiva ?
Pinky,tu cate curse in care "se invarte volanul" ai ? Lucian,tu ? Cred ca a venit vremea si in tzara asta in care ar trebui sa se puna mai mult accent pe ceea ce realizezi,si nu ceea ce cumperi ! Sau hai sa o punem altcumva : O turbina stie sa cumpere tot prostu dar sa o foloseasca...nu |
filmulete ceva ?
|
am eu 3 din masina dar mai dureaa putin
|
Quote:
le asteptam :D hai cine mai are poze filme sa posteze nu pot sa cred .. chiar nu a facut nimeni.? |
@Nemes: Corect, cum zice Lucian: Nu ne certam. Asa ne place noua sa ne mai intzepam din cand in cand :D Iar Titi e un mare pilot asa cum si Ion Creanga e un mare scriitor.. tregi granita si te trezesti cu "Creanga who??" .. sau in fine "Titi who?".
@Lucian: daca tot sunt libere la mare... eu am turbina stock care e cat o canutza de cafea. ne dam? :lol: @BNZ: 3 in 5 luni de cand mi-am luat actuala masina. Si cred ca te-ai dus in extrem cealalta totusi... orice hobby/pasiune trebuie sustinut mai mult sau mai putin financiar si pana la urma, pentru 2 oameni cu performante sportive apropiate, investitiile fac diferenta. Daca era vorba de maraton sau aruncat cu ciorapu peste gard.. ok, nu era mare lucru de investit si se putea merge exclusiv pe talent/skill/performanta sportiva. Dar in cazul asta chiar nu se aplica. Eu sincer cred fix contrariul: ca sa existe un progres.. ca sa creasca nivelul...cred ca a ar trebui sa vina vremea in tzara asta sa se puna mai mult accent pe "a investi serios IN pasiune" decat pe "a improviza din pasiune" |
Nu e chiar ce incercam eu sa zic,u've missed the point.
Ideea e sa ai un material de concurs adaptat nivelului tau in curs. Toata lumea goneste dupa sute de cai putere si se trezesc ca nu pot sa ii tina in frau sau ca nu pot sa ii foloseasca eficient. Si aici iti dau un singur exemplu de nume mari : Victor Baldescu vs. Constantin Rusu. Cei ce sunt familiarizati cu sportul auto romanesc inteleg exact ce vreau sa spun prin acest exemplu ! |
Hai ca deviara'm de la topic,ce e clar e ca pt inceput oricui ii ajunge o masina stock sa evolueze sa invete sa o tina in frau,apoi poa sa isi pune turbine monstru si sa faca din masini rachete...
Veniti cu poze si filme ! |
10 Attachment(s)
poze mosteni vtm 26 aprilie 08 autooltenia, 10x to Radu de la Insomnia :
|
40 Attachment(s)
more...tot 10x to radu insomnia (cel cu evo 9 din poze)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning