![]() |
Toate masinile Super 2000 sunt cu tractiune integrala,motor de 2000 cmc aspirat(aprox. 270 CP), si fara diferentiale active.
|
mdea
cand dacia participa la un wrc`u adevarat eu is pe fiecare proba speciala is deacord ca in primi 5 ani sa fie tot pe ultimul loc, dar sa existe. ma daca masina asta ii pe bune, merge la fel de bine dupa cum si suna, eu is ... bestial, vede`ti ca se poate? asa fratilor, mie cand imi face`ti una cadou? :) |
1 Attachment(s)
Daca nu sunteti convinsi ca e un truc o sa va ajute poza urmatoare sa va formati o impresie mai completa. Studiati doar poza asta. |
ce truc mah? ia filmuletzu si uita-te la el si dupa aia vedem daca e un tuc
|
Filmuletul il puteti lua de AICI
|
1 Attachment(s)
Si filmu asta e truc :?:
|
Re:
Quote:
Eu il vazusem prea tarziu pe forum aici...my bad :oops: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cateva poze cu Logan S2000 pe aceste 2 link-uri de mai jos :
http://gallery.atpic.com/fr/1869 http://gallery.atpic.com/fr/1895 |
Iata si motorul ce echipeaza acest superb Logan.Este preparat de cei de la SODEMO.
http://www.sodemo.com/fr/03-produits/moteurF3-00.htm Daca va uitati cu atentie in poza cu capota ridicata, unde se zareste motorul....veti vedea ca se cunosc cateva caractere din cuvantul \"SODEMO\". Uitati-va si cat rezista acest motor.......2500km!!!!......si plaja de turatii in care functioneaza..... Nu cred ca mai vreti sa va cumparati o astfel de masina |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
a aparut si la stiri pe europa fm stirea asta cu loganul in formula 2000
am auzit ieri dimineata :lol: |
Au facut-o si p`asta....Mai ramane sa scoata Dacia un Logan care sa se bata direct cu GTi, RC, RS etc.. :lol:
|
Re:
Quote:
|
morala masina....cea mai frumoasa dacie ever, bate cu mult versiunile de la skoda(pentru raliuri) cel putin la aspect, sa speram ca si la restu!
si faza cu trucul nu il inteleg, dc sa se oseneasca careva sa faca atatea poze(sunt pe putin 20) si si un film(ceea ce e ffffff greu de facut)? |
Chestia cu ''bate skoda'' peronal mi se pare subiectiva.Aici e vorba de niste traditii pe care oricat am vrea noi dacia nu le are.
|
Faza aia cu trucu a fost sa se bage sebastian in seama.
|
Stiti cum e vorba aia .. arunca un :censored: . .. o piatra in balta si sar toti inteleptii dupa ea... :hahano:
On topic : Sper intr-un Logan RS.. GT.... S .... Type X.. sau geva de genu' asta dupa ce se va lansa oficial S2000 :joy: |
lol .. nu cred ca s-ar baga sebastian \"in seama\" cu asa ceva .. nici eu nu am crezut pana nu am vazut filmul ca la cate loganuri \"manarite\" in photoshop am tot vazut mi se cam luase de mistouri ieftine insa in sfarsit avem si noi un motiv sa fim mandrii de masina asta .. ca performante eu cred ca se poate compara cu evo8 (265cp) cu toate ca nu e surpaalimentat insa discutia asta ar fii foarte subiectiva si nu cred ca are rost sa intram in detalii
in fine, acum vreau sa vad cine o sa fie pilot pe pe jucariile astea la noi in campionat .. oricum sper sa il vedem cat mai repede pe viu |
No Way man ! Parerea mea este ca nu e nici un truc cel putin filmul ala m-a lasat masca :shock:
|
Re:
Quote:
e vorba de oameni care fac asta de aprox 10 ani, au experianta, au o echipa de mecanici care se ocupa numai de masinile astea, au propriile ateliere de proiectare, au piloti de valoare, dacia mai are mult pana acolo e bine ca a inceput, asta e cel mai important, dar drumul de parcurs e foarte dificil |
ma scuzati nu am urmarit topicu , daca s-a mai discutat scuze ... ca sa fie omologata pt wrc ... trebuie sa existe si un model de serie cu performante apropiate , corect ?
|
nu v-a fi un wrc, v-a fi un S2000(clasa S2000 s-ar putea sa inlocuiasca wrc-urile din 2007), S2000 inseamna ca este 4x4 are motor aspirat de 2000 si aproximativ 270 de cai
|
bun .... si tot nu m-a lamurit nimeni , nu trebuie sa aiba si un model apropiat de serie ?
|
ba da , trebuie sa aiba cilndreea de pe masina din wrc si aceeasi propulsie ( 4x4 )
|
nu este 307CC, nici 206, nici ford focus de serie cu 4x4.. deci cum e? era intro revista..se accepta ceva modificare dar nu mai stiu exact
|
Re:
Quote:
ce ai vazut tu intr-o revista sunt modificarii pt grupa N, nu cred ca sunt pt wrc, intr-un wrc nici macar 100 de piese nu sunt de serie |
ba sunt ... da noah :d putine :D parbrizele in general is din alea de serie :d
|
gresit :D
cred ca se foloseste ceva mai usor.. plexi de exemplu... |
Re:
Quote:
|
posibil dar ma mir...
sticla e MULT mai grea ca plexiul.... dar in sfarsit... se poate (poate din cauza ca plexiul se sparge in cioburi foarte ascutite) |
plexi-glass nu se sparge never
e bullet-proof :) si topor-proof |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
cand o sa vedem si un hyunday getz sau o toyota yaris cu caii astia.
voi kiar nu vreti sa intelegeti ca nu asta a fost scopul pt care au aparut maisnile astea. sunt masini simple si ieftine, concepute pentru un public tinta peste 35 de ani |
Parbrizele de la WRC-uri nu sunt de serie... Sunt dintr-o sticla speciala mult mai rezistenta la zgarieturi pentru a sterge foarte bine stergatoarele.
Masina e reala, dar io am auzit ca masinile de grupa S2000 vor avea doar doua roti motrice. Din filmulet se vede ca nu trage si spatele |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ar fi chiar marfa sa avem o masina romaneasca de concurs dar totusi oricat ai te-ai straduii nu poti sa ajungi la nivel WRC cu o asemenea masina. totusi e DACIE
|
loganu in wrc????....mda la anu si la multi ani....am citit ce scriu unii si altii pe aici si ma minunez, bbbaaaaa treziti-va la realitate, habar nu aveti ce spuneti...\"intre un wrc si modelul de serie nu sunt decat vreo cateva deosebiri\", :shock: :shock: :shock: cam toata masina e alta ba oameni buni, singurul lucru comun e forma caroseriei...ATAT. motoarele sunt 4 linie de 2000 si 300 cp, suspensia, franele, structura de rezistenta a caroseriei .....TOT ESTE DIFERIT!!! ca sa aberati pe forumuri stiti sa folositi netu dar ca sa intrati pe google macar sa va interesati inainte sa vb nu sunteti in stare
|
mah .. mie unu .. motoru nu mi se aude .. a motor de logan cu toate modificarile lor ce zic k le`au facut se aude a ceva mai grav ... dar tot acelasi dulap ramane .. oricum e ceva impresionant ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:39. |
- Copyright 2026 4Tuning