![]() |
Re: ARADUL DE IERI SI DE AZI
7 Attachment(s)
:arrow: distractie prin cluburile din arad 8) ;)
|
wouuuu....
|
Quote:
|
vad ca numa poze frumoase derpre Arad ....partea mai urata nu o atam .....ca nu tra sa vada tot romanu ce e la noi .....dar cum zicea cineva mai sus ca sunt orase mult mai naspa ca si Aradu .....asa ca ......;);)
|
Quote:
:rolleyes2 pai fa tu niste poze cu partea urata a Aradului asa ca sa vada tot romanu... ce e la noi.... :idea: dar nu cred ca e chiar asa dramatica situatia pe cat vreti voi sa o prezentati ...:rolleyes2 mie mi se pare un orash frumos , relativ curat , in care te poti simti bine , te poti relaxa si unde inca mai exista cate un pomishor .. un parculetz... un spatiu verde... in leg cu drumurile ,aici sunt de acord ,situatia e destul de neplacuta... dar sa speram ca nu va fi mereu asa...:evil: deci per total e un orash mai mult decat ok si eu sincer ma bucur ca inca nu a ajuns si la noi febra , nebunia , nesimtirea ,agitatia si forfota care deja vad ca se infiltreaza si prin unele orase din vestul tarii ,avand ca exemplu probabil ''stralucita noastra capitala europeana'' |
orash frumos? io zic sa dai o fuga macar pana la szeged ...daca nu mai departe:D sa iti schimbi parerea
|
<inca mai exista cate un pomishor .. un parculetz... un spatiu verde...>
Chit ca e mai agitatie si mai nebunie, Timisoara ne depaseste cu mult la capitolul spatiu verde. Si parca nu era de-ajuns ca erau cate erau, mai si construim biserici si tot felul de minunatii in locul spatiilor verzi. No asa ca m-am 'nervat si pe primar. |
eu zic ca oradea e mult mai ok .....asta e parerea mea ....dar e bine si aici .....daca se fac drumurile e ok :D:D:D:
|
Drumuri ok? S-o lasam pe cand vom juca table in parcul batranilor.
|
Quote:
|
mie cel putin "imi place" ideea, mai nou, de a transforma proape orice intersectie in sens giratoriu. :x :rolleyes2.. .si mai intalnesti cate un mos care inca nu stie legislatia, si sta in sens si se uita la tine si asteapta sa treci.
c p in bistrita au umplut orasul de sensuri. :anger::shakefist |
Quote:
|
aradul de ieri ....fara gropi .....iara aradul de azi plin plin de gropi ....si centru de la teatru la podgoria .....praf ...cam asta e aradul de azi :(
|
groapa zilei e aia cum mergi spre aradu nou prin subcetate...aia chiar la intersectie unde au prioritate cei ce merg spre aradul nou....deci are 2m groapa aia....:evil: :evil: :evil:
|
cred ca ai intrat in groapa aia de vorbesti asa :)
cica groapa zilei ce tare a fost :) cei care au aparat de foto nu vreti sa facem un topic nou despre gropile din arad si alegem groapa zilei cum zice si calin |
crezi ca n-am ce face numa sa fac poze la gropi? imi ia cel putin 1 an:D
|
bine bah nu am zis sa faci poze la fiecare gropi..... doar la aia care crezi ca sunt cel mai tare gropi din ARAD..:)
|
facem un album foto cu gropanele din arad? :D
una dinaia bine facuta e pe podul dintre zona 300 shi subcetate pe sensul zona300-subcetate....cred ca o sa pice mashinile prin ea in muresh acush. |
Quote:
|
poti da forja dar cu jipu
|
caline ai dreptate groapa zilei ala ii am mers am verificat si am ales si eu groapa zilei
|
Chiar ca nu nici un drum k-lumea in tot aradul asta
|
cum nu ??? cocorilor :P acolo te poti da si cu tramvaiul 4 daca vrei. :)
|
4 Attachment(s)
Poze din Arad - 1973.
|
prima si ultima nu e arad :) cred ca e timisoara sau alt orash :)
|
ultima ii in Podgoria. in fata ii liceul CFR...
Prima ii gara- in stanga se vede Casa Alba(trinity) |
S-ar putea sa ai dreptate... dar liniile de tramvai sunt total diferit pozitionate :)
|
Arata bine asfaltu pe vremea aia..ideal de linii:)
|
Era fain sa fie si acuma 3 lini adika sa se circule si pe sensul ala unde ii acuma parcare...se vede in poza 2.....super super nu ca acuma dar am vazut ca sunt foarte multe masini ...erau atuncia...
|
1 Attachment(s)
:D :D :D :shock: :D :D :D :D
|
:lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Arad - Podgoria(1906-1913) -Vederea este dinspre Calea Iuliu Maniu inspre piata. Cladirea din fata este cea de pe colt intre Str Corneliu Coposu(Lacului) si B-dul Revolutiei. Cladirea din stanga(fosta Mimoza - cofetaria) este cea de la coltul B-dul Iuliu Maniu si B-dul Revolutiei.
|
1 Attachment(s)
Arad. 2010. Bou Rosu :))
|
3010 mai degraba :D
|
Quote:
|
Daca in Arad era primarul din timisoara si invers cred ca eram peste cu mult :D....dar avand in vedere ca am avut numai primari l****i ...asta este ..altu n'avem
|
nici d acum in 10 mii de ani nu o sa arate asa
|
Quote:
|
Quote:
|
https://youtube.com/watch?v=ZQDjjh46Bfc .... sa mai redeschidem arhivele