Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   No Speed Limit Ploiesti ! (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/74235-no-speed-limit-ploiesti.html)

DONU' 03-05-08 19:50

Re: No Speed Limit Ploiesti !

Mergem prin DN1 si apoi pe drumul inspre Moreni. O sa ocolim 20 km dar salvam anvelope, jante, bucsharaie, suspensii si caroserii.
Cand aflu exact ora de intalnire de la NSL Targoviste va anuntz si stabilm atunci ora de plecare.

Tod3rik 04-05-08 10:46

stiu eu ce'a mai buna varianta de drum spre targoviste.... de la Moreni pana la Targoviste iar e drumu muci.. daca e cineva interesat dati PM.. stiu varianta asta ca eu fac de 3 ori pe sapt drumu spre pitesti

pink06mys 04-05-08 13:35

da ne prezentam si noi la nsl targoviste

kraven_4_all 05-05-08 17:15

se pare k mai mult Inferno s`a anuntat pt intalnirea de la tgv!! ...alo NSL`u ...unde sunteti ?? :))

COXrazvan 05-05-08 17:21

CINE E PENTRU BAIA MARE?SEBAGA CAREVA???

alex2see 05-05-08 22:42

bobi sper sa fie vreme frumoasa

apropo

unde ne intalnim in targoviste??????

tre 05-05-08 23:33

11 mai adica duminica?

Taraiebuca 05-05-08 23:48

11 mai sa fie si duminica mai ales ca daca era 10 mai, cum credeam eu, nu puteam sa vin.
deci se poate 11 mai la orice ora :)

DONU' 07-05-08 14:35

Intalnirea se face in jurul orelor 11:00-12:00.
Baietii spun ca este vorba si de un gratar. Vin si mashini din Bucuresti.
Eu acum nu stiu cum va fi vremea... Ce facem?
Nu de alta, dar daca n-avetzi chef sa comitem un gratar acolo, ma gandesc ca o sa zicetzi ca am mers degeaba..., ca n-am facut nimic si am consumat zeama aiurea.
Mergem? Inferno vad ca sunt pe faza. NSL-ul ce zice?

TheMaax 07-05-08 16:20

Eu nu o sa am masina gata pana atunci!!! Abia azi iau adus piesele si mai urmeaza bara bagami-as ceva in serviceul lor!!! Imi pare chiar rau caci poate furam ceva ideei si puneam in practica si la urmatoarea noastra intalnire :twisted::twisted:! Dar ma bazez pe cei ce se duc sa faca poze!!! Bafta all!!!

alex2see 07-05-08 18:09

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1519991)
Intalnirea se face in jurul orelor 11:00-12:00.
Baietii spun ca este vorba si de un gratar. Vin si mashini din Bucuresti.
Eu acum nu stiu cum va fi vremea... Ce facem?
Nu de alta, dar daca n-avetzi chef sa comitem un gratar acolo, ma gandesc ca o sa zicetzi ca am mers degeaba..., ca n-am facut nimic si am consumat zeama aiurea.
Mergem? Inferno vad ca sunt pe faza. NSL-ul ce zice?

bah eu unu merg de dragu plimbari indiferent de vreme la gratar pana mea pot sa traiesc si fara

jakal 08-05-08 00:22

deci pina la urma o aburim?.......ardem noi un gratar pe la noi pe aici?

TheMaax 08-05-08 00:25

Eu nu nu merg ptr ca nu am masina dar ar fi o hestie de obraz daca nu ar merge macar 3-4 masini de la NSL! Parerea mea!!!

shantzu - am inteles ca nu ai masina si nu mergi , nu trebuie sa repeti de mai multe ori !

alex2see 08-05-08 11:45

in caz ca renuntati la idee va rog anuntati ca sa ne putem schimba planurile

DONU' 08-05-08 17:18

Trebuie sa vedem cum e vremea. Problema e ca cei care ar vrea sa mearga nu vor sa faca niciun gratar si d-aia se da lumea inapoi, apoi e problema drumului pana acolo (destul de accidentat).

DONU' 08-05-08 17:56

Am vorbit cu Dolb de la NSL Targoviste si a spus ca vorbim sambata seara sa fim siguri exact cum e vremea fiindca daca e vreme nashpa n-are rost sa mergem.
In principiu o sa ne intalnim cu el intr-o benzinarie.
Se va merge pe drumul inspre Moreni asa ca nu e problema ca pe celalalt drum.
Daca e vreme frumoasa se merita sa facem un gratar acolo. Omu' zice ca e frumoasa rau zona. Priseaca din cate am inteles. Este padure. Poze, gratar, filmuletze... Eu vreau sa merg! Acum depinde doar de vreme!

DONU' 08-05-08 18:13

Rog totzi membrii No Speed Limit Ploiesti sa-si prezinte mashinile si cateva poze pe link-ul acesta: https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/74323-masinile-noastre/page-3.html
Multzumesc!

CobraArt 09-05-08 11:27

Eu as vrea sa vin,dar nu are nici un rost cu masina mea in stadiu de fata,ma fac de rusine cu ea pe acolo.Sapt viitoare o termin....

tune_AKj 09-05-08 13:48

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1522387)
Rog totzi membrii No Speed Limit Ploiesti sa-si prezinte mashinile si cateva poze pe link-ul acesta: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=74323&page=3
Multzumesc!

Done! ...:D

magicklubmixx 13-05-08 12:39

Aderare la NSL

Puteti primi printre voi un membru nou?? :-P

DONU' 13-05-08 15:31

Da man. Vorbim.
Ai ID-ul meu! ;)

DONU' 10-06-08 20:09

Haideti sa facem o lista cu cei care vor parasolar cu NO SPEED LIMIT!
S-a hotarat sa ramana acelasi parasolar dar va puteti alege in ce culoare sa fie initialele NSL de pe parasolar.
Spre exemplu daca Vlad are Freelander-ul de culoare portocalie, el va avea initialele N, S si L de culoare portocalie. Nu este obligatoriu ca toata lumea sa isi faca initialele in culoarea masinii. Nu la toti da bine.

magicklubmixx 11-06-08 14:49

Eu as vrea...initiale gri....dar nu foarte mari ca dimensiune.... :D

DONU' 12-06-08 01:56

In afara de mine si Kostas care vrem sa mergem si sa participam la cursa de la Calarasi, mai merge cineva in acest weekend???

shantzu 12-06-08 06:42

Tinand cont ca am vazut in mai multe locuri ca se anunta masini puternice la start, eu zic sa nu ratati !

TheMaax 12-06-08 11:26

Fuck, bagami-as si scotemias si iar sa mi bag de fiecare data cand e ceva smecher ma lasa cate ceva la masina .................. acum cica e o clapeta la admisie si ECU care a luato razna si care trebuie cred schimbat :( Bafta Bonule si Kostas ............. aveti noroc ca nu vin ca praf va faceam .......... :P

DONU' 12-06-08 13:16

Dap, avem noroc. La propriu ne cam faceai praf :lol:
Cine mai merge la Calarasi? (am doua locuri libere, cu indulgentza 3)...

riv_gms 12-06-08 14:37

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1586659)
Dap, avem noroc. La propriu ne cam faceai praf :lol:
Cine mai merge la Calarasi? (am doua locuri libere, cu indulgentza 3)...

DAK E MA BAG SI EU :d LA TINE BOBY

DONU' 06-07-08 18:40

NO SPEED LIMIT Ploiesti!!!
Vineri facem o intalnire cu toti membrii.
Avem multe de discutat!
Trebuie sa semnatzi cu totzii noile contracte, sa facem lista cu toti cei carora trebuie sa le comand parasolare NSL si stickere, sa vorbim si despre tricouri si sa discutam despre taxa lunara.
Avem catziva membrii noi si inca doua masini care vor in club si despre care vreau sa vorbim la intalnire.
Prezenta obligatorie a tuturor membrilor!!!

DONU' 08-07-08 11:37

Am inceput sa strang banii pentru comandarea parasolarelor!
15 RON Parasolarul
5 RON Sticker-ul

tre 09-07-08 21:20

cam pe la ce ora asa?

DONU' 10-07-08 03:06

Intalnirea NSL va avea loc la INTEREX in parcare vineri 11 iulie ora 20:00!

DONU' 01-08-08 02:33

Incepand de azi intra in vigoare taxa lunara No Speed Limit in valoare de 30 RON!
Taxa trebuie platita de fiecare membru pana la sfarsitul lunii.
Banii ii vom folosi pentru achizitionarea unui banner mai mare cu NSL Ploiesti, pentru plata taxelor de intrare la diferite expozitii si show-uri auto sau taxa de participare la concursuri a membrilor filialei No Speed Limit PLOIESTI!

Vibe 01-08-08 16:34

Vreau si eu o legitimatie , se poate?:) :D

DONU' 09-08-08 19:01

Incercati sa platiti taxa lunara NSL cat mai repede. Avem nevoie de bani sa comandam un banner mare NSL si alte lucruri de care are nevoie filiala noastra!

shantzu 09-08-08 19:05

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1687790)
Incercati sa platiti taxa lunara NSL cat mai repede. Avem nevoie de bani sa comandam un banner mare NSL si alte lucruri de care are nevoie filiala noastra!

DA! Si in plus azi e ziua lu grasu si trebuie sa avem cat mai multi bani de baut :lol:
Postul asta nu este un pamflet! chiar e ziua lu grasu :lol:

momo 10-08-08 12:27

cu parere de rau anunt retragerea mea din clubul NO SPEED LIMIT!

DONU' 10-08-08 12:50

La revedere, va spunem La revedere, La revedereee, va spunem La revedereee!
Imi pare rau MOMO!
N-au nicio legatura furnizorii pieselor tale cu clubul, dar daca asa vrei tu... atunci bafta multa!

roby wws 10-08-08 20:52

frate ce trebuie sa fac ca sa unscriu in unul dintre multe cluburi din ploiesti

DONU' 11-08-08 02:34

In primul rand trebuie sa fii om serios, sa vii des la intalniri, sa stam de vorba asa cum stam noi seara la Sala Sporturilor..., adica sa te cunoasca lumea.
In al doilea rand trebuie sa ai o masina de peste 100 CP asta in cazul in care vrei sa intri in No Speed Limit si sa poti participa cu ea la saloane auto (deci sa arate estetic foarte bine) sau macar la show-uri de burnout, drifturi, cerculetze sau curse pe 400 m.
Inscrierea in club costa 120 RON si vei primi in schimb un sticker NSL, parasolar cu numele clubului, si pe viitor placutze de inmatriculare NSL, tricou NSL si speram ca in curand si legitimatii.
O sa semnezi un contract ca membru al clubului si cam asta este tot.

All times are GMT +2. The time now is 09:33.

- Copyright 2026 4Tuning