Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   zGb <-> kwx (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/7410-zgb-kwx.html)

shadowro 09-09-05 13:59

zGb a iesit din schema pe 400m ... tipul cu leonul vitaminizat e ultima speranta a dieselelor cu tractiune pe o singura platforma :o

andreitentean 09-09-05 14:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
zGb a iesit din schema pe 400m ... tipul cu leonul vitaminizat e ultima speranta a dieselelor cu tractiune pe o singura platforma :o

NU E.

im570rm 11-09-05 05:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
ok! mai ai putina rabdare te rog, trebuie sa-mi soseasca noua turbina T28/29,5 , si toate cele trei radiatoare mai mari si apoi ne dam.ce ai facut cu Type R-ul?

dada atunci mai stam pana anul viitor cand o sa imi pun tri-turbo-compresor si o sa imi schimb cele 10 intercoolere.Hai lasa-ne.

SpeedeR 11-09-05 05:25

pai... nu ar fi frumos sa te dai cu turbina asta si dupa ku cealalta + 3 radiatoare k sa vezi diferenta?

_M_ 11-09-05 06:32

WEY! Dati-va odata si lasati turbinele si sf-urile.Oamenii asteapta nerabdatori rezultatul.HAI Leonu!!Succes 5-ul :)

bogdan_kwx 12-09-05 15:12

am numai ghinioane cu masina dar sper sa trec peste toate si sa ma aliniez la start. da-mi pe pm un nr de tel unde sa te pot gasi pentru amanunte.

im570rm 14-09-05 22:30

ma gasesti in victoriei aproape in fiecare seara dupa 10

bogdan_kwx 19-09-05 08:01

s

te-am cautat vineri seara, nu te-am gasit si drept urmare m-am \"distrat \" cu un audi 2,5 TDI ........4x4 care avea o parere f buna despre masina lui . acum ...intreaba-l ca e desumflat :D :D :D

Cortez 20-10-05 04:27

:))

beck 23-10-05 00:19

lol

zgaibo ce faci mah nu te mai dai cu omu? ai mai inventat vre-o 3 mapuri :D

vezi sa nu ti se toceasca epromu ala de la atat scris, nici in liceu nu ai scris atat :D

fii atent ca imi fac ursu rau de tot si va mananc pe amandoi :twisted:

zGb 23-10-05 02:53

masina lui KWX trage prea bine acum s-a vazut azi la galati n-am nici o sansa pana la 200 :)
bafta cu ursu :D

EVOLUTION8 24-10-05 11:14

Merge merge r5.

Calimero2003 04-12-05 17:19

dai foc la KVX ca nu mai e bun...te-a fact JONNY de 2 ori asa ca....asta e..ai pierdut sefia...a loato la vale masina...vindeo :twisted: :wink:

DJ77VLD 04-12-05 17:36

Calimero vorbesti prostii.... :blahblah:

Lucian 04-12-05 17:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Calimero2003\"
dai foc la KVX ca nu mai e bun...te-a fact JONNY de 2 ori asa ca....asta e..ai pierdut sefia...a loato la vale masina...vindeo :twisted: :wink:

Mi se parea mai aproape de corect sa spui acele vorbe daca erai tu cel care reusea sa invinga KWX-ul . Dar sa te lauzi cu performantele altcuiva si sa mai folosesti si asemenea vorbe e josnic . Parerea mea . Sunt convins ca Bogdan isi va lua revansa .

DJ77VLD 04-12-05 18:07

Calimero dar datile trecute cand jhonny si-a luat-o in barba? De ce nu i-ai zis sa isi dea foc la masina?

yknot 05-12-05 08:36

Re:

Quote:

.... ai grija la gramatica... asculta ce a zis Lucian si incearca discerni...

EVOLUTION8 05-12-05 13:58

Datele de data trecuta :

Jhonny si luat-o cu un botic de renault in conditiile in care am descoperit de abia acum cateva zile ca avea pop-off-ul spart si membrana de spritz la carb rupta.

Si acum a vazut toata lumea cum merge masina.

Asa este la curse.Una mai buna alta mai slaba.
KWX-ul a batut multe masini si acum a venit si randul lui sa piarda.
Ambele masini merg bine.

R 5 gtt este o bomba de masina pentru performantele pe care le ofera

bogdan_kwx 05-12-05 14:18

.

vad ca sint foarte multi interesati de masina mea si chiar mai multi sint bucurosi ca am pierdut.nu-i nimic , nu ma deranjaza asa e in sport .
Si eu vrea sa va spun ca masina nu a mers bine si ca a avut o fisa de la 3 bujii sarita si ...bla bla bla.Asta e , dar daca cineva a vazut cele doua curse a vazut ca pierdeam pe plecare o masina juma si apoi recuperam o jumate de masina si asa murea pina la final.Asta pt ca a fost ud pe jos si eu nu plec patinat pe ca ambreiajul ala nu merge patinat. deja nu stiu de ce ma pierd in explicatii tehnice, am pierdut si il felicit pe cistigator. Cit despre chibitii din Craiova nu uitati ca inca am mai multe cupe cistigate la voi decit oricare asa ca ...stati blinzi daca mai vreti sa vedeti masini interesante la Craiova.OK?
Si daca vreti sa va spun ,asta e cea mai proasta cursa din punct de vedere al organizarii la care am participat ( si cred ca au fost cel putin 40).Nu o spun cu rautate pt ca nu ma caracterizeaza dar asta e parerea mea.
cu bine si sa vedem cite masini de la Craiova vin la Bucuresti.

Catalyn 05-12-05 15:01

Re:

Quote:

ce masina ai? tu te lauzi cu ceva ce nu e al tau? sau trebuia dupa penultima cursa sa posteze numai bogdan :wink: ...de ce trebuie sa te c*ci pe tine cand nu trebuie?....o lupta castigata nu e si finalul razboiului :wink:

radu_lkv 05-12-05 15:15

Re: .

Quote:

vad ca sint foarte multi interesati de masina mea si chiar mai multi sint bucurosi ca am pierdut.nu-i nimic , nu ma deranjaza asa e in sport .
Si eu vrea sa va spun ca masina nu a mers bine si ca a avut o fisa de la 3 bujii sarita si ...bla bla bla.Asta e , dar daca cineva a vazut cele doua curse a vazut ca pierdeam pe plecare o masina juma si apoi recuperam o jumate de masina si asa murea pina la final.Asta pt ca a fost ud pe jos si eu nu plec patinat pe ca ambreiajul ala nu merge patinat. deja nu stiu de ce ma pierd in explicatii tehnice, am pierdut si il felicit pe cistigator. Cit despre chibitii din Craiova nu uitati ca inca am mai multe cupe cistigate la voi decit oricare asa ca ...stati blinzi daca mai vreti sa vedeti masini interesante la Craiova.OK?
Si daca vreti sa va spun ,asta e cea mai proasta cursa din punct de vedere al organizarii la care am participat ( si cred ca au fost cel putin 40).Nu o spun cu rautate pt ca nu ma caracterizeaza dar asta e parerea mea.
cu bine si sa vedem cite masini de la Craiova vin la Bucuresti.

si asta e perfect adevarat :roll:

Al3xius 05-12-05 17:19

Domnu` KWX , v-am spus si la Craiova si v-o spun si aici \"FELICITARI!!\" ...normal ca o sa ma intrebati, din nou : \"Pentru ce?\" .
O sa va raspund : pt. ca aveti o masina care bate la funduletz masini de 10 ori mai scumpe....pt. ca aveti o masina cu care ati facut istorie si cu care ati starnit bucuria sau invidia multor persoane !(si nu as avea motive sa fiu pupincurist!)

Felicitari si respect !

calibra_zum 18-12-05 17:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Domnu` KWX , v-am spus si la Craiova si v-o spun si aici \"FELICITARI!!\" ...normal ca o sa ma intrebati, din nou : \"Pentru ce?\" .
O sa va raspund : pt. ca aveti o masina care bate la funduletz masini de 10 ori mai scumpe....pt. ca aveti o masina cu care ati facut istorie si cu care ati starnit bucuria sau invidia multor persoane !(si nu as avea motive sa fiu pupincurist!)

Felicitari si respect !

ce istorie dupa cursa de la craiova tre sa isi puna probleme in ce priveste capacitatea masinii, in cursa de la craiova nu e vb ca a pierdut e vb ca acum are o masina care il bate sau o bate.are o masina la fel de puternica si dupa atatea victorii ale kwx e normal sa fie suparator pt propietaru e invatat numai sa castige si eu as face ulcer de nervi daca as lua bataie la grupa f

si sa tina minte o chestie cand esti in centru atentiei si pierzi cazi de la mare inaltime. toti isi au nasii lor asta e valabil si pt mine

cat despre masinile care vin la craiova , ai venit pana acum dar daca mai pierzi o data nu mai vii ca pt locu 2 sa bati atatia km :!: masinile care vin la craiova sau in alta parte vin pt ca mai si castiga doar atat si eu daca as stii ca ies pe locu 2 la bucuresti nu as venii daca as stii sigur
mai e o chestie stii cum e lumea rautacioasa
tot ce am zis e in spirit de prietenie nu cert si nu ma cert

bogdan_kwx 19-12-05 09:19

nu a venit nici o masina de la craiova la buc pe 18.pacat ca il asteptam pe baiatul cu 5-ul. iar despre tine iti garantez ca la F nu cistigi la buc asa ca ...probabil nu vei veni niciodata in bucuresti....la curse

calibra_zum 19-12-05 19:38

Re:

Quote:

nu a venit nici o masina de la craiova la buc pe 18.pacat ca il asteptam pe baiatul cu 5-ul. iar despre tine iti garantez ca la F nu cistigi la buc asa ca ...probabil nu vei veni niciodata in bucuresti....la curse

nu mai fii asa sigur ca nu o sa castig ai vazut ca atunci cand esti prea sigur pierzi , iar garantii sa faci cand esti sigur sigur nu cand speri :D

bogdan_kwx 20-12-05 14:49

dd

ai vazut ce a patit 200 SX? si skoda RS? era interesant ce facea GTT-ul vostru

200SX 20-12-05 20:04

Re: dd

Quote:

acuma am vazut si eu filmuletul si distantza a fost mai mare decat mi s-a parut mie, la urmatoarea legala daca mai ai masina as vrea revansa.

Quote:

Originally Posted by \"calibra_zum\"
nu mai fii asa sigur ca nu o sa castig ai vazut ca atunci cand esti prea sigur pierzi

si eu am crezut ca pot recupera fara probleme acea distanta pierduta din cauza startului slab, dar se pare ca n-a fost asa, oricum F = Subaru STI deci ai sanse doar daca nu apare vre unul din cele modificate (asta asa doar o parere teoretica)

calibra_zum 20-12-05 21:10

Quote:

Originally Posted by \"200SX\"
Quote:

acuma am vazut si eu filmuletul si distantza a fost mai mare decat mi s-a parut mie, la urmatoarea legala daca mai ai masina as vrea revansa.

Quote:

nu mai fii asa sigur ca nu o sa castig ai vazut ca atunci cand esti prea sigur pierzi

si eu am crezut ca pot recupera fara probleme acea distanta pierduta din cauza startului slab, dar se pare ca n-a fost asa, oricum F = Subaru STI deci ai sanse doar daca nu apare vre unul din cele modificate (asta asa doar o parere teoretica)

nu cred ca ai gresit subaru sti intra la g, subaru wrx intra la f iar subaru wrx nu isi cumpara nimeni sa il modifice pt ca poate sa isi ia sti sa o faca si e mai bine .
cu un subaru sti (stock) nu e nici o problema nici chiar la plecarea de pe loc pe primii 50 m

TM-84-DMX 21-12-05 01:54

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

nu cred ca ai gresit subaru sti intra la g, subaru wrx intra la f iar subaru wrx nu isi cumpara nimeni sa il modifice pt ca poate sa isi ia sti sa o faca si e mai bine .
cu un subaru sti (stock) nu e nici o problema nici chiar la plecarea de pe loc pe primii 50 m

Mda....nucumpara nimeni WRX ,toti isi i-au STi ,e o diferenta infima intre masina de doar vreo 20000 d neuroni :lol: :lol: :lol:

bogdan_kwx 21-12-05 08:32

rt

este un WRX care merge f bine, mai e o vectra tot LET si chiar si UGA e de luat in seama daca pleaca bine si surprize mai pot apare oricind

omuliber 21-12-05 09:18

Ce vectra LET? Iar UGA pana nu-si pune un diferential autoblocant, nu poate pleca de pe loc.
deci... mai ramane WRX-ul modificat... care e ala?

bogdan_kwx 21-12-05 10:02

,

una galbena dar apropos....stii ce e LET? iar WRX-ul are nr TUN parca si e albastru

Turbo110 21-12-05 10:16

Re: ,

Quote:

una galbena dar apropos....stii ce e LET? iar WRX-ul are nr TUN parca si e albastru

dai explicati degeaba ca nu or vina ei la bucuresti sa vada ei masini
UGA isi pune blocant iar exista un wrx care o sa le spulbere visele de a castiga in buc grupa f g sau ce or mai vrea ei !

omuliber 21-12-05 14:08

Quote:

Aia galbena nu mai are motorul C20LET pe ea, are un C20XE... deci cade
Acum ai vazut ca stiu si ce e LET-ul ;)
P.S. eu sunt din bucuresti, dar nu cred ca are inca rival la grupa lui!

bogdan_kwx 21-12-05 14:13

Quote:

Quote:

Quote:

sigur! ai vazut ...m-ai intrebat: ne dam? si eu am acceptat.oricum masina ta este peste a mea dar stii si tu cum e cu buturuga mica....Oricum ai fost si tu surprins,Mi-a placut traictoria pe care ai avut-o in timpul frinarii

calibra_zum 21-12-05 19:09

Quote:

Originally Posted by \"Turbo110\"
Quote:

dai explicati degeaba ca nu or vina ei la bucuresti sa vada ei masini
UGA isi pune blocant iar exista un wrx care o sa le spulbere visele de a castiga in buc grupa f g sau ce or mai vrea ei !

eu cred orice dar sa fie wrx in romania nu in alta tara
asta odata
si sa fie deja modificat sa ma bata nu sa fie in reparatii iar la rampa sa iese la vara sau pana la 1 septembrie 2006 :D :D :D

bogdan_kwx 22-12-05 07:58

.

eu l-am felicitat pe baiat si am recunoscut ca a fost mai bun .tu cred ca ai o problema , eu nu am ridicat capota la craiova in ziua aia asa ca nu intoxica lumea cu praz verde.i-am zis si lui Florica inainte de cursa ca nu merge masina bine.Iar daca tu consideri ca Marangoni de 220 lei/buc sint niste cauciucuri profi sa te dai la liniute...Cind o cistiga si 5-ul vostru la Buc atunci sa emiteti pretentii.ok?
PS.Inainte de cursa eu am vazut un 5 cu capota ridicata si un tip simpatic numit PIL tragea cu un patent sa mai puna un arc destul de gros la supapa.Crede-ma ca masina nu avea culoarea rosie.......

RoSonic 22-12-05 22:02

Am curatat blah blahul care aparuse...
motivul este evident...

Va rog sa postati ON TOPIC de aici in colo!

zGb 28-12-05 20:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Am curatat blah blahul care aparuse...
motivul este evident...

Va rog sa postati ON TOPIC de aici in colo!

frate schimba si tu numele topicului sau fa un split ce dracu ca eu am postat doar la pagina nr 1 :) ... s-a dat in subarisme si alte alea care n-au nici cea mai mica legatura cu mine :D

SEBASTIAN 29-12-05 16:35

Re: .

Quote:

eu l-am felicitat pe baiat si am recunoscut ca a fost mai bun .tu cred ca ai o problema , eu nu am ridicat capota la craiova in ziua aia asa ca nu intoxica lumea cu praz verde.i-am zis si lui Florica inainte de cursa ca nu merge masina bine.Iar daca tu consideri ca Marangoni de 220 lei/buc sint niste cauciucuri profi sa te dai la liniute...Cind o cistiga si 5-ul vostru la Buc atunci sa emiteti pretentii.ok?
PS.Inainte de cursa eu am vazut un 5 cu capota ridicata si un tip simpatic numit PIL tragea cu un patent sa mai puna un arc destul de gros la supapa.Crede-ma ca masina nu avea culoarea rosie.......

Pertinent punct de vedere. :wink:

All times are GMT +2. The time now is 21:46.

- Copyright 2026 4Tuning