![]() |
Re: E46 - black
Quote:
astept cu nerabdare pozele, sper, sa aibe suport pt tip de bec D2S, si nu h7 cum am mai vazut pe alte site-uri. 3ar din fabrica cu xenon are d2s si de aceea. |
nu pot sa stau si sa astept piesele...
asa ca mam pus si am schimbat toate filtrele la masina.. aer, motorina, ulei + schimbu, polen.. si epurator parca.. |
Any news? au venit farurile acelea, ca si eu sunt la fel de curios/nerabdator ca si tine :)
|
Salut, frumoasa masina. La ce pret te-a dus ? De aici sau din afara ? Bafta cu proiectul, dupa cum evolueaza pare sa iasa tare :)
|
raz6633 - inca nici o veste.. saptamana asta trebuie sa ajunga...
am primit termen de 2 sapt. de cand le intra banii in cont.. deci sapt. asta maxim cealalta.. Hame - ms! :) |
un sfat...
dupa ce pun stopuriile sus ma gandeam sa scot stema de pe portbagaj... arata mai bine fara?! |
Eu zic sa lasi stema, dar nu aceasta. Pune-ti una din aceea Carbon Look
|
mie imi place cat mai cleen:D deci as scoateo....acuma depinde si de gustul tau;)
|
1 Attachment(s)
ma poate ajuta careva?
prelungirea aia de pe fata de la ce e ?! e schnitzer ? ms! |
arata bine.bravo
|
Ce mai face masinuta ?:D noutati?
|
vreo veste cu farurile acelea?
|
acu noaptea miau ajuns :)
si faruriile cu lupa/angel + semnale si stopuriile facelift rosu/alb/rosu :D revin cu poze! |
asteptam sa te trezesti si sa pui pozele...:-)
|
E Duminica, poate nu lucreaza omul :)
|
Nu nu, nu exista asa ceva, aici pe forum e Non stop, si nu inchide niciodata la non stop :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ontopic : Foarte frumos ca orice bmw negru.Acum cu noile accesorii va arata si mai bine :-) |
he he.. tare poza cu non`stopu`
xxdadixx.. are dreptate, nu lucrez duminica! :) astept sa le pun sus.. nam apucat sa fac poze.. |
Quote:
|
hai cu pozele alea sa vadem cu arata :)
jante nu ti'ai mai luat? bafta cu masina! |
3 Attachment(s)
cateva poze...
cu stoapele... kickass.. ms! |
Foarte mishto stopurile ... Farurile ?
|
5 Attachment(s)
da.. cam astea sunt si faruriile..
o sa fac mai multe poze cu ea curata.. arata mai bine in realitate semnalele o sa le schimb cu cele originale pe alb.. ca nu`mi plac astea.. astea sunt jantele care imi vin in noaptea asta.. sunt de 8j pe 17" .. si se poate pune buza de 10j sau 9j.. :) pe viitor o sa le fac 8j cu 9 sau cu 10 spatele.. mai suspensia trebuie sa apara saptamana asta.. cand e gata planu.. o sa revin cu poze... |
Quote:
arata foarte bine farurile, insa nici mie nu-mi plac semnalele |
Foarte frumos! felicitari;) succes la tot ceea ce vrei sa faci:D
|
Mai bine axeaza-te pe calitate, nu cantitate ... spor.
|
Raz6633 .. H7 parca, eu am luat becu din faru vechi si e f ok (pana pun xenon)
mareo - mersi :) quze - ce ti se pare tie ca e luat la gramada? (in afar de semnale care au venit la pachet.. si oricum vin schimbate) |
Farurile, FK nu e firma de tuning , e un fel de chinezarie avansata , no offense :)
iti recomand un forum f o r u m . e 4 6 f a n a t i c s . c o m |
Quote:
Multi frati de pe acest forum au FK-uri pe masinile lor.... iar daca tu consideri ca FK sunt chinezarii, atunci inseamna ca ai aceasi parere si despre Hella. |
Nu cred ca exista grad de comparatie hella - fk ... faptul ca mai multi folosesc produse fk este din simplul fapt ca sunt accesibile la pret.
|
Quote:
si FK este de origine nemteasca, nemtii nu se joaca! |
Quote:
|
Ok ... n-am cum sa va schimb parerea, ma retrag, Caius, studiaza putin forumu ala, bafta si spor.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ma eu sunt multumit de farurii... chiar daca nu sunt OEM
in fine.. am pus si jantele sus luni pun suspensia... o sa fie alta masina :D |
arata bine omu si cu suspensia o sa arate si mai bine bafta si la mai maree :-)
|
Arata bine cu jantele astea... Si suspensia o sa o schimbe radical
|
mersi de aprecieri.. suspensia vine luni pe masina..
pe spate o sa pun la jante 10j.. se poate schimba buza :D atunci o sa fie mai belea.. :) |
Cat ai dat pe jante?
|
jantele le-am gasit la bazar.. (pe site) la pitesti.
au fost 300e fara gume.. sunt din 2 bucati, se poate schimba buza.. de 8,5j 9j 9,5j 10j.. momentan sunt toate 4 de 8j et 35 omu a fost de cuvant, nezgariate, nelovite, jantele sunt boboc cu buza polishata... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning