![]() |
NE VOM INTALNI CURAND.
|
Nu era mai bine cind existau doar aparatele de radio \"Predeal\"?
Cu atita tehnica si oferta in jurul nostru,chiar ca la un moment dat nu stii ce sa alegi.Solutia cea mai buna este : cumparatorul sa aleaga ce ii place mai mult,urechea si buzunarul sunt doi factori hotaritori.Sa ma scuzati nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar dupa discutiile care s-au purtat aici ,am ajuns la concluzia ca trebuie sa mai crestem in privintza experientei in domeniul de marketing car audio.Intrebarea mea catre cel care a cerut parerea ,la ce concluzie a ajuns?.Lasati omul sa umble ,sa caute ,sa cerceteze ,sa-si faca o parere cu urechea lui.Eu unul,sfatul asta il dau la multi clienti si de foarte multe ori a dat rezultate bune.Cum trebuie sa fim?Obiectivi sau subiectivi ? :?: Inca odata scuze ,sper ca nu am jignit pe nimeni. |
Am gasit urmatoarele 2 HU:
-Kenwood w8027 -Pioneer 8600 Amandoua au preturi apropiate 280-290 euro Maine trebuie sa ma hotarasc care dintre ele Ceva pareri? |
cioli17: Pioneer 8600 indiscutabil dar e pretul cam mic pt aparatul ala. Vezi exact ce cumperi :D :D :D
|
|
Kenwood-ul e.....Kenwood. :)
Si daca ai la indemana Pioneer 8600 la 300 EU, vreau si eu cateva. :wink: Eu aduc la 450 EU absolut nou si pana acum nu stiu pret mai bun. :P |
in urma indicatiilor domnului ReLLaXX am facut urmatoarele achizitii , ieri :)
Mp3 Pioneer 8400 , 2 fete , animatii , etc etc http://www.comparestoreprices.co.uk/...h-p8400rmp.jpg boxe fata pe componente de 16' , Directed Audio http://www.ccstyle.dk/images/652x.jpg si pe spate o sa vina boxele ovale cu care o venit masina , ma gandesc ca n-or fii chiar originalele ale masinii ( 1992 ) :shock: ...care nu suna rau deloc ...kenwood kdc6964 azi cred ca o sa vina toate puse pe masina kip in taci 8) |
Ui ar ueiting... :)
|
am montat mp3-u , arata belea :)
la boxele fata am pus neste distantiere pentru ca atingea magnetu in geam si boxele spate , cele ovale sunt puse in locul original al masinii ( cred :) ) , dar sunt puse in 4 suruburi , fara ai aiba vreo incinta sau ceva de genu ...ca si cum ar sta in aer :) deci daca nu ar mai baraii usa din stanga fata la volum mai mare ar fii ok , ca dynamatu-i scump :) , si daca boxele spate ar sta cumva , altcumva decat in aer ...ar fii totul ok :D |
Lasa ca le rezolvam si pe astea si facem sa fie bine... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning