![]() |
Re: AutoTuningShow 2 Satu Mare: se apropie
Eu am mai postat aici de mai multe ori, dar mesajele mele dispar in mod misterios, cred ca si aceasta mesaj va avea aceeasi soarta. :oops:
|
Quote:
|
Quote:
am inteles ca bobo se ocupa de organizarea liniutelor.bun, atunci astept cateva raspunsuri,pot participa la 2 grupe??(grupa mea in care ma incadrez si la o grupa superioara) |
N-ar strica un program cat de cat, gen:
De la ora x la ora y drift, de la y la z ..... Ah, btw, inca imi mentin oferta de a spala masini:lol: |
Quote:
TAKE IT EASY ! |
Pt Juana:
-director de concurs: Nastor Nelu -cu masina poti participa in: grupa ta de incadrare + categorii superioare (singurele probleme vor fi la regrupare: grupa inferioară aşteaptă 2-3 categorii la sfârşit) Vom vedea la faţa locului. Pt Razvan: -ora 10: inchidere circulaţie -ora 10: start expoziţie -ora 13: incheierea inscrierilor la accelerare -ora 13.30: sedinţă cu concurenţii -ora 14.00: start accelerare -ora 17.00: premiere expo tuning -drift show: in pauzele concursului de accelerare -ora 21.30: finala, premiere accelerare -ora 22.00: deschidere circulatie pt public Rezervam dreptul de a modifica programul, detalii: inainte de concurs cu vreo 2-3 zile |
Multumesc frumos
|
OBSERVATIE LA ADRESA DE MAIL PENTRU DRAG(BOBO) . adresa corecta este [email protected] . La anuntul anterior lipsea un "g". Mare atentie . Multumiri
|
Update:
-în perimetrul de 200-250m al evenimentelor (zona start-expo) pregătim acces internes wireless (wi-fi) gratuit pentru public şi pentru presă, reprezentanţii presei vor putea lucra online (upload) din cortul media. -poze, filmări precum şi rezultate partiale ale concursului vor fi transmise direct de pe platou pe www.4tuning.ro, in threadul principal. |
Afişele vor fi distribuite şi aplicate începând de luni, este campanie electorală, oraşul va fi plin cu afişe politice, deci vom aborda o altă strategie: amplasare în magazine auto, localuri, cu acordul proprietarilor, pliante la piaţa de maşini, spălătoriii, etc. Colegi din Satu Mare: cine doreşte afişe este rugat să-l contacteze pe Samby.
|
1 Attachment(s)
Stimaţi Colegi, avem veste bună pentru organizatori şi bineînţeles pentru spectatori: ne onorează cu prezenţa drifterul naţional şi internaţional, pe care noi, suporterii din Satu Mare l-au văzut doar la KOE Máriapócs (ce frig era) iar acum putem admira programul maestrului Tengu live, impreună cu un coleg de-al lui din Ungaria, in 25 mai 2008, la AutoTuningShow2 Satu Mare!
Sponsorul principal al evenimentului sunt răcoritoarele Fructonic, produse Gama&Gama Satu Mare, energizantele Bomba!, Complex Philadelphia, Musikhaus Attila iar partenerul media: www.4tuning.ro |
grupele cum v-or fi ? dupa cai ? dupa capacitate cilindrica ?
|
https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/77411-auto-tuning-show-2-satu.html
gasesti in link`ul de mai sus toate detaliile referitoare la drag sau expo .. :) |
REGULAMENT DE PARTICIPARE CURSE
A .Clasamente (categorii) :. A1.AUTO SUB 75 CP A2.AUTO INTRE 75-100 CP A3.AUTO INTRE 101-130 CP A4.AUTO INTRE 131-165 CP A5.AUTO INTRE 166-200 CP A6.AUTO INTRE 201-250 CP A7.AUTO INTRE 251-300 CP A8.AUTO PESTE 300 CP B. Regulament de participare : 1) Inscrierea se face in limita numarului maxim de 80 locuri. Taxa de participare este de 35 ron / autoturism, platibil la secretariatul de concurs cel tarziu pana la ora 12.00. Dupa ora 12.00 nu va mai fi acceptat nici un autoturism in vederea inscrierii. Inscrierea este valida in momentul achitarii taxei de participare si semnarea fisei de inscriere, respectiv a declaratiei de concurent. 2) In vederea inscrierii se vor prezenta urmatoarele : a) un act privind provenienta autoturismului (certificat de inmatriculare, carte de identitate) ; b) permisul de conducere sau dovada valabila in original.categ B c) un act de identitate (B.I., C.I., certificat de nastere). 3) Autoturismele inscrise in concurs vor fi parcate / stationate cu motorul oprit in zona „parcul rece” special amenajata pana la intrarea in competitie. Autoturismele vor putea parasi zona „parcului rece” doar cu acordul si la indicatia organizatorilor. 4) Concursul va fi de tip piramidal. Concursul de accelerare - viteza se desfasoara pe distanta de 201m. A) Manse preliminarii: La start se vor prezenta perechi rezultate in urma tragerii la sorti, promovând maşina care căştigă două manşe din trei, parcurse în aceeaşi formaţie. B) Manşe intermediare: acelaşi sistem, ca la punctul A. În cazul in care numărul de maşini este impar, dintre concurenţii eliminaţi se va alege prin tragere la sorţi maşina care completează paritatea. C) Manşe finale: promovează doar patru maşini pe categorie. Manşele cuprind o singură trecere eliminatorie. Căştigătorii celor două perechi concurează în continuare pentru locurile I si II, iar învinşii pentru locul III si IV. 5) Procedura de start: in conformitate cu standardele de show promovate în filmele de acest gen. 6) La linia de „START” si la linia de „FINISH” vor fi plasati oficiali si câte un cameraman, care vor supraveghea derularea concursului. 7) Este necesar ca la o categorie sa participe minim 6 autoturisme pt. a forma o clasa. Daca nu sunt minim 6 autoturisme, nu se face deloc grupa iar acestia vor putea concura optional in categoria imediat urmatoare. In cazul in care acestia nu mai doresc sa participe deloc l-i se va returna suma ce reprezinta taxa de inscriere. 8) Organizatorul poate refuza înscrierea unui concurent fără a fi obligat să motiveze decizia sa. 9) Pe durata manşelor purtarea centurii de siguranţă este obligatorie. 10) În maşină va lua loc numai concurentul. C. Menţiuni : In cadrul evenimentului (atat in cadrul concursului de accelerare cat si expo-tuning) nu sunt permise : - Concursuri neincluse in program si prezentul regulament, organizate intre participanti fara voia si cunostinta organizatorilor evenimentului, atat in perimetrul desfasurarii event-ului cat si in apropierea acestuia ; - Parasirea „parcului rece” fara aprobarea/indicaţia organizatorilor ; - Intoarceri cu frana de mana ; burn-out –uri in afara zonei concursului de accelerare sau fara aprobarea organizatorilor evenimentului (exceptie fiind cazul in care concurentul incalzeste cauciucurile inainte de START); - Bruscarea sistemului de franare al autoturismului in urma liniei „Finish” ; - Orice fel de comportament nesportiv, antisocial, imoral. Oricare dintre incalcarile prevederilor de mai sus, atrage in mod automat excluderea din concurs fara returnarea taxei de participare !!! Pentru solicitarea oricăror detalii ne puteţi contacta pe adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0728-321.116 (Arnold). Gergo: recomand ca grupele să nu fie numerotate cu A1, A2, ci: A, B, C, D, astfel concurenţii vor primi numerele: A1-A8, B1-B11 etc |
Vroiam sa spun ca nu inteleg. Este vorba de retea wireless( de ex. vin cu laptop-ul si am semnal de internet ) sau e vorba despre altceva si n-am inteles eu?
|
Exact aşa va fi: vii cu laptopul, sau cu telefonul compatibil si in zona start +200m vei putea accesa internetul printr-o reţea wireless. In cortul presei, reprezentanţii media vor avea electricitate, mese, scaune, răcoritoare Fructonic, energizante Bomba!, si acces internet.
|
si dupa ce am concurat deja,cand se vine cu masinile inapoi in coloana spre "parcul rece" se poate da un burn ca si la show-ul precedent cum o facut ala cu mertanu negru:)
|
posibil sa fiu prezent pt ca anul trecut a fost frumos va urez succes:D:D:D
|
sa speram ca va fi organizare mai buna decit la cluj .
legat cu inscrierea masini la concurs sa nu avem discuti {de genu.nu mei sunt locuri.....] pt ca venim din cluj si is ceva km! |
Quote:
|
Quote:
|
mai baieti da si voi pe Tengu l-ati invitat pt Drift?...chiar asa de mult il apreciati?...eu l-am vazut si nu este chiar asa spectaculos...baietii din ungaria fac treaba mai buna:)
|
Quote:
|
Am sa fiu si eu prezent 100%
|
Păiii, nu o să fie descalificat. Dar, gândeşte-te, ce ar fi dacă toată lumea (Oltcit, Dacia, CRX, BMW, Subaru, Evo, M5, etc) ar face un mic burnout, un mic drift, o mică acţiune pt public. Dacă nu va face abuz de situatie, se poate
|
Quote:
|
Da, ce fain. Dupa un "pic" de burnout se uzeaza cauciucul si in urmatorul minut in timpul liniutei fortezi si primesti explozie, dupa care te trezest intre spectatori..... Merita?
|
Quote:
|
sper sa fie lume si show pe cinste.....da pana acum nu am vazut nimic in oras nici un anunt, f putina lume stie de eveniment
|
Informatia Zilei, tiraj peste 14000/zi/BRAT deja au fost 5-6 aparitii, (afis/text) Szatmari Friss Ujsag, tiraj peste 10000/zi/BRAT: 6 aparitii (afis+text), pe www.erdon.ro este text, pe City Radio, Kiss FM si Radio Transilvania este difuzat spotul radio in limba română, respectiv maghiară. Se aplică afişe A3 in locaţii-cheie de către echipa noastră, vineri/sâmbătă vor distribuite pliante la semafor, duminica au fost distribuite la piaţa auto. Nu prea ne ocupăm de afişe pe stradă deoarece vor fi puse peste ele afişe electorale.
Imi pare rău dacă nu te-ai intâlnit cu aceste materiale şi mulţumim pentru sprijinul moral. |
am vazut deja pe 1 masina afis... dar si acela nu tare bine ca avea folii pe geam si na:D
|
In nici un caz nu am zis de rau si rog ca nimeni sa nu o ieie ca atare. Eu personal nu am dat de aceste aspecte si m-am gandit ca e ok daca o mentionez.
gergo... daca reusesc sa negociez cu conducerea magazinului sa se imparta si la noi afise te contactez in cel mai scurt timp sunt convins eforturile depuse de voi pentru organizarea acestui event o sa deie roade! Va salut! |
Sallllllll alll am vazut si eu un afis la mirel pe masina pana duminica mai punem afise ,treaba e sa fie vremea buna sa nu ploaie ka am pus o degeaba vor fi afise tot orashu ,multumesc celor care au facut afisul Auto TuningShow 2 stiu ei de ce :)
|
AM UN POST DE RADIO PE NET SI SUNT SI EU DIN SM cine imi poate da si mie spotul sal pun pe radio ma gasiti la idde mess ciprifly sau poate ati auzit de RADIO FLY ROMANIA www.radiofly.us
|
Quote:
|
Imi facea placere sa fac parte si eu din echipa de organizare dar din pacate nu am timp fizic cand sa va ajut si sa ma implic in organizare, asa nu va eram de mare folos :(
|
szambi77 pregatesc eu gardurile alea de protectie ca maine seara is de noapte si am timp , iar duminica eu is de servici :)
|
no szambi 77 nu de undefac rost de spot???
|
Abia astept ....Nord Vestul e cel mai bun la organizat evenimente ..:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning