![]() |
TOBA^ era cocosat de somn pe aeroport. Daca n-a plimbat perna aia... :lol: :lol:
|
eu am crezut initial ca i-l doare gatul!oricum era haios cu perna aia de gat!:D:D:D:D
|
faza tare e urmatoarea: El a adormit si a uitat are perna la gat .. cand s-a trezir nu stia d c s uita toata lumea ciudat l el :):):):):):) lol intr-un final si-a dat seama :)):))
|
nu se poate cred ca glumesti! hai toba spune-ne ce s-a intamplat???
|
:P am eu fatza de glumeatza :P??
|
De mishtocara :)
8) |
:(((((( imi pare rau ca nu am putut sa ajung :(((((
|
adevarul este ca eu am dormit in curte la Ceres,adica prin curte ... dupa ce am dat cu capatzana in ghiveciul cu flori care era din beton ... pe aeroport am dormit cu perna aceea si am uitat de ea... era ceva ciudat ca toata lumea se uita la mine ... am gandit eu ca sunt asa shucar???:))))
|
ce-ti mai face capatzana Toba? :)))))
|
A mai crescut gazonul :twisted: Daca mai vi sapt viitoare o sa dormi mai bine :twisted: Si o sa imbrac si ghiveciul ala in cauciuc ca daca mai dai cu capul in el o sa-l spargi. :twisted: :twisted: :twisted:
|
acum sunt bine... cred ca sunt mai nebun putin .... SALUTARE MR CONSTANTA...MAFIOZO:))))
|
:)))))))0 va mai asteptam macar pana la sfarsitu verii sa mai facem un iuresh
|
indubitabil :D
|
7 Attachment(s)
Ceva poze
|
asa zile cum au fost la VILA ,,CERES,,????prea tare ....nu stiu daca m-am simtit asa bine la mare de cand sunt ...de atunci imi sunt dragi constantenii.. :lol: pregatim si noi aici o petrecere la care daca nu sunt prezenti cei din CT nu se mai tine petrecere :shock: :shock: o sa anuntam toate la timpul lor!!!!!!!!
RESPEKT CONSTANTA |
Mamaaaa ce m-a mai boscorodit TOBA cand l-am trezit si i-am zis ca trebuie sa mutam masinile. :lol: :lol: :lol:
|
Bai TOBA, tu erai cu o falca in cer si cu una pe capota lu' CERES, ma rugam de tine, sa bem sa ne distram sa facem giumbushlucruri si tu zici k te impuscase unu in picior si n-aveai chef de nimic, mai mult te tarai pe acolo...
Ce ziceai de petrecere? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Ce bine dormeam eu cu perna mea shucara si a venit Dogarel sa ma trezesc...offfff....Mr nice > sa vezi ce iese... sa vezi bautura ...sa vezi femei > sa vezi masini> sa vezi si sa nu crezi .... daca nu stiti peste o luna Midnight Racers face un an!!!! oleeeeeeeee ce o sa fie....
|
Stiam ma blegule k faceti 1 AN, dar nu vroiam sa stric eu surpriza... fratimiu, tu strangi femeile si eu iti indic ruta spre casa mea, k doar tre' sa le cazam undeva, nu?
PEACE :peace: |
toba le strange....
tu le cazezi.... eu le.....:):):):) |
bah voi ati facut comando de supt sticle sugativelor eratzi totzi ruptzi in gura .. dar oricum a ieshit super super frumos ... am ajuns tarziu dar am prin un super bahouse .. oricum respekt ptr voi shtitzi sa va distratzi ... si sper k v`a placut compania noastra ... si k v`ati distrat si nu v`a parut rau k ati venit ... la mai mare .. ashteptam .. mai multe .. si mai dese ... altfel de intalniri ...
??!?!?!!? MAI FACEM ASA CEVA ???? Cand ??!?! |
da mey...a trebui sa vii tu mai tarziu..
cand?! este o intrebare buna.... sper k raspunsul sa fie \"cat mai curand\" ;) can't wait :twisted: :twisted: |
ar fi chiar super sa mai facem unul asa, poate cine stie....
|
Re:
Quote:
|
toba cu placere oricum ce a fost acum as vrea sa fie in fiecare zi sper sa schimb si eu masina ca sa imbolnavit :twisted: poate o ia un on sanatos :oops:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
RESPEKT CONSTANTA...
|
Mult prea tare ! Respect !
|
Ce se mai aude cu filmuletele si pozele de atunci kre nu au fost postate nici pana acum?
PEACE :peace: |
In seara asra sarbatorim ziua lui PIA...unde credeti.......? :lol:
|
a ziua lui PIA???? La muti ani !!!! daca este ziua lui ...
|
LA MULTI ANI P I A .......Imi pare rau ca nu am putut fi si noi acolo cu tine....... Dar am avut reprezentanti cu GREUTATE :D Si apropo........ MARFA cadou ai avut :drunk: :drunk:
|
Re:
Quote:
|
multumesc cea mai mare surpriza a fost ca de la buc au venit precial micutzu, iulian (sprer sa il sune si socrului lui stie el) si gsi multumesc inca odata
|
ahahahahah ce tort si-a luat PIA in fata ... cu directie .... si dmx-u o mamaliga in cap :P lolz prea marfa!
|
ha ha dar de vpr ai uitat ca i-am dat o mamaliga in cap de l-a apucat ameteala :oops:
|
Re: ADEVARATUL TUNING SHOW !
Ma uratilor .... nu facem si noi o reeditare ? Asta asa ... lasand la o parte faza cu stickerele . Ce ziceti ? Am postat aici pt ca au scris pe topicul asta cam toti din vechea gasca .
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning