![]() |
Re: Cursele in mass-media
aaa prostii
|
Quote:
P.S. 1 Mai shimba-ti masina aia de radar ca devine enervant galbenul ala :lol: P.S. 2 Daca vreti sa face-ti "o treaba" cu domnisoarele agente, mai bine zis daca vreti "sa le ajuta-ti sa avanseze in grad", nu o mai face-ti chiar asa in vazul lumii in spatele blocurilor ........................ idiotilor. P.S. 3 Acesta este un mesaj ptr cei din Fiat-ul cu camera care se cred mari jurnalisti .................... o sa va bag camerele alea in cea mai intunecata gaura a corpurilor voastre, apoi s-o lige-ti precum o acadea . P.S. 4 I D I O T I L O R |
ce Fiat?:)... nu am vazut la informatii utile nimic despre acest Fiat :)
|
Bah dar fazele astea nu se mai termina?!? Ce inculti si ce idioti penali. Serios acum , hai sa ii lasam sa creada ce vor si cum vor . Pot sa filmeze cat vor , unde vor si cum vor , un lucru e sigur : Nu vor prinde pe nimeni de pe acest forum ca face curse in oras si asta pt ca multi dintre noi au mai multe teze la activ decat ei , intelegeti voi ce vreau sa zic...... sunt asa de fraieri deoarece ei sunt siguri ca se fac curse domle' prin oras , dar prin craterele care sunt in Ploiesti poti decat sa inoti sau sa faci sarituri cu coarda :))
Cei care iau 1.9TDI-u lu taticu si mamica si rupe rotile prin orash nu au decat sa continue asa din partea mea ca nu imi inroseste mie mamica funduletzu ca a m stricat bijuteria familiei |
Quote:
|
Quote:
Vibe e un fiat gri sobolan mai intreaba baietzi ce nr ca nu il mai stiu dar din cate stiu si mam documentat o leaca ar fi o televiziune locala , alpha cred:evil: |
Quote:
si aia cu UNDERLINE e o propozitie fooooarte tare. tu o crezi? pe langa logica ei....racerii sunt pasnici. sa iti arat posturile unora de pe aici de pe forum care se lauda cu viteze cu 3 cifre pe diferite bulevarde din oras? cauta topicul ala cu cea mai rapida masina condusa.... nu mai sariti frate ca sunteti nevinovati cand postati cum o faceti. nu tu maxx, dar stiu ei cine. |
Topic inchis ! am dat-o in diverse
Cand va aparea un alt material de genu acesta voi redeschide topicul |
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning