![]() |
Re: Lancer evo 9
Quote:
|
3 Attachment(s)
Un nou disc:-)
|
Daca tot schimbi discul, schimba si volanta, de preferinta mai usoara (ACT sau Fidanza fac treaba).
|
Quote:
|
este un disc ralliart, bunicel, ieftin, dar care se duce repede, iar placile de la el nu se pot inlocui (nu sunt prinse in nituri)
alegerea este una buna, mai ales daca masina este stock....dar si asa o sa incepi sa ai pb cu transmisia ;) eu sunt la a patra cutie (si am schimbat-o pe cea in 6 cu una muuult mai rezistenta), la al doilea diferential spate si al patrulea diferential fatza, iar ultimul distrus este chiar carbonetic ;)...o sa vezi cate pb apar daca o sa cresti cu mult puterea motorului |
Quote:
|
asta este drep. deja am schimbat o cutie viteze la 8 000 KM si discul l_am terminat la aproape 20. 000KM
|
Quote:
|
Mi se pare mie sau au disparut niste posturi?:))))))))))))))))
|
nu au disparut, au fost doar mutate, la ,,lancer evo ROT"
|
el are evo acasa si vine cu logan dci in bucuresti la intalnirile fanatik imi vine sa dau peste tine cu dci-u :lol:
|
e mai TRU daca vine cu loganu'... ce stiti voi :-P
|
Buaaaai n-am numere:-):-):-) Si dosaru'..... nu vreau...... clar?:-):-):-):-)
|
buaiiiiiii tu lasa vrajeala ca de cand ne ameninti ca vi cu mitzu offf ce om
|
Maus , ce fel de came ai ? si daca schimbi injectoarele ce fel de pompe de benzina te gandesti sa pui ? iar ca ECU cu care ai sa mergi ? Hydra ,Motec? iar pentru ambreiaj ca sa nu mai ai probleme iti sugerez un tri carbon de la Carbonetics poate o volanta fidanza ,iar ca sa nu ai probeleme iti sugerez sa inlocuiesti furtunu ala de cauciuc ce duce de la rezervoru de lichid la ambreiaj deoarece cand se incalzeste ala se dilata pentru ca are portiuni unde nu este intarit si pierzi presiunea , incearca sa schimbi intercoolerul si mai ales sa maresti teavile ce intra in intercooler ,daca le iei jos ai sa vezi ce gatuite sunt sub bara, iar filtru ala de aer nu-i cea mai buna alegere incearca altul dar nu k&n tycoon iar ca si came ar trebui sa-ti iei Cosworth nu HKS daca vrei mai multe informatii da-mi un PM , pot sa-ti spun de ce m-am lovit eu cand l-am modificat pe al meu
|
Domnu MauS ..ai facut zilele trecute vreo plimbarica prin Galati ?Parca nu erau numere rosii la masina .
|
Quote:
|
turbo back Invidia, Injen 'cooler pipe kit, admisie hks, soft facem sambata, ................ si duminica la Buzau:-):-):-):-):-):-):-)
|
Surioara ei din Bucuresti o asteapta... :D
Nu stiu daca ma recunosti... Marius, de la intalnirile Fanatik :D |
Cum iti merge masina dupa "evenimentul" de sambata? ;)
Ce-ai facut la buzau? |
Quote:
La Buzau am luat grupa, insa m-am dat doar cu un camaro SS:???: vor veni filmuletele in curand. Un mic filmulet:-) http://videos.streetfire.net/video/e...aro_167452.htm |
buai B 07 HHM felicitari, pe la sectiunea fanatik poate treci si tu cu niste poze de la buzau
|
pana la urma cati cai are masina ta?
|
Quote:
|
Quote:
Asta este startul cursei:-) |
Quote:
|
n-ai mai venit sambata sa iei ceasurile si masca aia de carbon....da un tel cand vii iar prin galati ca am mai facut rost de cate ceva pt tine, bafta!
|
Quote:
|
@MauS, felicitari pentru masina. De cate ori vad vre-o jucarie d-aasta pe strada ma simt mic :P
Intrebare ce am , putin offtopic : grila de pe capota este menita sa ajute la racirea motorului, corect ? E, cum de nu intra pe acolo diferse frunze, muste, praf, apa de ploaie samd ? Sau intra ? |
Maus iti mai vezi lungu nasului ?
|
Quote:
|
browser sper ca nu nasti o mica cearta, da? :)
avem pm pentru asta... |
1 Attachment(s)
10 caractere
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
Cateva poze noi:-):-)
|
deci esti crima "RACER" =))
|
Quote:
|
Quote:
Esti invidios? :lol: Cui nu i-ar place sa simta cum creste adrenalina la volanul unei astfel de masini? :D |
de cand a luat masina ma ameninta ca vine in bucuresti..... :D
|
Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning