![]() |
Re: Midnight Race and Show ...11.05.2008
superr tare pacat ce e organizat pt politicieni nici aici nu scapam de ei mama lor de hoti ordinari:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: :sad::sad::sad:
|
Quote:
ma intreb cu ce vine in parteneriat "tineretul" asta... de se face cu ei show-ul si cu nimeni altcineva... au ceva masini "tari" in partid? niste passat-uri din 2003 cu tot ce vrei pe ele... gri metalizate cumva? ionutz, nu o lua in nume de rau ce am scris... dar nu poti sa nu iti pui intrebari la o astfel de "asociere" in prag de alegeri... daca va asociati si voi cu o firma tare din domeniul auto, era cu totul altceva la imagine... bafta si iti tin pumnii sa iasa bine... toti avem nevoie de cat mai multe astfel de evenimente... poate ne aruncam si noi din alba pana la voi... ca si anul trecut am fost, chiar daca doar ca spectatori... |
Evenimentul e organizat in totalitate de mine , TSD'ul a contribuit doar cu niste sponsorizari mai ''grase'' , doar sa apara si numele lor pe afis.Deci ei sunt prezenti doar cu numele , restul tine de mine si cei 3 coorganizatori . Va promit un mare show , de la care nimeni nu va pleca dezamagit
|
off.. alt show la foarte mare departare de mine...
|
Va urez mult succes!
Sunt convins ca va fi o cursa frumoasa si ca organizarea va fi la un inalt nivel mai ales ca stiu ca organizatorul s-a interesat de f multe aspecte sa acopere cat mai bine cerintele participantilor. Voi fi plecat din tara la momentul in care se va incepe cursa asa ca nu-mi ramane decat un gust amar, pt ca nu pot fi cu voi. |
Ne pare rau ca nu ne poti onora cu prezenta Sebastian , daca totul va merge bine si sunt convins de asta vom organiza in fiecare an un astfel de eveniment aici la Baia Mare, si intotdeauna tu vei fi invitatul nostru de onoare
|
Va multumesc si va spun ca sunt onorat de ospitalitatea voastra.
Cu siguranta nu este un eveniment care trebuie pierdut. |
suna bine, ne vedem acolo! ;) succes la organizare
|
abia astept....
ionut, ai rezolvat cu platformele? :D |
bafta la organizare..ne vedem pe acolo!:-P
|
Si care e problema ca au bagat politicienii banii? Recpect pentru Ionut ca a reusit sa-i convinga sa dea bani pentru un eveniment ca acesta. Eu as vrea sa fie in fiecare weeknd cate un eveniment si chiar nu m-ar interesa cine a venit cu banii, mafiot, traficant de droguri sau politician. Daca organizarea e buna, distractia e mare si oamenii s-au simtzit bine atunci nu vad care e problema...
Sincer... RESPECT!!!! |
salut,ce premii se dau ?
|
Quote:
Intreaba-l pe Tor (Cristi cu MR2u de la Deva) el a castigat instalkatia NOS!!! Aaa eu am castigat la oradea 4l ulei castrol... |
Premiile vor consta in cupe si diplome ...Nu va pot spune ce pot oferii ceilalti sponsori dar oricum premiile vor fi consistente .
|
de abia astept fratilor. mai iesim din viata asta monotona. cauciuc incins
|
Quote:
|
Da...oferite de anumiti sponsori
|
a da abia astept..succes la organizare...
|
Taxa de inscriere cat va fi ? ... ceva premi se v-or acorda castigatorilor ?
Multa bafta la organizare !!! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ca atmosfera sa devina mult mai incendiara , Grasu XXL impreuna cu Maximilian vor sustine un concert de zile mari :) Animatoarele de altfel nu vor lipsi ....Preturile vor fi 15 Ron/spectator respectiv 25 Ron/ masina participanta/2 persoane
|
Quote:
Trece timpul foarte repede,mai sunt doar 27 de zile....;) Sper ca nu mai inlocuit...tot eu cu Crebzy stam cu steagurile la finish...aseai???:D;) |
Cronometrarea se va face cu fotocelule iar startul cu semafor...oricum suntetzi baietii mei de baza :)
|
atat imi doresc, vremea frumoasa de restul se ocupa baietii:workout:
|
Quote:
|
Quote:
|
A fost 10 cu 20 dar atractiile s'au inmultit pe parcurs si consider cresterea cu 5 lei destul de rezonabila ...
|
Ionutz, lasi si motoare la show?
|
Nope , motoarele au acees doar in parcare...fara suparare dar anul trecut unii s'au comportat foarte urat si a iesit haos
|
super tare trebe safiu prezent:P
|
Quote:
|
chiar mareata decizia. is cam periculosi motoristi cand au spatiu mult.
|
Quote:
mda...nu vreti sa ne si fierbeti daca tot ne bagati intr-o oala??? |
se va plati intrarea???
|
Eu inteleg ca e mare lenea, dar sa citesti cu cateva posturi mai sus nu cred ca e greu
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...6&postcount=62 |
da ce aveti cu motoristii???
recunosc ca data trecuta nu a iesit tocmai bine, dar vorba lui juana... nu vreti sa ne si fierbeti??? nu ar merge si niste liniute de motoare sau macar sa fie asa de expozitie si eventual cine stie sa ne arate ceva smecherii (daca exista cineva pe care stiti :D)... |
Quote:
|
nu erau aia de la ukro anu trecut ?tot aia vor fi ?
|
De data asta vor fi prezenti in jur de 200 Jandarmi si 3 echipaje de politie pentru mentinerea ordinii...Pe pista si in locul unde vor fi masinile participante accesul publicului va fi interzis
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning