![]() |
Re: Ghetto Tuning
Quote:
|
ti-am raspuns
|
O adresa unde va pot gasi? Vreau sa modific niste fete interioare la logan+ ceva pe la bara spate.
|
colentina. ai un numar de telefon pe prima pagina a topicului.
|
7 Attachment(s)
cielo cu 9J pe spate, now available
|
good job my boy !
|
poti sa mi faci aerisiri la grila de jos de pe bara fata?
|
daca mi-ai zice si ce masina eventual ai pune si o poza n-ar mai trebui sa ghicesc asa mult...
|
Sunt super incantat de aripile spate, mi-a placut foarte mult cum a lucrat. Recomand Ghetto Tuning fara nici un pic de retinere. Se lucreaza cu atentie, cu pasiune si se finiseaza foarte bine. Bravo! Tine-o tot asa!
|
3 Attachment(s)
tuning se intampla si cand ploua... si neaparat cu o pizza de la Johnny's... prietenii stiu de ce :D
|
1 Attachment(s)
pt dacia 1310 o prelungire capota? modelul de mai jos?cam cat m-ar costa? si aripile la fel...ca cele din poza astept un pm sau contact la id [email protected]
|
Quote:
un UP mare pt Ghetto Tuning |
3 Attachment(s)
ma intereseaza si pe mine o prelungire capota pentruun vw bora si spileru daca se poate face dupa cel din poza un pret itmp de exectuite tinand cont ca sunt din bv si daca si vopsesti .
ma intereseaza fata la bora din poza pret cu totu daca se poate face mersi salut . |
sunt prea mici pozele. cauta-ma pe yahoo sa vb
|
iti dau un UP da' imi dai o pizza :P
daca faci bara aia la bora io zic sa il scoti pe sunu de la naftalina sa dea gauri :P |
Quote:
|
pentru bora prelungire capota din fibra 60 euro, din tabla 100 euro.
pentru alte modificari trebuie sa detaliati. |
https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/17039-poze-bora-tuning/page-8.html uite pe pagina asta este pusa bora tunata si ma intereseaza si pe mine partea de fata pozele puse de florin 99 si o vopsea ceva de genu salut .
|
3 Attachment(s)
sall,m-ar interesat o prelungire bara lata spate la un golf 2???(ex cel din poza)si c pret??si un eleron,nu am un model anume dar ceva asa mai aratos sau pate cel din poza....
mrs astept raspuns |
Quote:
soosy, eleron ca in poza se cumpara de la magazin. bara spate pot sa ti-o dau pe asta la 130 euro sau bara stock + 100 euro. |
ok bosss inteleg.....p me ma intereseaza numai prelungirea sub bara lata si eleron era un ex,dar daca poti sa-mi arati ceva modele ar fi ok,poate facem ceva targ.....ala era un model,dar in fond io caut ceva eleron mai aratos acu k c tip e sau io stiu c nu conteaza.....
mrs |
6 Attachment(s)
tema pentru azi:
printre putinele (singurul?) nissan primera cu bad look... |
Vin eu cu poze si dupa ce o vopsesc , up pt un super baiat care lucreaza de nota 11 :)
|
frate...ma bucur ca ti merge asa bine...sa inteleg k mi trebuie programare?:P stii...plm...capota o facem cat d repede poti...:D la aripi e mai greu k trebuie gandite...plm..o sa ti arat d c..knd vin...t pupa fratele tau
|
domnu smith v-am facut programare pt saptamana viitoare in wk ! bad boy look si sa iti dai cu parerea la pasajele de la roti !
Migalos asta de la Ghetto Tuning! |
1 Attachment(s)
salutare, la ce pret m-ar ajunge un bad boy look pt tico ? ideea e ca vreau si acele "pleoape" dar si un fel de scoop pe capota (vedeti poza). Acel scoop sa inceapa de la partea de sus a capotei, aproape de laterale si sa continue pe capota pana jos, la nivelul de jos al farurilor, ceea ce implica si prelungirea capotei cu inca aprox. 10cm. Daca se poate, astept amanunte. Id'ul de mess e guashe07, pt mai multe detalii. Merci anticipat
ps: good work, va admir |
5 Attachment(s)
TM32CIP ai pm
din programul de azi: - finisat capota de golf 4 facuta luni - my polo maltratat la aripi |
cat de smecher eeeeeee.......knd o vd?????? o sa fie un polo lowwwwwwwwww
|
3 Attachment(s)
3 poze cu masina dupa ce a petrecut 13 ore la vopsitorie :) Am sa mai atasez cateva poze clare cu angel-urile
|
nais giob smit
|
salut ...spune-mi faci si vopsitorie??... un pretz pt. bad boy pt golf 4 din metal .....si ma intereseaza dak poti sa modifici plasticul de la bara spate tot la golf 4 ?? vreau un pretz total pt bad boy si modificare plastic ....... oricum imi palce asa la prima vedere ce realizezi...multumesc si bafta...;)
|
4 Attachment(s)
de azi s-a reluat activitatea la ghetto tuning
opel corsa |
Quote:
Multumesc |
este numai fibra, golful 4 din primul post are capota din tabla
|
Frate sincer felicitari ...bravo ai un mare 10 din ce vad in poze esti super tare tine-o tot asa si cu pretzurile este bine este super ok....multa bafta iti urez ...sall;)
|
Felicitari baietiilor.. din ce in ce mai perfect :D
|
4 Attachment(s)
finisat aripi polo... urmeaza vopseala (toata masina)
cielo cu 9J pe spate is back, vopsit and ready 2 go. |
agent smith,o intrebare ,daca nu te deranjeaza.... pt un cielo...ai putea face grila dintre faruri...ceva in gen ca la nisan gt-r ...se iese asa mai in fata pana la nivelul barii... intreb asa de curiozitate,daca se poate face...si cam la ce bani..
p.s. imi place foarte mult ce iti ese din maine...bafta in continuare si cat mai mult tunning... |
revin cu un refresh,inca nu am primit de la voi raspunsul pt capota de tico. Daca nu se poate,nu e cu suparare. Numai bine !
|
D o n n, pune te rog o poza ceva sa-mi dau seama... desi nu cred.
TM32CIP ti-am raspuns in cateva zile apare un leon 2 tare de tot. please stand by |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning