![]() |
Re: Lucrarile mele - Cipriany
Scuze ely862me pt. ca nu am specificat si pe situl asta, am uitat
|
4 Attachment(s)
Ferrary Mythos
Inceputa cu mult timp in urma si terminata in weekend |
e modelata misto ... dar designul dezamageste din punctul meu de vedere; o combinatie nereusita de enzo cu carrera gt si lambo countach.
|
da... ai dreptate, puteai sa ii spui "lambo countenzorera" :lol:
|
Era si asta o varianta:lol:
|
poate, sau are timp careva sa faca un virtual tunning la un Fiat albea facelift ?!?!
|
2 Attachment(s)
- Subaru R1e
Acelasi Subaru un pic schimbat |
interesant designeu .. da' c mia sarit in ochi a fost chestia aia d pusa ... la imbinarea aripa fata-usa .. plasticu ala negru trebuia facut mai puatin scos in afara k asa nu se paote deschide usa
|
Da am uitat de chestia aia dar daca a-mi aminteam sigur o faceam.
|
...
mijto....ala care le face .....
|
3 Attachment(s)
- Ford Forty Nine
Un concept de la Ford care-mi place foarte mult |
arata frumos ... jentile trebuiau sa fie metal shlefuit ?? k as zice k ar arata mai bine crom p o astfel d masina ... si p masina cred k mergeau si unele zone mai colturoase putin :)
|
3 Attachment(s)
- Audi Bavaro (O versiune sport tunata a vechiului Bavaro)
- Audi Senzor (O noua randare) |
4 Attachment(s)
- Dacia 1300 MC (Aceiasi Dacie numai cu cateva modificari)
- Dacia 1310 Tunata |
frumoase toate 3 ... in afara k numite lucrui numi plac na mc zice .. fiecare q ce ii place ...
P.S. mai da si u p mess sa mai t barai putin la cap :D |
esti foarte bun la materiale... si randare... cu toata ca albastru ala de pe dacie nu e real... da la modelare e mult loc de mult mai bine...
|
care este timpul efectiv de lucru la o astfel de masina ? din acele poze se poate observa ca vechea dacie are o forma chiar prietenoasa :)
|
Quote:
|
salutari ... am si eu o intrebare ... sunt || ... unde gasesc programu de tunat virtual sau cum se face .. explicati.mi si mie o data pt totdeauna :D plz
|
Quote:
Ca sa tunezi o masina in 3d trebuie sa invati in program de modelare 3d cum ar fi: 3ds max (http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...112&id=5659302) Maya (http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...&siteID=123112) LigthWave, Rhino, etc. Poti sa-ti alegi orice program de modelat 3d, eu ti-as recomanda 3ds max eu pe asta al cunosc, sincer pe celelalte nu le-am incercat si nu stiu cum sunt, asta al poti gasi pe torente. Poti sa faci tuning 2d iar la tuningul 2d nu ai nevoie decat de un program de editare imagine printre cele mai folosite PhotoShop si ceva imagini de referinta. |
Quote:
|
Lasa-ma sa-nteleg... Toate masinile sunt modelate de tine, de la "zero"?? In 3DS Max?
|
intelegi bine ;)
|
frumoasa dacia 1300.bafta la proiecte
|
Cipriane fa si tu un tuning frumos la un oltcit...in genu cum ai facut dacia sport ;) bafta
|
foarte frumoase lucrarile ..... succes in continuare
|
10 Attachment(s)
- Audi TT tuned (4T 3D Car Battle Editia 4)
|
4 Attachment(s)
- Infiniti G35 tuned (un model mai vechi aranjar si randat)
|
Felicitarile mele!!! chiar sunt deosebite aceste doua lucrari, capodopere ce sa mai. Daca nu sunt indiscret cat timp ti-a luat sa faci aceste lucrari?
Bafta in continuare!!! |
naspa aman2 :P ... la infinity imi plac stopurile ... iar displayu din bord ar distrage atentia soferului ce ar marii sansele de accident :P
|
masninile sunt belea, dar rotileeeee...............................mi se par perfecte, nush cum faci tu dar sper sa invat si eu cat mai repede! bravo, esti bun!:bunch:
|
Ce de timp ai Cipriane...crapa pipota in mine de invidie... :o
(Nu vreau sa zic cum ca nu te-ai pricepe, minunat zugravite, bravo!) |
Quote:
|
Unde si ce muncesti? Daca ne poti spune... :-P
|
Quote:
|
Ma gandeam ca pe la Electronic Arts cel putin!:-) Oricum, nu e timpul trecut sa incerci o provocare in industria jocurilor! Bafta in continuare! Ai mare potential si un portofoliu excelent
|
8 Attachment(s)
- Ferrari Figaro Concept
M-am gandit sa mai postez si pe aici ceva, sper sa va placa este un model mai vechi care urmeaza linia "old school" |
5 Attachment(s)
- Porsche 906 Concept
|
sunt super... dar ne explici si noua cum le faci asa repede? ... eu ma chinui cate 0 luna la o masina si nu imi iese nici pe departe asa fain... si tu in fiecare sapt cu alt concept
apropo... faci si ceva desene pt conceptele astea sau faci pe loc in 3d??? sunt curios cum ar arata schitele |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning