![]() |
1 Attachment(s)
adi...te ocupi si de mine te rog frumos :wink:
|
aoleu sandrine...dar ne`ai terminat cu Dacia aia a ta.....mai da`o dreaq :) ce vrei sa`i faci ? ii pui aripi ?? :)
|
:twisted: deocamdata se pare k are si el treba....shi oricum are de terminat un ursuletz pt mine.... :twisted: :roll: :D
|
1 Attachment(s)
uite o poza mai misto cu bum`u
|
imi cer scuze pt pauza luata.o sa incerc,ca in zilele urmatoare sa desenez toate masinile mentionate,pe rand
|
1 Attachment(s)
pt madskilz.o sa incerc sa-l refac,din alt unghi
|
moama ce misto ti-a iesit :shock:
|
ok...ar fi marfa sa-l refaci..oricum poate ne intalnim sa imi dai si mie desenul....dau o bere :D
|
1 Attachment(s)
pana una alta,un saab 95
|
1 Attachment(s)
ad1 pls Golf3 VR6
|
scuzati scuzati...sunt intr-o mica mare pauza cu desenele,dar or sa vina...si odata cu ele si ceva diferit...
|
ajtept VR6 ;)) :D
hai bafta !!! |
nu mi se pare corect
unii au talent cu carul si eu nu pot sa desenez nici macar o roata |
1 Attachment(s)
Poti sa-mi faci si mie Fordul pls ? Cu maxim respect obrazNICK
|
Respect...esti bun rau !!! Succes in viitor!! Stuedizi pictura undeva?
|
Re:
Quote:
da e cu mine in liceu ....Nicolae tonitza...numa ca el e a 12a :oops: :oops: :oops: :oops: |
ok...mersi.....e talentat....incerc sa fac si eu rost de un scaner...ca am mai facut si eu ceva frumos...numai ca sunt facute cu pixu :D dar destul de reusite zic eu!! urmeaza sa le pun zilele astea!
|
adiiii....ai venit si p-aici sa faci ravagii????
il stiu pe tip de pe alt forum, personal nu am avut ocazia sa-l cunosc, dar stiu k are talent, imi plac la nebunie kiturile lui de tuning!!! GIVE IT UP FOR AD1!!!!! :wink: :tenisclap :tenisclap :tenisclap |
1 Attachment(s)
Taxa ceva? :)
Ti`ai gasit afacere ;) Sa fiu si io oleak nesimtit imi faci si mie o calibra? |
Reusite desenasele tale... Iti ies foarte bine doar cu acuarele, sunt f bine reprezentate luminile si umbrele... BRAVO!!! :D Nici cu proportiile nu stai rau... Mai putin, insa cu Saab-ul...
|
ABSOLUT TOATE desenele lui ad1 mi se par Superbe !
BV MANE !!! Tzine-o tot ajea ...Le ai rau de tot cu arta ! Aj avea si io o masina...dar...te inteleg. O lasama dupe...la vara !! ejti a 12-a ... baku . alea-alea !! Succes la bak !!! |
Re: Desene - ad1
bv frate esti tare.... poate imi dai si mie nijte lectii :P
|
Sal ad1. am si io o intrebare. cum ai facut gagica aia (e un desen mai inainte cu o gagica pe o masina)... ? ai schitat masina si dupaia ai desenat-o peste sau cum?
|
Va rog , lasati topicul curat pt Ad1 si lucrarile lui ;)
|
tu lucrezi in laviu?
|
1 Attachment(s)
Shefu' cand ai timp baga asta in colectia da?
|
:shock: Ad1 bro` esti prea bestial! Ai o mana de aur...care incanta privirea la fiecare desen realizat...be proud de talentu` tau caci e un har! Keep working and playing with lines and shapes :D
|
frumos frumos... ti bine pensula in mana :P bv bv :D tine-o tot asa ad1
|
va multumesc!!,pt asta o sa fac niste desene..curand sper!
|
astepta-m ca sa ne mai limpezim si noi ochi pe ceva de calitete ff buna :D
|
3 Attachment(s)
am revenit dupa 4 luni cu 3 lucrari :)) 2 desene si una in laviu,neterminata...lucrate pentru portofoliu la arhitectura.
sunt pozate,pt ca's pe a3 si's mai mari,asa ca scuzati calitatea mai proasta! |
muama omule...super tari...
asta e singurul lucru kre il regret in legatura cu renuntarea la arhitectura... as fi putut invatza o gramada de lucruri marfa legat de desenat :O |
..................meseriashe frate ....da la ursuletzul ala 3d nu mai lucrezi ?
|
1 Attachment(s)
GRIGO-X2 : de bmw o sa ma ocup cand o sa am timp...acum sunt cam presat de alte nebuneli...ce ti'e si cu timpu asta...
in fine....un concept interior Ferrari |
ad1 cu cine faci pregatiri pt arhi? f misto interioru...da ce's cu petele alea de culoare?
|
la albastru te referi?daca da..mai intai se construieste in mare cu un creion albastru deschis ca sa nu mai fiu nevoit sa sterg...mi'e mai ushor sa urmaresc interiorul (in cazu de fata),si sa trasez apoi cu grafitul peste.ps uite'te si peste tutorialele de pe cardesign.asta ar fi o regula pt schitzele destul de laborioase
cat despre profesori,sincer am uitat cum ii cheama...oricum sunt nisthe arhitecti dracoshi >:E |
e marfa sa inveti de la un arhitect sa desenezi dar park e km scump :D
da si tu linku exact cu tutorialele pls ________________________________________________ vezi aici : http://archive.cardesignnews.com/stu...ials/index.php ad1 |
Bravo ad1 ...vad k ejti singurul care ai continuat sa mai desenezi pe forum mai mult timp.....Felicitari pt desene si pt concursul hot Rod.....am cam lipsit de pe forum ....si nici nu prea mai am timp sa mai desenez k inainte .,..
|
Oameni buni ! Nu ma luati In nume de rau ,dar cate masini sa faca si omu` asta? cate mai aveti de gand sa-i propuneti sa vi le faca ?Ce sa faca si el mai intai ?O avea de invatat si el, o avea prieteni, o avea iubita.. :-) .Pana la urma este Threadul lui si ar trebui sa`l lasam in pace sa-si aleaga ad1 masinile sale preferate pe care sa le deseneze.Bine`nteles mai este faptul ca el este baiat cu bun simt si nu va refuza in pofida timpului liber limitat pe care-l are.
Ad1... mare om....mare talent.Imi plac foarte mult Desenele tale mai ales faptul ca le colorezi cu tempera ceea ce te ajuta la combinarea culorilor si obtinerea a cat mai multe nuante :shock: . As mai avea o mica intrebare legata de tehnica ta...Cand Desenezi o masina, ai o imagine suport in fata sau pur si simplu le vezi pe strada sau oriunde altundeva, ii ti minte formele si trasaturile spcifice masinii si le pui pe hartie ? Bafta in continuare si succes in tot ce-ti doresti sa realizezi.Iti ureaza un pusti de 15 ani ce ar vrea sa ajunga si el mare prin desenele lui :-) :-) |
nenea....clopotzel cred k ad1 nu preao mai intrat pe aici...k ultimu post ede mai bene d un an ....asa k ai cam vb singur ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning