![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
locatie s-ar gasi, de exemplu la malul alb pe pashunea aia
pacat ca nu se pot face in valcea, acuma cateva zile au blocat la roaita pana la take ionescu ca sa le dea alora cu rolele voie si cu skate sa se dea...sucks |
nu poti face asa, e prea in aer liber...ar merge in parcari de supermarket cand sunt sarbatori, oricum vine sezonul rece si e cam greu sa mai stai prea mult timp pe-afara...asta referitor la un expo-tuning...
cat despre alte evenimente (legale - liniute, indemanare) aici ne trebuie O STRADA asfaltata ca lumea, care inca nu exista la valcea :) vorba cuiva, merge de la riviera pana la pod, dupa Interex...este spatiu destul, dar zbori cu masina de la denivelari...in clipa in care se va asfalta strada aia, ne vom putea gandi la o legala...indemanare poti face in curtea Interex de exemplu, tot asa intr-o zi de sarbatoare, sau cand e inchis toata ziua magazinul, dar o cursa de indemanare fara ceva pe 402 metri nu prea tine spectatorii acolo, nu ? :) mai avem ceva pana sa incepem si noi cu evenimentele...depinde doar de ... dom' Primar care face atatea pentru orasul asta :) |
crek cel mai bine, vorbim cu primaru din comuna X, sa ne inchirieze strada o zi, si acolo ar merge ( doar dpdv al calitatii asfaltului) :)
|
well, strada e buna, dar nu cred ca poti face asta. in primul rand, poate cei care stau pe acolo trebuie sa ocoleasca prea mult :)
asfaltul e bun acolo unde zici tu, intradevar...spectatori au fost din prima :D dar, cam greu :P ramane de vazut oricum...ar trebui sa dam o fuga candva pe-acolo sa vedem despre ce e vorba... |
pe pasune la malul alb nu prea merge pt ca oriunde am fost eu la expozitii s`au tinut in oras, intr`un loc populat, cine vine la malu alb sa vada masini? Probabil majoritatea nici nu ar sti si ar fi si aiurea....pot sa`i duc langa combinat pe undeva :))
M`am gandit in centru la ceas, au fost multe masini de la fel si fel de firme expuse acolo, dar nu cred ca e destul loc pt multe masini. O sa ma duc odata sa studiez locul da asta pe la primavara ca acum vb lu alexik e cam frig pt o expozitie in aer liber. De ex la tg mures cand am fost, s`a tinut in sala polivalenta, la noi n ai cum sa bagi masinile, si nu cred ca te lasa. La cluj a fost in mall....la noi iarasi n`ai cum. Ar mai fi o varianta, in parcare la mall....ar fi in centru si ar veni multa lume...da la aglomeratia care este in oras....cine te lasa? E CA P**** :)) |
nici in parcarea subterana de la mall ? e cam greu cu intratu ca e stramt si cu iesirea ca e abrupta..sau macar pe stadion sau la permise acolo .....
|
pe stadion nu cred ca va da voie...deabia au intrat cei cu concertele:))....o parcare ceva sa fie rezervata ar fi bine:)....dar unde si cu cine sar vorbi:-? macar sa dau si eu o idee:D
|
nu se merita in aer liber, cel putin nu in vreun sezon ploios sau friguros (ceea ce urmeaza acum). poate vara, depinde si atunci de vreme. in parcare la mall deasupra nu te lasa gutau, ca vorba lui, trebuie sa recupereze investitia. in parcare jos la mall zici ca esti in cripta, cum sa faci o expozitie intr-o parcare subterana :)))) ? puii mei, pe stadion, alta idee...
cum a spus si Kalu, trebuie in centru, la ceas ar fi bine dar nu intra multe masini. ar fi ceva, dar nu acum iarna. la polivalenta nu e niciodata liber (poate doar cateva ore) deci clar nu te lasa cineva 2 zile. plus, sunt multe implicatii. daca expozitia tine doar 1 zi (sau si 2) nu vine mai nimeni (ma refer la participanti) daca nu le dai cazare, iar ca sa le dai cazare trebuie sponsorizare de undeva, ca trebuie sa scoti multi bani din buzunar :) intelegeti ? sunt multe care trebuie luate in considerare :) poate cand da caldura iar va fi ocazie si de asa ceva, nu depinde numai de noi, cei care ne dorim un asa eveniment :) |
S`au facut noi inscrieri, asa ca urmatoarele masini sunt in club din VL:
Corrado Mitsubishi Evo Subaru WRX Seat Cupra Corsa OPC Corsa lui Cipi Skoda octavia |
@ kalu .. cine e cu octavia ? e modificata ?
@alexika .... mai bine asteptam pana se face caldura, le dam la participanti mici si apa minerala sau bere din partea noastra, si cat despre cazare, daca tot e cald, pot sa doarma in masina :)) |
e o skoda neagra nu are nimik modificat in afara de soft dar vine omu la liniute peste tot.
|
3 Attachment(s)
corrado vr6 XPI in MR.......a 3-a poza STIG la volan:))))
|
Da am zis ca lu CUCU ii facem un costum identic ca a lu STIG si ii punem un parasolar mai micut pe geamu de la casca :))
|
Mai discret k STIG e pretutindeni si vede ce scriem :P
|
uuuuuuuuuuu big brother is watching?:lol:
felicitari kalule.... se pare ca te ai tinut de treaba si ai apucat sa faci MR in VL |
Bravo Kalu. Felicitari pentru primul pas :) .
|
Congratulations!
|
cand nimeni n-a crezut...s-a intamplat...nu stiu cati si-au dorit...dar Kalu, eu, cipi...am fost printre cei ce ne-am dorit MR aici...si s-a intamplat pana la urma :)
GG Kalu :D |
da si deja seara se simte prezenta MR in valcea:).....ma refer ca va strangeti la o plimbare:)....doua trei...:-??
|
Weekendul asta apar si eu la Valcea ... cu Volvo-ul ... Daca o puneti de una mica da-ti-mi si mie un mesaj. Ajung diseara.
|
Mersi pt aprecieri, ma bucur ca am reusit sa fac chestia asta si o sa se simta in curand prezenta MR in valcea :) o sa vedeti, masini ca lumea si oameni pe masura. In continuare se fac inscrieri asa ca oricine e pasionat si are cu ce sa intre in club, e bine venit numai sa respect regulile care le`am mentionat cu cateva posturi in urma. masini in VL sunt multe care ar putea sa intre in club, depinde si de cei care le conduc.
|
7 Attachment(s)
Midnight Racers Rm.Valcea @ 4Tuning Festival 2008
|
beetoon, doar 2 masini din cate sunt? imi pare rau pt Cipy:(
|
La un salon de tuning nu se merge cu masini stock cum erau pe la alte cluburi
|
Quote:
Masina lui Cipy nu este STOCK ! are jante? are muzica? are eleron? si ce mai are? Adevarat- nu este tunata foarte mult...dar este TUNATA sper sa nu se supere nimeni bafta` |
Quote:
Sunt alte masini in lista postata de Geo acum cateva posturi care nu sunt facute pentru un show de tuning ci sunt axate pentru curse sau alte chestii Clar la un show de tuning nu are ce cauta un Opel Astra Bertone cu grila si jantele schimbate, un E90 stock(nici M-pack nu avea), Octavia 1 vRS si multe altele .. dar doare acestea imi vin acum in minte. La asta ma refeream cand ziceam masini stock... |
Imi pare rau si imi cer scuze fata de cei cu care am vorbit sa mergem. Eu n-am mai reusit sa ajung :sadblinky
|
hai ca se integreaza bine si masiniile de la noi :)
|
Nu face nimik Cipi, stai linistit. O sa postez putin mai in colo tot standul MR care in lungime era cat alte 3 cluburi dar sa nu uitam ca nu am fost de capu nostru si e un nr limita de locuri alocat cluburilor. Expozitia a fost mai mica decat la 4tuning days dar MR`ul a avut cele mai multe masini. Intr`o alta expozitie o sa intre mai multe masini. Cine nu a fost a avut ce pierde, pot confirma cei care au fost la fata locului :)
|
Chiar daca expozitia nu a fost stralucita ca numar de masini unele neavand ce cauta acolo... show-ul a fost foarte tare si faptul ca am avut ocazia sa cunoastem(eu si Thex) oameni de valoare cu istorie in lumea asta si iti multumim pe aceasta cale pentru prilejiul pe care l-am avut.
|
1 Attachment(s)
una si de la mine :-P
|
23 Attachment(s)
dupa cum am promis poze cu masinile de la standul MR in afara de cele 4 masini de raliu ale lui Onoriu si porcheul verde care e tot al lui :)
Cine mai are poze sa le posteze aici si vreau un editor bun sa ii dau un dvd cu ce am filmat p`acolo sa faca un filmulet frumos :) Midnight Racers a castigat cele mai multe cupe intre cluburi, 5 la numar. |
Bravo baieti,ma bucur ca v-am cunoscut,imi pare rau ca nu v-a cunoscut si GURI,cu siguranta s-ar fi simtit mandru de voi...Iar tu nea presedinte Rm. Valcea cand mai vii prin Buc. cu fata ta,sa ma anunti si pe mine :) ca sa mai facem "dracii" :-P
Sorry daca am fost off,dar cum site-ul oficial nu mai merge,trebuia sa va urez si eu BUN VENIT! Pupici pt toti :-) |
Multumim Alexandra si cu siguranta o sa ne mai vedem. Cand trec prin bucuresti o sa va sun si pe tine si pe mama lui Micutzu si iesim undeva. Mi`a facut placere sa te cunosc si prietenei mele la fel, i`a placut de tine. Si de la noi pupici pt tine :)
|
ar fi o strada care urmeaza sa fie inaugurata,4 benzi:twisted:, unde ar putea sa se faca niste intreceri de masini legale....:twisted:
|
Te referi la strada aia de se face in Ostroveni acolo la gradina zoo????
|
dap cea de se continua de la hermes :D
|
Pai ar fii chiar misto acolo. pentru niste liniute... ar trebui sa ne strangem toti sa discutam si apoi sa mergem pana la primarie sa vorbim sa ne lase 2-3 ore sa ne facem damblaua...
Acum e problema daca vrea Kalu pentru ca el este presedintele MR pe Valcea si cu el am putea face ceva sa organizam. Zic chestia asta pentru ca este nevoie de un club ca sa poti face ceva legal... ca sa-ti vina politie sa-ti blocheze strada, ca sa-ti vina o salvare ca poate lesina careva :), ... si alte porcarii de organizare.... Parerea mea este ca daca se doreste sa facem ceva se poate. Este nevoie doar sa ne strangem toti care am fii si sa ne punem de acord cu anumite chestii. Eu zic sa incercam acum deoarece este campanie electorala.... si.... s-ar putea sa avem noroc... Astept si parerile voastre. Sper ca nu v-am plictisit cu ceea ce am scris pe aici. Multa Bafta ! |
Pentru tot ce ai spus aici, trebuie fonduri + ca nu ajung 2-3 ore iti spun sigur, iar daca se face...iarna nu se face nimic...la primavara poate da + ca or sa vina si din alte orase...nu poti organiza doar pentru cei din VL pt 15 masini...sau 20 :|
|
DannyKid tu pai atunci ce tot se vorbeste aici? Cum nu organizam doar pt 15 masini. Pai facem pentru noi nu pentru altii.... tot se vorbea sa facem o indemanare la poligonul de la mihaiesti.... eu am zis... ca am putea incerca sa facem si liniute pe strada aia pt ca este campanie electorala si fac astia orice ca sa apara pe niste afise ca au facut ceva pt tinerii din Valcea....
Mai bine nu mai zic nimic pentru ca nu vreau sa deranjez pe aici. Multa Bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning