![]() |
Re: Ivan's R 5 gt Turbo
e ok, am niste probleme gen pana se incalzeste, pe la 2000 de ture se cam balbaie si da cam multa benzina, dar nu e nimic grav; acum cu cauciuri de iarna se simte chiar bine
|
4 Attachment(s)
De Mos Nicu:
|
oglinzi de m3... :P
|
m3 style, mai puteam sa iau unele mici, simple si evident cele mai ieftine, dar am zis sa nu arate ca ale tale si am lasat de la mine .... invidioasa mica :D
|
o masina cu adevarat frumoasa... sa o stapanesti sanatos....
scz de intrebare: cat ai dat pe semnalizari? |
ms frumos, dar fac schimb cu ce ai tu in poza daca e ... :D:D
pe semnale ceva de genul 170 ron de pe ebay |
1 Attachment(s)
ca un preview pana in primavara...
|
Frumoase jantele!!Si masina:)..
|
merci
|
chiar ca frumoase... :) copii dupa speedline corse :P (de care am avut eu anul trecut) ce rau sunt muahahaha...
oricum frumoase... imi pare rau si dupe alea ale mele dar asta e... am altceva mai frumos.. surprize surprize |
zana pletoasa ce esti, baga o poza ceva, ne lasi asa ....
si et37 nu atinge DAA ? |
2 Attachment(s)
au mai aparut 2 semi-slikuri ... :rolleyes2
|
bafta la ea!;)
|
bai da la start cand iesi cu masina ... ? data trecuta ti-a fost frica.. :)
|
Imi tremura un piston de frica...
n-ai stare pana la primavara ? ho apropo, am ptr tine un jigler in ambalaj, virgin. |
Poate nu dati un telefon sa vin si eu, ca va alerg dupaia prin orash :twisted:
|
Quote:
Vine mos niculae, si stiu ca e fan r5, asa ca sigur ajunge cu ceva :lol: |
noutati:
Alta turbina, un carburator extra si motorul a fost dat jos. By the way, stie cineva(vre-un admin), de ce pe anumite threaduri nu ma autentifica cu userul si parola ? S-a jucat cineva ? |
iar ai dat motoru jos???
|
cand am facut motorul acum 1 an nu am avut bani de set motor nou, asa ca am sudat un piston.... carpeala.
Dar 1 an a mers, chiar daca pierdea compresie. Acum a venit momentul sa primeasca si axa si set motor... |
1 Attachment(s)
pentru primavara:
|
frumos.Cat te ajunge?vreo 200e parca am vazut eu.
|
e criza ..... 800 ron, transport inclus. :D
|
2 Attachment(s)
se va monta saptamana asta:
:twisted: |
omule,ma omori.Chiar azi ma uitam la ei.Sa postezi sa ne spui cum se simte masina cu ei.
p.s:Pret>? |
nu o sa fie nici o diferenta...
|
ai avut asa ceva ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
inainte sa fie montat...
acum e in rodaj, totul merge bine. |
ce ai acolo un T3 tiganit pe talpa T25 ? cam asa arata
oricum imi place ce ai facut pana acum bafta in continuare !! |
da, ceva de genul.
bafta si tie cu masinutele. |
2 Attachment(s)
am trecut de la o extrema la alta, de la un filtru ruginit si mai batran ca mine :D, am trecut la :
|
smecherie mare ai facut....
e inutil... degeaba... bani aruncati aiurea :) |
parerea mea ... cand ai ceva de comentat negativ, trebuie ori sa fi avut produsul si sa fi fost dezamagit de el, ori sa sti pretul si sa zici ca nu merita. Cum tu nu cred ca indeplinesti una din criterii, o iau ca pe o invidie/rautate, atat pentru filtru cat si pentru galerie. Chill ca faci riduri... :D
|
dpdv al filtrului... orice filtru ti-ai fi luat... ar fi fost inutil... 1,4 t se strica la fel de repede chiar daca ai radiator cu capace metalice, serpi si filtru....
la galerie stiu pretul si este total aberant.... galeria de genul asta (acelasi lucru il pot spune si despre filtrul de aer) face (fac) diferenta doar la motoarele natural aspirate. eu ti-am zis ca sunt degeaba sau conteaza prea putin din punct de vedere al performantelor. si da... mor de invidie :) |
deci sa nu mai pun filtru, galerie, radiator, intercooler, ca oricum se strica motorul nu ? :lol::lol::lol: tare asta...
trebuie sa te bata toate motoarele de 1.4 din romania ca sa acepti ca motorul nu crapa, decat daca e prost facut ? recunoaste si tu macar odata ca nu te-ai priceput la motorul ala si te iertam :D |
vezi ca prima oara l-a facut ferny :P
si motorul tau a crapat tot pentru ca a fost bine facut, nu? nu am zis sa nu pui galerie deloc, intercooler deloc etc..... functioneaza foarte bine si cele originale - cu exceptia filtrului care chiar nu e necesar... e o investitie mare si inutila mai vedem noi cine isi ia bataie de la toate motoarele de 1,4 din tara... (avand in vedere faptul ca motorul meu de 1,8 16v este unul aproape stock - doar soft cu limitarea ridicata mai sus) si tauru si ferny au axe, turbine mai mari etc... ia fa-ti tu un motor stock sa vedem ce motor isi ia bataie :) |
uite ca adi ma ajutat pe mine sa fac un motor de 1.4t si ai sa ramai socat....dar chiar se pricepe...nu inteleg de la ce 1.4 a lut bataie adi...avand vedere ca am fost cu el in masina la mai multe liniute.
app eu sunt baiatul cu turbina aia...stii tu |
de la ferny si de la tauru...
|
S-au incins spiritele aici, aveti rabdare sa termin si eu R5-ul meu. Lasa MILI ca te razbun eu ii intind eu pe toti si gata. PS:MILI pozele cu frana hidraulica(scuze pt. offtopic)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning