![]() |
Re: Desene de mana
:))....ai dreptate:))....
|
1 Attachment(s)
la asta am stat toata noaptea :(
|
2 Attachment(s)
fratilor, v`a facut si voua ?
|
:))))))))=)))))))))=))))))))trafy esti cel mai tare daca imi spui cu ce s-au colorat pozele cu eminescu si enescu:)).....
|
sunt in culorile de pe bancnotele respective :) sau cel putin asa mi se pare mie :P
|
:))sunt facute de unde baiat....de meserie desenator:p....si le coloreaza in photoshop;)...chiar are talent baiatu...sa intrati pe forumul 4tuning...si dati la desene de mana...ovidiu:P...si o sa vedeti talent:P
|
2 Attachment(s)
Quote:
foarte faine sorios si asta ce zici ............ai talent chiar de la cea mai veche |
:))....nu e primul desen ala:P...dar e un desen foarte vechi....nu leam postat pe primele pentru ca radea EMO'kid de mine:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
io-s baiatul ala si tocmai mi-am facut un thread la aceasta sectiune ("si masini"), unde putem detalia despre desenele in discutie si nu numai. |
exact....:P....ovidiu pm cu idu tau....am niste intrebari:D....imi plac desenel tale
|
ovidiums
insa putem vorbi mai pe larg seara dupa ora 20. sa-mi dai buzz cand o fi, pentru ca stau pe "invizibil" |
Quote:
Hmmm...stiu ca sunt rautacios acum...dar eu unul nu cred ca ai facut passat ul fara ajutorul indigoului sau geam.....dar mai probabil indigo! Am dreptate? Cu toate ca sunt sanse foarte mici sa recunosti! |
Quote:
|
Quote:
cer ca postul anterior sa`mi fie sters...deoarece am gresit...si TOO LATE sa edit !! |
EMOlistule:)),,,,si daca se referea la mine:))as ice sa iti dau niste lectii odata la desenat....ce zici....hai ca nici eu nu mas pricepe la hasuri si umbre....lupica stie:P.....dar la schite le am si eu cu astea:))...si citeste mai bine ce a scris raain'man:P
|
Era despre pepeindigo.....aa sorry....pepemerios! Nu pentru Laur!
|
Quote:
Quote:
|
va mutati si voi la discutii diverse? sunt 4 pagini dintre care una doar cu desene
|
3 Attachment(s)
Am promis ca o sa desenez un corrado! L-am desenat...am stat 4 ore jumate la el! Stiu ca nu e perfect dar macar m-am straduit! Am facut si cateva poze pana sa fie gata ca sa nu apara carcotasi sa zica ca nu e facut de mine ! Parerea unui singur om ma intereseaza special...a lui kalu...pentru ca masina lui am desenat-o ! Daca lui ii place...mi-am atins scopul :)) Dar orice parerea e bine venita!
|
pe-al meu lai vazut:))e descentrat al meu:)).....bv ...super tare>:)
|
haaa ti`am zis io RainMane ca stai pana la 5 sa`l faci :P:P:P
oricum e SUUUPER TAREE !! FeLiCiTaRi !!!!!!!!! ....si Numaru e Foarte taree:)) |
verifica la faza de schita daca simetria stanga-dreapta e ok si dupa asta ingroasa desenul. e pacat sa depui atata efort sa detaliezi pe un "sasiu" stramb. nu e o rusine sa folosesti rigla macar pentru masuratori.
|
Quote:
PS: legat de masina...a iesit interesant :) PS2: pentru dani...unde a zis rainman ca a stat pana la 5 ? a zis ca a stat 4 ore jumate, dar n-a zis si cand :) |
Danny KID ti`am zis sa nu mai faci posturi aiurea ? chiar trebuie sa iti desenez ????? ultima data cand iti mai zic, data viitoare chiar iti dau warn !!!!! si o sa le zic si celorlalti moderatori mai mari problema ta
|
foarte tare desenu jur, sunt marfa detaliile, de ex, proiectoarele, farurile, grila :) deci, foarte tare :)
|
2 Attachment(s)
e la masina asta am stors si eu vrei 25 de min din timpu meu:P
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
pe la cursuri. plictiseala
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
in sfarsit am reusit sa imi cumpar creion:) ce avety mai cu pepemerisor
|
Quote:
Sooper tare desenul tau serios a meritat sa-ti cumperi creion=)):D |
Quote:
am facut si eu un thread dak vrei sa intri acolo samai vb ca stii mai schimbam cate o idee cum esti si la cursuri:D nu.....ce parere ai uite threadul se numeste......desene de pepemerisor |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pepemerisor.......astept linkul de youtube sa vad cum desenezi. Eu sunt singurul care sunt sceptic cu privinta la creatiile tale...restul nu imi amintesc sa fi zis ceva! Sper sa ma fi inselat eu! Nu am nimic personal cu tine, stai linistit! Nu stiu daca exista in tara facultate bazata pe design auto! Si gandeste-te de 2 ori inainte sa dai la Inginerie Auto! Bafta!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning