Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/71079-desene-mana.html)

L4uR 26-03-08 07:40

Re: Desene de mana

:))....ai dreptate:))....

trafy-vr6 26-03-08 08:23

1 Attachment(s)
la asta am stat toata noaptea :(

trafy-vr6 26-03-08 08:37

2 Attachment(s)
fratilor, v`a facut si voua ?

L4uR 26-03-08 08:39

:))))))))=)))))))))=))))))))trafy esti cel mai tare daca imi spui cu ce s-au colorat pozele cu eminescu si enescu:)).....

Alexik 26-03-08 09:14

sunt in culorile de pe bancnotele respective :) sau cel putin asa mi se pare mie :P

L4uR 26-03-08 09:19

:))sunt facute de unde baiat....de meserie desenator:p....si le coloreaza in photoshop;)...chiar are talent baiatu...sa intrati pe forumul 4tuning...si dati la desene de mana...ovidiu:P...si o sa vedeti talent:P

pepemerisor 26-03-08 09:51

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1426198)
incep eu prin un desen foarte vechi...aston martin db9;)poza are rezolutie mare...de preferabil e sa scanati pozele...sa fie cat mai clare

dap
foarte faine sorios si asta ce zici ............ai talent chiar de la cea mai veche

L4uR 26-03-08 09:53

:))....nu e primul desen ala:P...dar e un desen foarte vechi....nu leam postat pe primele pentru ca radea EMO'kid de mine:))

DannyKid 26-03-08 10:30

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1447344)
:))....nu e primul desen ala:P...dar e un desen foarte vechi....nu leam postat pe primele pentru ca radea EMO'kid de mine:))

nu radeam ma gigele !! ca ai vazut..ce am desenat si eu...si mi`e rusine sa le postez..dar ....zilele astea le trag`n blitz si el postez...ca deh`...dalea stiu si eu sa desenez:)

lupalb 26-03-08 10:54

Quote:

Originally Posted by pepemerisor (Post 1447339)
dap
foarte faine sorios si asta ce zici ............ai talent chiar de la cea mai veche

Aia zici ca e masina mea:))

ovidiums 26-03-08 10:56

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1447262)
:))sunt facute de unde baiat....de meserie desenator:p....si le coloreaza in photoshop;)...chiar are talent baiatu...sa intrati pe forumul 4tuning...si dati la desene de mana...ovidiu:P...si o sa vedeti talent:P

salut,

io-s baiatul ala si tocmai mi-am facut un thread la aceasta sectiune ("si masini"), unde putem detalia despre desenele in discutie si nu numai.

L4uR 26-03-08 10:58

exact....:P....ovidiu pm cu idu tau....am niste intrebari:D....imi plac desenel tale

ovidiums 26-03-08 11:26

ovidiums

insa putem vorbi mai pe larg seara dupa ora 20.
sa-mi dai buzz cand o fi, pentru ca stau pe "invizibil"

DjRainManFast 26-03-08 12:53

Quote:

Originally Posted by pepemerisor (Post 1447339)
dap

Hmmm...stiu ca sunt rautacios acum...dar eu unul nu cred ca ai facut passat ul fara ajutorul indigoului sau geam.....dar mai probabil indigo! Am dreptate?
Cu toate ca sunt sanse foarte mici sa recunosti!

lupalb 26-03-08 20:45

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 1448892)
HA HA HAAAA L4ureeee te`a dat Rainman de gol :))=))=)) :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

EMOtivule, iarasi nu esti atent la ce scrie lumea...ia arunca un ochi la ce a scris omu` si la cine s-a referit...si dup aia judeca un pic... grow the hell up

DannyKid 26-03-08 20:50

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1447735)
Hmmm...stiu ca sunt rautacios acum...dar eu unul nu cred ca ai facut passat ul fara ajutorul indigoului sau geam.....dar mai probabil indigo! Am dreptate?

ha haa haa.....te`a dat RainMan de gol !! :twisted::twisted::twisted::twisted:

cer ca postul anterior sa`mi fie sters...deoarece am gresit...si TOO LATE sa edit !!

L4uR 26-03-08 22:21

EMOlistule:)),,,,si daca se referea la mine:))as ice sa iti dau niste lectii odata la desenat....ce zici....hai ca nici eu nu mas pricepe la hasuri si umbre....lupica stie:P.....dar la schite le am si eu cu astea:))...si citeste mai bine ce a scris raain'man:P

DjRainManFast 27-03-08 00:15

Era despre pepeindigo.....aa sorry....pepemerios! Nu pentru Laur!

lupalb 27-03-08 07:29

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1449197)
EMOlistule:)),,,,si daca se referea la mine:))as ice sa iti dau niste lectii odata la desenat....ce zici....hai ca nici eu nu mas pricepe la hasuri si umbre....lupica stie:P.....dar la schite le am si eu cu astea:))...si citeste mai bine ce a scris raain'man:P

u make me blush :oops:

Quote:

Era despre pepeindigo.....aa sorry....pepemerios! Nu pentru Laur!
daca tin bine mine ai mai scris undeva despre aceleasi desene, parca la desene de mana pe threadu` principal?

trafy-vr6 27-03-08 08:29

va mutati si voi la discutii diverse? sunt 4 pagini dintre care una doar cu desene

DjRainManFast 28-03-08 03:58

3 Attachment(s)
Am promis ca o sa desenez un corrado! L-am desenat...am stat 4 ore jumate la el! Stiu ca nu e perfect dar macar m-am straduit! Am facut si cateva poze pana sa fie gata ca sa nu apara carcotasi sa zica ca nu e facut de mine ! Parerea unui singur om ma intereseaza special...a lui kalu...pentru ca masina lui am desenat-o ! Daca lui ii place...mi-am atins scopul :)) Dar orice parerea e bine venita!

L4uR 28-03-08 09:20

pe-al meu lai vazut:))e descentrat al meu:)).....bv ...super tare>:)

DannyKid 28-03-08 09:35

haaa ti`am zis io RainMane ca stai pana la 5 sa`l faci :P:P:P

oricum e SUUUPER TAREE !! FeLiCiTaRi !!!!!!!!!

....si Numaru e Foarte taree:))

ovidiums 28-03-08 09:35

verifica la faza de schita daca simetria stanga-dreapta e ok si dupa asta ingroasa desenul. e pacat sa depui atata efort sa detaliezi pe un "sasiu" stramb. nu e o rusine sa folosesti rigla macar pentru masuratori.

Alexik 28-03-08 09:48

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 1451979)
haaa ti`am zis io RainMane ca stai pana la 5 sa`l faci :P:P:P

oricum e SUUUPER TAREE !! FeLiCiTaRi !!!!!!!!!

....si Numaru e Foarte taree:))

hai dani, lupta pentru numaru' de posturi :) vezi ca aaronel are deja 2000 si ceva :) poti sa-l ajungi zic eu :p

PS: legat de masina...a iesit interesant :)

PS2: pentru dani...unde a zis rainman ca a stat pana la 5 ? a zis ca a stat 4 ore jumate, dar n-a zis si cand :)

trafy-vr6 28-03-08 10:24

Danny KID ti`am zis sa nu mai faci posturi aiurea ? chiar trebuie sa iti desenez ????? ultima data cand iti mai zic, data viitoare chiar iti dau warn !!!!! si o sa le zic si celorlalti moderatori mai mari problema ta

Kaluvr6 28-03-08 14:38

foarte tare desenu jur, sunt marfa detaliile, de ex, proiectoarele, farurile, grila :) deci, foarte tare :)

radu_nb1 28-03-08 21:18

2 Attachment(s)
e la masina asta am stors si eu vrei 25 de min din timpu meu:P

pepemerisor 29-03-08 19:01

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1447735)

mah cum sa nu,... iti filmez si-ti trimit cum iti fac personal masina ta care o fi aia imi zici modelul si ce serie .....toate detalile si eu ti-o fac filmandu-ma si o sa vezi:P:P:P:( dak nu ma crezi intra pe pozele mele postate si o sa mai vezi WV-uri golf cinci si dacie.........ce te face sa zici asta ca nu eu leam facut ........????..varsta de 15 ani....??????

radu_nb1 02-04-08 22:18

3 Attachment(s)
pe la cursuri. plictiseala

pepemerisor 06-04-08 22:05

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1429030)
Fetele trag, trag de tine
Ultima moda sunt costumele in vine
Ai ramas tot gentleman
Masina ta se numeste nissan

sooper tare masina numa ca e cam mult mi se paremie pix ce zici........dar de asa ce zici acu am facut-o si cu asta cred ca trag de tine .....=)) raportat la ce zici u...:).......raportat la desenele puse mai jos ultimul e facut ca sa fie si eu virtual langa masina mea ....desenata de mine:D:D:D:.............................cred ca se poate dar numai iese rima in loc de nisan WV:))

radu_nb1 06-04-08 23:46

2 Attachment(s)
in sfarsit am reusit sa imi cumpar creion:) ce avety mai cu pepemerisor

pepemerisor 07-04-08 09:09

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1470008)
in sfarsit am reusit sa imi cumpar creion:) ce avety mai cu pepemerisor

poi nu radu_nb1 ce au cu mn :D:D le dau acu linku ptr. youtube ca sa vada cum desenez:D.
Sooper tare desenul tau serios a meritat sa-ti cumperi creion=)):D

pepemerisor 07-04-08 09:12

Quote:

Originally Posted by pepemerisor (Post 1470405)
poi nu radu_nb1 ce au cu mn :D:D le dau acu linku ptr. youtube ca sa vada cum desenez:D.
Sooper tare desenul tau serios a meritat sa-ti cumperi creion=)):D

chiar la ce cursuri esti u raduku la ce in leg de masini........ca si eu vreau mai am ceva simerg si eu la fc si vreau sa ma dc la auto ceva pe design:D ce zici??

am facut si eu un thread dak vrei sa intri acolo samai vb ca stii mai schimbam cate o idee cum esti si la cursuri:D nu.....ce parere ai uite threadul se numeste......desene de pepemerisor

lupalb 07-04-08 09:18

Quote:

Originally Posted by pepemerisor (Post 1470410)
chiar la ce cursuri esti u raduku la ce in leg de masini........ca si eu vreau mai am ceva simerg si eu la fc si vreau sa ma dc la auto ceva pe design:D ce zici??

Sa nu vi la sibiu fratie.... mai ales la inginerie...du-te in orice alt oras, sau la orice alta facultate, ca asta e naspa rau...trust me..

pepemerisor 07-04-08 09:23

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1470418)
Sa nu vi la sibiu fratie.... mai ales la inginerie...du-te in orice alt oras, sau la orice alta facultate, ca asta e naspa rau...trust me..

da...........?|eu ma gandeam sa ma duc in bucuresti dar nush ......""""oricum mai am ceva pana termin lioceul .....dar nu mai am rabdare:((

lupalb 07-04-08 09:26

Quote:

Originally Posted by pepemerisor (Post 1470423)
da...........?|eu ma gandeam sa ma duc in bucuresti dar nush ......""""oricum mai am ceva pana termin lioceul .....dar nu mai am rabdare:((

Distreaza te acuma cat poti la liceu, ca poa` sa iti spuna oricine e la facultate ca viata la facultate e naspa.... daca esti la o facultate care nu iti place, sau daca esti undeva si iti place, dar stai in camin... (prima parte e pt mine)...

pepemerisor 07-04-08 09:38

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1470426)
Distreaza te acuma cat poti la liceu, ca poa` sa iti spuna oricine e la facultate ca viata la facultate e naspa.... daca esti la o facultate care nu iti place, sau daca esti undeva si iti place, dar stai in camin... (prima parte e pt mine)...

da asa e dar ma gandeam .......si mie imi place mah in liceu e sooooooper tare cred si stiu ca niknu e ca in liceu ca is intro clasa ....nebuna de tot .....dar am zis ca de abea astept sa dau de carnet si sa ma realizzez in leg cu masinile...stii...

DjRainManFast 07-04-08 13:28

pepemerisor.......astept linkul de youtube sa vad cum desenezi. Eu sunt singurul care sunt sceptic cu privinta la creatiile tale...restul nu imi amintesc sa fi zis ceva! Sper sa ma fi inselat eu! Nu am nimic personal cu tine, stai linistit! Nu stiu daca exista in tara facultate bazata pe design auto! Si gandeste-te de 2 ori inainte sa dai la Inginerie Auto! Bafta!

pepemerisor 07-04-08 20:50

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1470904)
pepemerisor.......astept linkul de youtube sa vad cum desenezi. Eu sunt singurul care sunt sceptic cu privinta la creatiile tale...restul nu imi amintesc sa fi zis ceva! Sper sa ma fi inselat eu! Nu am nimic personal cu tine, stai linistit! Nu stiu daca exista in tara facultate bazata pe design auto! Si gandeste-te de 2 ori inainte sa dai la Inginerie Auto! Bafta!

poi ma intrebam dak se poate sa intru la o facultate de design adik [rototipuri

All times are GMT +2. The time now is 00:29.

- Copyright 2026 4Tuning