![]() |
Chiar nu mai stie nimeni nimx ?:(
|
chiar dc or sa faca un circuit il fac ca sa castige tot ei si nu o sa intram noi cu masinile noastre pe circuitul ala :wink:
|
Re:
Quote:
|
am auzit zilele trecute la radio ca FIA a acceptat propunere primariei capitalei,...si cica la anu...in jur de 14 aprilie (nu mai stiu exact) va fi prima cursa GT :) ... are cineva mai multe informatzii ??
|
La cat de aglomerat e bucurestiul asta ii mai lipsea...oricum alegerea locatiei au facuto din economie.
Puteau foarte bine sa faca circuitul intr-un loc extravilan si sa il construiasca de la cap la coada si sa ii dea o dificultate nu asa simplu ca asta te invarti in jurul casei poporului pana ametesti. Sincer sa fiu din banii care ii castiga acuma din vanzarea BCR-ului puteau sa faca un circuit de F1 si le mai ramanea si bani de o autostrada. |
Re:
Quote:
vb de parca ar costa 10 mil e lei sa faci circuit cap coada :)) =)) |
Re:
Quote:
|
un circuit costa de 5 ori mai mult decat un stadion...puii mei...compara putin dimensiunile unui tren de fotbal cu ale unui circuit (nu de karting :) ) ... si vezi o diferanta ENORMA....asfaltul trebuie sa fie super calitate...tribune...cladiri....senzori de timpi....boxe....si MULTE ALTELE!!!!.....
|
Re:
Quote:
Din cate stiu eu costa cam 150 milioane $ maxim 200 sa faci un circuit de F1. |
100 milioane a costat cel din Dubai si este cel mai marfa si cel mai scump deci nu cred ca se trece peste pragu a 100 mil $ , proiectul a inceput ( coleg de cls cu mine taxu se ocupa de nu stiu ce ...cand aflu mai multe va zic ....lucreaza la infrastructura circuitului ...amenajare ...
|
chelului tichie de margaritar ii trebuia...
circuit in centrul capitalei? daca voiau intr-adevar sa faca asta faceau in afara orasului, ca peste tot in lume... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning