Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Circuit ... in Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/7071-circuit-bucuresti.html)

blowwind 24-09-05 13:25

Chiar nu mai stie nimeni nimx ?:(

Pitu 24-09-05 13:58

chiar dc or sa faca un circuit il fac ca sa castige tot ei si nu o sa intram noi cu masinile noastre pe circuitul ala :wink:

aleks 26-09-05 17:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"twwety\"
chiar dc or sa faca un circuit il fac ca sa castige tot ei si nu o sa intram noi cu masinile noastre pe circuitul ala :wink:

nu in perioada competitionala, pt ca in rest va fi format din artere circulabile, gen monaco

blowwind 31-10-05 20:47

am auzit zilele trecute la radio ca FIA a acceptat propunere primariei capitalei,...si cica la anu...in jur de 14 aprilie (nu mai stiu exact) va fi prima cursa GT :) ... are cineva mai multe informatzii ??

CT-82-PWR 31-10-05 20:59

La cat de aglomerat e bucurestiul asta ii mai lipsea...oricum alegerea locatiei au facuto din economie.
Puteau foarte bine sa faca circuitul intr-un loc extravilan si sa il construiasca de la cap la coada si sa ii dea o dificultate nu asa simplu ca asta te invarti in jurul casei poporului pana ametesti.
Sincer sa fiu din banii care ii castiga acuma din vanzarea BCR-ului puteau sa faca un circuit de F1 si le mai ramanea si bani de o autostrada.

blowwind 31-10-05 21:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-82-PUM\"
La cat de aglomerat e bucurestiul asta ii mai lipsea...oricum alegerea locatiei au facuto din economie.
Puteau foarte bine sa faca circuitul intr-un loc extravilan si sa il construiasca de la cap la coada si sa ii dea o dificultate nu asa simplu ca asta te invarti in jurul casei poporului pana ametesti.
Sincer sa fiu din banii care ii castiga acuma din vanzarea BCR-ului puteau sa faca un circuit de F1 si le mai ramanea si bani de o autostrada.

vb de parca ar costa 10 mil e lei sa faci circuit cap coada :)) =))

CT-82-PWR 31-10-05 21:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
vb de parca ar costa 10 mil e lei sa faci circuit cap coada :)) =))

Daca isi permit sa faca stadion in bucuresti de 100 milioane euro putea sa faca si un circuit in adevaratul sens al cuvantului,oricum decat nimik bine ca il fac si pe ala.

blowwind 31-10-05 21:42

un circuit costa de 5 ori mai mult decat un stadion...puii mei...compara putin dimensiunile unui tren de fotbal cu ale unui circuit (nu de karting :) ) ... si vezi o diferanta ENORMA....asfaltul trebuie sa fie super calitate...tribune...cladiri....senzori de timpi....boxe....si MULTE ALTELE!!!!.....

CT-82-PWR 31-10-05 23:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
un circuit costa de 5 ori mai mult decat un stadion...puii mei...compara putin dimensiunile unui tren de fotbal cu ale unui circuit (nu de karting :) ) ... si vezi o diferanta ENORMA....asfaltul trebuie sa fie super calitate...tribune...cladiri....senzori de timpi....boxe....si MULTE ALTELE!!!!.....

Vad ca nu prea stii asa...mai intereseazate si tu putin si ai sa vezi cat costa un circuit de F1 sau unul mai ieftin de formula 3.
Din cate stiu eu costa cam 150 milioane $ maxim 200 sa faci un circuit de F1.

sil4tuning 01-11-05 09:24

100 milioane a costat cel din Dubai si este cel mai marfa si cel mai scump deci nu cred ca se trece peste pragu a 100 mil $ , proiectul a inceput ( coleg de cls cu mine taxu se ocupa de nu stiu ce ...cand aflu mai multe va zic ....lucreaza la infrastructura circuitului ...amenajare ...

aleks 02-11-05 11:46

chelului tichie de margaritar ii trebuia...
circuit in centrul capitalei?
daca voiau intr-adevar sa faca asta faceau in afara orasului, ca peste tot in lume...

All times are GMT +2. The time now is 02:48.

- Copyright 2026 4Tuning