![]() |
Re: Al meu Matiz...
Quote:
|
A mea facea balta super mare cu benzina Efix 95 si scotea aburi in draci, acu am trecut pe Carrera 95 si merge uns, s-a redus mult balta, ba chiar nu prea mai scoate de loc
|
ciudat... a mea cu efix se intelege f bine :D cel mai mult conteaza statia de unde alimentezi si pompa... de fapt, conteaza oamenii de acolo :lol: degeaba e carerra 100 daca e "indoita" cu apa de angajati si daca tancurile si pompele sunt pline de mizerii. daca nu e bine cu benzina de la pompa 1, incercati pompa 2, 3... si daca tot nu e bine, alta benzinarie.
|
Repet: ce curge pe toba este condens. Cu jegul de la noxe iese ce iese - culoarea neagra de pe jos. Not to worry. ;)
Daca nu este va satisface raspunsul meu, schimbati finala si veti vedea ca un timp nu aveti nicio problema. :D |
Quote:
|
N-am zis ca nu s-ar mai face condens ...
Ci nu se va mai face acel condes asa rapid iar un timp merge fara sa scuipe apa. Incercati sa intelegeti ca apa ramane in finala pe "burta" tobei... |
Azi noapte am vrut sa-l fac q7 in padurea teghes si n-am reusit, ramanand botul suspendat...
Pacat ca nu mi-a dat in cap la cat de agitat eram sa fac niste poze, radeam cu nepotii mai incolo:lol::lol: |
cum pot scapa si eu de scartaitul la ambreiaj ?? ms frumos...
|
Ce inseamna scartait la ambreiaj? La pedala sau la disc/rulment? La pedala e destul de usor: spray gresant, cu ulei sau cu vaselina... uns boltul care tine pedala si piesele in miscare.
|
la pedala la pedala, nu ambreiajul propriu zis...:)
ms frumos... |
salutare. stiti cumva ce diametru are teava de esapament la matiz ? vreau sa ii pun o finala de inox si nu stiu unde sa ma orientez ca dimensiunea tevei de intrare si ca lungimea finalei. puteti sa ma ajutati ? multam,
|
vezi ca la matiz, toba finala e pusa de-a latu, nu e ca la majoritatea masinilor in lung si e mai complicat...
|
nu taiati din arcuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asta daca mai vreti sa ramaneti pe sosea:)))) am incercat asta,am taiat doua spire de la fiecare arc si ......pana la urma a trebuit sa mi iau arcuri stock,pt ca era jale,saream de pe sosea.... |
Quote:
Eu am taiat din arcuri si pot mentine controlul masini pe drum cu oarecare denivelarii si la viteze de 140-150 km/h. Conteaza si ce amortizoare ai, daca ai amortizoarele praf ... . Mi'e imi place cum se comporta masina pe astfalt bun, problema e ca si eu as trece la ceva mai normal pt ca dupa un drum de 6-8 ore ma dor rinichii si alte ale. |
imi recomandati si mie un meserias sa-mi regleze tachetii??
un nr de tel ar fi perfect...multumesc;) |
ms frumos...
bun meseriasul ce mi l-ati dat...a facut treaba buna..:| |
baa...da-i drq de tacheti... cand vii sa-ti schimb lumina prin tot bordul?
|
am o toba sport de vanzare daca vreti pt matiz luata din germania...
pret 100 lei, telefon 0720.185.321 |
un kit exterior nu vrei?? spoilere.. capota? praguri!
|
Ai PM!
|
cumpat pt matiz capota, traversa, suport numar SE, bazin lichid parbriz, plastic de sub far dreapta
0720.185.321 |
achizitie noua, arcuri sport fk tocmai montate:D
sa vedem cum sta de acum incolo, amortizoarele fiind tot cele de fabrica.. |
Cat ai dat pe ele? Si de unde le ai luat?
|
80 de euro m-au costat, printr-un prieten le-am achizitionat...
daca vrei vorbim, sunt FK Automotive made in germany, au venit cam in 10 zile ps: pot sa spun ca masina sta foarte bine acum si s-a mai rigidizat putin suspensia:D |
pe unde gasesc si eu sa cumpar eleron de SE ??
aveti careva? |
Salut,ai idee cu cat a coborat masina dupa montarea noilor arcuri FK?Si niste poze daca ai avea..
|
bravo ma... te-ai ajuns :))
|
|
Quote:
cred ca 35mm spate si 40mm fata, asa scrie pe cutie nu sunt sigur, pe fata se vede bine diferenta ca a coborat, pe spate nu e diferenta asa mare.. poze inca n-am niciuna, o sa fac si va arat;) |
hmm dragut .se anunta nijte jante cva?:)))
|
eu asa vreau, sa vedem cum stam cu banii si ce gasesc, oricum mai mult de 14" nu vreau ca o sa-mi atinga..
|
montat azi filtru sport pilot luat sambata de la romexpo
deocamdata e pus cam aiurea in locul celui vechi dar isi face treaba:D |
mai ai finala aia pentru matiz ?
|
Quote:
|
niste poze cu suspensia?, cum se comporta? drum lung, oras, etc ca sunt interesat si nustiu ce sa fac:-? bafta:)
|
6 Attachment(s)
uite aici, primele 3 sunt cu arcurile stock si celelalte cu astea de acum ;)
|
dar ce s-a intamplat...vad ca in primele poze aveai jante. nu au mai incaput?
|
Quote:
Alea sunt nişte simple capace. |
arata bine, coborata nici prea mult nici aproape deloc, dar eu raman la ideea mea in bucuresti suspensie sport si daca mai folosesti si masina zi de zi, este egal cu CHIN
|
Ce mai faci mai George? Long time no see...acum vad si eu man ca ai topic cu matizu (shame on me, stiu stiu) si vreau sa te felicit pt acizitie, pentru mod's, pentru arcuri si cel mai important vreau sa stau si eu p'aci vad ce'i mai faci una alta. Mult succes si spor la bani ca aia's buba la noi astia "mici".
Peace out |
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning