![]() |
Re: Auto Detailing
pff topic gresit
|
daca imi dai suporti pt numarcu detaliile firmei , serios ca mi le montez singur :D
|
dc mantus ca ale tale sunt distruse? ;)):P
|
bravo voua pt ce facetzi. ash veni si eu la voi dar cred ca la mine e nevoie de o vopsea noua la cum arata:)
|
Quote:
|
salut.tratamente la hard top de panza la A4 cabriolet?? imi faci si mie o programare ???:poke:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
ce e cu linistea asta aici? :rolleyes2
|
am vazut si eu bmw intr-o sambata park la andrei in fata magazinului... prea tare arata ;)) jantele is mortale ;))
|
Quote:
|
Bara din fata e un kitch, farurile sunt trompi, folia aia de pe capota, cupola etc arata ca dracu...seamana cu un taxi din turcia.
|
sa inteleg ca ai fost in turcia si tu ????
|
acri sunt strugurii ....
|
Quote:
|
Quote:
Nici macar nu i-au dat jos narile inainte sa ii lipeasca folia.....god :( |
Quote:
Buna vorba aia cu strugurii... Btw, lucrezi cumva la Pimp My Ride ? |
Gata mai baieti ca stricati postul ,nu mai bine discutam despre detailing ?:bat:
|
Auto Detailing, cam cat m-ar costa si pe mine ( cu aproximatie ) un tratament complet pentru un interior de Opel Astra Caravan ? Masina e cumparata recent , e adusa din Germania, si as vrea sa ii curat complet interiorul asa cum stiti voi sa o faceti? ;)
|
Quote:
La noi in SV vad ca orice jeg e "tuning", sau...asta inseamna tuning in zona ? |
21 Attachment(s)
Nu va mai certati degeaba,iesiti la o liniutza si rezolvati-o barbateste :twisted:,pana atunci mai uitati-va la poze :-P
|
Quote:
PS: Sprinturile sunt pt barbati...liniutele....no comment :) |
Vezi ca mai ai o masina la care sa ii pui pozele
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
doar astea doua...tu n-ai poze cu motorul dupa detailing ?
|
nu am.ca eu nu am apucat sa fac poze.
|
7 Attachment(s)
ati mai vzt o tapiterie ca asta ???:shock:
|
pentru mai multe poze sa vizitati si site-ul are acolo o gramada de bijuterii:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Back to the future" :))))))) |
Quote:
|
Misto....daca nu te uiti la volan :)
|
Quote:
|
Pai nici nu i-as da voie sa circule cu asa ceva...pune in prericol siguranta...
|
Quote:
|
Pai nu imi fac niciun fel de grizi, e un volan fara airbag. In germania nu ti-o inmatriculeaza...si pe langa asta daca ai face un sondaj ai vedea ca multi l-ar considera un jeg...
|
:)))))...sunteti tari !!!!
|
duxter critici una din masinile reprezentative ale Sucevei :) Acea Supra de la Crazy Drivers e una din cele mai tari masini din judet.
|
si ca sa stii... acea supra va aparea si intr-o revista... ;) nu iti convine abtine-te de la comentarii... park ai fi un pusti de 2 ani... mamii nu imi place aia.. mamii nu imi place cealalta.. nu iti place fff bine... nici mie nu imi place bmw tau;) si crek si tu pui in pericol pe altii ;) de cand te-ai inscris pe forumu asta numa ai criticat... las-o mai moale ;)
|
Auzi mah....vezi ca nu ne tragem de sireturi, ai inteles ? Critic un volan, masina nu se vede in poza. Si sa stii ca ma doare undeva de ce crede un copchil care de abia a luat permisul si e mare racer. Nu e in discutie bmw-ul meu. Cand ai sa ai tu bani sa iti iei o masina a ta atunci sa comentezi ca banuiesc ca mami si tati au de unde.
Nu va convin posturile mele dati ignore da nu ma lua pe mine cu tonuri din astea. Normal ca, critic daca bantuie cocalarii pe forumul asta. Si cu asta sper ca m-am facut inteles "pustiu". PS: ai putea sa mai inveti si alte replici: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=162 LE: Scuze Alin ca iti stric topicu da ce sa faci...nu vezi, n-ai cu cine... las ca dau o bere :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning