![]() |
Dupa ce vin de la mare o sa pun si eu niste poze cu masini vazute in japonia 8) nu de mine bineninteles
|
pozele au fost facute de un prieten vienez la anumite miscari din lumea auto din austria. pe masura ce-mi mai trimite le voi pune pe forum.
|
1 Attachment(s)
sa incercam sa ramanem totusi in Ploiesti :P :D
---------------------------------------------- ya sa vedem cine mai stie faza asta? :lol: |
6 Attachment(s)
Diverse poze de la ITS.
Cu toate ca n-am fost...pozele au ajus si pe la mine |
7 Attachment(s)
:arrow:
|
5 Attachment(s)
:arrow:
|
asteptam si pe altii care au fost la fata locului sa puna...
asa cum ati promis :twisted: :wink: |
Oare de ce ma simt cu musca pe caciula scuze tng-ule da a trebuit sa plec urgent zilele astea :( .De asta nici nu am mai intrat .Oricum promit ca in maxim 2 zile pun si eu niste poze si niste filmulete :wink: .In rest ce mai zice lumea ? Bine sanatosi? :D
|
vezi ca nu a fost greu sa postezi? :D :D :D
|
8)
|
< droopy > ce se mai aude cu filmul ala ?
|
Sal all! Sunt new pe forumul asta, dar am ajuns la ITS si o sa pun in curand cateva din cele mai reusite poze facute acolo. Btw, 99VAL...no comment, just gratz 8)
|
Sal omule te asteptam pe topicul Diverse discutii sa ne spui mai multe despre tine :wink:
|
frate careb ati fost pe 14 p kogalniceanu de aveti pozele astea!
eu nu am fost acolo! imi pare rau nu am putut sa ajung! de asta vara am fost la toate evenimentele! nici la cluj nu ma duc! am mai fost la ilegale la constanta! marfa frate! am niste tovarasi acolo......... sunt niste baieti de nota 10! respect constanta!!! |
r3sp3kt 4 all!!!!
dar baietii de acolo cu care am stat..... nu am cuvinte! nota 10 |
Ce ilegale Bog-ule??? Unde? Nu-mi aduc aminte. :twisted:
Anyways, sa stiti ca am fost si noi (MR Ploiesti) reprezentati si la concursul de cerculete, burn-uri, drift-uri si liniutzele demonstrative. Aveti aici link-urile: (drifts)https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=31209 (drags)https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=31234 Masina din imagine este a subsemnatului. Mai am si eu cateva poze de la eveniment. O sa le postez cat de curand... |
ce ii place lu` JKVu sa se dea mare cu Honda lui...:) :) oricum...speram sa facem un show si pe la Ploiesti cat de curand...
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
O sa vin in Ploiesti, la antrenamente, ca p-aicea n-am unde. Am vb sa-mi iau 2 jante pe 13 de tabla sau poate gasesc ceva din aliaj, sa fie usoare si o sa-mi pun niste cauciucuri cu talon mic (50, 55 - sa speram ca o sa gasesc) si-atunci o sa vezi tu ce stie Honditza...btw: in curand o sa devina JKV. ;) |
loool ii pui JKV la nr iar o vinzi..poate tot lu ala.. si apoi iar ii voi arata filme cu masina \"JKV\" sa ii pice mutra.... looooooooooooooooooooool. in fine te astept sa ma conving ..
|
sal
<JKV> cati CP are honda ta ?
|
Re: sal
Quote:
|
Felicitari JkV show-ul facut de tine cu honda a fost extraordinar inafara de \"ursuletz team\" ca sa zic aSA ai fost cel mai tare ,cel putin fata de ce s-a mai incercat Honda rulz :D
|
adika 106 CP... nu e prea mult..\" e vorba si de sofer\"( DITAi REKLAMA PENTRU Catalin JKV):) :) :)
|
Hai momo baga materialele promise !! :D
|
Asteptam Momo :peace:
|
Multumesc pt complimente baieti. Dar show-ul l-am facut pentru sufletul meu si pentru mentinerea spectacolului aprins, nicidecum pentru concurs. Din pacate era prima oara pentru Honda sa faca asa ceva si se putea mult mai bine. O sa invete mai multe si o sa va arate... ;)
|
speram ..macar sa prindem niste poze :)
|
7 Attachment(s)
incepem cu unele dupa drum...
|
Frumos momo asteptam si restul :peace:
|
7 Attachment(s)
azi am dat examenul de carnet si bine-inteles... nu l-am luat :( . ma rog continuam cu poze.
|
BA!!!! PUNE-TI MANA SI INVATATI!!!! Vreti sa pun conditie de inscriere in club sa fi luat permisul din prima??? Ce curaj sa mai am sa va chem la curse?
:) Ce dreaq mai baieti...ne facem de ras? |
Io am incredere in Momo :peace:
|
Re:
Quote:
tre sa iau permisu tre sa iau permisu tre sa iau permisu tre sa iau permisu :lol: |
6 Attachment(s)
iara poze...
|
Momo, daca vrei sa fii sigur ca o sa iei permisul, pune mana si invata... si cheama-l si pe DRooPY sa invete cu tine ca si el....alt invatat innascut.
|
2 Attachment(s)
tng-ule te-ai suparat pe mine?
|
asta e , mai stiu si eu pe unu, a dat de 5 ori sala ,a 6 oara a luat sala si a picat orasu . acum i a expirat dosarul :wink: :wink: :wink:
|
Re:
Quote:
astept droopy! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning